Monica

Monica.

Dokter se hand met bloedmonster

En ek het daardie webwerf gevind.

Ek lees die getuienis van Claudio en ek wou myne gee.

Ek weet nie hoe om te begin nie, maar ek sal een of ander manier probeer.

Dit was Oktober van 1999, my ma het die oproep ontvang van 'n vriend van my broer wat hom inlig dat hy in die hospitaal opgeneem is.

(Daar was 10 maande sedert my broer sy resensie in ginekologie en verloskunde voltooi het, en hy het na 'n ander staat verhuis waar hy sy pad sou gaan.) ...

Onmiddellik na my broer te ontmoet, was hy maer "soos 'n klein plantjie wat sonder water opgedroog", geslag, het gevoelloosheid in die kakebeen, 'n sterk anemie, 'n baie lae plaatjietelling, bloeding in die maag ... en 'n siekte wat ons van die gesin waarvan ons onbewus was.

Ons het die dokters gekyk, wat nooit geopenbaar het wat my broer gehad het nie (hy was my groot broer).

Ons het baie druk op die dokters geplaas, so ons het 'n diagnose gehad, en niks nie.

Ek het van een staat na 'n ander oorgebly, tussen werk en my broer geskeur.

My broer het nie toegelaat dat enige dokter die werklike diagnose openbaar nie.

En ons het nie die waarheid geken nie.

Die prentjie vererger, gewasse verskyn in die nek en maag, het hy vir 'n intensiewe sorgeenheid, het 'n longontsteking het in 'n koma en dat die hospitaal tussen woonstel en ICU geduur nie meer as 15 dae ... my broer is nie meer met ons ...

My God, hoe ek dink alles kan anders wees ... as hy die familie vertrou het ... as ons hom van hospitaal af verander het ... na dokters ... as ... as ... as ... as ... soveel "as."

Ek weet nie hoe lank hy die virus besit het nie, ook nie die siekte, of hoe lank hy van alles bewus was nie. My broer is op 29 jaar van die wêreld af geneem. Hy het 25 jaar in die geneeskunde gegradueer.

Soms wonder ek hoekom dit alles so skielik gebeur het ... en ek het net 'n antwoord gevind:

"Ons het na die wêreld gekom met die doel om 'n missie te vervul, ek het nie die gawe om te weet of my broer sy ... vervul het nie ... maar troos my om God te bedank om sy lyding te spaar"

As ons kon kies tussen:

1) Het jy lewe, al is dit ongelukkig of ongeldig; en

2). Om hom nie meer by ons te hê nie, om hom te spaar van lyding;

Geen twyfel dat ons selfsugtigheid so groot is dat dit ons nie sal laat sien nie, maar ons moet dit altyd teenwoordig, selfs in 'n hospitaal of rolstoel, selfs sonder om te kan eet of om sy fisiologiese behoeftes te maak. ...

Maar ons wil sal nooit heers oor die wil van God, ons skepper nie.

Dit is 'n baie ongelukkige feit, maar ons moet almal 'n lewe les neem, en die boodskap wat ek wil nou stuur om alle mense met MIV en vigs is dat stilte seer meer as die waarheid ... en al oor te neem wat het, sonder om te skaam of ontneem word om nog 'n dag van die lewe te soek ...

Jy ken Claudius, jy het gesê "... werk nie, want niemand sal 'n werknemer wat een keer per maand afwesig was, aanvaar nie ..." en ek stel 'n vraag op die internet:

"WATTER HOSPITAAL OF KLINIEK SAL 'N MEDIESE HULP AANVAAR? *****? WATTER VROU WOORD OF SAL HULP HULP MAAK JOU PRE-NATAL EN SY AFWYKING MET 'N AIDÉTIESE GENEESHEER *****? "

As ek my hierdie vraag vra, verstaan ​​ek my broer 'n bietjie, want hy wou nie leef sonder om presies te doen wat hy vir hom gekies het nie, hy het geveg en gesukkel om sy diploma, sy koshuis, sy werk te kry ... as almal geweet het wat hy gehad het, gevolglik sou hy sy werk verloor, of as hy hom nie verloor het nie, sou hy nie meer pasiënte hê nie.

Al my broers en ek het altyd baie gesukkel, want ons is grootgemaak met die opoffering van my ma-onderwyser en my pa se staatsamptenaar.

Ten spyte van die openbare skole wat ons geslaag het, het ons nie die begeerte om voort te gaan studeer verloor nie en al vier geslaag en die kursus gekies.

Dit is moeilik om te openbaar wat my broer gekies het om nie te openbaar nie, maar ek voel 'n groot behoefte om mense met MIV en vigs te help, soos ek nie vir my broer kon doen nie, hoewel ek nog steeds nie weet hoe kommunikeer met my om my te lei).

Op daardie stadium net graag sê vir mense wat met MIV en vigs, om die werklikheid nie help dat terwyl hulle weerstand kan ontmoet uit die aanvaarding van 'n paar mense ook ander wat vir hulle liefhet sal gee, ondersteuning, liefde 'n oneindig groter proporsie om uit te vind weg te laat weerstand gevind.

Monica - 27 jaar.

Nota van MIV-positief: Die woord "VIGS" is slegs in stand gehou en slegs omdat dit 'n gewilde denkwyse weerspieël. Dit is egter die moeite werd om te verduidelik: "Om te praat of te skryf dat iemand vigs is, beteken om te sê dat hierdie persoon die siekte self is, wat 'n nuwe identiteit met betrekking tot MIV het. Die burger word ontslaan van sy individuele regte, gesien as 'n persoon met die aangekondigde dood. As 'n akroniem vir die Engelse taal (Verworwe Immuniteitsgebreksindroom), is die afleiding in woord van die Portugese taal nie geregverdig nie. Daarbenewens dui die term op die subjektiewe bedoeling om mense wat met MIV leef, te stigmatiseer. (...) "(Uittreksel uit die Nasionale MIV / VIGS Menseregte Netwerk Nuusbrief) HOE OM NA ONS TE VERWYS? As jy wil om te verwys na ons wat met MIV / vigs leef, kan jy vertel MIV-positief is, VIRUS draer van vigs CARRIER MIV, mense wat met MIV / vigs, of anders VAN vigspasiënte, waar dit reeds plaasgevind het.

Versterk deur Zemanta

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: