Kwesbaarheid: MIV / vigs en mense met gestremdhede

Daar is groot kwesbaarheid vir MIV / Vigs en mense met gestremdhedeByvoorbeeld, Vigs nuus agentskap.

Reporter Cláudia Alquati Bisol het in haar navorsing bevind dat verskeie faktore 'n groot gaping in die kohort aangedui het MIV / VIGS in mense met gestremdhede die dringende behoefte dese verkry uit die samelewing in die algemeen, 'n hoër vlak van aandag aan hierdie gestremdes, reeds so onbehoorlik gesegregeerde: Is daar 'n dringende behoefte vir verskeie aksies stelselmatig gekombineer vir hierdie doel in spesifieke voorkoming veldtogte met betrekking tot die Heelal MIV / vigs en mense met gestremdhede moet stelselmatig toegepas word op die voorkoming en seksuele oriëntasie aangepas om die oordraagbaarheid voorwaardes met die dowe veral diep dowe (deur gebruik te maak van die Brasiliaanse gebaretaal Tekens -LIBRAS-), die skep van strategieë om te verhoed dat die seksuele misbruik van hierdie individue en selfs verkragting! Hierdie strategieë om te beskerm teen seksuele geweld en die voorbereiding van gesondheidspraktisyns om toegang te verseker tot die voorsiening van voorkomingsdienste aan die MIV / Vigs en mense met gestremdhede is voorbeelde van dringende inisiatiewe. Simultanamenteo opgespoor Claudia Bisol, dit is aan die wetenskap, die regerings en befondsingsagentskappe sluit hulle effektief sodat voorkoming en opvoeding aan die groep wat die aandag aan MIV / vigs en mense met gestremdhede effektief in kan trek navorsing en monitering van die epidemie.

Gidshond geïsoleerd op witIn onlangse jare het nuwe wette en maatskaplike bewegings die regte verbreed en die stryd versterk vir die insluiting van dowe mense en mense met liggaamlike, visuele, kognitiewe of geestelike lyding in alle sektore van die samelewing. Maar ons kan nog 'n stap verder gaan.

Gegewe die toeganklikheid voorwaardes, kan hierdie mense aktief by te dra tot die verbetering van hul eie lewensomstandighede en ten volle te integreer in die gemeenskap in die voorkoming en beheer van epidemie en die lewe van gehalteversekering aan die sogenaamde groep van mense wat met MIV leef /Vigs en mense met gestremdhede.

Cláudia Alquati Bisol is professor en navorser van die sielkunde kursus van die Universiteit van Caxias do Sul / RS.

http://www.avozdocidadao.com.br/detailAgendaCidadania.asp?ID=1242

http://www.agenciaaids.com.br/site/noticia.asp?id=1038

Redakteur se Nota: Tydens herdrukking het hierdie teks vir my 'n baie geliefde persoon geword, wat baie belangrik was in die stryd om regte. DIE AKTIWITEIT ANAÍCA GM, aan wie ek die herdruk van hierdie teks oor kwesbaarheid wy: MIV / Vigs en mense met gestremdhede.

anaica

Laaste Digiproved: 11 Oktober 2014 18: 16: 45 UTC, sertifikaat P555430

Skakel na gebruik lisensie

Het u die teks verstaan? Is daar twyfel? Dit is die beste manier om te praat. Ek hou op met What's App

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.