Laaste

Vervanging van inflasie in die FGTS 1999 2013

Let op die Soropositivo.Org Redakteur: So gou as ek uitgevind het ek was sero positief is ek ingelig dat dit die FGTS kon onttrek. En ek kry dit. Wat gebeur is dat die onttrekking met 'n kode geregistreer is; ZXC55 voorbeeld. Op ten minste twee geleenthede in die lewe was ek afgesny van 'n werk, want sommige maatskappye, wie se eienaars het 'n soortgelyke karakter aan dié van 'n vark (Kyk op you tube die varke musiek Floyd pinl) verkry deur korrupte wyse, toegang tot die kode agtergrond dien en dit genereer uitsluiting. Jy moet die hemel en die aarde te beweeg om hierdie verandering, ongeag die koste te maak.

Garantiefonds dienstye (FGTS)

Herdruk em 16 Oktober 2014

FGTS

Die Garantiefonds vir Werknemers (FGTS) is in 1966 ingestel is tans gereguleer deur Wet No 8.036 / 90 en besluit 99.684 / 90. Dit is 'n versameling van fondse wat ingesamel word uit die private sektor (besighede in die algemeen) en bestuur deur die Federale Spaar Bank met die primêre doel van die ondersteuning van werkers in sommige gevalle die sluiting van die diensverhouding in situasies van ernstige siekte en selfs in oomblikke natuurlike rampe, en is ook bedoel vir beleggings in behuising, sanitasie en infrastruktuur.

Noodsorg Program video wat vertel dat elke werker wat 'n bedrag gedeponeer het in die Garantiefonds, die FGTS tussen 1999 2013 en geregtig is om te herstel van verliese wat verband hou met die verlede inflasie of 10 15 jaar.

As jy gewerk het en aangeteken tussen 1999 2013 u geregtig is!

Kyk, 30 is minute wat kan verdien hom 'n bietjie geld.

Die program op FGTS kan ook gekyk word op YouTube, maar Soropositivo.Org betaal met tevredenheid hierdie diens vir jou.

Claudio S.

Wikipedia het 'n:Law Portal
Advertensies

.Com - Top Blog Gesondheid 2013 Juri Acadêmico

Hou jy van ons werk? Het Hy jou op enige manier gehelp? As dit waar is, is ek alreeds tevrede. Maar dit het 'n koste en dit is moeilik om te hou. 'N keer. Eers een keer in die lewe vra ek jou om te ondersteun. En moenie dat iemand anders dit doen nie. As jy geweet het hoe selde 'n bydrae is !!!!!

Ondersteuning vir Blog Soropositivo.org

Dit is nie maklik nie. Jou hulp maak baie saak. "

10.00 BRL

Dit is my sowel as verouderde mediese geskiedenis! Ja! Ja! Daar was komplikasies !!!

Oor Claudio Souza doen Soropositivo.Org (509 artikels)
Ja, dit is die foto van my! My niggie het my gevra om hierdie foto op my profiel te plaas! .... Ek het hier 'n beskrywing van my gehad wat daardie een as "oneerbiedig" beskryf het. Dit is regtig 'n eufemistiese manier om te klassifiseer wat hier was. Al wat ek weet, is dat 'n "NGO", wat 'n 10 verdieping gebou beslaan het 'n vennootskap met my, en ek het die logs van die vennootskap tyd, wat 'n ander vampirism was omdat vir elke 150 mense wat kom uit my webwerf, op hulle te klik, was daar gemiddeld een wat ingekom het. Wanneer ek ingevoer en ingevoer het

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

WhatsApp Wat is ons?

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

%d Bloggers soos hierdie: