Soropositivo.Org kos uit 01-09-2014 04 tot-12-2014

As gevolg van die alomteenwoordige moontlikheid van iemand "geïrriteerd" met my werk, ag geneem word dat by tye het ek utilizpo my van derde party bronne om hierdie webwerf te hou ek vas hierdie drie lêers, wat wys dat, as wil kry niks deur dit te doen vir byna vyftien jaar (en is mal daaroor om te doen) Ek het nog in 'n ding.

Een wat ek wil om te verduidelik:

Die ArtMaestro item is vir betaling te gebruik GTranslate (http://gtranslate.net) wat toelaat dat die inhoud van hierdie webtuiste in Portugees kan gesien word deur mense wat gebruik word om 58 tale te lees wat ek 'n boodskap hier, want ek wil en is die manier wat ek het om myself te regverdig voor God, vir my verblyf op aarde, op soek na hulp in elke denkbare manier om die grootste moontlike aantal mense wat ek kan bereik, sonder meet pogings van enige aard en, soms ten koste van die dinge wat jy kon ek doen as 'n tandheelkundige behandeling wat 'n hele paar inplantings, wat ek geabdikeer dit vereis ...

As ek wil 'n medalje? Nee! Ek wys dat Ek gekom het en hoe lank ek hier is.

Jy kan meer sien deur te kliek op hierdie skakel.

Jammer die uitbarsting.

Geskiedenis - PayPal1

Geskiedenis - PayPal2

Geskiedenis - PayPal3

Ja, dit is die foto van my! My niggie het my gevra om hierdie foto op my profiel te plaas! .... Ek het hier 'n beskrywing van my gehad wat daardie een as "oneerbiedig" beskryf het. Dit is regtig 'n eufemistiese manier om te klassifiseer wat hier was. Al wat ek weet, is dat 'n "NGO", wat 'n 10 verdieping gebou beslaan het 'n vennootskap met my, en ek het die logs van die vennootskap tyd, wat 'n ander vampirism was omdat vir elke 150 mense wat kom uit my webwerf, op hulle te klik, was daar gemiddeld een wat ingekom het. Wanneer ek ingevoer en ingevoer het

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

*

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.