Advertensies

Soropositivo.Org kos uit 01-09-2014 04 tot-12-2014

Jy is in Inisiasie => Nuus => Soropositivo.Org kos uit 01-09-2014 04 tot-12-2014
Nuus
maak jou donasie aan seropositive.Org

As gevolg van die alomteenwoordige moontlikheid van iemand "geïrriteerd" met my werk, ag geneem word dat by tye het ek utilizpo my van derde party bronne om hierdie webwerf te hou ek vas hierdie drie lêers, wat wys dat, as wil kry niks deur dit te doen vir byna vyftien jaar (en is mal daaroor om te doen) Ek het nog in 'n ding.

Een wat ek wil om te verduidelik:

Die ArtMaestro item is vir betaling te gebruik GTranslate (http://gtranslate.net) wat toelaat dat die inhoud van hierdie webtuiste in Portugees kan gesien word deur mense wat gebruik word om 58 tale te lees wat ek 'n boodskap hier, want ek wil en is die manier wat ek het om myself te regverdig voor God, vir my verblyf op aarde, op soek na hulp in elke denkbare manier om die grootste moontlike aantal mense wat ek kan bereik, sonder meet pogings van enige aard en, soms ten koste van die dinge wat jy kon ek doen as 'n tandheelkundige behandeling wat 'n hele paar inplantings, wat ek geabdikeer dit vereis ...

As ek wil 'n medalje? Nee! Ek wys dat Ek gekom het en hoe lank ek hier is.

Jy kan meer sien deur te kliek op hierdie skakel.

Jammer die uitbarsting.

Geskiedenis - PayPal1

Geskiedenis - PayPal2

Geskiedenis - PayPal3

Teken in op ons nuusbrief - dit is maandeliks, met die beste van my beste op my blog


Wat van jou? Wat dink jy?

Baie mense, "onderhoudvoerders" kyk met minagting na mense met MIV.

'N Vriend van my (voormalige vriend wat 'n sleutel geneem het ...) in die verlede, bewus van my toestand, het verwys na 'n ander persoon, wat vermoedelik deur MIV besmet is, op die volgende manier:

- "Dit is 'n ander een wat bichado is".

Tot vandag toe verstaan ​​ek nie hoekom ek hom nie geslaan het voordat ek hom 'n donkiepastei gemaak het nie, ek weet nie.

Aangesien die aanname ernstig is en verduidelikings pas, sit ek voor hierdie video:

Gedurende die Dekades was dit Taboo! Persoonlik het ek daarvoor gely. En jy sou 'n serodivergente verhouding hê

Is jy 'n draer van MIV? Indien wel, het u aftrede of siek hulp ontvang as u dit stuur of moes u soos 'n hond veg?

Moet gesels, begin deur die kommentaar, of hierOf Koste Die Fan Page Of The Blog!

Advertensies

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

Koekies en privaatheidsbeleid

Hierdie webwerf gebruik koekies en jy mag hierdie gebruik weier. Maar jy kan goed weet wat in ooreenstemming met ons aangeteken word privaatheidsbeleid