Die moeilikste tyd van my lewe - Anonymous

Beeld standaard
Menseregte

Hallo, ek is MIV-positief is 'n paar weke gelede gediagnoseer en ek is baie bekommerd.

Boodskap in 'n bottel op die strand. Creative hoop en geloof konsep.Ek is getroud en ek het altyd probleme met alkohol en kokaïen het, totdat ek uiteindelik my skei twee maande gelede. Ek was drie dae drink met 'n meisie wat hy geken het, sonder slaap. In die drie dae wat ek voorsorgmaatreëls, maar die sotheid van gedrink 2 J & B met 'n baie kokaïen, moet ek 'n paar glip gepleeg het en het die virus. Daarbenewens, het ons 'n baie gedeel strooi. Die ergste is dat ons meer as seks, so ek het gedink ek het my beskerm.

Na 'n week Ek was siek en moes in die bed bly, is ek gediagnoseer met mononukleose. Nadat ek geslaag 'n eksamen en vir my gesê ek het ook 'n cytomegalovirus infeksie.

Daarom, die dokter het my vertel 'n deeglike ondersoek te doen, insluitend die toets Elisa.

Teen hierdie tyd het ek met my ex en het onbeskermde seks, ek het nooit gedink ek kon opgedoen het die MIV.

Ek het die toets op Donderdag. Ek was stil denke oor mononukleose, en die volgende dag, die dokter het my aan my te vertel dat die ELISA-toets was positief.

Ek was mal, het niks verstaan ​​nie. Hy het my gevra om een ​​te doen Western kladWat langer neem en ook positief getoets. Wanneer jy eksamen Ek was platgeslaan, die eerste ding wat by my opgekom het dat, nog geskei van my vrou, het ek vir haar vertel die waarheid. Dit het my 'n week bereid om te voel en vertel alles. Dit het gelyk of 'n ewigheid as gevolg van skuld en vrees. Wat ek minste wou is dat sy besmet het.

Na 'n maand saam, sy het die Elisa-toets en dit was negatief, maar die dokter het haar gevra om die Wes te doen as 'n voorsorgmaatreël. Elke dag het ek tot God bid dat my ex-vrou het niks en bly gesond met my seun, want ek vernietig. Ek het begin om na 'n sielkundige, want hulle wil nie iets dom doen.

Wel, gister was ons albei saam te aansteeklike siekte en ons het om te wag vir die resultate.

depressief eensame jong vrou meisie sit op die vloer alleenSy is oortuig dat die virus opgedoen, selfs al is die dokter het gesê dit is moontlik dat sy nie besmet is. Dit is 'n tyd wanneer uiteindelik is ons meer verenigde as ooit, die enigste ding wat my gee krag om voort te gaan is my seun en haar.

Groete aan almal wat hierdie boodskap lees. Die uitbarsting het my goed, want ek kan nie sê dit aan iemand.

Tradução: Diana Margarita Sorgato doen oorspronklike in SpaansEl momento slegte hard mi vida".

.


As jy kan, ondersteun
Ons het baie projekte om te doen, maar ons het nie die hulpbronne nie.

Aan die ander kant het ons ons bedryfskoste, wat nie min is nie.

As jy van hierdie werk hou, kan jy help en jy wil dit, doen dit deur Pay Pal

As jy meer wil weet oor ons en wie en wat jy help, is dit skakel toon iets van alles en maak 'n ander oortjie oop!

[Bws_popular_posts]

In geen ander onderhoud is ek so goed behandel nie en was nooit in 'n onderhoud waar geen probleme plaasgevind het nie, met die uitsonderings van MTV se Astrid en Erotika

U kan na NGO's soek wat ek in São Paulo ken

Nasionale netwerk van mense wat met MIV of vigs

Groep aansporing tot die lewe

Deur Vidda

GAPA

CEFRAN

Advertensies

Verwante poste

Die verhaal van 'n MIV-positiewe vrou wat nie 'n een is nie!

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

Perifere insulienweerstandigheid

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

Lunaluz! Lunaluz! Onvoorwaardelike Liefde! Liefde is lewende vertoning

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

Cláudio Souza: Voormalige inwoner van Rua - EX-DJ

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

AVAC Verslag: Voorkoming van MIV in Horizon

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

Waldir! Die verhaal van 'n MIV-positiewe in die Derde Persoon

Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef

1 kommentaar

Mense wat met MIV besmet is nog 'n risiko van die dood van opportunistiese infeksies! - sero positief. org 19 19America / Sao_Paulo Julie 19America / Sao_Paulo 2017 by 18: 07

(694 gevalle), immunoblastiese limfoom (676 gevalle) en sitomegalovirus siekte, uitgesluit CMV retinitis (643 [...]

antwoord

Laat 'n boodskap

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Ons gebruik koekies om u 'n aanlyn ervaring op .soropositivo.org en al sy subdomeine volgens ons privaatheidsbeleid aan te bied by hierdie skakel: Privaatheidsbeleid ( Onder die Engelse weergawe van hierdie Privaatheidsbeleid)

%d Bloggers soos hierdie: