18.1 C
São Paulo
24 Januarie 2020

Die moeilikste tyd van my lewe - Anonymous

Beeld standaard
Menseregte dwelms dwelms en aids elisa eksamen Positiewe stories

Hallo, ek is MIV-positief is 'n paar weke gelede gediagnoseer en ek is baie bekommerd.

Boodskap in 'n bottel op die strand. Creative hoop en geloof konsep.Ek is getroud en ek het altyd probleme met alkohol en kokaïen het, totdat ek uiteindelik my skei twee maande gelede. Ek was drie dae drink met 'n meisie wat hy geken het, sonder slaap. In die drie dae wat ek voorsorgmaatreëls, maar die sotheid van gedrink 2 J & B met 'n baie kokaïen, moet ek 'n paar glip gepleeg het en het die virus. Daarbenewens, het ons 'n baie gedeel strooi. Die ergste is dat ons meer as seks, so ek het gedink ek het my beskerm.

Na 'n week Ek was siek en moes in die bed bly, is ek gediagnoseer met mononukleose. Nadat ek geslaag 'n eksamen en vir my gesê ek het ook 'n cytomegalovirus infeksie.

Daarom, die dokter het my vertel 'n deeglike ondersoek te doen, insluitend die toets Elisa.

Teen hierdie tyd het ek met my ex en het onbeskermde seks, ek het nooit gedink ek kon opgedoen het die MIV.

Ek het die toets op Donderdag. Ek was stil denke oor mononukleose, en die volgende dag, die dokter het my aan my te vertel dat die ELISA-toets was positief.

Ek was mal, het niks verstaan ​​nie. Hy het my gevra om een ​​te doen Western kladWat langer neem en ook positief getoets. Wanneer jy eksamen Ek was platgeslaan, die eerste ding wat by my opgekom het dat, nog geskei van my vrou, het ek vir haar vertel die waarheid. Dit het my 'n week bereid om te voel en vertel alles. Dit het gelyk of 'n ewigheid as gevolg van skuld en vrees. Wat ek minste wou is dat sy besmet het.

Na 'n maand saam, sy het die Elisa-toets en dit was negatief, maar die dokter het haar gevra om die Wes te doen as 'n voorsorgmaatreël. Elke dag het ek tot God bid dat my ex-vrou het niks en bly gesond met my seun, want ek vernietig. Ek het begin om na 'n sielkundige, want hulle wil nie iets dom doen.

Wel, gister was ons albei saam te aansteeklike siekte en ons het om te wag vir die resultate.

depressief eensame jong vrou meisie sit op die vloer alleenSy is oortuig dat die virus opgedoen, selfs al is die dokter het gesê dit is moontlik dat sy nie besmet is. Dit is 'n tyd wanneer uiteindelik is ons meer verenigde as ooit, die enigste ding wat my gee krag om voort te gaan is my seun en haar.

Groete aan almal wat hierdie boodskap lees. Die uitbarsting het my goed, want ek kan nie sê dit aan iemand.

Tradução: Diana Margarita Sorgato do Original em espanhol “El momento slegte hard mi vida".

.

Ek hou nie van PreP binne die konteks waarin dit ingevoeg is nie

Verwante artikels wat u dalk wil lees

2 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer