Advertensies

Die moeilikste tyd van my lewe - Anonymous

Jy is in Inisiasie => Menseregte => Die moeilikste tyd van my lewe - Anonymous
Menseregte
maak jou donasie aan seropositive.Org

Hallo, ek is MIV-positief is 'n paar weke gelede gediagnoseer en ek is baie bekommerd.

Boodskap in 'n bottel op die strand. Creative hoop en geloof konsep.Ek is getroud en ek het altyd probleme met alkohol en kokaïen het, totdat ek uiteindelik my skei twee maande gelede. Ek was drie dae drink met 'n meisie wat hy geken het, sonder slaap. In die drie dae wat ek voorsorgmaatreëls, maar die sotheid van gedrink 2 J & B met 'n baie kokaïen, moet ek 'n paar glip gepleeg het en het die virus. Daarbenewens, het ons 'n baie gedeel strooi. Die ergste is dat ons meer as seks, so ek het gedink ek het my beskerm.

Na 'n week Ek was siek en moes in die bed bly, is ek gediagnoseer met mononukleose. Nadat ek geslaag 'n eksamen en vir my gesê ek het ook 'n cytomegalovirus infeksie.

Daarom, die dokter het my vertel 'n deeglike ondersoek te doen, insluitend die toets Elisa.

Teen hierdie tyd het ek met my ex en het onbeskermde seks, ek het nooit gedink ek kon opgedoen het die MIV.

Ek het die toets op Donderdag. Ek was stil denke oor mononukleose, en die volgende dag, die dokter het my aan my te vertel dat die ELISA-toets was positief.

Ek was mal, het niks verstaan ​​nie. Hy het my gevra om een ​​te doen Western kladWat langer neem en ook positief getoets. Wanneer jy eksamen Ek was platgeslaan, die eerste ding wat by my opgekom het dat, nog geskei van my vrou, het ek vir haar vertel die waarheid. Dit het my 'n week bereid om te voel en vertel alles. Dit het gelyk of 'n ewigheid as gevolg van skuld en vrees. Wat ek minste wou is dat sy besmet het.

Na 'n maand saam, sy het die Elisa-toets en dit was negatief, maar die dokter het haar gevra om die Wes te doen as 'n voorsorgmaatreël. Elke dag het ek tot God bid dat my ex-vrou het niks en bly gesond met my seun, want ek vernietig. Ek het begin om na 'n sielkundige, want hulle wil nie iets dom doen.

Wel, gister was ons albei saam te aansteeklike siekte en ons het om te wag vir die resultate.

depressief eensame jong vrou meisie sit op die vloer alleenSy is oortuig dat die virus opgedoen, selfs al is die dokter het gesê dit is moontlik dat sy nie besmet is. Dit is 'n tyd wanneer uiteindelik is ons meer verenigde as ooit, die enigste ding wat my gee krag om voort te gaan is my seun en haar.

Groete aan almal wat hierdie boodskap lees. Die uitbarsting het my goed, want ek kan nie sê dit aan iemand.

Tradução: Diana Margarita Sorgato doen oorspronklike in SpaansEl momento slegte hard mi vida".

.

Teken in op ons nuusbrief - dit is maandeliks, met die beste van my beste op my blog


Wat van jou? Wat dink jy?

Baie mense, "onderhoudvoerders" kyk met minagting na mense met MIV.

'N Vriend van my (voormalige vriend wat 'n sleutel geneem het ...) in die verlede, bewus van my toestand, het verwys na 'n ander persoon, wat vermoedelik deur MIV besmet is, op die volgende manier:

- "Dit is 'n ander een wat bichado is".

Tot vandag toe verstaan ​​ek nie hoekom ek hom nie geslaan het voordat ek hom 'n donkiepastei gemaak het nie, ek weet nie.

Aangesien die aanname ernstig is en verduidelikings pas, sit ek voor hierdie video:

Gedurende die Dekades was dit Taboo! Persoonlik het ek daarvoor gely. En jy sou 'n serodivergente verhouding hê

Is jy 'n draer van MIV? Indien wel, het u aftrede of siek hulp ontvang as u dit stuur of moes u soos 'n hond veg?

Moet gesels, begin deur die kommentaar, of hierOf Koste Die Fan Page Of The Blog!

Advertensies

Verwante publikasies

1 Review

Mense wat met MIV besmet is nog 'n risiko van die dood van opportunistiese infeksies! - sero positief. org 19 19America / Sao_Paulo Julie 19America / Sao_Paulo 2017 by 18: 07

(694 gevalle), immunoblastiese limfoom (676 gevalle) en sitomegalovirus siekte, uitgesluit CMV retinitis (643 [...]

Kommentaar is opgeskort

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

Koekies en privaatheidsbeleid

Hierdie webwerf gebruik koekies en jy mag hierdie gebruik weier. Maar jy kan goed weet wat in ooreenstemming met ons aangeteken word privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: