'N Kersfees Carol

Beeld standaard
Hoogtepunte Menseregte dwelms Redaksionele Verkragtings Familie Man Justice Lesbians Kersfees 2014 Nuus

Dit was in Desember 2000.

Ek het net met 'n lys van besprekings 'n prokureur, 'n stad in Goiás binneland wat, indien nie geheue dien, was die stad van Jataí.

Vergewe my wat liefde geografiese akkuraatheid het, maar selfs ek is nie seker dat die stad is in Goias ...

Die feit is dat sy, dr Simone Miskien, het my 'n geval van ontslag vir regsaak teen 'n maatskappy wat net gedoen wat teen 'n persoon wat met MIV leef in die jare van lood.

Ons publiseer die nuus, maar hierdie webwerf is baie hacker aanvalle ondergaan, en sommige van hulle weet ek wat ('n lafaard wurm wat aangeteken 'n soortgelyke veld met my en daar gebly vir 'n jaar en verlate almal hoop hulle daarop geplaas het) en muiya ding geborg verloor, ongelukkig.

Maar die grootste bank data op die AIDS Geskiedenis in Brasilië is in my hande en ek hou as 'n Sentinel Tiger. MS dinge verloor

Ek onthou van daardie tyd is om hierdie webwerf te hou en hoe moeilik dit was!

Toe dr Simone het my vertel die verhaal van 'n denneboom wat daarvan gedroom het om Kersfees boom.

Die ander denne hom gelag, want hy was ook 'n verdorde denneboom en niemand sou dit wil hê.

Maar hy grootgeword het, en een dag (!), Is hy gekies!

Hy is na 'n huis geneem, versier vir 'n maand en die vreugde gemaak rondom dit, wat opgewek vreugdes Hemel.

Op Oukersaand dan, wat vreugde! Dit was al rondom hom. Geskenke, kinders, volwassenes, bejaardes, die liedjies en die nag was wonderlik.

Toe is hy na die kelder van die huis geneem en was ... daar, vergeet ... Die ander dinge vergeet die huis vir hom gelag, want hulle sou wees en hy het geen idee gehad wat steeds jou bestemming sou wees.

Op 'n dag toe die manne van die huis kom, sit hom op 'n log en pynlike pangas begin om ons held ongedaan wat, in die midde van soveel pyn, kon ek nie verstaan ​​hoekom hulle dit gedoen het om hom tot die gelei tot die kaggel Die huis op 'n baie koue nag.

Ten slotte (!!!) hy besef sy lot (...) en besluit om hom te gee om hul beste lig, my grootste hitte en hitte wat familie (trane hier).

Toe hul cinazas is weggegooi, 'n skynbaar steriele veld ....

Daar, volgens die legende, is gebore die mees groen woude!

Ek dink nie ek is soos hierdie denne, want my lig te tibia en mompel ek.

Maar blykbaar, het God my gegee het, ná byna vyftien jaar van vergrype en dwaasheid op die aarde, teen vroue en teen die lewe, die moontlikheid van die werk in Sy Seara, die manier wat ek weet om te doen. Dit is 'n klein en beperkte manier, in die lig van die groot figure wat eens waag vergelyk myself.

Ek is net 'n dienaar van God, sonder godsdiens (my godsdiens is God); Ek was spiritis, maar ek het moeg van die Gees is, omdat hulle byna altyd sê "die hoër spiritualiteit los dinge" en dit veroorsaak my pynlike spasmas. Spiritualiteit is die Superior Superior Spiritualiteit juis omdat los jou probleme, nie wag vir die ander op te los.

Dink daaroor.

Nie wil woude te genereer, kan hierdie ambisie neem hulle tot waansin ...

Op die aand van Getsemane, met bloedige trane, Christus gevra drie van sy apostels geslaap, "Nie vir 'n uur kon sien met my?"

Hoofkwartier veral waaksaam ....

In 'n boek van Chico Ek lees die volgende sin:

"Volhard in goed met die sekerheid dat jy vir ewig sal lewe! Indien enige dag wat jy alleen voel, onthou Jesus. Een dag, was hy ook alleen, gekruisig, verlate, op die top van 'n heuwel, op soek vyande en vrye ondankbare begunstigdes. Gegewe die menslike konseptualisering, hy was alleen ... maar hy by God, en God het met hom, gevorm meerderheid, voor die baying pak ...

Vrede vir julle!

Aleiko Salam!

[ultieme_video u_video_url = ”https://www.youtube.com/watch?v=I4BkD_7fX0c&list=PLbANg3QHYU20ZqL_NB6Pt8F8Iny0jjCVs” yt_autoplay = ”” yt_sugg_video = ”” yt_mute_control = ”” yt_modest_branding = ”” yt_privacy_mode = ”” play_size = ”75 ″ enable_sub_bar =” ”]
[wpforms id = ”168676 ″ titel =” onwaar ”beskrywing =” onwaar ”]% MCEPASTEBIN%

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: