'N Kersfees Carol

Maak nie saak hul godsdiens. As jou God is Allah, Adonai, God, ek wil, Boeddha, Siddhartha, maak nie saak. Dit is belangrik dat, in sy naam (s), indien goed doen

Dit was in Desember 2000.

Ek het net met 'n lys van besprekings 'n prokureur, 'n stad in Goiás binneland wat, indien nie geheue dien, was die stad van Jataí.

Vergewe my wat liefde geografiese akkuraatheid het, maar selfs ek is nie seker dat die stad is in Goias ...

Die feit is dat sy, dr Simone Miskien, het my 'n geval van ontslag vir regsaak teen 'n maatskappy wat net gedoen wat teen 'n persoon wat met MIV leef in die jare van lood.

Ons publiseer die nuus, maar hierdie webwerf is baie hacker aanvalle ondergaan, en sommige van hulle weet ek wat ('n lafaard wurm wat aangeteken 'n soortgelyke veld met my en daar gebly vir 'n jaar en verlate almal hoop hulle daarop geplaas het) en muiya ding geborg verloor, ongelukkig.

Maar die grootste bank data op die AIDS Geskiedenis in Brasilië is in my hande en ek hou as 'n Sentinel Tiger. MS dinge verloor

Ek onthou van daardie tyd is om hierdie webwerf te hou en hoe moeilik dit was!

Toe dr Simone het my vertel die verhaal van 'n denneboom wat daarvan gedroom het om Kersfees boom.

Die ander denne hom gelag, want hy was ook 'n verdorde denneboom en niemand sou dit wil hê.

Maar hy grootgeword het, en een dag (!), Is hy gekies!

Hy is na 'n huis geneem, versier vir 'n maand en die vreugde gemaak rondom dit, wat opgewek vreugdes Hemel.

Op Oukersaand dan, wat vreugde! Dit was al rondom hom. Geskenke, kinders, volwassenes, bejaardes, die liedjies en die nag was wonderlik.

Toe is hy na die kelder van die huis geneem en was ... daar, vergeet ... Die ander dinge vergeet die huis vir hom gelag, want hulle sou wees en hy het geen idee gehad wat steeds jou bestemming sou wees.

Op 'n dag toe die manne van die huis kom, sit hom op 'n log en pynlike pangas begin om ons held ongedaan wat, in die midde van soveel pyn, kon ek nie verstaan ​​hoekom hulle dit gedoen het om hom tot die gelei tot die kaggel Die huis op 'n baie koue nag.

Ten slotte (!!!) hy besef sy lot (...) en besluit om hom te gee om hul beste lig, my grootste hitte en hitte wat familie (trane hier).

Toe hul cinazas is weggegooi, 'n skynbaar steriele veld ....

Daar, volgens die legende, is gebore die mees groen woude!

Ek dink nie ek is soos hierdie denne, want my lig te tibia en mompel ek.

Maar blykbaar, het God my gegee het, ná byna vyftien jaar van vergrype en dwaasheid op die aarde, teen vroue en teen die lewe, die moontlikheid van die werk in Sy Seara, die manier wat ek weet om te doen. Dit is 'n klein en beperkte manier, in die lig van die groot figure wat eens waag vergelyk myself.

Ek is net 'n dienaar van God, sonder godsdiens (my godsdiens is God); Ek was spiritis, maar ek het moeg van die Gees is, omdat hulle byna altyd sê "die hoër spiritualiteit los dinge" en dit veroorsaak my pynlike spasmas. Spiritualiteit is die Superior Superior Spiritualiteit juis omdat los jou probleme, nie wag vir die ander op te los.

Dink daaroor.

Nie wil woude te genereer, kan hierdie ambisie neem hulle tot waansin ...

Op die aand van Getsemane, met bloedige trane, Christus gevra drie van sy apostels geslaap, "Nie vir 'n uur kon sien met my?"

Hoofkwartier veral waaksaam ....

In 'n boek van Chico Ek lees die volgende sin:

"Volhard in goed met die sekerheid dat jy vir ewig sal lewe! Indien enige dag wat jy alleen voel, onthou Jesus. Een dag, was hy ook alleen, gekruisig, verlate, op die top van 'n heuwel, op soek vyande en vrye ondankbare begunstigdes. Gegewe die menslike konseptualisering, hy was alleen ... maar hy by God, en God het met hom, gevorm meerderheid, voor die baying pak ...

Vrede vir julle!

Aleiko Salam!

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: