Soropositivo.Org - Daar is lewe met MIV deur Cláudio Souza

'N Kersfees Carol

Beeld standaard
Hoogtepunte

Dit was in Desember 2000.

Ek het pas kennis gemaak met 'n lys van gesprekke met 'n prokureur van 'n stad in die binnekant van Goias, wat, as ek reg onthou, die stad Jataí was.

Vergewe my diegene wat die geografiese presisie liefhet, maar ek is nie eens seker dat die stad in Goias is nie ...

Die feit is, sy, Simone Miskien, het my 'n saak van afdanking gegee vir 'n saak teen 'n maatskappy wat dit net teen 'n MIV-draer gedoen het.

Ek gepubliseer die nuus, maar hierdie webwerf baie hacker aanvalle ondergaan, en sommige van hulle weet ek wat ( 'n lafaard wurm wat 'n soortgelyke domein myn geregistreer en daar gebly vir 'n jaar en het al wat vertrou op hom) en muiya ding geborg indien verlore, ongelukkig.

Die grootste databasis oor die Geskiedenis van Vigs in Brasilië is egter in my hande en ek hou dit as 'n Watchtower Tiger. MS dinge is verlore gegaan

Ek onthou dat sedert daardie tyd hierdie webwerf was en hoe moeilik dit was!

So het dr. Simone my die verhaal van 'n denneboom vertel wat gedroom het om 'n Kersboom te wees.

Die ander dennebome lag vir hom, want hy was nog 'n klein denneboom en niemand wou dit hê nie.

Maar hy grootgeword het, en een dag (!), Is hy gekies!

Hy is na 'n huis geneem, versier en vir 'n maand is die blydskap rondom hom geskep wat jubelings aan die hemel opgewek het.

Op Oukersaand, hoeveel vreugde! Dit was alles oor hom. Geskenke, kinders, volwassenes, ou mense, liedjies en die nag was wonderlik.

Toe is hy na die kelder van die huis gebring en bly daar ... vergete. Die ander vergete dinge van die huis sou vir hom lag, want hulle sou bly en hy kon nie dink wat sy lot sou wees nie.

Eendag het die manne van die huis gekom en hom op 'n log gesit en met pynlike kloue van 'n byl het ons die held begin onttrek wat binne-in soveel pyn nie kon verstaan ​​hoekom hulle dit aan hom gedoen het voordat hulle hom na die kaggel geneem het nie. Die huis op 'n baie koue nag.

Eindelik (!!!) het hy sy lot verstaan ​​... en besluit om homself sy beste lig te gee, my grootste warmte en warmte daardie familie (trane hier).

Toe is sy cinazas weggegooi, op 'n skynbaar onvrugbare veld.

Daar, volgens die legende, is gebore die mees groen woude!

Ek dink nie ek is soos hierdie denneboom nie, want my lig is vlak en ek murmureer te veel.

God het my egter na amper vyftien jaar van skande en waanzin op aarde, teen vroue en teen die lewe, die moontlikheid om in Sy Seara te werk, soos ek weet hoe om te doen. Dit is 'n klein en beperkte vorm, in die lig van die groot figure waarna ek selfs durf vergelyk.

Ek is net 'n dienaar van God, sonder godsdiens (my godsdiens is God); Ek was 'n spiritus, maar ek was moeg vir spiritiste omdat hulle byna altyd sê dat "hoër spiritualiteit dinge sal oplos" en dit veroorsaak my hartseer. Superior Spiritualiteit is die Superior Spiritualiteit juis omdat dit sy probleme opgelos het, en nie wag vir ander om hulle op te los nie.

Dink daaroor.

Wil nie woude oprig nie, kan hierdie ambisie tot waansin lei ...

Op die nag van Getsemane, met die bloeiende gehuil, het die Christus drie van sy slaap apostels gevra: "Het jy nie vir 'n uur by my gewaak nie?"

Hoofkwartier, bo alles, vigilantes ....

In 'n boek van Chico Ek lees die volgende sin:

"Volhard in goedheid met die versekering dat jy vir ewig sal lewe! En as jy ooit alleen voel, onthou Jesus. Eendag was hy alleen, gekruisig, verlate, op 'n heuwel, en kyk na onregverdige vyande en ondankbare begunstigdes. Voor menslike bevrugting was hy heeltemal alleen. Maar Hy het met God en God saam met Hom 'n meerderheid gevorm, voor die verhewe skare ...

Vrede vir julle!

Aleiko Salam!

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!