Laaste

Vigs - Dit is nie die einde

Wat is in jou kop as jy die MIV of vigs woorde hoor? Jy weet wat die verskil tussen die twee woorde? Die vorms van infeksie en voorkoming? Die moed met 'n persoon met MIV te bly? En as jou (a) partner (a) ontdek sero positief is, kan jy 'n verhouding met daardie persoon handhaaf? Het jy geweet dat 250 duisend Brasiliane het die AIDS virus en nie weet nie? Jy kan besmet word en nie weet nie. Het jy gedoen om 'n MIV-toets? Hoekom nie?
-----------------------------
Ongelukkig het baie mense voel hulle kan net 'n kontrak van die AIDS virus as hulle dwelmgebruikers, as hulle het die gewoonte om verskeie seksmaats of homoseksuele toestand. En die werklikheid is nie dat.

Op dieselfde tyd, is daar diegene wat glo dat mag deur die vergadering in dieselfde stoel van 'n virus draer of deur 'n soen besmet word. Ander glo dat genesing en immunodeficiency reeds, dus, is geneig om minder, wat is die aantal besmette toename wees.

Gegewe hierdie scenario, ons soek die ware risiko's te verduidelik en toon die werklikheid van mense ten spyte van nog lewe, werk, liefdevolle, om lief besmet is - en seks.

Getuienisse, verslae en gesondheid professionele riglyne en beweeg onderhoude met mense wat tel as verontreinig hulle met die siekte en die impak wat hul lewens en verhoudings op immunodeficiency het. MIV kan beïnvloed almal, insluitende my, insluitend jou.
-----------------------------
Dokumentêre geproduseer deur Alan Junior de Queiroz en Jamile Luisa Maluly op MIV en vigs.

Ek het skrik vir diagnose. Op die oomblik, is niks bekend oor die siekte en my kanse op oorlewing was ses maande.

Dit gebeur byna twintig jaar gelede ...

Advertensies

Apois Seropositivo.Org

HULP BEHOEFT HIERDIE BLOG RUNNING


Dit lyk soos Nee, maar daar is 'n groot hoeveelheid uitgawes om hierdie webwerf te hou en enige waarde wat jy kan skenk, dit is goed!

Selfs met die idee om 11% te betaal op geskenk, sien slegs. Van $ 10,00 wat jy gekry het, sou ek nog $ 8,90 hê, en selfs druppel is beter as droog ....

Muntstukke in 'n pet op 'n wit agtergrond

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!