Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

Ek is getroud, ek het buite-egtelike sake gehad en dit het my reagense gegee!

Jy is in Inisiasie ** Ih !!! Het Reagent gegee! En nou? ** Ek is getroud, ek het buite-egtelike sake gehad en dit het my reagense gegee!
Beeld standaard
Ih !!! Het Reagent gegee! En nou?

Ek is getroud, ek het buite-egtelike sake gehad en dit het my reagense gegee! Ek het My vrou verraai en MIV gekontrakteer

Ons, op hierdie werf, 'n meningspeiling wat daarop gemik is om die persentasie van mense wat getoets is vir MIV en watter persentasie te kry reagens gegee en watter persentasie was negatief en ander nuanses van die kwessie van MIV / vigs-toetse, resultate en gevolge.

Die peiling was kompleks en het meer as tien keuses van verskillende antwoorde en roep my aandag gekom dat, ondanks die feit dat 'n lae persentasie, toon kommerwekkende. Die antwoord is soos volg:

Ek is getroud, het buite-egtelike verhoudings, het die toets, was positief, glo ek dat my vrou vir die besoedeldes en nou weet nie hoe om op te tree!

reagens gegee
"Taxi Girl"

Nie weet hoe om in hierdie geval te handel nie, beteken vrees. Vrees vir die verlies van sy vrou, want "positiewe" is die vrees dat MIV-infeksie het van die verlies van familie ondersteuning, uit vrees vir benadeling, 'n bietjie van skuld, die idee van om gevang met "rooi-oorhandig toe hy reagens "En nou kan hy sy vrou besoedel het, en sodoende die woede van die vrou se familie lok, of dit" tuis "of entrepreneuries is, en almal sal dit sien as die groot slagoffer. Trouens, sy is, want sy kan nie eers 'n dialoog begin om kondoomgebruik te gebruik om die gesig te slaan of selfs te slaan nie! Ek het een persoon ontmoet, wat as beoordelaar op hierdie webwerf gewerk het, AmaryllisWie het die wysheid en nederigheid na die "man" vertel (bastard):

- "Ek is nie dom en ek weet dat die huis (...) verraai. Ek vra jou net om te dink aan vigs, en om seksueel verband met iemand, jy 'n kondoom te gebruik. "

Amaryllis gesterf glo daar is sowat tien jaar gelede, die slagoffer van 'n opportunistiese siekte wat weens vigs opgedoen deur vuil lafaard was, en verraai haar, maar met toestemming, was nie in staat om waardigheid in jouself en in Daarbenewens bring aan die regterkant van die self-vernietig te vernietig, dink ek, vernietig hy die gesondheid en. as gevolg van die lewe van Amaryllis. Dit is 'n feit, 'n persoonlike vriend wat ek graag baie, baie, baie ....

Dit is 'n natuurlike vrees. Ek het deur 'n soortgelyke ding, behalwe dat ek nie getroud en dit was-in my geval, 'n persoon wie ek baie lief is en wat gebreek het met my per telefoon vertel my gesê verskriklike dinge ... My vrees was oor wat sy sou my vertel om te weet dat ek die siekte aan haar, wat nie gebeur het nie kon oorgedra, en ek het vergeet om die baie tasbare moontlikheid dat dit kon gewees het om my te besoedel, soos inderdaad, was nie.

Die punt hier is nie wat kan gebeur nadat noodlottige openbaring. Dit is net die teenoorgestelde. Ons moet die persoon wat betrokke is, die moontlikheid van 'n vinnige diagnose, om die beste kans op behandeling vinniger en kry kry gee ook, miskien, die moontlikheid van die PEP (Post blootstellingsprofilakse) (Tot uur 72) probeer om te verhoed dat "het ook reagens".

Dit is noodsaaklik dat mense desencapsulem hul selfsugtige posisies ruimte vir 'n sekere sin van verantwoordelikheid om toe te laat om te maak, aan die ander kant, die moontlikheid van die verkryging van die beste moontlike behandeling in die kortste moontlike tyd, net soos met jou gebeur nou; enigiets te ontsnap dit is die mees onverantwoordelike.

Gaan nie in die meriete van verraad, want dit lyk na 'n sport veel geoefen in hierdie eeu nie en die vorige goed te wees. In werklikheid Ek is nie 'n moralistisch pseudo of skynheilig hierdie vlag in te samel.

Die vlag ek samel hier is aanspreeklikheid en etiek in die gesig van die risiko van die eksamen reagens.

Wel, 'n tekort verantwoordelikheid om 'n buite-egtelike verhouding sonder die gebruik van kondome te handhaaf. Die pad, dan is die verantwoordelikheid om te wys wanneer dit kom by die versorging van die gesondheid van die "ander", selfs al beteken dit 'n liefdevolle verlies in jou lewe, wat veroorsaak word deur niemand anders as jy. Dit is nie eens die buite-egtelike verhouding, is 'n sorgelose hul eie gesondheid wat blyk te brei na jou maat ... Jy moet die spel te maak met hulle.

Dit is vanselfsprekend en dit is nie vir bespreking in hierdie verband.

Dit is 'n ernstige fout om 'n dag wat nie kommunikeer met die ander persoon die situasie, wat grens aan die volledige onverantwoordelikheid laat.

Julle wat die opname beantwoord met die antwoord reeds genoem kan ek net sê dat dit tyd en die tyd om jou foute te neem en die gevolge met behoorlike bedanking dra en te kommunikeeretiek die mense wat betrokke is, is die waarheid, maak nie saak wie dit seer, as ek 'n godsdiens, sou ek sê, onder ander moontlikhede as anti-Christelike neem aksie soos hierdie te wees ...

Maar ek weet nie of jy is Christen of Satanis ...

Ek sou vroue aanraai dubbele dosis van versigtigheid. Moet nie verwag dat die sielkundige CTA jy vertel:

"Reagens" -

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

7 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

My Kersboodskap aan alle gebruikers van Soropositivo.Org en ons Fanpage - Soropositivo.Org 14/12/2018 at 07:59

[...] Ek gaan nie daaroor praat nie, die "boom van bloggers en video-makers (ek respekteer jou werk, João Geraldo [...]

En hier het ons hierdie antwoord
1 2

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!