My eerste pil: Begin MIV-behandeling vir die eerste keer

Beeld standaard

Oor hierdie reeks: Of AZT of Atripla, 1980's of 2010, 'n persoon met wie hy gewoon het MIV en was in behandeling, onthou altyd sy eerste pil. En ons wil dit hoor. Hoe het u die newe-effekte hanteer? Was u huiwerig om met die behandeling te begin? Moet u 'n paar ideale diëte doen? Skryf u storie volledig (tussen 200 en 1000 woorde, asseblief!) Of skiet 'n video op You Tube, en Deel jou storie! Moenie bang wees nie. Jy kan gebruik om 'n bynaam

Lees stories wat deur gebruikers ingedien is, is deel van die reeks hieronder!

Wanneer die aanvang van behandeling vir MIV is 'n mallemeule pille

Deel van die reeks in Brasilië

Vir Insomnia in Brasilië

Van Die Body.com

26 September 2014

Nie lank gelede nie het ek my medikasie begin inneem. Ek is laat in 2008 gediagnoseer, maar ek het eers met my behandeling begin in Desember verlede jaar CD4 gedaal tot 300. As 'n aktiewe lid van 'n aanlyn MIV / vigs-forumVigs Ook in Brasilië, as biomediese navorser, het ek al die medisyne en moontlike newe-effekte geken; niks hiervan was vir my nuut nie.

In Brasilië het ons die gratis medisyne, maar sonder soveel keuses as in ander lande. Om mee te begin moes ek Viread [tenofovir], Epivir [lamivudine, 3 TC] en Sustiva [efavirenz, Stocrin] toewys. Met die uitsondering van baie lewendige drome en oggendsiekte (ek het hulle almal gelyktydig voor slaaptyd geneem), het ek die hele nag lank braking gekry (later het ek ontdek dat ek niks ten minste twee uur vroeër moes eet nie van die gebruik van efavirenz).

Op die sewende dag, die neem van hierdie dwelms, verskyn 'n uitslag. Ek bedoel 'n GROOT uitslag. My hele lyf was vol daarvan. Een dag, ek het klere te dek, [gaan] werk en dan gaan na die dokter om uit te vind wat gebeur het. Saam het ons in staat was om die medisyne te was en dan begin ander dieet.

"Ek het probeer om net drie behandelings te vind dat dit 'tenofovir wat maak my nogal korwe deur die liggaam."

Nou neem ek Combivir [AZT / 3TC] en Efavirenz. Terloops, ek neem albei albei ses maande. Daarbenewens het ek baie regte drome; so ek moet Clonazepam [Klonopin] neem voordat ek gaan slaap. Andersins stem ek vyf tot sewe maal in die nag met verskriklike nagmerries. Sodra ek Efavirenz, omtrent 20 tot 30, later later neem, voel ek dat ek dronk en bedwelm is. Asof dit nie genoeg was nie, het ek nog steeds probleme om die oggend wakker te word en daarom moet ek my werksroetine verander. Aan die ander kant het ek met Combivir baie goed gevaar; alhoewel dit my spierpyn en krampe veroorsaak, maar dit maak my nie so erg nie. Nog 'n ding wat ek soms oor Combivir voel, is 'n bietjie naarheid (naarheid), maar dit hang af van wat ek eet. "Een ding wat ek opgemerk het, is dat as ek reg en betyds eet, ek nie siek word nie."

My volgende sal volg in September. Ek hoop om onopspoorbaar wees, en 'n paar ander kwessies soos 'n effense depressie en kry tot laat (ek glo dit is 'n verhaal van efavirenz en klonasepam) sal oplos.

Wat was jou pil? Was AZT of Atripla, wil ons jou storie te vertel! Skryf jou storie (tussen 200 en 1000 woorde nie, asseblief!) Of skiet 'n video op You Tube, en e-pos

Deel jou storie! Moenie bang wees nie. Jy kan gebruik om 'n bynaam

Ons sal post My Eerste pille leser se hier in ons Resource Center by die begin van behandeling van MIV.

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: