Laaste

Die uitwerking van vigs is omkeerbaar.

Die uitwerking van vigs is omkeerbaar.

Hierdie rolprent wys Selina, 'n arm en swart vrou, ook seropositief.

Sy is toegelaat om te verfilm vir negentig dae.

Negentig dae van die werklikheid van 'n pasiënt met MIV arm, swart en sonder baie mense vir jou.

Die film vertel in reverse en ek het mense wat niks verstaan ​​nie om te voldoen aan, het die video as 'n "waarskuwing" aan die gevolge van vigs.

Is dit nie die verhaal van Selina.

Die verhaal begin deur Selina negentigste dag en duur tot die eerste toe sy begin ontvang kombinasie terapie ook bekend as cocktail ...

Die laaste boodskap van die video is:

Die gevolge van vigs is omkeerbaar!

Help om iemand 'n tweede kans.

Kyk na die video en dit doen.

Nakoming van behandeling! Ondersteun

Natacha Agate

Cláudio Souza

Advertensies

.Com - Top Blog Gesondheid 2013 Juri Acadêmico

Hou jy van ons werk? Het Hy jou op enige manier gehelp? As dit waar is, is ek alreeds tevrede. Maar dit het 'n koste en dit is moeilik om te hou. 'N keer. Eers een keer in die lewe vra ek jou om te ondersteun. En moenie dat iemand anders dit doen nie. As jy geweet het hoe selde 'n bydrae is !!!!!

Ondersteuning vir Blog Soropositivo.org

Dit is nie maklik nie. Jou hulp maak baie saak. "

10.00 BRL

Dit is my sowel as verouderde mediese geskiedenis! Ja! Ja! Daar was komplikasies !!!

Oor Claudio Souza doen Soropositivo.Org (508 artikels)
Ja, dit is die foto van my! My niggie het my gevra om hierdie foto op my profiel te plaas! .... Ek het hier 'n beskrywing van my gehad wat daardie een as "oneerbiedig" beskryf het. Dit is regtig 'n eufemistiese manier om te klassifiseer wat hier was. Al wat ek weet, is dat 'n "NGO", wat 'n 10 verdieping gebou beslaan het 'n vennootskap met my, en ek het die logs van die vennootskap tyd, wat 'n ander vampirism was omdat vir elke 150 mense wat kom uit my webwerf, op hulle te klik, was daar gemiddeld een wat ingekom het. Wanneer ek ingevoer en ingevoer het

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

WhatsApp Wat is ons?

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

%d Bloggers soos hierdie: