Na funksionele genesing: Begin van HAART Verminder, maar skakel nie uit nie, die reservoir van MIV -

Jy is in Inisiasie => Virale lading => Na funksionele genesing: Begin van HAART Verminder, maar skakel nie uit nie, die reservoir van MIV -
?>
Na funksionele genesing: Onmiddelike Tarw verminder, maar voorkom nie MIV Reservoir Formasie

Inisiëring van HAART Verminder, maar skakel nie uit nie, die MIV-reservoir - na funksionele genesing

Na funksionele genesing: Onmiddellike aanvang van HAART voorkom nie MIV Reservoir Formasie nie
Jonathan Li bied die elfste a2015 aan. Foto deur Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

Die anti-retrovirale terapie (HAART) toegepas baie vinnig na MIV-infeksie en kan die grootte "reservoir" van MIV te beperk en laat die vertraging van die "virale rebound" na die beëindiging van die behandeling in ooreenstemming met die onlangse verskeie aanbiedings Konferensie oor retrovirusse en opportunistiese infeksies (CROI 2015) in Seattle, VSA. Ander navorsing het getoon dat verskeie biomarkers kan voorspel wie die herhaling van MIV sal ervaar ná die staking van antiretrovirale terapie (ART).

Hoe om te Antiretrovirale Terapie (ART) stop die MIV lewensiklus wat sy genetiese materiaal vir menslike genetiese materiaal, die vlak van die chromosome van die gasheerselle integreer, en maak gebruik van die "masjinerie sel se nuwe virus te maak," kort na infeksie, MIV skep 'n latente reservoir hul genetiese materiaal, bekend as pro virale DNA in rus en onaktiewe op T-selle of die organisme.

Terwyl die antiretrovirale terapie doeltreffend virus replikasie kan beheer in die lang termyn, indien die dwelms is gestaak die virus reestablishes gou die infeksie, die aanbieding van so 'n groot struikelblok vir virus uitwissing.

Vroeë behandeling van pasgeborenes

Nuutgebore
Nuutgebore

Helen Payne van die University College London het die bevindinge CHER -Children met MIV en begin antiretrovirale terapie (ART) - waarin pasgeborenes wat deur moeder-na-kind-oordrag van MIV opgedoen het ewekansig toegewys aan onmiddellike aanvang van antiretrovirale terapie blywende weke of 40 96 of vertraag die aanvang van behandeling totdat hulle tekens van siekte progressie getoon.

CHER het meer as 400-kinders ingeskryf met die MIV-virus in Suid-Afrika wat jonger as 12 weke oud was en het 'n telling / persentasie> 25% aan die begin van die CD4-studie gehad3d-selvirus - T selle. Como berig, het die studie tot die gevolgtrekking gekom dat die voormalige 'n afname in mortaliteit van 76% gehad het in vergelyking met die uitgestelde behandeling van antiretrovirale terapie.

Die huidige substudie het 247-kinders geëvalueer wat op die Antiretrovirale Terapie (ART) vir 'n minimum van 24 weke met plasma virale lading onderdruk. Kinders van onmiddellike Antiretrovirale terapie groep wat 'n gemiddeld van 96 weke van antiretrovirale terapie teenoor 81 weke van dieselfde terapie vir kinders die groep blyk is bestee aan die begin van hul behandeling vertraag.

Perifere bloed mononukleêre selle (PBMC) wie se monsters op 12 by 12 weke afgehaal is vir 'n maksimum tydperk van bykans vyf jaar. Virale DNA is gemeet aan die hand van 'n toets met 'n opsporingsgrens van 1 kopie deur 100.000 PBMCs.

Kinders wat vroeg antiretrovirale terapie (ART) begin en behandel deur 96 weke het 'n aansienlik laer reservoir of lae vlak van pro-virale DNA in hul immuun sel, kinders uitgestel behandeling groep (gemiddelde 27 vs 100 afskrifte 100.000 deur PBMCs).

Nie verrassend het pro-virale DNA hul vlakke verhoog toe kinders hul behandelings gestaak het nie. Op week 248, die MIV DNA was soortgelyk tussen die aanvanklike vlakke van behandelde kinders wat behandeling 40 weke het gestop, aan diegene wat in 96 weke gestop en diegene wat stadig was om die behandeling te begin, wat daarop dui dat die vroeë antiretrovirale terapie voordeel kan verlore gaan na die beëindiging van behandeling.

Die klein grootte van die virale reservoir en die waarskynlikheid van die bereiking van 'n onopspoorbaar virale reservoir, wat nie beteken dat MIV is uitgeroei, maar eerder kon dit nie gevind word met behulp van huidige toetse - is sterk geassosieer met aanvang van antiretrovirale terapie jonger ouderdom In ANTIRETROVIRAL THERAPY, meer kumulatiewe tyd op antiretrovirale terapie en langer duur van virus onderdrukking. Daarbenewens het 'n hoër vlak van sitomegalovirus (CMV) basale DNA, aansienlik geassosieer met 'n groter reservoir van MIV. Serologie (toetsing van MIV-positiewe of negatiewe teenliggaampies) was egter nie 'n belangrike voorspeller van virusreservoirgrootte nie.

Wat interessant is, is dat 'n ander studie deur navorsers aan die Universiteit van Kalifornië in San Diego het bevind dat DBADNA waarneembaar CMV in PBMCs ook geassosieer met 'n groter bedrag van DNA van MIV in volwassenes wat tydens die eerste antiretrovirale terapie begin van MIV-infeksie. Hierdie bevindings suggereer dat "replikasie van CMV kan help om die reservoir van MIV-DNA in stand te hou," het die navorsers gesluit.

seringueDie CHER navorsers het meer gedetailleerde profiele aangebied van die vyf kinders wat ten minste een keer gedurende die opvolgperiode onopspoorbare afbakening van pro-virale DNA gehad het. Vier van hulle het vroeër (in week 6-7) Antiretrovirale Terapie begin en die behandeling in week 96 gestaak. In die vyfde was die begin vertraag; (vanaf 14 week).

Onder die vier wat vroeg begin het ANTIRETROVIRALE TERAPIE, twee was MIV-positief en twee was MIV-negatief. Laastens het alle kinders wat antiretrovirale terapie gestaak het, aan die MIV-rebound gely.

"Vroeë inisiasie van antiretrovirale terapie (ART) en volgehoue ​​virologiese onderdrukking is die sleutel tot die vermindering van die reservoir," het die navorsers gesluit.

"Hierdie resultate kan waardevolle inligting vir moontlike toekomstige terapeutiese intervensies te voorsien om die reservoir as immunisering, aktivering en af, en die behandeling van mede-infeksies Antiretrovirale terapie begin verminder. "

Van die nota, terwyl CHER-babas vroeg begin behandel het, sou hulle nie as "baie vroeg" beskou word as dié wat opspoorbare vlakke van MIV-DNA bereik het in diegene wat met behandeling begin het nie Antiretrovirale in die sesde en sewende week van ouderdom. In teenstelling hiermee,Baba uit Mississippi ", Wat algemeen beskou word as genees ervaar die herstel van MIV na van twee jaar sonder ARV-terapie, nadat antiretrovirale behandeling 30 uur na geboorte begin is

Priyanka Uprety van Johns Hopkins en personeellede wat die baba van Mississippi bestudeer het, het die bevindings van die IMPAACT P1030-verhoor aangebied, wat daarop gerig is om meer te weet oor die behandeling van MIV-geïnfekteerde kinders.

Hierdie analise ingesluit 18 kinders besmet perinatally (half meisies en 'n half seuns) wat behandeling begin met lopinavir / ritonavir Antiretrovirale terapie gebaseer voor of na 6 weke oud en ten minste een 2-log vermindering in plasma virale lading vir 24 weke of <400 kopieë / ml vir 48 weke.

Die gemiddelde ouderdom waarop daar was die begin van antiretrovirale terapie was minder as 6 weke tot vyf kinders in die behandeling groep voor en 11 13 weke vir kinders se later behandeling groep. As ons kyk na beide groepe gekombineer, die gemiddelde MIV-behandeling na die pre-vlak die DNA PBMCs was 3,16 teken 10 kopieë per miljoen basaalsel val 2,02, 2,06 en 2,12 log10 afskrifte weke 24, 28 en 96, onderskeidelik. Na 'n begin antiretrovirale terapie, afgeneem virale DNA vinnigste, vroeër in vergelyking met die laaste behandeling groep. In die algemeen was baseline DNA / MIV-vlakke hoogs gekorreleer met vlakke na inisiasie van behandeling.

f0bd59a2-e274-4364-8a59-5da6c662935d

Die navorsers het ook stukke stukke virale DNA wat bekend staan ​​as 2-LTR sirkels, gemeet. Hierdie is opgespoor in 83% van pasgeborenes by basislyn, val na% 69 vir die week en 24 57 48% vir die week, maar dan styg tot 83 96% vir die week. Volgens die opsomming van die gepubliseerde studie het 2-LTR vlakke na antiretrovirale terapie begin, aansienlik laer onder babas wat voor ses weke behandel is.

"DNA / MIV was in oormaat replikasie van bevoegde genome tydens alle tye getoets," het hulle opgemerk. Daar was geen bewyse van "voorkeur transkripsie klaring in aktiewe selle met kombinasie ANTIRETROVIRAL THERAPY, hoewel ongebroke RNA is opgespoor deur 96 weke."

Hierdie resultate toon 'n vinnige vestiging van 'n groot swembad MIV-1-besmette selle binne die twee maande van die lewe in perinatale infeksie, "het die navorsers opgesom. Hierdie bevindings het implikasies vir die verfyning van die kombinasie van antiretrovirale terapie vir kinders, insluitend immunoterapeutiese benaderings, in die lang termyn van vergifnis. "

Vroeë behandeling van volwassenes

Jade Ghosn en sy mede-navorsers met vroeë behandeling vir volwassenes, het korttermyn- en langtermynmodelstudies verminderde reservoir-DNA / MIV wat in die selle van deelnemers in die Franse kohort ANRS PRIMO geassosieer word.

Hierdie analise ingesluit 327 mense wat behandeling met antiretrovirale meestal gebaseer skemas begin met primêre protease-inhibeerders vir MIV-infeksie (mediaan 41 dae post-infeksie) virale onderdrukking en in stand gehou word vir net meer as twee jaar. Meer as 80% was mans en die gemiddelde ouderdom was 36 jaar.

ANTIRETROVIRALE TERAPIE is na infeksie begin, MIV-DNA het gedurende die eerste agt maande onder behandeling vinniger van die reservoir afgeneem. DNA / MIV-vlakke het verbygesteek; 0,17; onderskeidelik, en -0,13 -0,07 log10 kopieë per 1.000.000 PBMCs per maand vir diegene wat Antiretrovirale terapie begin in 15 dae, een maand en drie maande ná infeksie, onderskeidelik.

Na agt maande ten opsigte van behandeling, DNA / MIV voortgegaan om te val, maar met 'n minder steil helling en met 'n soortgelyke daling in antiretrovirale terapie ongeag wanneer hulle begin. Die model voorspel dat na vyf jaar van deurlopende behandeling, die DNA / MIV vlakke sal aansienlik laer vir mense wat antiretrovirale terapie in 15 dae begin versus drie maande nadat infeksie wees (1,62 log10 vs 2,24 log10 kopieë per 1.000.000 PBMCs, onderskeidelik).

Die studie "bied sterk argumente ten gunste van die aanvang van Antiretrovirale Terapie so gou moontlik na die diagnose van MIV-infeksie en dus ten gunste van vroeë sifting," het die navorsers gesluit. (Dit is baie algemeen om die term screening te gebruik om na MIV-toetsing te verwys en ek het dit dus verlaat om te probeer om die frase en die toekomstige begrip van die term te vereenvoudig)

Die terugkeer van MIV-virus merkers

Volgehoue ​​virale klaring - remissie - of 'n "funksionele geneesmiddel" - benodig eksperimentele behandeling van staking, maar dit is 'n riskante strategie. MIV kom byna altyd weer voor. Navorsers probeer dus om biomarkers te vind om aan te dui watter pasiënte die "rebound" van MIV sal hê en wanneer diegene met die beste kanse vir langdurige remissie kies.

Jonathan Li Harvard Mediese Skool en kollegas gekyk na die tydsberekening van "rebound van MIV" in verhouding tot die grootte van die pre-behandeling van die virale reservoir insluitend die latente reservoir van DNA selle / MIV-verwante en "reservoir" aktiewe selle geassosieer met residuele MIV "ontwrig" RNA en plasma viremia (> 1 kopieë / ml).

virus 3d beeld

Dit saamgevoeg ontleding ingesluit deelnemers uit vyf 124 WNDE studie behandeling staking (A5170, A5197, A5068, A5024 en WNDE 371). Die meerderheid was mans, die gemiddelde ouderdom was 41 jaar en die mediane CD4 telling was> 800 selle / mm3.

Ses-en-twintig mense het ANTIRETROVIRALE TERAPIE in die akute fase of vroeë infeksie begin terwyl 104 dit tydens kroniese infeksie gedoen het. Ongeveer die helfte van hulle het behandeling begin met 'n protease-gebaseerde inhibeerderskema en die helfte het begin met NNRTI-regimens (hoewel geen van die eerste groepe NNRTI begin het nie). Slegs diegene wat volgehoue ​​virale onderdrukking behaal het, kan hul terapieë gestaak het. Hulle het nie immuniteitsgebaseerde terapieë ontvang voor die onderbreking ANTIRETROVIRAL THERAPY.

Deelnemers wat vroeg ANTIRETROVIRAL THERAPY begin het, het aansienlik laer vlakke van MIV-RNA-geassosieerde selle gehad voordat behandelings gestaak is as dié wat tydens kroniese infeksie behandel is. Geen beduidende verskille is egter gevind in die vlakke van DNA / MIV-geassosieerde selle of residuele viremie nie. Die vlakke verskil nie afhangende van die tipe antiretrovirale behandeling nie.

Die meeste deelnemers het in die vierde week virale herstel gegee, hoewel sommige het 'n langer tyd aangemeld. Die vroeëre verhandelings het later gekom, asook diegene wat met NNRTI's behandel is. 'N Baie hoër persentasie mense in die voorlopige groep in vergelyking met die chroniese behandelingsgroep het steeds twaalfde week na behandeling gestaak (13% versus 3% met behulp van bevestigde plasma virale lading > 200afskrifte / ml; 11% vs 4% met 'n enkele maatstaf >1000 kopieë / ml).

Hoër MIV-RNA-vlakke per geassosieerde sel is aansienlik geassosieer met korter virale rebound tyd. Die oorblywende verhouding met waarneembaar viremie was aansienlik hoër tussen die deelnemers met vertraging in virale rebound (% 47 herstel in 4 weke, 29-5 8% tussen weke en as 8%> 8 weke). Daar was egter geen beduidende verband tussen DNA / MIV-vlakke en virale selle van die reboundverspreiding nie.

'N Klein, aktiewe MIV-reservoir "kan 'n vertraging in virale terugslag bemiddel in deelnemers wat tydens vroeë infeksie behandel word," het die navorsers gesluit. "Die kwantifisering van aktiewe MIV-virus in die reservoir kan biomarkers van doeltreffendheid voorsien vir terapieë wat daarop gemik is om remissie-vrye antiretrovirale terapie te hê."

Hierdie studie bied "voorlopige bewyse dat die getal RNA afskrifte van MIV in selle en plasma die skepper van vordering in die rigting van 'n geneesmiddel kan wees," John Mellors van die Universiteit van Pittsburgh het gesê in 'n elfde perskonferensie. "As ons selfs laer vlakke in mense het, kan ons 'n geneesmiddel nader."

'N Studie deur John Frater van die Universiteit van Oxford en sy mede-navorsers met die Antiretrovirale Terapie SP-studie het gekyk na ander potensiële merkers wat virale rebound kan voorspel.

In antiretrovirale terapie is 367-deelnemers binne ses maande van MIV-serokonversie ingeskryf. Hulle het vroeë antiretrovirale terapie ontvang vir 12- of 48-weke, gevolg deur die staking van terapie of standaardterapie volgens die CD4-telling. In die 48-weekgroep het 14% maande later nog ondetectable virale las 12.

In bykomend tot die algehele vlakke van MIV en geïntegreer word in die DNA en-sel verband RNA "geen gate" van MIV, het navorsers gesoek CD4 seltelling, in vergelyking CD4 / CD8, plasma virale lading, MIV-spesifieke CD4 en CD8 antwoorde T-selle (ELISPOT) toets, T-sel aktivering merkers (HLA-DR, CD38, CD25 en CD69) die uitgeput T sel merkers (PD-1, GAL-3 en TM-3), IL-6 (een inflammatoriese merker) en D-dimer ('n merkerstollingsversteuring).

T-Zelle - 3d RenderHulle het bevind dat diegene met 'n hoër aantal selle en CD4 CD8 MIV-spesifieke antwoorde het laer vlakke van virale DNA, maar dit kan nie gebruik word om 'n virale rebound "voorspel. Terwyl 'n aantal biomerkers wat verband hou met DNA / MIV in eenveranderlike ontleding, net CD4 tel en virale lading, en LAG-CD38 3 in CD8 en T-selle en D-dimeer gebly beduidend verband hou in 'n meerveranderlike analise. Daar uitputting van merkers (PD-1, en GAL-TM-3 3) in CD4 selle as voorspellers van virale rebound - maar net vir die pre-behandeling maatreëls, nie ten tyde van die onderbreking van antiretrovirale terapie. Trouens, geen ander biomarker buite DNA / HIV0 / totaal gedien as voorspellers van virale rebound wanneer dit gemeet is by die beëindiging van behandeling.

Die soektog na biomerkers om lae vorm pasiënte wat behandel is vir primêre infeksie te help, "hierdie data dui daarop dat die pre-behandeling, metings kan wees insiggewend en T-sel uitputting merkers moet ingesluit word met DNA vlakke van MIV-1 , "het die navorsers stel.

"As die immuunstelsel tekens toon van moegheid wat deur hierdie drie merkers geopenbaar word na onderdrukking op antiretrovirale terapie, voorspel die mate van uitputting" rebound ", beter verduidelik.

"As die selle sê:" Ons kan nie hierdie infeksie hanteer nie, ons sluit, "is diegene met die vinnige rebound .... Dit dui daarop dat hierdie reseptore in MIV-infeksie geblokkeer kan word om die resultate te verbeter."

Vertaal deur Claudio Santos de Souza met Tegnologie Ondersteuning Babilon die oorspronklike Vroeë antiretrovirale behandeling verminder MIV-reservoir met hersiening van Bem Amada M. *. M in 31 / 03 / 2015

Liz Highleyman

Geproduseer in samewerking met hivandhepatitis.com

Geplaas in: 24 2015 Maart

Let op die sero positief Webwerf redakteur: gepraat hier met die resensent en albei eens dat soms selfs eties twyfelagtige stop die behandeling van 'n persoon, veral 'n baba, vir 'n siekte kan wees met komplikasies wat letterlik langs die grens gebiede tussen lewe en dood, en tog, aangesien ons geen krag het om dit te verander nie, doen ons dit, en ons verduidelik dit hier, dat die inhoud van Verklaring van Helsinki word letterlik gevolg, maak nie saak hoeveel geld moet belê word om na die navorsing aan die navorsingsvakke die beste behandeling op die aarde te bied nie.

Advertensies

Verwante publikasies

2 Reviews

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.