Na funksionele genesing: Begin van HAART Verminder, maar skakel nie uit nie, die reservoir van MIV -

Beeld standaard

Begin van ART Verminder, maar elimineer nie die reservoir nie MIV - Op pad na funksionele genesing

Na funksionele genesing: Onmiddellike aanvang van HAART voorkom nie MIV Reservoir Formasie nie
Jonathan Li bied die elfste a2015 aan. Foto deur Liz Highleyman, hivandhepatitis.com

Antiretrovirale terapie (ART) wat baie vinnig toegedien word ná MIV-infeksie, kan die 'reservoir' grootte van die MIV-virus beperk en vertraagde 'virale rebound' ná die staking van die behandeling, volgens verskeie voorleggings in die onlangse Konferensie oor retrovirusse en opportunistiese infeksies (CROI 2015) in Seattle, VSA. Ander navorsing het getoon dat verskeie biomarkers kan voorspel wie die herhaling van MIV sal ervaar ná die staking van antiretrovirale terapie (ART).

Hoe om te Antiretrovirale Terapie (ART) onderbreek die siklus van lewe MIV wat sy genetiese materiaal met menslike genetiese materiaal integreer, op die vlak van die chromosome van die gasheerselle, en die “masjinerie van die sel gebruik om nuwe virusse te produseer”, MIV skep kort na infeksie 'n latente reservoir van sy genetiese materiaal, bekend as: Pro virale DNA in rus en onaktief of in die T-selle van die liggaam.

Terwyl die antiretrovirale terapie doeltreffend virus replikasie kan beheer in die lang termyn, indien die dwelms is gestaak die virus reestablishes gou die infeksie, die aanbieding van so 'n groot struikelblok vir virus uitwissing.

Vroeë behandeling van pasgeborenes

Nuutgebore
Nuutgebore

Helen Payne van die University College London het die bevindinge CHER -Children met MIV en begin antiretrovirale terapie (ART) - waarin pasgeborenes wat deur moeder-na-kind-oordrag van MIV opgedoen het ewekansig toegewys aan onmiddellike aanvang van antiretrovirale terapie blywende weke of 40 96 of vertraag die aanvang van behandeling totdat hulle tekens van siekte progressie getoon.

CHER het meer as 400 kinders met die MIV-virus in Suid-Afrika ingeskryf, wat jonger as 12 weke was en 'n telling / persentasie> 25% aan die beginpunt gehad het CD43d-selvirus - T selle. Como berig, het die studie tot die gevolgtrekking gekom dat die voormalige 'n afname in mortaliteit van 76% gehad het in vergelyking met die uitgestelde behandeling van antiretrovirale terapie.

Die huidige substudie het 247-kinders geëvalueer wat op die Antiretrovirale Terapie (ART) vir 'n minimum van 24 weke met virale lading onderdrukte plasma. Die kinders in die onmiddellike antiretrovirale terapiegroep waar gemiddeld 96 weke antiretrovirale terapie bestee is, teenoor 81 weke van dieselfde terapie vir die kinders in die groep wat uiteindelik die begin van hul behandeling uitgestel het.

Perifere bloed mononukleêre selle (PBMC) wie se monsters op 12 by 12 weke afgehaal is vir 'n maksimum tydperk van bykans vyf jaar. Virale DNA is gemeet aan die hand van 'n toets met 'n opsporingsgrens van 1 kopie deur 100.000 PBMCs.

Kinders wat vroeg antiretrovirale terapie (ART) begin en behandel deur 96 weke het 'n aansienlik laer reservoir of lae vlak van pro-virale DNA in hul immuun sel, kinders uitgestel behandeling groep (gemiddelde 27 vs 100 afskrifte 100.000 deur PBMCs).

Nie verrassend het pro-virale DNA hul vlakke verhoog toe kinders hul behandelings gestaak het nie. Op week 248, die MIV DNA was soortgelyk tussen die aanvanklike vlakke van behandelde kinders wat behandeling 40 weke het gestop, aan diegene wat in 96 weke gestop en diegene wat stadig was om die behandeling te begin, wat daarop dui dat die vroeë antiretrovirale terapie voordeel kan verlore gaan na die beëindiging van behandeling.

Die klein grootte van die virale reservoir en die waarskynlikheid dat dit 'n onopspoorbare virale reservoir sou bewerkstellig, wat nie beteken dat MIV uitgeroei is nie, maar nie met huidige toetse gevind kon word nie, was sterk geassosieer met die aanvang van jonger antiretrovirale terapie. in antiretrovirale terapie, meer kumulatiewe tyd vir antiretrovirale terapie en langer duur virale onderdrukking. Daarbenewens het 'n hoër vlak van cytomegalovirus (CMV) basale DNA, wat aansienlik verband hou met 'n groter reservoir van MIV. Serologie (toetsing vir MIV-positiewe of negatiewe teenliggaampies) was egter nie 'n beduidende voorspeller van die grootte van die virusreservoir nie.

Interessant genoeg het 'n ander studie deur navorsers aan die Universiteit van Kalifornië San Diego bevind dat die DBADNA-waarneembare DBADNA in PBMC's ook geassosieer word met 'n groter hoeveelheid MIV-DNA by volwassenes wat die eerste paar jaar met antiretrovirale terapie begin het. oomblikke van MIV-infeksie. Hierdie bevindings dui daarop dat 'CMV-replikasie kan help om die MIV-DNA-reservoir te onderhou,' het die navorsers afgesluit.

seringueDie CHER navorsers het meer gedetailleerde profiele aangebied van die vyf kinders wat ten minste een keer gedurende die opvolgperiode onopspoorbare afbakening van pro-virale DNA gehad het. Vier van hulle het vroeër (in week 6-7) Antiretrovirale Terapie begin en die behandeling in week 96 gestaak. In die vyfde was die begin vertraag; (vanaf 14 week).

Onder die vier wat vroeg begin het ANTIRETROVIRALE TERAPIE, twee was MIV-positief en twee was MIV-negatief. Laastens het alle kinders wat antiretrovirale terapie gestaak het, aan die MIV-rebound gely.

"Vroeë inisiëring van antiretrovirale terapie (ART) en volgehoue ​​virologiese onderdrukking is die sleutel tot die vermindering van die reservoir," het die navorsers afgesluit.

"Hierdie bevindings kan waardevolle insig bied in moontlike toekomstige terapeutiese intervensies vir die vermindering van reservoir soos inenting, aktivering en opruiming, en die behandeling van mede-infeksies tydens vroeë antiretrovirale terapie. ”

Terwyl pasgeborenes in CHER vroeg met die behandeling begin het, sou hulle nie "baie vroeg" beskou word as diegene wat waarneembare vlakke van MIV-DNA behaal het by diegene wat met die behandeling begin het nie. Antiretrovirale op die sesde en sewende week van ouderdom. In teenstelling hiermee, deur “Baba uit Mississippi 'Wat al voorheen algemeen beskou is as genees ervaar die herstel van MIV na van twee jaar sonder ARV-terapie, nadat antiretrovirale behandeling 30 uur na geboorte begin is

Priyanka Uprety van Johns Hopkins en personeellede wat die baba van Mississippi bestudeer het, het die bevindings van die IMPAACT P1030-verhoor aangebied, wat daarop gerig is om meer te weet oor die behandeling van MIV-geïnfekteerde kinders.

Hierdie analise ingesluit 18 kinders besmet perinatally (half meisies en 'n half seuns) wat behandeling begin met lopinavir / ritonavir Antiretrovirale terapie gebaseer voor of na 6 weke oud en ten minste een 2-log vermindering in plasma virale lading vir 24 weke of <400 kopieë / ml vir 48 weke.

Die gemiddelde ouderdom waarop daar was die begin van antiretrovirale terapie was minder as 6 weke tot vyf kinders in die behandeling groep voor en 11 13 weke vir kinders se later behandeling groep. As ons kyk na beide groepe gekombineer, die gemiddelde MIV-behandeling na die pre-vlak die DNA PBMCs was 3,16 teken 10 kopieë per miljoen basaalsel val 2,02, 2,06 en 2,12 log10 afskrifte weke 24, 28 en 96, onderskeidelik. Na 'n begin antiretrovirale terapie, afgeneem virale DNA vinnigste, vroeër in vergelyking met die laaste behandeling groep. In die algemeen was baseline DNA / MIV-vlakke hoogs gekorreleer met vlakke na inisiasie van behandeling.

f0bd59a2-e274-4364-8a59-5da6c662935d

Die navorsers het ook stukke stukke virale DNA wat bekend staan ​​as 2-LTR sirkels, gemeet. Hierdie is opgespoor in 83% van pasgeborenes by basislyn, val na% 69 vir die week en 24 57 48% vir die week, maar dan styg tot 83 96% vir die week. Volgens die opsomming van die gepubliseerde studie het 2-LTR vlakke na antiretrovirale terapie begin, aansienlik laer onder babas wat voor ses weke behandel is.

"DNA / MIV het die replikasie van bekwame genome te alle tye getoets, het hulle opgemerk." Daar was geen bewyse van 'voorkeur transkripsionele klaring in aktiewe selle met kombinasie ANTIRETROVIRAL THERAPY nie, hoewel ononderbroke RNA gedurende 96 weke opgespoor is.'

Die resultate demonstreer ''n vinnige vestiging van 'n groot poel HIV-1-besmette selle [die eerste] binne twee maande na die lewe van perinatale infeksie, "sê die navorsers. Hierdie bevindings het gevolge vir die verfyning van die kombinasie van antiretrovirale terapie by kinders, insluitend immunoterapeutiese benaderings, oor die lang termyn van remissie. ”

Vroeë behandeling van volwassenes

Jade Ghosn en sy mede-navorsers met vroeë behandeling vir volwassenes, het korttermyn- en langtermynmodelstudies verminderde reservoir-DNA / MIV wat in die selle van deelnemers in die Franse kohort ANRS PRIMO geassosieer word.

Hierdie analise ingesluit 327 mense wat behandeling met antiretrovirale meestal gebaseer skemas begin met primêre protease-inhibeerders vir MIV-infeksie (mediaan 41 dae post-infeksie) virale onderdrukking en in stand gehou word vir net meer as twee jaar. Meer as 80% was mans en die gemiddelde ouderdom was 36 jaar.

ANTIRETROVIRALE TERAPIE is na infeksie begin, MIV-DNA het gedurende die eerste agt maande onder behandeling vinniger van die reservoir afgeneem. DNA / MIV-vlakke het verbygesteek; 0,17; onderskeidelik, en -0,13 -0,07 log10 kopieë per 1.000.000 PBMCs per maand vir diegene wat Antiretrovirale terapie begin in 15 dae, een maand en drie maande ná infeksie, onderskeidelik.

Na agt maande ten opsigte van behandeling, DNA / MIV voortgegaan om te val, maar met 'n minder steil helling en met 'n soortgelyke daling in antiretrovirale terapie ongeag wanneer hulle begin. Die model voorspel dat na vyf jaar van deurlopende behandeling, die DNA / MIV vlakke sal aansienlik laer vir mense wat antiretrovirale terapie in 15 dae begin versus drie maande nadat infeksie wees (1,62 log10 vs 2,24 log10 kopieë per 1.000.000 PBMCs, onderskeidelik).

Die studie “lewer sterk argumente ten gunste van die aanvang van antiretrovirale terapie so gou as moontlik na die diagnose van MIV-infeksie en daarom ten gunste van vroeë screening,” het die navorsers afgesluit. (Translator se opmerking. Dit is baie gereeld om die term screening te gebruik om na MIV-opsporingstoetse te verwys, en ek het dit gelaat om die frase en die toekomstige begrip van die term te vereenvoudig)

Die terugkeer van MIV-virus merkers

Volgehoue ​​virusbepaling - remissie - of 'n "funksionele kuur" - sal eksperimentele behandeling van die beëindiging vereis, maar dit is 'n riskante strategie: MIV kom amper altyd vroeër of later weer voor. Navorsers probeer dus biomerkers vind om aan te dui watter pasiënte die MIV-rebound sal hê en wanneer om diegene met die beste kans op langdurige remissie te kies.

Harvard School of Medicine Jonathan Li en sy kollegas het die "rebound HIV" -kalender ondersoek met betrekking tot die grootte van die voorbehandeling van die virale reservoir, insluitend die latente DNA / HIV-selreservoir en die aktiewe "reservoir" van selle wat verband hou met die oorblywende “ongebroke” MIV-RNA en plasma-viremie (> 1 kopieë / ml).

virus 3d beeld

Dit saamgevoeg ontleding ingesluit deelnemers uit vyf 124 WNDE studie behandeling staking (A5170, A5197, A5068, A5024 en WNDE 371). Die meerderheid was mans, die gemiddelde ouderdom was 41 jaar en die mediane CD4 telling was> 800 selle / mm3.

Ses-en-twintig mense het ANTIRETROVIRALE TERAPIE in die akute fase of vroeë infeksie begin terwyl 104 dit tydens kroniese infeksie gedoen het. Ongeveer die helfte van hulle het behandeling begin met 'n protease-gebaseerde inhibeerderskema en die helfte het begin met NNRTI-regimens (hoewel geen van die eerste groepe NNRTI begin het nie). Slegs diegene wat volgehoue ​​virale onderdrukking behaal het, kan hul terapieë gestaak het. Hulle het nie immuniteitsgebaseerde terapieë ontvang voor die onderbreking ANTIRETROVIRAL THERAPY.

Deelnemers wat vroeg ANTIRETROVIRAL THERAPY begin het, het aansienlik laer vlakke van MIV-RNA-geassosieerde selle gehad voordat behandelings gestaak is as dié wat tydens kroniese infeksie behandel is. Geen beduidende verskille is egter gevind in die vlakke van DNA / MIV-geassosieerde selle of residuele viremie nie. Die vlakke verskil nie afhangende van die tipe antiretrovirale behandeling nie.

Die meeste deelnemers het in die vierde week virale herstel gegee, hoewel sommige het 'n langer tyd aangemeld. Die vroeëre verhandelings het later gekom, asook diegene wat met NNRTI's behandel is. 'N Baie hoër persentasie mense in die voorlopige groep in vergelyking met die chroniese behandelingsgroep het steeds twaalfde week na behandeling gestaak (13% versus 3% met behulp van bevestigde plasma virale lading > 200afskrifte / ml; 11% vs 4% met 'n enkele maatstaf >1000 kopieë / ml).

Hoër MIV-RNA-vlakke per geassosieerde sel is aansienlik geassosieer met korter virale rebound tyd. Die oorblywende verhouding met waarneembaar viremie was aansienlik hoër tussen die deelnemers met vertraging in virale rebound (% 47 herstel in 4 weke, 29-5 8% tussen weke en as 8%> 8 weke). Daar was egter geen beduidende verband tussen DNA / MIV-vlakke en virale selle van die reboundverspreiding nie.

'N Klein aktiewe MIV-reservoir "kan 'n vertraging in die virale rebound bemiddel by deelnemers wat tydens vroeë infeksie behandel word," het die navorsers gesluit. "Kwantifisering van aktiewe MIV in die reservoir kan biomerkers vir doeltreffendheid bied vir terapieë wat gerig is op remissie-vrye ANTIRETROVIRALE TERAPIE."

Hierdie studie bied 'voorlopige bewyse dat die aantal MIV-RNA-kopieë in selle en plasma die skepper van vordering na 'n genesing' kan wees, 'het John Mellors, Universiteit van Pittsburgh, op 'n elfde perskonferensie verduidelik. "As ons selfs laer vlakke by mense het, kan ons 'n genesing benader."

'N Studie deur John Frater van die Universiteit van Oxford en sy mede-navorsers met die Antiretrovirale Terapie SP-studie het gekyk na ander potensiële merkers wat virale rebound kan voorspel.

In antiretrovirale terapie is 367-deelnemers binne ses maande van MIV-serokonversie ingeskryf. Hulle het vroeë antiretrovirale terapie ontvang vir 12- of 48-weke, gevolg deur die staking van terapie of standaardterapie volgens die CD4-telling. In die 48-weekgroep het 14% maande later nog ondetectable virale las 12.

In bykomend tot die algehele vlakke van MIV en geïntegreer word in die DNA en-sel verband RNA "geen gate" van MIV, het navorsers gesoek CD4 seltelling, in vergelyking CD4 / CD8, plasma virale lading, MIV-spesifieke CD4 en CD8 antwoorde T-selle (ELISPOT) toets, T-sel aktivering merkers (HLA-DR, CD38, CD25 en CD69) die uitgeput T sel merkers (PD-1, GAL-3 en TM-3), IL-6 (een inflammatoriese merker) en D-dimer ('n merkerstollingsversteuring).

T-Zelle - 3d RenderHulle het gevind dat mense met 'n groter aantal MIV-spesifieke CD4- en CD8-selle laer virale DNA-vlakke het, maar dit kon nie gebruik word om 'virale rebound' te voorspel nie. Terwyl verskeie van die biomerkers in die eenveranderlike analise met DNA / HIV geassosieer is, het slegs CD4-telling en virale lading, CD38 en LAG-3 in CD8 en T- en D-dimer-selle betekenisvol in 'n meerveranderlike analise gebly. Merkers (PD-1, GAL-3 en TM-3) is in CD4-selle uitgeput as voorspellers van virale rebound - maar slegs as die voorafbehandeling gemeet is, nie ten einde die antiretrovirale terapie te stop nie. In werklikheid het geen ander biomerker as DNA / HIV0 / totaal gedien as 'n voorspeller van virale rebound wanneer gemeet tydens die staking van die behandeling nie.

Op soek na biomerkers om behandelde pasiënte tydens primêre infeksie te help stratifiseer, “dui hierdie data daarop dat metings voor-terapie informatief kan wees en dat T-sel-uitputtingsmerkers saam met die HIV-1-DNA-vlakke ingesluit moet word. , Stel die navorsers voor.

'As die immuunstelsel tekens van moegheid wat deur hierdie drie merkers gemanifesteer word na die onderdrukking van antiretrovirale terapie, voorspel die mate van uitputting 'rebound', beter verduidelik.

"As die selle sê: 'Ons kan nie hierdie infeksie hanteer nie, dan eindig dit,' is dit diegene wat vinnig terugval. Dit dui daarop dat hierdie reseptore in MIV-infeksie geblokkeer kan word."

Vertaal deur Claudio Santos de Souza met Tegnologie Ondersteuning Babilon die oorspronklike Vroeë antiretrovirale behandeling verminder MIV-reservoir met hersiening van Bem Amada M. *. M in 31 / 03 / 2015

Liz Highleyman

Geproduseer in samewerking met hivandhepatitis.com

Geplaas in: 24 2015 Maart

Let op die sero positief Webwerf redakteur: gepraat hier met die resensent en albei eens dat soms selfs eties twyfelagtige stop die behandeling van 'n persoon, veral 'n baba, vir 'n siekte kan wees met komplikasies wat letterlik langs die grens gebiede tussen lewe en dood, en tog, aangesien ons geen krag het om dit te verander nie, doen ons dit, en ons verduidelik dit hier, dat die inhoud van Verklaring van Helsinki word letterlik gevolg, maak nie saak hoeveel geld moet belê word om na die navorsing aan die navorsingsvakke die beste behandeling op die aarde te bied nie.

'N Bietjie meer vir u lees

2 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: