Hercules

Beeld standaard
Die verhaal van 'n reuse-
Hercules was, soos Luna beskryf, 'n reus. Geveg vir die skepping van 'n UOL-kletskamer MIV. Die kamer het nie vinnig gegroei nie, maar wel, en daar is vandag vyf kamers. Sewentien jaar gelede het ek in een van die twee kamers ingeloop en onder baie mense 'n meisie gevind wat haarself as Mariana voorgestel het. Ek het dit nog nie geweet nie, maar sy sou my vrou word Vida, met wie ek alles deel, en van wie ek meer ontvang as wat ek verdien. Ek weet nie hoeveel verhale soos myne en Mariana eintlik daar gebeur het nie, maar ek weet, intuïsie, dat daar baie is. Hercules, ek het hom nie in die lewe geken nie, en vir my is dit jammer. Ek hoop van harte dat u, waar u ookal is, hierdie teks kan lees, my getuienis kan sien en uit ons harte al die dankbaarheid en liefde wat ons vir u het, sal ontvang. Enigiemand wat wil gaan na die vervelige kamer nommer een vir seropositiewe mense op UOL, kliek hierop skakel.

Vandag wil ek praat oor 'n persoon wat my baie punte behaal en geleer het ... selfs op sy slegste tyd ...

Het reeds geskryf oor dit hier, maar weet nie wat gebeur het leë pro Claude.

Dit gaan oor my liewe president…. Miskien het sommige mense hier wat die hiv-kamer by uol bygewoon of bygewoon het, die Hercules geken.

Teclava van tyd tot tyd saam met hom, ons was nie presies vriende nie, maar ek het altyd vir hom 'n groot toegeneentheid gevoel, 'n dankbaarheid vir die feit dat hy my daardie klein kamer gegee het. ; hy wat dit in 1997 geskep het en uit wat hulle my vertel het, het hy alleen binne gewoon ... om iemand in te gaan ...

Hoe dit ook al sy, ek was dankbaar .. want daardie kamer het my baie, baie laat voel dat ek ophou om 'n "wandelende tragedie" te wees, om stoom af te sit, stories uit te ruil, ervarings te maak en vriende te maak.

Ek was 'n rukkie sonder toegang .. 'n bietjie meer as 'n week..en toe ek terugkom, het ek reguit teen die muur ingegaan .. om te sien of dit nuut was. En as ek sien .. verskeie boodskappe oor Hercules, dat hy amper in die ICU opgeneem is sterwend… Ek was in skok, desperaat om iets anders te weet, die hospitaal waarin hy was, besoekure ens…

Ek het elke dag daar gebel om te weet hoe dit met hom gaan, maar aangesien dit ICU was, kon hy my niks vertel nie ... totdat hy beter geword het en kamer toe gegaan het .... hulle het gesê dat dit amper 'n wonderwerk was, want hy was regtig sleg..en dat goed..hy was nou beter, geen buis, geen buis ... en ek haal diep asem, neem moed en gaan daarheen om hom te sien ... was koud in die buik, ek het nie geweet of hy my sou wou ontvang en my nie sou onthou nie ..of liewer van my nick ...

Want tot dan was ons nies ... Maar ek het diep asem gehaal en in die slaapkamer ingegaan… .ek het ... in 'n bed gesien, 'n man met sterk gelaatstrekke, swak lyf en baie dun ... ek het 'n bietjie vreemd gesien ... en ek ... alles serelepe, het 'n glimlag en omhels hom ... en sê:

Hercules, ek is Lunaluz… !!! Ek dink hy het nie onthou nie ... maar ek het nie omgegee nie ... ek het voortgegaan met my glimlag op my gesig en probeer om 'n bietjie intimiteit te probeer om dinge beter te laat vloei ...

Ek het byna elke dag by hom begin kuier, en ek is 'n verpleegassistent, en ek het hom versorg in die vermoë wat ek kon. In die begin het hy nie daarvan gehou nie .. dit was skaam ... maar het geleidelik gewoond geraak aan my aandrang en lag ...

Hy is prakties genees van vreeslike longontsteking .. maar sy liggaam was verswak, moes sterk word om hoog te word ... maar hy het nie geëet nie .. hy kon nie eet nie, wou nie eers medisyne inneem nie ... hy was moeg vir sy 13 + hiv ... wou daar wegkom ...

Hy het my selfs gevra om hom daaruit te haal ... maar wat kan ek doen?

Vir diegene wat hom geken het, het ek geweet hoe sy genie daar uitsien..torrão..william ... soms het hy my selfs gevloek, maar ek weet dat hy net gemors het ... dit was sy manier ... en ek het geleer om hom lief te hê ... op hierdie manier ... en toe hy op die bed na my sou glimlag..hah watter geluk ... die kleintjies wat ek dink hy hou ook van my ...

Ek het opgehou om hom 'n week te besoek ... en toe ek op die boodskapbord gegaan het ... boom .... ek was in ekstase ... ek het gelees dat hy pas oorlede is ... dit het my beëindig, ek was gewalg ... ek het nie bedank nie ... en vir een Ek het selfs kwaad gevoel vir hom ... ek het gedink hy moes meer baklei het ... en ek het gedink ... " Vigs gewen ”… maar toe… ek kalmeer… en besef dat hy nie swak was nie… dat hy sterk was… soos die Hercules van die verhale… hy baklei, baklei… volhard, skep die klein ruimte vir almal, met hom ingesluit, kon hy beter oor die weg kom met die troeteldier ... maar ... hy het net nie meer gegee nie ... sy liggaam was baie swak, en hy kon nie meer sy gees volg nie ... en hy kon dit nie inneem nie ...

VIGS het nie gewen nie ... hy was uiters sterker as sy ... hy het die BATTLE gewen ... en selfs vir ons 'n wonderlike wapen gelaat ... as iemand desperaat, moedeloos in daardie virtuele kamer kom ... Ek onthou hom, ek onthou myself in ander kere ... en ek besef hoeveel JORGE HERCULES was! ...

En wees altyd My Liewe PRESIDENT.

'N Bietjie meer vir u lees

2 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: