Immunologie Hoofstukke 1 te 10 deur The Khan Akademie | Voice Over deur Enrique Aznar Manfio

Ek was zaranzando die internet toe ek 'n kosbare materiaal d Khan Academy wat so baie duidelik en inlig oor aspekte van Immunologie sou wees baie belangrik vir alle mense, en besonder diegene wat MIV-positief is of wat leef soos MIV-positiewe mense ( PLWHA).

My eerste impuls was die Aflaai al tien hoofstukke van "loop en dra dit aan my spasie op WordPress te doen en maak dit beskikbaar in homeopatiese druppels, 'n hoofstuk 'n dag vir tien dae.

Maar nou ek sukkel skenkings wat toelaat om my te kry, maar skyfspasie en 'n paar ander voordele wat my betaal rekening in WordPress, tot $ 99,00 'n jaar kan kry nie, so ek het probeer om te kry skenkings te bereik in te kry werklike, gelykstaande aan die VSA $ 299.00 en dus in staat wees om 'n oneindig beter site wat is myne, nog steeds onvoldoende om die standaarde van uitnemendheid wat ek wil druk om dit te doen.

Wanneer jy klaar die lees van die video's ... of selfs voor hulle speel, lees hierdie interessante dokument van Wikipedia hantering milt

Maar, om te verseker dat die materiaal is nie verlore nie deur enige van die duisende redes wat net God kon dink, is ek die redding van die video's in een eksterne HD, toegang tot hulle te verseker as iets onverwags gebeur.

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

1 Review

MIV en inflammasie - Seropositive.Org. Daar is lewe met MIV 24 24America / Sao_Paulo April 24America / Sao_Paulo 2016 by 06: 50

[...] Dit sou interessant wees as jy die volgende pos kon volg [...]

antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: