Hoogtepunte dwelms Dwelms en vigs dwelms en aids dagga Mediese dagga dagga medisinale dagga

Immunologie Hoofstukke 1 te 10 deur The Khan Akademie | Voice Over deur Enrique Aznar Manfio

Ek was zaranzando die internet toe ek 'n kosbare materiaal d Khan Academy wat so baie duidelik en inlig oor aspekte van Immunologie sou wees baie belangrik vir alle mense, en besonder diegene wat MIV-positief is of wat leef soos MIV-positiewe mense ( PLWHA).

My eerste impuls was die Aflaai al tien hoofstukke van "loop en dra dit aan my spasie op WordPress te doen en maak dit beskikbaar in homeopatiese druppels, 'n hoofstuk 'n dag vir tien dae.

Maar nou ek sukkel skenkings wat toelaat om my te kry, maar skyfspasie en 'n paar ander voordele wat my betaal rekening in WordPress, tot $ 99,00 'n jaar kan kry nie, so ek het probeer om te kry skenkings te bereik in te kry werklike, gelykstaande aan die VSA $ 299.00 en dus in staat wees om 'n oneindig beter site wat is myne, nog steeds onvoldoende om die standaarde van uitnemendheid wat ek wil druk om dit te doen.

Wanneer jy klaar die lees van die video's ... of selfs voor hulle speel, lees hierdie interessante dokument van Wikipedia hantering milt

Maar, om te verseker dat die materiaal is nie verlore nie deur enige van die duisende redes wat net God kon dink, is ek die redding van die video's in een eksterne HD, toegang tot hulle te verseker as iets onverwags gebeur.

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: