17.3 C
São Paulo
7, Desember, 2019

Immunologie Hoofstukke 1 te 10 deur The Khan Akademie | Voice Over deur Enrique Aznar Manfio

Beeld standaard
Hoogtepunte

Ek was zaranzando die internet toe ek 'n kosbare materiaal d Khan Academy wat so baie duidelik en inlig oor aspekte van Immunologie sou wees baie belangrik vir alle mense, en besonder diegene wat MIV-positief is of wat leef soos MIV-positiewe mense ( PLWHA).

My eerste impuls was die Aflaai al tien hoofstukke van "loop en dra dit aan my spasie op WordPress te doen en maak dit beskikbaar in homeopatiese druppels, 'n hoofstuk 'n dag vir tien dae.

Maar nou ek sukkel skenkings wat toelaat om my te kry, maar skyfspasie en 'n paar ander voordele wat my betaal rekening in WordPress, tot $ 99,00 'n jaar kan kry nie, so ek het probeer om te kry skenkings te bereik in te kry werklike, gelykstaande aan die VSA $ 299.00 en dus in staat wees om 'n oneindig beter site wat is myne, nog steeds onvoldoende om die standaarde van uitnemendheid wat ek wil druk om dit te doen.

Wanneer jy klaar die lees van die video's ... of selfs voor hulle speel, lees hierdie interessante dokument van Wikipedia hantering milt

Maar, om te verseker dat die materiaal is nie verlore nie deur enige van die duisende redes wat net God kon dink, is ek die redding van die video's in een eksterne HD, toegang tot hulle te verseker as iets onverwags gebeur.

Ek hou hierdie blog byna sonder hulp sedert die jaar 2000! ons is aan die einde van 2019

Niemand is so arm dat hulle ten minste een keer nie kan help nie. Die keuse is joune. En God getuig van u opsies

Om te help met $ 10,00 Om te help met $ 20,00 Om te help met $ 50,00 Om te help met $ 100.00
Wat na die prentjie kom, hoef u nie te dink nie:
"Sjoe! Hoe hy gely het !.
Dit is vir u om dit in u kop te kry dat u selfs meer as dit kan deurmaak!
As ek skryf dat daar lewe met MIV is, is dit nog baie meer!

Ondanks die MIV-infeksie, en selfs selde, kan ek glimlag!

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

MIV en inflammasie - Seropositive.Org. Daar is lewe met MIV 24/04/2016 at 06:50:44

[...] Dit sou interessant wees as jy die volgende pos kon volg [...]

En hier het ons hierdie antwoord

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: