Immunologie Hoofstukke 1 te 10 deur The Khan Akademie | Voice Over deur Enrique Aznar Manfio

Beeld standaard
Hoogtepunte dwelms Dwelms en vigs dwelms en aids dagga Mediese dagga dagga medisinale dagga

Ek het op die internet rondgevlieg toe ek kosbare Khan Academy-materiaal teëgekom het wat baie informatief en duidelik handel oor Immunologie wat baie belangrik sou wees vir alle mense, en uitsonderlik diegene wat MIV-positief is of wat as mense saamleef. MIV positief (PLWHA).

My eerste impuls was die Aflaai al tien hoofstukke van "loop en dra dit aan my spasie op WordPress te doen en maak dit beskikbaar in homeopatiese druppels, 'n hoofstuk 'n dag vir tien dae.

Maar nou ek sukkel skenkings wat toelaat om my te kry, maar skyfspasie en 'n paar ander voordele wat my betaal rekening in WordPress, tot $ 99,00 'n jaar kan kry nie, so ek het probeer om te kry skenkings te bereik in te kry werklike, gelykstaande aan die VSA $ 299.00 en dus in staat wees om 'n oneindig beter site wat is myne, nog steeds onvoldoende om die standaarde van uitnemendheid wat ek wil druk om dit te doen.

Wanneer jy klaar die lees van die video's ... of selfs voor hulle speel, lees hierdie interessante dokument van Wikipedia hantering milt

Maar, om te verseker dat die materiaal is nie verlore nie deur enige van die duisende redes wat net God kon dink, is ek die redding van die video's in een eksterne HD, toegang tot hulle te verseker as iets onverwags gebeur.

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: