Hoogtepunte Opportunistiese siektes?! Feite oor vigs Geslag MIV MIV MIV of Basic Oftalmologie Wat met MIV leef Healthy Living Geweld teen vroue

Ouderdomsverwante makulêre degenerasie (AMD) by MIV-positiewe mense

In die artikel wat verlede Vrydag 03 2015 April geplaas is, verskaf ons algemene inligting oor die veroudering van die oë en ouderdomsverwante makulêre degenerasie (AMD) van CATIE, in hierdie artikel ons het gefokus op verslae van AMD (Ouderdomverwante Maculêre Degenerasie) by MIV-positiewe pasiënte.

Navorsers by die berg Sinai-hospitaal in New York City en ander dele van die Verenigde State van Amerika gewees monitering van die gesondheid van die oë van mense wat vigs oorleef deur die toepassing van ART (antiretrovirale behandeling sedert die middel van 1996).

Hulle het bevind dat 1.825% van die 10-deelnemers in 'n intermediêre AMD-stadium was. Wat MIV-negatiewe mense betref, was die tempo van AMD onder hierdie langtermyn-oorlewendes van VIGS vier keer hoër. Die resultate en implikasies van hierdie studie word hieronder bespreek.

Studie Besonderhede

Navorsers in 19 stede in die VSA gewerf deelnemers van 'n oog gesondheid studie.

Werwing begin by 1998 en eindig by 2011. Al die deelnemers is met VIGS gediagnoseer, sommige met oogheelkundige komplikasies. As deel van die studie is retinale foto's van elke oog van alle studievakke geneem en geëvalueer. Vir die huidige analise, gefokus op AMD (DMI of Macular Degeneration relatief tot die Free Translation Age); die navorsers het nie die mediese geskiedenis van mense wat vigs en okulêre komplikasies gehad het, reeds in die werwingsfase gebruik nie.

Vigs, nog steeds 'n legkaart
VIGS: Die Enigmatiese Legkaarte

Die gemiddelde profiel van deelnemers wat die studie betree, was soos volg:

  • 81% van die mans, 19% van vroue
  • Ouderdom - 43 jaar
  • CD4 + limfosietelling - 198 selle / mm3
  • CD4 + laagste telling gedurende die studietydperk = 44 selle / mm3
  • Virale vrag - ongeveer 500 kopieë / ml
  • Hoogste virale las tydens studie - 20.000 kopieë / ml

'N Nota van die redakteur. Die persentasie verskil in die geslag van die navorsing vakke lyk buitensporig en tog is dit weerspieël twee dinge, waarvan een is van besondere belang: In die 1998 sure was daar 'n groot verskil tussen die aantal MIV-positiewe mans vir vroue en met verloop van tyd, hierdie verskil is die verandering van en in sekere gebiede en in sekere ouderdomsgroepe is daar reeds 'n groot aantal MIV-positiewe vroue, wat kom om te bewys wat ek, in die middel van 2000, het ek besef dat die aantal vroue wat as MIV-positief gediagnoseer is, het begin toeneem, en dit is kortliks bekend dat vroue uiters kwesbaar is vir MIV en vigs as gevolg van faktore soos misogie, geweld teen vroue, onderhandel kondoom gebruik in die verhouding tussen vrou vs man (OH nie gekapitaliseer is doelgerig), onverantwoordelike ontrouheid (Vertaler se opmerking: Ek vertaal my denke op 'n eenvoudige manier: Weet nie of die huislike thalamus reggemaak moet word nie, het ten minste die ordentlikheid om kondome in verhoudings buite die huwelik te gebruik, teef wat geboorte gegee het), verkragting in die huwelik en 'n eindelose aantal gruweldade wat teen vroue gepleeg is en daarbenewens mense wat, hoewel hulle nie 'n sekere morfologiese definier het nie, regtig soos vroue voel).

Resultate

Byna 10% van deelnemers het intermediêre stadium DMARD gehad. Mense met hierdie diagnose kan maklik sigbare gestremdheid ontwikkel en in sommige gevalle word dit vererger met verloop van tyd, wat lei tot permanente en onherstelbare blindheid.

Blindman

Potensiële risikofaktore

Navorsers het gekyk na verskeie potensiële faktore wat deelnemers gehad het toe hulle die studie betree het en bevind dat die volgende data statisties verband hou met 'n verhoogde risiko vir AMD:

  • Ouderdomsgroep - vir elke tien jaar bo die ouderdom van 29 jaar het die deelnemers 'n dubbelvoudige verhoogde risiko gehad om AMD te ontwikkel
  • risiko gedrag vir MIV - spuitende drugsgebruikers (IDU) of mense wat definieer hulself heteroseksuele het omtrent twee keer die risiko van die ontwikkeling AMD prosesse met betrekking tot gay en biseksuele mans.

Die vergelykings

Die navorsers vergelyk pryse van AMD in data wat versamel is van MIV-negatiewe mense, deur middel van 'n studie van duisende inwoners van die stad van Beaver Dam in Wisconsin (wat bekend geword het as "die Studie van Beaver Dam).

In hierdie studie het deelnemers ook uitgebreide oogheelkundige ondersoeke ondergaan.

In vergelyking het die navorsers bevind dat MIV-positiewe mense in die huidige studie vier keer meer risiko gehad het om AMD te ontwikkel as die groep MIV-positiewe mense.

Let op, ontleed en onthou.

Om Dink
Dit is belangrik om nie te veralgemeen of te banaliseer nie. As jy MIV-positief is, moet jy jou aandag hierop en alles wat in jou liggaam gebeur, hou. U moet egter nie in 'n paranoïese toestand woon nie. elke persoon is 'n persoon en elke geval is 'n geval

Die huidige analise van AMD in seropositiewe individue is transversaal. Dit is dat data vanaf 'n gegewe tydstip geëvalueer is; daarom moet die gevolgtrekkings oor moontlike oorsake (s) van die AMRD prosesse vir sodanige navorsing noukeurig en noukeurig geëvalueer word.

Die potensiële oorsake van AMD wat in hierdie studie genoem word, is interessant en lyk intuïtief sinvol.

AMD-tot-gat-in-sig

Ouderdom is byvoorbeeld 'n bekende risikofaktor vir AMD en navorsers het verklaar dat inspuitende dwelmgebruikers (IDU's) by die verhoogde risiko vir AMD-prosesse is.

Lesers moet bewus wees dat selfs al is die uitslae van die huidige studie 100 persent akkuraat (wat baie skaars is in medisyne), is dit onwaarskynlik dat dit op alle MIV-positiewe mense sal geld.

Dit is omdat baie van die deelnemers het 'n baie lae CD4 + telling in die verlede (minder as 50 selle / mm3), wat daarop dui dat hulle ernstige immuun versteurings op 'n stadium in die lewe en kan nie gemeet word, met die uitsondering van pasiënte wat godsdienstig behou hul mediese geskiedenis, aan watter besmettelike prosesse hulle onderworpe was aan die kragte van die natuur.

Hierdie lae CD4 + telling kon ingestel deelnemers groter inflammasie (byvoorbeeld 'n paar lang beroerte oorlewendes kan vaskulitis ontwikkel, wat kan lei tot 'n groter geneigdheid om trombus genereer - bloedklonte in sanguínea- huidige en kom te hê trombus embolisme herhaal long, wat is die geval van hierdie burger, wat in hierdie tyd, vertaal die teks, het oorleef twee pulmonêre embolisms en twee meningitis ...) en ander probleme wat verband hou met die immuunstelsel, en sodoende die risiko van AMD toenemende .

Oor die afgelope paar jaar, in hoë-inkomste lande inkomste-per-capitaIn die kliniese praktyk en behandeling riglyne is aan te moedig om die vroeë aanvang van antiretrovirale terapie (algemeen bekend staan ​​as ART of HAART), dus hierdie lae CD4 + telling (en daaropvolgende immunologiese besering) die voorkoming en is minder geneig vandag. Daarom is die bevindings van die studie dalk nie van toepassing op mense wie se CD4 + telling nooit tot so lae vlakke geval het nie.

Die redes vir die verhoogde risiko van AMD onder hierdie groep MIV-positiewe pasiënte is nie reg nie en daar is nog baie om te studeer.

Navorsers in die Mount Sinai-hospitaal vermoed egter dat faktore soos oormatige immuunaktivering en ontsteking voor die aanvang van HAART in die leeftyd van deelnemers aan die studie 'n beduidende en nog onmeetbare rol gespeel het.

Ander klinieke moet evalueer of hulle die bevindinge van die studie wat by die Mount Sinai-hospitaal in die VSA uitgevoer word, oorweeg.

Mens moet egter in ag neem dat ten minste die studie resultate dui op die behoefte aan MIV-positiewe mense het 'n gereelde, omvattende oog eksamen sodat dokters gevalle van AMD prosesse (en enige ander oftalmologiese komplikasies) kan opspoor vinnig en, waar moontlik, behandelings voorskryf om sodanige toestand te stabiliseer, te verlig of te genees.

Hierdie inligting is verskaf deur CATIE (Kanada Exchange van VIGS-behandeling inligting). Vir meer inligting, kontak CATIE, 1.800.263.1638 of e-pos CATIE. Die krediet moet op 'n aanlyn publikasie verskyn, met 'n skakel terug na die oorspronklike. Die vertaling in Brasiliaanse Portugees kan nie gebruik word sonder die voorafgaande skriftelike magtiging van diegene wat verantwoordelik is vir die Seropositive Web Site, wat die oortreder onderwerp aan die moontlike implikasies van wette wat intellektuele eiendomsregte dek. Let daarop dat ek in die algemeen nie die gebruik van die teks self sal ontken nie, mits die krediete gegee word. Ek versoek ook 'n skakel na die webwerf, in die volgende samestelling: http://soropositivo.org/ Dit is te danke aan die feit dat ek jaarliks ​​'n sekere bedrag moet betaal om van die verbeterings te hou, soos kartering van domeine, spasie vir beelde, video-dienste van VideoPress en natuurlik my absolute sekerheid dat een dag, Ek sal sterf en ek kan nie voorspel of my nageslag of ander mense, of selfs selfs AUTOMATIES, die werking van dieselfde in die huidige vorm kan waarborg nie, na my gedeelte ... Egter die presiese replisering van die bladsy, deur gebruik te maak van die beelde wat ek gedwing word om te koop om oorspronklikheid te handhaaf en nie in die samesyn val nie, sal ek nie magtig nie. As jy goeie foto's wil kry vir goeie pryse, klik hier skakel, wat in 'n ander oortjie en 'n ander webwerf. dankie

Vertaling aanpassing en hersiening van die oorspronklike in Engels Kanadese vir Brasiliaanse Portugees van die oorspronklike in: Ouderdomsverwante makulêre degenerasie in MIV + persone deur Claudio Souza

(En met die groot moontlikheid van die duiwel) weet hoekom hulle dit doen en wat onduidelik is voorneme wat hulle mag hê ...

Hulpbronne Bestuur van Menslike Immuniteitsgebreksvirus Infeksie in Gevorderde Ouderdom Langtermyn MIV-infeksie en gesondheidsverwante lewenskwaliteit - CATIE Nuus Nederlandse dokters ondersoek kruising van veroudering en MIV - CATIE Nuus Rapporteer aan die NIH oor Veroudering en MIV Die CIHR Comorbidity Agenda CIHR se MIV-komorbiditeitsnavorsingsagenda: Relevante Navorsingsgebiede MIV en veroudering - Gesonde leefstylwenke vir 50-mansjare en meer leef met MIV MIV en veroudering - CATIE Webinar Reeks: Boublokke Feiteblaaie oor MIV en veroudering in Kanada - Kanadese VIGS Vereniging Bewys-ingeligte aanbevelings vir rehabilitasie met ouer volwassenes wat met MIV leef: 'n kennis sintese -Sean R. buigsame buis nr VERWYSING: Jabs DA, Van Natta ML, et al. Voorkoms van ouderdomsverwante makulêre degenerasie in die intermediêre stadium by pasiënte met die verworwe immuungebreksindroom. Amerikaanse Tydskrif vir Oogheelkunde. 2015; in pers.

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: