Die ontwikkeling van "Geriatriese Sindrome" is algemeen vir sommige seropositive mense

Tuis » Hoogtepunte » Die ontwikkeling van "Geriatriese Sindrome" is algemeen vir sommige seropositive mense
Beeld standaard
Hoogtepunte
Vermaning aan die lewe
Yup! Dit is waar. Dankie vir antiretrovirale terapie ons, mense wat met MIV of VIGS het uiteindelik 'n verwagting van byna gelyk aan mense beskou * normale *. En Ek nooi alle mense met MIV te bly met die lewe, die mooiste geskenk wat God aan ons gegee het en dit is altyd in lyn met ons voor- en nadele, as gevolg van ons toestand multimilenares wesens. As dit kom by siekte, moet dink, want daar is altyd 'n doel vir alles wat met ons gebeur en die mense en dinge rondom ons. "Ons is hier omdat ons moes wees aqui'e" Alles is soos God deseja'são twee spreekwoorde wat my gelei het sedert die laaste keer dat ek probeer selfmoord (dwase en onbesonne houding) Ek het die laaste tyd. Brindai te lewe. Ons is net op die punt dat ons dit verdien, moet ons en kan wees nie, as gevolg van die duidelike feit dat nie een van ons en in staat om te lewe buite die rand van ons bewustheid ontwerpe ...

Baie dankie aan die baie voordele van terapie kragtige anti-MIV kombinasie (algemeen bekend staan ​​as ART - antiretrovirale behandeling) meer mense met MIV in Kanada en lande wat beleid aanspreek van die MIV / vigs-epidemie soortgelyk aan dié van Brasilië langer lewe hê. Die krag van HAART is so diep dat navorsers toenemend verwag dat sommige mense wat MIV-positief is, naby aan die normale lewe sal strek.

Aangesien mense wat met MIV leef, hul laaste jare betree, sal veranderinge in die sorg wat hulle ontvang nodig wees, hulle en hul versorgers sal meer aandag moet gee aan die kwessies van veroudering. Vir die gemiddelde MIV-positiewe mense wat jongmense en volwassenes begin vandag, sal die doelwitte waarskynlik 'n eenvoudige skema met minimale newe-effekte insluit, sodat lae bloed virale lading behaal en onderhou kan word. Soos die individuele ouderdomme, kan die doelwitte verhoog of verander om in te sluit, en sodoende 'n goeie lewenskwaliteit op die gebied van fisiese gesondheid, geestelike en emosionele gesondheid handhaaf. Om suksesvolle veroudering moontlik te maak, moet elemente van geriatriese sorg opgeneem word in die gereelde mediese besoek.

Senior paar portretGeriatriese Sindrome

Dokters gebruik die term Common Geriatric Syndromes om te kyk na toestande wat in ouer mense gesien word, wat verskeie oorsake kan hê. Voorbeelde van simptome wat in geriatriese sindrome voorkom, is soos volg:

 • Falls
 • Duiseligheid
 • Floute
 • Broos gevoel
 • Urinêre inkontinensie
 • Delirium- 'n multi-hulpbronversteuring, insluitende probleme met aandag en bewustheid; geheue probleme; persepsieprobleme, soos om dinge wat nie waar is nie, te sien of te hoor (hallusinasies); Nie seker oor hul fisiese ligging nie (met die risiko om hul sin te verloor van waar hul huis is); stoornisse van spraak en taal. In gevalle van delirium kan 'n persoon se geestestoestand skielik vir ure of dae verander. Delirium kan mense verwar en disorienteer maak. Sommige mense kan ook gewelddadig en ontsteld raak. Delirium is nie dieselfde as demensie nie, dit is.

Oor die algemeen kan die onderliggende oorsaak (s) van probleme wat verband hou met geriatriese sindrome verskeie organe en stelsels behels, en elke element van die proses "genoem geriatriese sindroom " voortspruit implemente die kwesbaarheid van die ouer mense tot nuwe probleme, of die sindrome, verdienstelike, so spesiale sorg met MIV-positiewe mense meer as vyftig jaar of ouer 20 jaar van ART.

Veroudering en MIV

Gegewe dat MIV-positiewe mense met gevorderde ouderdom sorg nodig sal hê vir hul ouderdom, moet 'n span navorsers wat aansteeklike siektes studeer en hul verhoudings metversorging van ouer veroudering siektes aan die Universiteit van Connecticut, het ons voorgestel aan dokters wat omgee vir mense sero positiewe die "geriatriese assessering" in hul gereelde sorg. Hierdie pasiëntevaluerings het ten doel om die voorkoms van sogenaamde "Spesifieke voorwaardes"Wat kan pasiënte aan 'n minder funksionele lewensomstandighede (SIC) voorskryf," soos die volgende:

 • Visuele probleme - probleme in hierdie area kan 'n groot impak hê op die nakoming van medisyne.
 • innerlike oorinfeksies en gehoorprobleme - probleme in hierdie gebied kan invloed op die balans, lei tot val en moontlike frakture, inhibeer die vermoë om te verstaan ​​die instruksies ontvang van hul versorgers, verhoog die risiko van verkeer ongelukke (pad doodmaak, botsings ...).

In San Francisco

Vir hierdie mense het die navorsers, wat dikwels kies om nie mitas tyd of plek om 'n eenvoudige hipotese te evalueer *** *** is ons, mense wat met MIV / vigs, moet ons, elke aand, ergeur gedink aan God en vra wat inspireer en seën; sonder dat hulle, sou ons nog steeds sterf word soos vlieë, as ek gesien het in 'n nie te verre tyd ...
Vir hierdie mense het die navorsers, wat dikwels verkies om nie die tyd of plek om 'n eenvoudige hipotese te evalueer *** *** is ons, mense wat met MIV / vigs, moet ons elke aand, verhoog die gedagte aan God en vra wat inspireer en seën; sonder dat hulle, sou ons nog steeds sterf word soos vlieë, as ek gesien het in 'n nie te verre tyd ...

'N Span navorsers in San Francisco het begin om die effek van veroudering op mense met MIV te verstaan. Die span probeer om die teenwoordigheid van geriatriese sindrome in mense wat buite die ouderdom van 50 ontvang HAART (antiretrovirale terapie) wat 'n lae of onopspoorbaar virale lading vir baie jare gehou het geleef evalueer.

Die studie het bepaal dat in 155 mense wat ontleed is, geriatriese sindrome gevind is. Deelnemers met die hoogste aantal gesamentlike gesondheidstoestande het 'n verhoogde risiko vir die ontwikkeling van geriatriese sindrome.

Studie Besonderhede

Die navorsers gewerf deelnemers van twee groot aansteeklike siektes klinieke in San Francisco. Deelnemers het vraelyste voltooi, 'n fisiese ondersoek gedoen en bloedmonsters geneem. Alle data is saam met u mediese rekords geanaliseer.

Die navorsers het gefokus op die volgende vrae:

 • Falls
 • Urinêre inkontinensie
 • Gestremde
 • Verminderde vermoë om sekere daaglikse aktiwiteite te verrig (insluitende huishoudelike take soos medisyneadministrasie, persoonlike higiëne, klere sorg, huisonderhoud op belangrike dinge soos kruideniersware ...)
 • Probleme met gehoor en visie
 • Depressie
 • Probleme dink duidelik en geheue verval
 • Breekbaarheid (sien onder)

Die navorsingspan het tydens die evalueringsproses "broosheid" en "pre-fragility" gedefinieer as die teenwoordigheid van die volgende simptome:

 • Onbedoelde gewigsverlies

 • Auto moegheid verslae

 • Lae fisiese aktiwiteit

 • Lae spoed toe loop

 • Fisiese swakheid (geassesseer deur die voorhandse krag van die hand)

Navorsers het as broos geklassifiseer as hulle drie of meer van hierdie simptome gehad het en diegene wat een of twee van die voorheen genoemde simptome gehad het, prefiel was.

Data van 155-mense was beskikbaar vir hersiening. Die gemiddelde profiel van die deelnemers was soos volg:

 • Ouderdom - 57 jaar.
 • 94% van mans en 6% van vroue.
 • Duur van MIV-infeksie groter as 21 jaar.
 • CD4 limfosietelling +/- 537 selle / mm3

Resultate

Lief vir die lewe. Ten spyte van my vele pogings tot selfmoord, wat plaasgevind baie mense tot wanhoop en tydelike waansin, is maak nie saak quel, hierdie baie voorwaardes, my opgelê lewe en doen my werk voort te sit, langs my vrou. Ek aanvaar onvoorwaardelik
Lief vir die lewe. Ten spyte van my vele pogings tot selfmoord, wat plaasgevind baie mense tot wanhoop en tydelike waansin, is maak nie saak quel, hierdie baie voorwaardes, my opgelê lewe en doen my werk voort te sit, langs my vrou. Ek aanvaar onvoorwaardelik

Deelnemers het gemiddeld vier gesondheid voorwaardes samehangende toestande (comorbidities). Die mees algemene is soos volg:

 • Abnormale vlakke van cholesterol en trigliseriede in die bloed (dyslipidemie).
 • Hoër as normale bloeddruk (hipertensie).
 • Wonde en / of pynlike sensasies van die senuwees van die hande, arms, bene of voete (perifere neuropatie)

Deelnemers het gemiddeld nege dwelms (dwelms) gebruik wat nie direk verband hou met MIV as deel van hul daaglikse terapie nie.

Komplekse kwessies

Die navorsers het bevind dat 54% van deelnemers minstens twee gehad het geriatriese sindromeSoos die volgende:

 • Pre-fragility - 56%
 • Moeilikheid met een of meer daaglikse aktiwiteite - 47%
 • Geheue verval en probleme en probleme cognitivos- 47%

Ander probleme sluit ook die volgende in:

 • Falls - 26% van pasiënte in die studie het getoon dat hulle verlede jaar minstens een val gely het; gemiddeld was daar twee val per persoon per jaar. In ongeveer 13% van gevalle was dit nodig om mediese aandag te verkry.
 • Urinêre inkontinensie - 25%
 • Gehoorgestremdheid - 41%
 • Visuele inkorting - 50%
 • Parallelle siektes - 22% van deelnemers het ligte depressie gehad en 18% het matige tot ernstige depressie gehad

Moontlike skakels

Hou in gedagte dat die studie waarneming en dwarsdeursnee van aard was.

Dit is dat die data op een stadium betyds gevang is en die deelnemers nie ewekansig gewerf is nie. Sulke studies is goed in die vind van assosiasies tussen potensiële risikofaktore en die gevolg (van die potensiaal geriatriese sindrome bogenoemde), maar hulle kan nie bewys dat bepaalde risikofaktor aanname te maak op 'n spesifieke resultaat vasberade verkry. Die gevolgtrekkings daarvan moet met relatiewe versigtigheid geneem word.

[Translator's note: Alhoewel hierdie waarskuwing en my persoonlike toelating van moontlike Somatisatie, ek identifiseer met ten minste 3 hierdie faktore / gevolge en het gevind dat hierdie teks nadat almal sekere simptome - in kort, ek vertaal namens hulself en gehou natuurlik, aan almal wat my lees, vind of na aanleiding van hierdie site vir soekenjins en / of in verskillende sosiale netwerke]

In die studie het die navorsers bevind dat mense wat lae CD4 + tellings gehad het, 'n groter risiko het vir toekomstige ontwikkeling van geriatriese sindrome. Daar is ook gevind dat mense van kleur (...) 'n groter risiko vir hierdie sindrome sou hê.

[Translator's Note: Sedert ek begin my ART've is hou (dit vir meer as tien jaar) CD4 bo 800 in die voorlaaste analise was in ongeveer 1200 en duur ongeveer 900) en wat nie 'n persoon van *** kleur (oranje? pampoen? Green? *** julle gegee dat op my geboortesertifikaat sê ___pardo___ en ek weet nie wat dit beteken nie, selfs deur die nag al die katte is grys, ek het ernstige geriatriese sindroom van tekens en Ek bely daad, dit is wat my beweeg in die vind van hierdie antwoorde en ek weier om dit te laat sonder die waarneming van 'n moontlike demonstrasie van die Kanadese rassisme]

Dit is waarskynlik dat die deelnemers wat perifere neuropatie berig is blootgestel aan 'n groep van ouer anti-retrovirale middels - algemeen bekend staan ​​as "d-dwelms" -wat kan (???) giftig vir senuweeselle is.

 • IDD (didanosine, Videx) [Ek het dit ses maande, negentien jaar gelede geneem.]
 • D4T (stavudien, Zerit).
 • DDC (salcitabine, Hivid).

Deursnitstudies soos die hede is 'n goeie eerste stap en kan gebruik word om vas te stel of daar 'n gesondheidsprobleem is wat dalk verdere ondersoek benodig, met 'n groter aantal vakke in die studie en met 'n meer robuuste ontwerp en dus duurder.

So 'n studie kan ander moontlike risikofaktore vir geriatriese sindrome ondersoek. Op grond van die bevindinge van die huidige studie, het die navorsers voorspel dat die vinnige (onmiddellike in Brasilië) inisiatief van ART 'n manier kan wees om die ontwikkeling van geriatriese sindrome te vertraag of te voorkom.

Maar gegee dat die advies, behandeling riglyne en kliniese praktyk in hoë per capita inkomste lande [Ongeag Brasilië handhaaf streng standpunt oor die kwessie van MIV / vigs met sekere uitsonderings] het in die algemeen die aanvang van HAART vroeg in die loop van MIV-infeksie aanbeveel [In Brasilië is onmiddellik na die diagnose en 'n klein roetine bloedtoetse].

Navorsers in San Francisco moet geprys word om die voorlopige werk te doen wat nodig is om te dokumenteer dat geriatriese sindrome voorkom, selfs in seropositiewe mense wat in die middeljarige ouderdom leef. 'N Toekomstige studie moet 'n kontrole groep MIV-negatief en sluit 'n groter aantal vroue van soortgelyke sosio-ekonomiese agtergrond in sodat relevante en betekenisvolle vergelykings gemaak kan word.

So 'n studie moet 'n kombinasie van ander moontlike risikofaktore vir geriatriese sindrome ondersoek, insluitende die volgende (soos deur die navorsers genoem):

 • Psigososiale faktore (sosiale isolasie, substansgebruik).
 • Die teenwoordigheid van verskeie comorbidities.
 • Die las van verskeie medikasie vir verskillende toestande
 • Chroniese inflammasie

Vertaler se kennis. Hierdie teks is tien keer hersien en ek veilig voel daaroor nie. As jy, die leser, iets, selfs 'n eenvoudige tikfout om daarop te let, stuur asseblief 'n e-pos aan soropositivowebsite@gmail.com en wys my selfs om te trek, om die fout in die vraag. Dankie by voorbaat.

die-man-van-wit'N Nota van die redakteur: Ek weet hoe kompleks en hoe dissipline vereis word, geheue, en aandag te behou, konsekwent, 'n behandeling soos ons s'n.

Gelukkig het ek ontdek, redelik onlangs, maar reeds opgeneem in my roetine, 'n aansoek om Android genoem © *** *** MEDISAFE. Dit is letterlik 'n verpleegkundige (kan verpleegsters waarheid nooit vervang word nie, weg van my af, ek het ontvang en wat ek ontvang het, vir byna twintig jaar, liefde, sorg, respek, aandag, liefde ...) veral vir jou dag-tot-dag .

Neem 'n paar werk op te rig, want jy het die aansoek om te voed die medisyne wat jy neem (en kan ingestel om te fasiliteer die tablet is rond of as dit 'n lang, een of ander manier, groen, blou (dit is 'n goeie skakel. Daar is ander daar, maar ek het dit regtig geniet en eerlik, ek weet nie of daar 'n weergawe vir Iphone is nie. Maar as jy 'n eenvoudige selfoon kan hê (my Android is nog steeds Android 2.2) wat met Android © eu werk, beveel ek nooit aan nie, ek beveel hierdie inligting aan.

Hierdie inligting is verskaf deur CATIE (Kanada Exchange van VIGS-behandeling inligting). Vir meer inligting, kontak CATIE, 1.800.263.1638 of CATIE. Die krediet moet op 'n aanlyn publikasie verskyn, met 'n skakel terug na die oorspronklike.

Die vertaling in Portugees van Brasilië kan nie gebruik word sonder vooraf skriftelike toestemming van diegene wat verantwoordelik is vir die sero positief Webwerf, onderhewig aan die oortreder, die moontlike implikasies van die wette hef intellektuele eiendom.

Engelse vertaling vir die Portugese Brasilië (dit bestaan ​​nie Brasilië met "z" en "BraZil" nie, dit is 'n idiomatiese afwyking geskep vir persone wat net God weet hoekom hulle dit doen ...) van die oorspronklike in Geriatriese sindrome gevind algemeen in sommige MIV-positiewe mense te wees deur Claudio Souza.

Ek is nie 'n "slagoffer" van vigs. Ek is 'n persoon wat met vigs.

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

respiratoriese gesondheid en mense met MIV 04/07/2017 at 19:02

[...] "Volgens ons is geen ander studie gebruik om die resultate wat deur pasiënte gerapporteer is om respiratoriese gesondheidstatus in MIV-reaktiewe en nie-MIV-reaktiewe populasies te vergelyk," skryf die skrywers. "Ons resultate dui daarop dat MIV steeds geassosieer word met 'n verlies aan kwaliteit van respiratoriese gesondheid wat op enige wyse benadeel word ten spyte van virale onderdrukking met HAART," sowel as perifere neuropatie en kognitiewe inkorting [...]

En hier het ons hierdie antwoord

Het u die teks verstaan? Is daar twyfel? Dit is die beste manier om te praat. Ek hou op met What's App

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: