Getuienis van mense wat met MIV leef misinforms Hoogtepunte diskrimineer Feite oor vigs MIV Seksualiteit Wat met MIV leef

DIE DEREK CANAS GESKIEDENIS

Die lewe is vol keuses
Die lewe is vol keuses en Derek het verkies om te leef! En hy leef so dat hy sy merk sekerlik op die wêreld gemaak het. Lang lewe Derer

Derek-kierieHY besmet wanneer NOG 'n pasgebore DEUR 'n bloedoortapping, MAAR NIE gediagnoseer met vigs OM jare 16 ... DEREK NOU stigter van VELDTOG #ENDTHESTIGMA, Mind jou storie SAMANTHA VIR POSITIVELITE.COM

SAMANTHA was 'n onderhoud met Derek Canas uit Brunswick, Georgia, 'n man met 'n geskiedenis. Intrigued, het ek gegaan om hom te interview vir PositiveLite.com.

Hy het sy toegang in die wêreld in 1984 gemaak. Derek, wat nou 30, is gebore met 'n seldsame hartsiekte en lewensverwagting dit was "nie meer as 'n paar maande."

Incubatrice, neonate, bambino, ospedale, giochiMet drie maande oud Derek ondergaan hartchirurgie in die oop en sonder dit, jou familie of jou mediese span het geweet dat hy MIV opgedoen tydens bloedoortappings waarvan verskeie nodig.

Derek verduidelik hoe alles "redelik normaal" was, behalwe om 'n pasaangeër te hê: "Ek het drie maande oud toe ek die inplantaat van my eerste pasaangeër gekry het. Ek het drie tot vier keer per jaar siek geword, met brongitis en longontsteking.

Blou borrelMy familielede het altyd hul kommer uitgespreek oor my gewig en hoogte. Sy vrese het kalmeer met die simplistiese verduideliking wat dokters gegee het. "Hy het 'n hartprobleem, hy sal altyd 'n klein persoon wees."

Benewens die besorgdheid met Derek, gereelde siektes, sy gewig en lengte, het Derek 'n gelukkige kinderjare gehad. "Ek het oorgebly tot die 16 jaar sonder om gediagnoseer te word. Ek het na 'n dokter gegaan om groeihormoon te neem om x-strale te doen. Hulle het dit gehelp om te groei tot 1.52m en gewig te bereik, net onder 50Kg. Die idee om vir MIV getoets te word, het gekom nadat 'n mediese student opgemerk het dat ek nog nooit vir MIV getoets is nie. Ek het een gehad en my ergste vrese het waar geword. "

Wat het verander? "Baie feite wat verband hou met medisyne en eksamens word gedefinieer met groot woorde wat klink enigiets maak. Die mense van die gemeenskap beweeg weg van my weg vanweë die

vooroordeel en isolasie
Menslike maatskaplikheid is nie in staat om saam te leef met die verskillende nie

verkeerde inligting oor die virus. Mense het net gehoor dat ek VIGS het. Hulle het nooit gevra hoe ek dit gekry het nie. Ek het gesien hoe mense fluister oor my 'n restaurant het ingegaan en asof hulle bang was, as ek sou die silwerware hulle in die restaurant gebruik. Gelukkig het ek 'n groot groep vriende wat hul bes gedoen het om my te beskerm teen stigma. "

Derek beskryf hoe hy aanvanklik sy VIGS-diagnose hanteer het. "Ek het opgehang. Ek wou niemand sien nie. Ek het geleef. Maar toe twee weke later moes ek begin met behandeling en na 'n vergadering, met 'n groot mediese personeel, het ek stadig teruggekom. Ek het geleer om weer te lag en nie te treur nie. "

Advogato
Derek het besluit om 'n prokureur te wees, om MIV-positiewe mense soos hy te verdedig

Derek het besluit om 'n prokureur te word vir mense wat met MIV leef, met die doel om stigma uit te skakel en die publiek op te voed oor die virus. Hy het die veldtog begin ...

Derek het hierdie instrument gebruik wat sosiale media is as 'n manier om 'n dialoog oor MIV / vigs in die suide van die VSA en elders te begin.

"Dit het begin in Oktober verlede jaar, het ek gepraat by die plaaslike kollege as deel van 'n quilt by die toekenningsgeleentheid, en dit het my gedwing om te probeer om uit te gaan en te help ondersteun ander mense wat met MIV leef. Wat is die bou van groepe van mense wat my doel te ondersteun -. Om die permanente einde van stigma, almal saam, die bevordering van toetsing en onderwys "

Virus-maladie-besoedeling"My grootste uitdaging is net om mense gemaklik te laat voel met 'n gesprek oor MIV," het hy gesê. het hy gesê. "As ons nie kan nie praat oor MIV, dan is die persepsie is dat die stigma nooit sal verander nie. Die algemene publiek het nog die ou vrese van die vroeë 90 jaar, niemand in my dorp reeds opgestaan ​​en was die stem van 'n veldtog teen MIV. "

Sê Derek oor die "# En die Stigma: dit is ek en baie ander het engele en krygers genoem. Hulle het die armbande en hemde wat help om 'n einde te maak aan stigma en ander te onderrig om toets aan te moedig. Ek het engele en krygers oral in die dorp en selfs in Florida. Die veldtog groei elke dag. "

Derek is baie entoesiasties oor wat die toekoms vir hom hou. Hy veg op 'n ander manier teen stigma. Derek is 'n professionele DJ in Brunswick, Ga. Hy het ook in Orlando, Jacksonville en Savannah opgevoer en is ook bekend as DJ-D REK. "Ek werk al jare lank as DJ vir 8 en nou is ek bekend in my stad. Ek gebruik ook 'n nuwe stelsel vir DJ's genaamd emulator, 'n 46 toestel duim glas dubbel vertoning en raak.

Begin hierdie manierDerek is van mening dat hy die boodskap oor MIV en stigma deur middel van musiek kan deurgee. Hy het die stigma op 'n persoonlike vlak geken toe die klubgangers karaoke gedoen het, mense was bang om die mikrofoon na hom te gebruik. Derek wil hierdie persepsies verander en vrees uitskakel.

Derek is so gewild as 'n DJ wat soms 'n tou buite die klub, by die deure, in die dans en in sy musiek inkom.

Hierna, 'n bietjie van Derek se prestasie

Derek in sy pogings om ander oor MIV / vigs te onderrig en MIV-toetsing te bevorder, bly in die gemeenskap en by gebeure en skole. Hy wil ook na skole en kolleges gaan om sy lewensverhaal te vertel vir die oorlewende 16-jare wat as MIV-positief gediagnoseer is.

Volgens Derek "skole moet sprekers hê waaraan kinders kan koppel. Ek weet dat toe ek hier in die hoërskool gepraat het, het ek met die studente verband gehou met 'n vlak wat hulle waardeer het. Ek sien van hierdie studente in die stad en hulle kom altyd met my praat en vra wanneer ek terug gaan na hul skool. Ek het 30 jaar oud, dus die kans om my op 'n kampus te sien, is baie maklik en as ek my storie vertel, vertel ek grappe. Ek vertel altyd mense wat my nog nooit gesien het nie, vertel my storie met trane in my oë; Ek lag altyd "

In 2014 is Derek genomineer met Een van die 10-mans wat met MIV leef, is aantrekliker.

geen stigma nie

Derek beskryf homself as "Diegaan ver buite, altyd besig en baie opgewonde om te sien wat môre bring. "

dit hy sien homself as "Die nuwe Nuwe Kinders op die Blok." As die jongste in die Groep; dat Derek 'n groot impak op die gemeenskap gemaak het deur sy veldtog, sy musiek, sy gereelde aanbiedings in skole en ander plekke om die publiek op te voed, is ongetwyfeld. Teen hierdie koers sal dit interessant wees om te sien wat Derek in die toekoms sal bereik.

Let op die Positivelite.com Redakteur: Jy mag bewus wees dat Derek vertraag diagnose van MIV seropositivity was die onderwerp van 'n lang regsproses wat Derek wil nie die fokus van jou storie wees nie, want dit was 'n lang en stresvolle vir hom en vir jou gesin. Maar kortliks het Derek se familie diegene wat verantwoordelik was, gedagvaar. Hulle het nalatigheid aan die kant van die mediese span weens 'n gebrek aan diagnose van MIV-seropositiwiteit, maar hulle was onsuksesvol. Sê een newpaper rapporteer in 2007 Brunswick, die man wat MIV opgedoen tydens 'n bloedoortapping as 'n seun van die Mediese Skool van Georgia Hospitaal nie hul dokters vir foute kan dagvaar in diagnoses vir jou simptome vir 'n dekade van behandeling, 'n Georgia Hooggeregshof Groep Hof beslis Maandag laaste -feira, 13 / 04 / 2015, in 'n besluit vier stemme tot drie, Alto Georgia State Hof, die regters besluit dat die wet Georgia van beperkings op die reg van Derek Canas dagvaar hul dokters vir wanpraktyke, vir die verloop van termyn "

Die appèl is later deur die Georgiese Hooggeregshof ontslaan, terwyl die uitspraak weer Georgië se beperkinge genoem word.

Maar die saak (Kaminer v. Canas) het een van die belangrikste geword in die vestiging van die wet aangaande foutiewe feite en wanneer dit ingedien kan word en tot vandag toe aangehaal word.

Wees op die uitkyk vir die nuwe kind op die blok en kyk na die veldtog deur Derek #endthestigma Facebook Hier Of in instagram Hier.

Die lewe is vol keuses
Die lewe is vol keuses en Derek het verkies om te leef! En hy leef so dat hy sy merk sekerlik op die wêreld gemaak het. Lang lewe Derer

el guapoVertaal, gewysig en geïllustreer deur Cláudio Souza uit die oorspronklike gepubliseer in 15 van April van 2015: DEREK CANAS SE VERHAAL

U kan op u webwerf kopieer, plak en weer publiseer solank almal wat betrokke is by die skeppingsproses en hul onderskeie skakels behoue ​​bly.

Vir woordpress.com gebruikers, sien die teks Reblogar en nie hieronder kopieer nie.

Ek wil nie gedwing word om 'n klag direk na WordPress.com oop te maak nie. Maar as ek moet, sal ek!

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: