bloeding liefdeDie studie Start MIV behandeling riglyne verander regoor die wêreld

Alle MIV-positiewe mense wat in aanmerking kom vir antiretrovirale behandeling, moet dit ontvang, ongeag die CD4-seltelling, volgens die nuwe Britse MIV-assosiasie (BHIVA) -behandelingsprojek, die studie START MIV MIV veranderende riglyne.

Die nuwe ontwerp riglyne vandeesweek gepubliseer vir konsultasie, sê iemand wat met MIV leef, en wat die erns van die verbintenis tot behandeling verstaan, en is gereed, sielkundig gesproke, aan die veranderinge sero positief behandelingsriglyne, die kry Bestudeer, jy moet behandeling ontvang. Die verandering - 'n aanbeveling aan die behandeling te inisieer voor CD4 seltelling laer as 350 selle per kubieke milliliter van bloed, vir 'n behandeling vir alle sero positief - die volgende resultate BEGIN MIV-studie, 'n internasionale studie wat intensief verwag word om behandeling te begin.

Die begin studie het getoon dat die aanvang van behandeling met 'n CD4 tel bo 500 selle per kubieke bloed milliliter die risiko van dood of ernstige siekte in 53% verminder het in vergelyking met die wag op behandeling begin totdat telling CD4 val tot 350 selle per kubieke milliliter bloed. Hoewel die absolute risiko van ernstige dood of siekte is klein - 3,7% mense in die gedifferensieerde behandeling arm ernstig siek geword of gesterf het, in vergelyking met 1.8% in die onmiddellike behandeling groep, ná meer as drie jaar van follow-up - die Komitee van BHIVA riglyne het tot die gevolgtrekking gekom dat die getuienis nou die verskaffing van behandeling ondersteun aan alle mense wat bereid is om dit te ontvang.

Twee ander onlangse studies, die studie Temprano en HPTN 052 beïnvloed ook die besluit om behandeling te bied aan al bid as die resultate van die studie begin MIV.

Die begin MIV StudieTemprano, 'n studie in Wes-Afrika het getoon dat die aanvang van behandeling op 'n sel tel CD4 bo 500 verminder die risiko van ernstige siekte en dood in 44% in vergelyking met die begin van die behandeling in 'n lae telling CD4.

Die studie HPTN 052 gehou in sub-Sahara-Afrika, Indië, Brasilië, Thailand en die Verenigde State van Amerika, het getoon dat vroeë behandeling - begin met 'n telling CD4 sel tussen 350 en 550 - verminder die risiko van kliniese siekte 40%, maar Dit het aansienlik die risiko van dood in vergelyking met die aanvang van behandeling op 'n telling van CD4 selle onder 250 selle per kubieke milliliter bloed te verminder.

HPTN 052 het ook getoon dat onmiddellike behandeling die risiko van seksuele oordrag van MIV in 96% [Soropositivo.org Editor's Note: Waarom dan, Here, kriminaliseer mense wat met MIV leef eenvoudig deur nie hul MIV-status te openbaar voor die aanvang van 'n seksuele verhouding?]. gebaseer op die vorige aanbeveling van BHIVA, dat iemand wat met MIV leef, moet onmiddellik begin met behandeling aangesien hulle geglo het dat dit die risiko van MIV-oordrag kan verminder - en dat alle mense wat met MIV leef, deur hul dokters ingelig moet word van die bewyse wat antiretrovirale behandeling verbind tot 'n vermindering in die risiko van oordrag.

Die nota is € 500. Maar die meeste van 500, gelykstaande aan 'n verbetering in die kwaliteit van die lewe en as jy twyfel oor of jy MIV opgedoen, getoets, want as jy reagens is ,, wat beteken dat jy Orta die virus het CD4 n telling groter as vyfhonderd CD4 selle per kubieke milliliter bloed en kry behandeling by hierdie punt, verhoog jou kanse om 'n goeie gehalte van die lewe en hardloop minder risiko om siek. Dit is egter nie beteken dat voc6e kry behandeling onder quinhents CD4 selle per milliliter bloed is die einde van alle hoop. nie soseer grond, nie soseer die see ....
Die nota is € 500. Maar die meeste van 500, gelykstaande aan 'n verbetering in die kwaliteit van die lewe en as jy twyfel oor of jy MIV opgedoen, getoets, want as jy reagens is ,, wat beteken dat jy Orta die virus het CD4 n telling groter as vyfhonderd CD4 selle per kubieke milliliter bloed en kry behandeling by hierdie punt, verhoog jou kanse om 'n goeie gehalte van die lewe en hardloop minder risiko om siek. Dit is egter nie beteken dat voc6e kry behandeling onder quinhents CD4 selle per milliliter bloed is die einde van alle hoop. nie soseer grond, nie soseer die see ....

Data wat vroeër vanjaar deur die mediese ondersoek van Engeland .In wys dat hierdie aanbeveling het saamgeval met 'n aansienlike toename in die persentasie van vroeë behandeling van mense in CD4 tel bo 350 teen die einde van 2013 - maar net 27 mense begin die behandeling met 'n CD4 sel telling bo 500 daardie jaar.

Die opgedateerde riglyne bly hierdie bewyse beklemtoon en beveel aan dat dokters die potensiaal vir die vermindering van transmissie met alle mense wat met MIV leef, moet bespreek. Seropositive persone moet geëvalueer word vir die onmiddellike inwerkingstelling van behandeling na diagnose, maar die aanvang van behandeling moet slegs oorweeg word Vigs-bepalende siekte, bakteriële infeksies ernstige of met 'n sel telling hieronder CD4 200 selle per kubieke milliliter bloed. Mense in enige van hierdie kategorieë behoort behandeling te begin binne twee weke by die meeste, beveel die riglyne.

Onlangs besmet persone - gediagnoseer met iemand Primêre MIV infeksie binne 12 weke nadat 'n vorige negatiewe toets - moet aangemoedig word om behandeling onmiddellik begin om immuun herstel te verbeter, die beperking van die grootte van die virale reservoir en die potensiaal vir die oordrag van siektes te beperk in 'n tyd van baie hoë virale lading. Iemand wat met primêre MIV-infeksie gediagnoseer is, het 'n CD4-seltelling onder 350-selle per kubieke milliliter bloed, een Vigs-bepalende siekte ou neurologiese simptome moet ook aangemoedig word om behandeling te begin sodat hulle kan.

neurone-x

Ander mense gediagnoseer kort nadat infeksie moet genooi word om te oorweeg die aanvang van die behandeling op dieselfde manier as enige ander persoon met MIV gediagnoseer - wanneer hulle voel reggemaak het.

Die riglyne maak ook nog een verandering deur behandeling aanbeveel wat gebaseer is op efavirenz as die standaardregime vir eerste-lyn behandeling.

Efavirenz was in die hart van anti-retrovirale eerste lyn behandeling in die Verenigde Koninkryk vir byna 15 jaar en is die voorkeur keuse van die eerste reël, aangesien 2008, maar onlangse eksperimentele resultate het getoon dat sommige ander agente is beter in sommige pasiënt bevolkings.

Proewe het ook versterk twyfel oor die lang termyn verdraagsaamheid van efavirenz.

Efavirenz is die eerste keer afgegradeer na 'n alternatiewe keuse. In plaas daarvan beveel die riglyne nou aan dat (in die Verenigde Koninkryk) die eerste-lyn-regime gebaseer moet wees op:

  • 'n integrase inhibeerder - dolutegravir (Tivicay ook beskikbaar in pil "Triumeq" ('n kombinasie met abacavir en lamivudien), raltegravir (Isentress) of elvitegravircobicistat (Vitekta en Tybost ook beskikbaar in tabletvorm Stribild kombinasie met tenofovir en emtricitabine);
  • 'n potensiasie protease inhibeerder (atazanavirritonavir of darunavirritonavir)
  • die nuwe nie-nukleosied-omgekeerde transkriptase-inhibitor, Rilpivirine, (Edurant, ook beskikbaar op die kombinasie tablet Eviplera met tenofovir en emtricitabine).

Dokters is gevra om inligting te vra oor slaapkwaliteit en bui by elke kliniekbesoek van diegene wat Efavirenz neem (Redakteur se Nota: Natasha RoxyOns medewerker, het berig "realistiese drome en onwilligheid om te werk onder die gevolge van hierdie medisyne - Efavirenz, wat gebruik is, volgens anonieme verslae, soos" ontspannings dwelm) ten einde mense wat kan baat vind by oor te skakel na 'n dwelm te identifiseer beter geduld.

Die voorkeur sentrale as vir die eerste-linie behandeling bly tenofovir en emtricitabine, abacavir en lamivudien as 'n alternatief waar mense nie virale lading bo 100.000 kopieë per kubieke milliliter bloed het. Abacavir en lamivudien kan gebruik word in 'n virale lading wanneer dit gekombineer met dolutegravir pil vaste dosis kombinasie Triumeq as gevolg van 'n hoë krag dolutegravir.

Abacavir is nie geskik vir gebruik deur mense met 'n genetiese profiel wat hulle hipersensitief vir die dwelm maak, en almal moet getoets word vir die genetiese merker HLA-B5701 te filtreer mense wat waarskynlik hipersensitief voor die aanvang van behandeling met die dwelm te wees.

Abacavir moet nie gebruik word in die mense 'n hoë risiko van kardiovaskulêre siekte, en tenofovir moet nie gebruik word in mense met chroniese niersiekte stadium 3-5.

Keith Alcorn

Gepubliseer: Junie 24 2015

Vertaal uit die oorspronklike Nuwe Britse riglyne beveel behandeling vir almal met MIV deur Claudio Souza Met die hersiening van Mara Macedo in 28 Julie 2015

wettiging

Geen behoefte om gay te wees om homofobie te beveg nie, is dit nodig om swart te bestry rassisme ... en nodeloos MIV-positief is om te veg vir die saak van MIV-draers te wees. Om betrokke te raak in hierdie stryd!


Advertising / Borgskap

Maromba pan ondersteun Soropositivo.Org

Oor hierdie video. Die Pan Maromba dra polo skenkings as 'n katalisator vir die bemarking in Vlooi positief, een van ons inisiatief, die egpaar wat hou soropositivo.Org daar 15 jaar om volhoubaarheid te kry vir hierdie site.

Oor hierdie video. Die Pan Maromba Dra polo bemarking skenkings katalisator by die vlooimark, 'n inisiatief van ons, die egpaar que hou MIV. Te gee aan Soropositivo.Org, die terrein que we`ve is hou during15 jaar, om inlig- volhoubaarheid te verkry vir hierdie site.

[Shopify produk = http: //brecho-soropositivo.myshopify.com/products/memoria-kingston-ddr2-4gb-800mhz-pc2-6400-kit-2x2gb-para-processador-amd] | [Shopify produk = http: / /brecho-soropositivo.myshopify.com/products/lenco-de-seda] | [Shopify produk = http: //brecho-soropositivo.myshopify.com/products/calca-jeans]


Gegewe die voorstel van my ma, ek bied myself as 'n "model van 50 jaar MIV-positief is."

11 997 080 203
11 997 080 203
Advertensies

Verwante publikasies

2 Reviews

Immunologiese venster, die feite! Opdateer in 04 / 04 / 2018 | Soropositivo.Org 06/04/2018 at 12:38

[...] As die tydperk van 72 verby is, is dit net 'n toets om te sien of die persoon wat daar is of nie MIV-positief is nie. Dit is belangrik om te sê dat as u twee-en-sewentig uur voor die eksamen afgelê het, hierdie eerste deel van die prosedure oorgeplaas kan word, maar die eksamen moet gedoen word om te meet as u nie MIV-positief was voor hierdie verhouding nie (s), want hulle verdien en het die reg om te weet om die behandeling so spoedig moontlik te begin, aangesien hulle volgens die START-studie baie meer voordelig was. [...]

antwoord
Immunologiese venster, die feite, eens en vir altyd Soropositivo.Org 26/08/2018 at 21:06

[...] Maar die toets moet gedoen word om te bepaal of jy MIV-positief was voor hierdie verhouding of om seksuele vennote te soek, want hulle verdien en het die reg om te weet om die behandeling so gou moontlik te begin. aangesien dit volgens die START-studie baie meer voordelig was. [...]

antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.