Die tyd sit alles in plek

Gebruik van alkohol Getuienis van mense met vigs MIV-positiewe getuigskrif Getuigskrifte van mense wat met vigs Getuigskrifte van mense wat met MIV leef Persoonlike getuienisse van sero positief Positiewe stories LGBT
Die tyd op jou hande
Tyd is op jou hande. binne sekere perke, wat wissel na gelang van ons vermoë (om elk) te onderskei. Dit betaam ons om uit te brei of te verkort hierdie keer met woorde, gedagtes en aksies. Op die ou end alles sal wees soos God wil hê, solank as wat jy nie selfmoord te pleeg! Dit gaan teen al die wette van God. En as jy nie glo in een, helaas ...

Ek het besluit om my storie te deel. Nie veel anders as die res nie, maar ek dink dit is belangrik om diegene te vertel wat nie die ander verhale sal lees nie. Ek is 29 jaar oud en twee maande en vyf en twintig dae gelede het ek uitgevind dat ek wel het MIV. Ek het 'n lewe ietwat seksueel en krampagtig en ek het nie omgegee om vir sommige mense te sorg nie ... ek dink baie keer dat ek dronk was, het my gehelp om by die toestand waarin ek leef, uit te kom. Maar op die ou end is nóg die skuld vir niemand of niemand nie; daar is niks anders en niemand anders as jy nie.

Vir baie jare het ek nie 'n MIV-toets uit vrees gekry nie ... gebrek aan moed ... maar een fyn dag het ek besluit om vir die toets te gaan.

Nie siek te wees of enige simptome. Ek was in perfekte gesondheid.

Ek het geweet dat dit positief kan wees, maar ek was vol vertroue dat dit negatief sou wees, want ek het meer as 'n jaar 'n kêrel gehad met wie ek nog nooit gebruik het nie Kondome en alles was in orde. Onlangs het hy om ander redes ge-oudisies en dat alles ook baie goed verloop het. Dit is wat my baie meer veiligheid gegee het, ondanks die feit dat ek nie meer by hom is nie ...

Die dag waarop ek die uitslag ontvang het, het ek gesê dat hulle die toets herhaal omdat hy positief getoets het.

Ek dink, soos almal, op daardie oomblik, het ek gevoel dat my lewe afgekom het. Alles wat ek vir my beplan het, het ineengestort en ondanks dat ek baie vriende gehad het, het ek alleen gevoel. Nee, ek het nie iemand anders as my ma, my ex-vennoot en 'n goeie vriend gesê nie.

Vir almal wat met hierdie hartseer probleem begin, kan ek net sê dat die weer die stof laat aflaai en alles pas. Tyd help jou om hierdie toestand te verstaan ​​en te assimileer, die weer is soos die spies van Alexander die Grote: Dit maak seer, dit genees. Byna drie maande later kan ek sê ek is kalmer. My lewe het baie verander. Ek is reeds aan behandeling.

Die lewe moet voortgaan, want ons het net twee opsies of ons sit en wag vir die dood om te arriveer. In hierdie geval kan dit vinnig kom of ons voortgaan met die lewe, om dit op elke moontlike en denkbare manier te beveg en vorentoe te beweeg.

'N Knuffel uit Panama.

Ron

Oorspronklike in Spaans El tiempo va Calmando dit alles met die gebruik van outomatiese vertaling tegnologie en aanpassing in Portugees deur Claudio Souza.

Nagegaan deur Mara Macedo

GT

SouzaNota Vertaling: In die werk van Machado de Assis, ek kan nie onthou watter een van die titels van die beroemde trilogie bestaande uit die Postuum Memoirs van Bras Cubas, Quincas Borba en Don Casmurro, Machado de Assis dieselfde stylfiguur wat ek gebruik my gebruik, alhoewel hy het baie meer effektief en eiendom gebruik ...

In die verhaal haal hy 'n legende dat die verhaal van Alexander die Grote, in die hitte van die stryd, gewond hy een van sy manne vertel. Bedroef, desapeou hy van sy perd, kyk na die spies en sê: "Jy seer, jy sal genees!" En hy aangeraak die wond met die spies en, volgens die legende, die wond gesluit. Machado de Assis gaan voort: "Tyd is soos die Lance Alexander. Dit maak seer. Hy genees. As jy nog nie gelees, gelees drie, die moeite werd en leer baie oor die mensdom, humanisme en op "Humanitas." Om die Victor, die aartappels!

Het my poëtiese lisensie (dit is die eerste keer dat ek dit doen in 12 maande van vertaling), want ek het gevoel dat sou die betekenis van die teks nie beseer nie en het hierdie verduideliking aan die inhoud ten volle verstaan.

Claudio

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: