Die tyd sit alles in plek

Jy is in Inisiasie => Gebruik van alkohol => Die tyd sit alles in plek
Die tyd op jou hande
Tyd is op jou hande. binne sekere perke, wat wissel na gelang van ons vermoë (elke) om te onderskei. Dit betaam ons om uit te brei of te verkort hierdie keer met woorde, gedagtes en aksies. In die einde sal alles anders gewees het as God wil, solank jy nie selfmoord pleeg! Dit gaan teen al die wette van God. En as jy nie glo in een, helaas ...

Ek het besluit om my storie te deel. Dit is nie veel anders as die res nie, maar ek dink dit is belangrik om te sê aan diegene wat nie die ander stories sal lees nie. Ek het 29 se leeftyd en vir twee maande en vyf en twintig dae het ek ontdek dat ek MIV het. Ek het 'n taamlik stuiptrekkende sekslewe gehad en ek het nie omgee om vir sommige mense om te sien nie. Ek dink dat ek dronk was, het my dikwels gehelp om die toestand waarin ek vandag leef, te verbeter. Maar op die ou end, ook nie alkohol of iemand is te blameer nie, daar is niks meer nie en niemand anders behalwe jou nie.

Vir baie jare het ek nie 'n MIV-toets uit vrees gekry nie ... gebrek aan moed ... maar een fyn dag het ek besluit om vir die toets te gaan.

Nie siek te wees of enige simptome. Ek was in perfekte gesondheid.

Ek het geweet dit kan positief wees, maar ek was redelik seker dat dit negatief sou wees omdat ek 'n kêrel meer as 'n jaar gehad het met wie ek nooit kondome gebruik het nie en alles goed was. Hy het onlangs vir ander redes gekeur en alles het goed gegaan. Dit het my baie sekuriteit gegee, ondanks die feit dat ek nie meer by hom is nie ...

Die dag waarop ek die uitslag ontvang het, het ek gesê dat hulle die toets herhaal omdat hy positief getoets het.

Ek dink, soos almal, op daardie oomblik, het ek gevoel dat my lewe afgekom het. Alles wat ek vir my beplan het, het ineengestort en ondanks dat ek baie vriende gehad het, het ek alleen gevoel. Nee, ek het nie iemand anders as my ma, my ex-vennoot en 'n goeie vriend gesê nie.

Vir almal wat met hierdie hartseer probleem begin, kan ek net sê dat die weer die stof laat aflaai en alles pas. Tyd help jou om hierdie toestand te verstaan ​​en te assimileer, die weer is soos die spies van Alexander die Grote: Dit maak seer, dit genees. Byna drie maande later kan ek sê ek is kalmer. My lewe het baie verander. Ek is reeds aan behandeling.

Die lewe moet voortgaan, want ons het net twee opsies of ons sit en wag vir die dood om te arriveer. In hierdie geval kan dit vinnig kom of ons voortgaan met die lewe, om dit op elke moontlike en denkbare manier te beveg en vorentoe te beweeg.

'N Knuffel uit Panama.

Ron

Oorspronklike in Spaans El tiempo va Calmando dit alles met die gebruik van outomatiese vertaling tegnologie en aanpassing in Portugees deur Claudio Souza.

Nagegaan deur Mara Macedo

GT

SouzaVertaling nota: In die werk van Machado de Assis, ek kan nie onthou watter een van die titels van die beroemde trilogie bestaande uit die Postuum Memoirs van Bras Cubas, Quincas Borba en Dom Casmurro, Machado gebruik dieselfde figuur van spraak wat ek gebruik my nie, hoewel hy het baie meer effektief en eiendom gebruik ...

In die verhaal noem hy 'n legende dat die verhaal van Alexander die Grote in die hitte van die stryd, beseer hy een van sy manne vertel. Gegrief desapeou hy van sy perd, kyk na die spies en sê: "Jy seer, jy sal genees!" En hy aangeraak die wond met die spies, en volgens die legende, die wond gesluit. Machado de Assis gaan voort om te sê: "Tyd is soos die Lance Alexander. Dit maak seer. Dit genees. As jy nog nie lees, lees drie, is dit die moeite werd en leer 'n baie oor die mensdom, humanisme en op "Humanitas." Om die oorwinnaar, die aartappels!

Het my poëtiese lisensie (dit is die eerste keer dat ek dit doen in 12 maande van vertaling), want ek het gevoel dat sou die betekenis van die teks nie beseer nie en het hierdie verduideliking aan die inhoud ten volle verstaan.

Claudio

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Sorositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons verbeter altyd, verbeter, toets en implementeer nuwe data-beskermingstegnologieë. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk 18 uur of dag aan hierdie blog om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, want ek weet wat die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil is. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

Alle oorspronklike inhoud op hierdie bladsye is vingerafdruk en gesertifiseer deur Digiprove
WhatsApp Wat is ons?
Moet u praat? Daar is drie mense wat vrywilligersdienste lewer binne hul vermoë.