Tyd en geduld ... Dit is al wat ek nodig het om 'n persoon wat met MIV of VIGS het

Ek onthou wie ek MIV.

Ek weet wie sy was, ek onthou haar, ek ken haar naam, ek weet sy het dit geweet en ek weet sy het dit doelbewus gedoen en ter wille van die waarheid het ek haar so baie lief gehad en ek was so verkeerd ingelig oor wat ek was en oor wat leef met MIV of vigs dat as sy na my kyk en sê,

- "Claudius, ek is MIV-positief en ek wil jou naai sonder 'n kondoom."

Ek het beslis saam met haar, en in 'n tragi soort Romeo en Juliet Ek het MIV opgedoen "vir liefde."

As jy die lees van hierdie denke nou as ek gedink het in die verlede, dit nie doen nie.

Wat met MIV leef, is 'n moontlike ding, maar die bedrag van die probleme wat jy sal hê om te konfronteer nie die moeite werd om dit te kontrakteer "vir liefde."

Die feit is dat elke dag loop ons die gevaar om te sterf aan iets, maar gaan nie as hulle blootgestel aan hierdie vorm van die dood, net soos dit nie te sterf. Inteendeel, dit is om anders te leef.

Vir my is MIV 'n belangrike hawe vir 'n intieme hervorming en ek hersien al my begrippe, veral die wat ek het oor my, en vandag is ek 'n beter mens as hy voor om MIV was. En as jy nou net uitgevind dat MIV-positief is, daaroor dink ook, op 'n manier om 'n "beter self" te bereik en konsentreer al sy vesels wat in die verbetering en, bo alles, om self-liefde te beoefen. Ja! Wees lief vir jouself, want as jy jouself nie kan lief te hê, weet nie om iemand anders lief te hê.

Ashoka-401x300Die groot liefde van my lewe is aan my kant, in die kamer langs dié wat ons gebruik as 'n kantoor, rus. Sy weet skaars, maar my lewe sou heeltemal byna heeltemal betekenisloos wees, of daarsonder. En dit was die gevolg van 'n groot soek waar ek baie dinge verloor, insluitend my "Status genoot van Ashoka sosiale entrepreneurs."

Geduld is wat ons moet hê. Dit is tyd.

Tyd en geduld is al wat ons nodig het om 'n vaas asyn te omskep wat druppel per druppel lewer, in 'n vaas suiwer water.

Dink daaroor en nie sterwe van liefde, jouself doodmaak nie vir die feit dat vigs.

En hou 'n oog uit, want wat die aangesig nie sien nie vigs en vigs kan wegsteek in baie plekke, insluitend in die verlede dat liefde glo kom ...

Claudio de Souza Santos

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: