Beto

Die weg van Beto
Die pad kan moeilik wees, maar die geestelike perspektief van elke kan maak die pad maklik of moeilik. Beto gekies om eerlik kop op en nou is alles makliker

Ek het gevind dat ek MIV in 2013, op 24-jarige ouderdom, en ek het gedink my wêreld gaan eindig, het ek 'n verhouding gehad, aannemingsplanne met my maat en alles, my maat was nie besmet nie en hy kon nie lankal die kroeg staan ​​nie; ons het een gehad lewe gebou en dit is net vernietig deur my onverantwoordelikheid.

Binnekort het ek 'n persoon gevind wat my baie gehelp het, en selfs negatief was. Hy kon my die sekuriteit gee wat ek nodig gehad het om die behandeling te begin. Eerstens kon ek my nie laat vrees met vrees en gebrek aan inligting nie, maar hy was geduldig en ons het oorwin langs elke dag.

Toe ek my siekte ontdek virale lading Ek was baie hoog, selfs al het ek dit vroeg gevind, ongeveer 4 maande nadat ek besmet was, my CD4 dit was ook hoog (700), maar my dokter het besluit dat ons die medikasie moet begin om te verhoed dat dit val. Ek was baie bang, maar ek het ondersteuning gehad en begin.

Ek het baie gelees oor stories van mense wat nie aangepas het nie en ek was bang dat dieselfde ding met my sou gebeur, maar ek het besluit om my dokter te vertrou.

Ek het begin behandeling met Lamivudine, tenofovir en Efavirenz, die enigste ding wat ek voel in die vroeë dae was 'n bietjie seesiek egter niks wat vee. Het dit alles saam voor die bed en ná sowat 'n minuut 30 voel my sagte liggaam en vra vir bed en gaan slaap soos 'n engel, die volgende dag wakker word 'n bietjie siek, maar dit is net die neem van 'n ontbyt
Versterk dat verbeterde. Ek is 'n medikasie vandag en selde enige effek daarvan, ek glo jy gelukkig gewees het in my laaste besoek my dokter het gesê dit sou oorskakel na 'n nuwe behandeling wat slegs 'n enkele pil vorm voor slaaptyd dat hierdie drie middels sluit.

Ek het hierdie verslag gemaak sodat mense weet dat dit nie dieselfde is met almal nie en dat die sielkundige baie beïnvloed wat ek glo.

Ek het nooit braking, flou of hallusinasies gehad nie, ek het baie goed aangepas en die medikasie vinniger gemaak. Vir my is die stigma nog steeds die ergste deel, maar ek dink dit is belangrik dat hulle weet dat nie alles so verskriklik is soos ons lees nie.

My grootste vrees is die toekoms, maar ek weet dit kan veel erger wees en die toekoms sal nie gesluit word weens hierdie siekte nie, maar as gevolg van my houdings en gedagtes.

Beto

Gestuur via iPhone

Let op die soropositivo.org Redakteur: Jy kan ook haar getuienis via iPhone of enige ander toestel gee.

Jy kan kies om te kom met 'n ander naam of nie.

Dan sal ons liefdevol publiseer, selfs al is dit 'n rukkie neem.

Ons grootste begeerte is om te demonstreer dat daar lewe na MIV is en dat Wat met MIV leef

'N Bietjie meer vir u lees

4 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: