Beto

Die weg van Beto
Die pad kan moeilik wees, maar die geestelike perspektief van elke kan maak die pad maklik of moeilik. Beto gekies om eerlik kop op en nou is alles makliker

Ek ontdek ek het MIV in 2013 met 24 jaar en het gedink my wêreld was, het ek 'n verhouding, aanneming planne met my maat en alles anders, my maat het nie besmet is en kan die bar vir 'n lang tyd nie tot stand; Ons het 'n lewe gebou en vernietig slegs deur my onverantwoordelikheid.

Binnekort het ek 'n persoon gevind wat my baie gehelp het, en selfs negatief was. Hy kon my die sekuriteit gee wat ek nodig gehad het om die behandeling te begin. Eerstens kon ek my nie laat vrees met vrees en gebrek aan inligting nie, maar hy was geduldig en ons het oorwin langs elke dag.

Toe ek die siekte my virale lading was baie hoog, selfs nadat ontdek vroeg op, oor 4 maande nadat hy besmet ontdek, my CD4 was hoog te (700) maar my dokter het besluit dat ons medikasie moet begin om te verhoed dat die val . Ek was baie bang, maar ek het ondersteuning gehad en ek het begin.

Ek het baie gelees oor stories van mense wat nie aangepas het nie en ek was bang dat dieselfde ding met my sou gebeur, maar ek het besluit om my dokter te vertrou.

Ek het begin behandeling met Lamivudine, tenofovir en Efavirenz, die enigste ding wat ek voel in die vroeë dae was 'n bietjie seesiek egter niks wat vee. Het dit alles saam voor die bed en ná sowat 'n minuut 30 voel my sagte liggaam en vra vir bed en gaan slaap soos 'n engel, die volgende dag wakker word 'n bietjie siek, maar dit is net die neem van 'n ontbyt
Versterk dat verbeterde. Ek is 'n medikasie vandag en selde enige effek daarvan, ek glo jy gelukkig gewees het in my laaste besoek my dokter het gesê dit sou oorskakel na 'n nuwe behandeling wat slegs 'n enkele pil vorm voor slaaptyd dat hierdie drie middels sluit.

Ek het hierdie verslag gemaak sodat mense weet dat dit nie dieselfde is met almal nie en dat die sielkundige baie beïnvloed wat ek glo.

Ek het nooit braking, flou of hallusinasies gehad nie, ek het baie goed aangepas en die medikasie vinniger gemaak. Vir my is die stigma nog steeds die ergste deel, maar ek dink dit is belangrik dat hulle weet dat nie alles so verskriklik is soos ons lees nie.

My grootste vrees is die toekoms, maar ek weet dit kan veel erger wees en die toekoms sal nie gesluit word weens hierdie siekte nie, maar as gevolg van my houdings en gedagtes.

Beto

Gestuur via iPhone

Let op die soropositivo.org Redakteur: Jy kan ook haar getuienis via iPhone of enige ander toestel gee.

Jy kan kies om te kom met 'n ander naam of nie.

Dan sal ons liefdevol publiseer, selfs al is dit 'n rukkie neem.

Ons grootste begeerte is om aan te toon dat daar lewe na MIV en daar lewe met MIV

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

4 Reviews

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: