Mense wat aan vigs verloor

Jy is in Inisiasie => Lone wat aan vigs gesterf het => Mense wat aan vigs verloor

Mense wat aan vigs verloor

Dit is 'n hartseer lys van mense wat vroegtydig weens vigs geval het.

Ek het hierdie video nie gemaak nie. Ek het dit gekry van iemand wat ek nie weet nie, maar wie dit was, want hierdie lys van mense wat ons aan VIGS verloor het, was so lank dat ek dit nie eens ken nie, en op een of ander manier durf ek nie met hom veg nie. "Poetinha" het gesê:

Alles is verlore in die vasgestelde draad van die lamp van herinnering (Vinícius de Moraes)

Ongelukkig, in die algemeen, is ek nie so nie! Daar is baie wat verbrand, verbrand en korrodeer die draad van my herinneringe wat gepubliseer sou word deur iemand wat my 'n belofte gemaak het, dit nie vervul het nie en my gegooi het in 'n plas modder, modder wat dieselfde persoon geskep het. (Sic transit gloria mundi) ... (...) ...

Ek kon nie bekend maak nie Brasiliane het ons aan vigs verloor. Ek het geweet dat ek gesleep, opgehang, gekruisig en verbrand sou word, al een keer, as ek dit gedoen het. Dit is jammer dat dit so is ... Dit is een van die ergste vorme van vooroordeel, die "self-vooroordeel". Nie meer opmerkings Die meeste mense wat jy in hierdie video sal sien, sal waarskynlik nie aan jou bekend wees nie, en aan die ander kant onthou jou ouers hulle byna seker.

Moet nie, soos baie ander, in die oordeel van meriete op "gelei hul lewens" selfs as lewens was hulle, en vir my is, moet dit sorg van my, en as jy eerlik en objektief is, weet dat die enigste lewe wat jy moet pla is sy (...).

Hierdie mense was kulturele ikone in hul tye en hul voortydige verlies is 'n verlies van onkenbare proporsies vir die wêreld.

Net een voorbeeld te noem, Isaac Asimov van VIGS gesterf en hulle het begin, lank voor daar was die moontlikheid nou so naby om saam met robots, die verdrag van die drie riglyne van Robotics.

'N visioenêre.

En wat van Claudia Magno, Cazuza en Renato Russo, wat nie eers in hierdie video is nie. Ongelukkig het ek nie toegang gehad tot die beelde van "bekende" Brasiliane wat ons aan VIGS verloor het nie, aangesien Globosta ons nie bevry van sy vaste ongeregtighede nie.

Dag sal kom

RIP vir hulle.

En ook 'n gebed.

Advertensies

Verwante publikasies

laai