Laaste

Grammatika-taal

Die nuwe gemeenskaplike taal sal meer eenvoudig en gereeld wees as die bestaande Europese tale. Dit sal so eenvoudig wees as die Weste; Trouens, dit sal Wes wees. Vir 'n Engelse persoon lyk dit soos Engels vereenvoudig, as 'n skeptiese Cambridge-vriend van my, het my vertel wat Occidental is. Hul afsonderlike bestaan ​​is 'n mite. Vir wetenskap, musiek, sport, ens gebruik Europa dieselfde woordeskat. Die tale verskil slegs in hul grammatika, hul uitspraak en hul mees algemene woorde. Almal het besef waarom 'n gemeenskaplike taal wenslik sou wees: 'n Mens kan weier om duur vertalers te betaal.

Advertensies

Heiligdom, ek gooi myself onder die hoë gras deur die druppelstroom; en die wat ek lieg naby aan die aarde, 'n duisend onbekende plante opgemerk word deur my: toe ek die buzz van die klein wêreld onder die stingels hoor en familie groei met die Talle onbeskryflik vorms van die vlieë en insekte, dan voel ek die Teenwoordigheid van die Almagtige, wat ons gevorm het in sy eie beeld, en die asem van daardie universele liefde wat.

  • Nullam tincidunt adipiscing enim Phasellus tempus
  • Vestibulum Ek haat vivore laoreet
  • Proin viverra ligula sit amet ultrices
  • Semper ligula arcu tristique sapien

Mev, dan het ek dikwels dink met verlange, sou ek hierdie opvattings kan beskryf, Kan druk op papier alles wat leef so vol en warm in my binneste, dat dit die spieël van my siel kan wees, die my siel is die spieël van die oneindige maar dit is te veel omdat my krag onder die gewig van die glans van hierdie visioene sink! 'N Wonderlike kalmte het my hele siel in besit geneem, soos hierdie soet.

piesandsweets5

Pragtige vallei wemel met damp rondom my, en die meridiaan son tref die boonste oppervlak van die ondeurdringbare blare van my bome, en net 'n paar verdwaalde blink steel in die binneste vertrek, ek gooi myself af.

Om dit te bereik, sal dit nodig wees om eenvormige grammatika, uitspraak en meer algemene woorde te hê. As verskeie tale saamsmelt, is die grammatika van die gevolgde taal eenvoudiger en gereeld as dié van die individuele tale.

Die alarm van die klein wêreld onder die stingels en familie groei met die Talle onbeskryflik vorms van die vlieë en insekte, dan voel ek die teenwoordigheid van die Almagtige, wat ons in sy beeld gevorm eie, en die asem van universele que liefde wat dra en onderhou ons, soos dit in 'n ewigheid van geluk rondom ons dryf; En dan, my vriend, wanneer donker.

Hom versprei my oë, en hemel en aarde lyk om in te woon in my siel en absorbeer sy krag, soos die vorm van die geliefde mev, dan Dikwels dink ek met verlange, o ek kon beskryf sou Hierdie opvattings Kon druk.

Advertensies

.Com - Top Blog Gesondheid 2013 Juri Acadêmico

Hou jy van ons werk? Het Hy jou op enige manier gehelp? As dit waar is, is ek alreeds tevrede. Maar dit het 'n koste en dit is moeilik om te hou. 'N keer. Eers een keer in die lewe vra ek jou om te ondersteun. En moenie dat iemand anders dit doen nie. As jy geweet het hoe selde 'n bydrae is !!!!!

Ondersteuning vir Blog Soropositivo.org

Dit is nie maklik nie. Jou hulp maak baie saak. "

10.00 BRL

Dit is my sowel as verouderde mediese geskiedenis! Ja! Ja! Daar was komplikasies !!!

Oor Claudio Souza doen Soropositivo.Org (509 artikels)
Ja, dit is die foto van my! My niggie het my gevra om hierdie foto op my profiel te plaas! .... Ek het hier 'n beskrywing van my gehad wat daardie een as "oneerbiedig" beskryf het. Dit is regtig 'n eufemistiese manier om te klassifiseer wat hier was. Al wat ek weet, is dat 'n "NGO", wat 'n 10 verdieping gebou beslaan het 'n vennootskap met my, en ek het die logs van die vennootskap tyd, wat 'n ander vampirism was omdat vir elke 150 mense wat kom uit my webwerf, op hulle te klik, was daar gemiddeld een wat ingekom het. Wanneer ek ingevoer en ingevoer het

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

WhatsApp Wat is ons?

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

%d Bloggers soos hierdie: