poste

Bekend as die bewustheid van al die artikel oor die "Stamp Club" wat Globo Netwerk vrygestel

Claudius el guapissimo1Editor's note: 'n Persoon wat ek dink 'n groot intellektuele leer geroep om die aandag op die gebrek aan 'n storie oor die onderwerp, wat eintlik van kritieke belang vir mense wat met MIV of VIGS, twee onderling dinge en nog ander . As jy meer wil weet oor hierdie my stelling ken kan kliek op hierdie punt op en jy sal geneem word met die bladsy oop in 'n ander blad aan die regterkant van jou is, om 'n artikel wat sal maak dat jy hierdie stelling te verstaan.

Die feit is dat ek nie die ding gegee het nie die regte betekenis en verwaarloos nie. As daar 'n klomp onsin geskryf op die internet en ek kon bruikbare materiaal wat nie lyk vir my verdag of onvanpas vind nie, het na 'n plek in die somer van 2014, ek gehelp bou en 'n klein uittreksel uit die teks, wat jy sal uit te nooi om te lees iets redelik konsekwent en betroubaar op die internet.

Die persoon wat die opmerking gemaak anoniem wil bly en ek sy posisie te respekteer en dankie ietwat verslae vir sy eerder pertinente waarneming.

Claudio Souza

Die nasionale netwerk van mense wat met MIV en vigs (RNP + Brasilië) is 'n beweging wat saam bring sedert 1995 MIV-positiewe mense vir MIV.

Deur gemeenskapsgroepe, lidmaatskap en wedersydse hulp, RNP + Brasilië het ten doel om die stigma, diskriminasie en vooroordeel deur mense wat besmet is met die virus wat Vigs veroorsaak gely verminder.

RNP + Brasilië nie namens al die mense wat met MIV leef in die land te praat. Maar ten opsigte van die stories van die oorwinning van 'n diagnose wat ontnugtering, verlating en isolasie veroorsaak, en ten opsigte van die samelewing wat die anti-retrovirale middels aan alle betaal mense met MIV deur die Unified Health System, RNP + Brasilië gee hiermee sy mening oor die verslag vertoon word op Sondag, Maart 15 tydens die program "fantasties", Globo.

Daar 20 jaar, RNP + Brasilië is veg vir volle burgerskap en die lewensgehalte van mense met MIV. In hierdie sin is die RNP + Brasilië manifesteer in teenstelling met die gedrag en houdings van mense wat met MIV leef - autointituladas "carimbadores" - vir 'n gebrek aan respek vir mekaar en hul eie lewens as hulle blootgestel word aan ander siektes soos sifilis en virale hepatitis.

Hierdie 20 jaar, het RNP + Brasilië is die verdedigende lewe, nie compactuando met misdade teen individue en teen die Brasiliaanse openbare gesondheid ... Klik hier om die volledige teks te besigtig

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: