My ma het MIV, as ek aanroer nie, dit gee my die siekte? Vigs Kontak vir Maatskaplike?

Hierdie vraag is gevra op Yahoo Antwoorde, op hierdie skakel: https://br.answers.yahoo.com/question/index?qid=20160604224401AASMgkJ . Jy moet 'n Yahoo-rekening hê om die vraag te lees. Van tyd tot tyd gaan ek daar om te sien wat gebeur ... Hierdie keer was ek gelukkiger en vir hierdie vraag het niemand verskyn om bullshit te sê nie.

Maar 'n ou vriend het my vertel wanneer die geleentheid van 'n meisie met 'n vigs in die tronk gesit word "geïsoleer" van ander inwoners (die staat was die Amazon, maar nie die mees die stad te onthou) en is vriend aangehaal Gonzaguinha " dit is hier, klimtol, is 'n bietjie van Brasilië Yaya ... "dieselfde geld vir hierdie vraag (twyfel, vrees dalk haat) en ek moet my nie die reg om my te steel om die wond te raak.

Die feit is dat 2010 3o% van die werkende ouderdomsbevolking (SIC) sal weier om saam met 'n persoon met MIV te werk.

Wat met my gebeur het was selfs voor hierdie navorsing en ek voel, vel, en bloed hierdie tipe diskriminasie:

rooi-simbole-3-1237179Ek was 'n aktiewe lid van UOL kletskamer wat gemik is op mense wat met MIV leef (Ek het op die kamer nou net nog daar en gevind en dit lyk nutteloos om te veg 'n aktivis wat hard geveg om hierdie kamer waar, byvoorbeeld, het ek gevind dat die vrou wat ek liefhet, bekend as Hercules het) en ons het ons party gemerk! Ja, partytjies, kroeë, nagklubs waar ons soms na 'n groep van meer as dertig mense gegaan het. Dit was by hierdie partytjie dat ek vriende gemaak het met 'n persoon wat ook MIV-positief was, of wat in my omgewing gewerk het, rekenaarhardeware. Met die verskil dat hy verkoop en ek herstel, ry (ek hier hulle noem "geïntegreerde" of was, aangesien ek nie meer 'n skroef kan toeneem) en hierdie persoon het vir my gesê waar hy gewerk het al "aanvaar dit as normaal en dat hy nie gediskrimineer het nie. "

Ek sê nie dat dit 'n leuen, want ek was nie daar om te kyk nie, maar ek het my selfoon by hom en dae later het hy my 'n aantal van 'n plek, nie dieselfde netwerk (nie hoekom nie, maar dit laat my dink aan "Honde van Oorlog van pink Floyd, waar hulle die honde van die oorlog, sê dat (nie eens ons onderwysers weet die web ons weef) en het my meegedeel dat hulle 'n werknemer om verkope nodig "selfs ons meesters nie die web ons weef weet" . en selfs sonder my toestemming, ek ingelig my MIV-status Ek het die winkel en ek is geroep om 'n vergadering wat minder as vyf minute geduur het, waarin hy gesê "hy kon my nie aanpraten om sy verkope span" (aanpraten: 1 gee met força.2 dwing luister, te koop of te aanvaar (iets molesta)) Gaan die bron, oop in 'n ander blad). Top van Vorm E dat hy vir Vrydag 'n vergadering met amptenare sal merk. As hulle my sou aanvaar, sou ek my plek hê en ek het die vakature gewaarborg.

Maar dit is nie moeilik om te wys hoe ek aanvaar: die winkel was in die Homeland vrywilligers en het die reg van diegene wat ingeskryf het vir die vyf tafels te sien, waar twee verlate en 'n mezzanine, wat was waar die kop (...) Ek het gesien hoe hul personeel en ek is "daar geïnstalleer, op die mezzanine, geïsoleerd van alle werknemers, by die middagete, behalwe die operateur, 'n woord met my nie uitgeruil en selfs kyk my in die gesig.

Dit was 'n Maandagaand en daardie dag het ek 'n polysomnografie gedoen moet word en na instituut waar werknemer, het ek 'n lekker aand, waar ek beland met 'n erotiese droom met die verpleegster slaap .... Wel, ek het 'n ontnugtering die 5: 30 oggend en verpleegsters, insluitende een met wie ek die droom kom ontkoppel my uit vyf honderd duisend drade en nog ek, wat het my gesit het, het weer aan die slaap en ek het wakker geword, geen ander droom, Ongeveer ses vyftien in die oggend. Ek het my ontbyt en gaan werk. Ek het afgeloop in Carandiru Station en op pad na werk, waar ek my "baas" (die beste baas ek gehad het, te registreer, was Paulo Domingos de Oliveira, 'n man met 'n "duisend verbindings" wat my 'n beroep op 'n Saterdag, het 'n noem in my teenwoordigheid, die inhoud waarvan apokriewe, en het vir my gesê:

"- Dit is wat jy kry in. As jy wil om te gaan, laat nou of nooit verlaat meer. "

Ek het gekies om te verlaat en hy was 'n regverdige, het my 'n som geld vir my om my lewe begin as wat ek wou, en ek gaan terug na DJ by Wagon Plaza, 'n soort van "huis van verdraagsaamheid" wat bestaan ​​het, of daar, ek het nooit gegaan daar terug, weet ek nie ... terug by die "baas, het ek gevind dat die winkel deur, steeds gesluit, waar hy my gestop en gesê nadat ek die verskuiwing klaar, sou hy gewees het, omring deur personeel wat gesê het: tekstuele woorde, is dit nie nodig om te werk met hierdie "soort mens"En dat hy moes kies tussen hulle of my.

Hy het om verskoning gevra en gesê dat "kon nie sy verkope span verloor en is gehou van my af."

En so het ek voel nie beseer nie, het my 'n nota van R $ 50,00. Die kruisement en die presidensie, met hierdie "roekelose" president wat verskoon my, maar ek skeur die briefie in hul gesigte in 4 dele en het net 'n punch in sy gesig nie gee omdat hy nie 'n ten volle funksionele arms gehad het nie en ek sou nie lafaard getref 'n assim_ _homem. Ek het teruggegaan huis toe flagrante en as daar 'n inwoner van die gebou wat eens was my kronkel met 'n betaling was sy skuld my vir maande het ek reguit na haar woonstel en ek belas met 'n woede wat gelukkig vandag kan ek nie voel, gelukkig en ek aangekla in hard en duidelik dat sy, arme ding, was ek en toe sy vir my gesê dit was geen nut Ek maak 'n toneel wat ek geantwoord dat ek nie eens die maak skandaal, en ek wou die geld op dié dag, of God beskerm my.

Ek dink sy het geld van die skoonmaakster geleen, want sy was die een wat my die geld moes bring. Die vooroordeel teen MIV-geïnfekteerde mense, en ek is nie baie lief vir myself nie ... is die ergste tipe, dieselfde soort wat bestaan, byvoorbeeld, swart mense wat as 'n reël "selfs 'n wit vriend" het ...

Die vooroordeel bestaan, soos in die geval van die jong man wat bang is om sy ma te raak, of as dit blyk uit die suster van 'n vriend, wat sy MIV-positief is, het aan die suster wat sy goed vermis is fisiese kontak en suster laat uit, op kort afstand die volgende aanhalings: "wel, was jy toedeel" ... (sy net ontvang die diagnose, en sy sal gou sien dit is nie so nie, wat 'n MIV-positiewe persoon is, ja waardig van respek, liefde, liefde en seksuele plesier, hoewel ek verstaan ​​en onthou baie goed met net spandeer meer as 'n jaar sonder 'n enkele fisiese aanraking, nie eens 'n handdruk, en veral 'n drukkie. Dit neem die media, wat hierdie stigma van gay plaag gebou, maak 'n lang redaksionele Sondag, erken hulle foute, die verwydering van sy fopperij, en dat elke damn priester, en elke damn pastoor, 'n me30culpa, Erken dat hulle verkeerd was en dat ek moet nie onregverdig, ek haal aan MTV met lof ten opsigte van opvoedkundige en insiggewend veldtogte, en wat nie soos j08OrNaL nAcIoNl DO, beteken dit gee 'n minuut van tyd tot nuus, soms ek het gepubliseer maande voor.

Ons moet dit tot einde, en die einde van vandag!

Claudio Souza.

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: