Het Reagent gegee! Face die feite !!!! Daar is lewe met MIV!

.

Het Reagent gegee! Wat nou? Face die feite !!!! Ek weet, en ek weet goed! Praat is maklik! Maar ek het gedoen en gedoen! Dikwels bloei waar trane sal kom

Ek het 'n paar uur gelede wakker geword en Sondag was soort van viskose.

Dit was gruwelike sensasie dat ek in 'n swembad vol "plantaardige vet" geswem het.

So, taai, verstik, hartseer en, "Stinkende kat".

Dit is die soort ding wat, soos ek weet, die emosionele strukture skud, en genereer daardie oomblikke van "malaise".

Em In daardie dae het ek geen hoop gehad nie. Daar was geen effektiewe medikasie nie en wat daar was (AZT) was meer doeltreffend om te vermoor as VIGS self ... (...) ...

Beto Volpe om dit te sê. Dieselfde oor 'n ander vriend, Paulo Giacomini, wat op 'n uiters moeilike tyd vir my 'n baie belangrike taak aan hom toevertrou het, wat hy moes oorhandig, miskien, na 'n maatskappy. Wel, Paulus het 'n "Sterk Temperament, en aan die ander kant, ek doen."

Dit gegenereer paar ruk sterte, maar op die ou end, alles was reg en ek voel baie trots op geneem het, met sy leiding, die "diens" 'n suksesvolle afsluiting. Ons het bietjie in, het ek en Paul gesê, maar ek weet dat as iets belangrik in my area van "kundigheid" verskyn, sal hy my bel om reg en ek sal dadelik.

Ja, dit is regtig waar. Daar is 'n groot hof op ons wag en daar ... Wel, daar is geen ooreenkomste nie

Maar wat bring my hier vandag, 'n Sondag is 'n poging om te post, elke Sondag, iets wat mense nog help geskok met 'n diagnose "reagens" kan vind verligting en, in die geval van wat ek vandag sal publiseer, probeer bied iets wat ek in dieselfde jaar ontvang, van 1994.

Ek het 'n bietjie werk in die CRT-A toe hy nog op die straat Antonio Carlos; Ek het hierdie werk, want ek het altyd geweet dat "dit is in die gee van wat ons ontvang" en jy kry altyd iets
geskep met wat jy gegee het. Dit is 'n uitruil. Die Heelal ontvang elke klein golf vibrasie, goed-of kwaadaardig, maar "iets wat jy produseer of wat voortspruit" en hoewel ek nie bely geen godsdiens, ek is 'n soort van _estudioso van Bíblia_ (veel my bedoeling [...]), en ek weet 'n goeie verklaring oor wat is, of sal wees, vir 'n paar, 'n goeie gedragskode, deur vakleerling 'n onbekende timmerman se uitgedruk :

"Om elkeen volgens sy werke"

Ek vra jou, ek weet nie hoekom nie, het hierdie teks bereik, as dit jou nie sinvol lyk nie?

Ja ... ek dink jy saam met my en miskien is bang deur die nalatenskap wat jy verlaat het (eintlik gestuur om die finale seisoen van sy pelgrimstog) en is baie wys van jou kant te bekommerd daaroor te kry ...

TahitiWel, wat ek weet van God is baie min, maar Ek ken Hom deur sy liefde vir sy skepsels, wat gemaak is van Sy eie wese (Ek nooi jou uit om 'n geruime tyd met betrekking tot hierdie stelling het ingebed in sy refolhos mediteer ...).

Bloedskenkings

Wat ek glo is wat Hom liefhet, het vir ons en vir ons, onkenbare proporsies, ja, omdat ons woordeskat is so swak en beperkte dat geen poging van ons, groot soos dit is, kan ons, ten minste vir nou, ons kan ontsyfer 'n legkaart van die verhoudings.

Ek wou sê dat toe ek beland in 'n ondersteuningsgroep huis, nadat hy die steek gelaat deur letterlik al sonder uitsonderings, tensy die teenwoordigheid van 'n vriend, wat in hul desperaatheid aangekom, voor te stel dat dit was besig om skenkings bloed vir my elke dag, totdat ek kon wees "MIV-vry".

Selfs nou, so lank daarna, kom 'n traan op en ek laat my oë natmaak. Ek het aan haar verduidelik dat dit ongelukkig nie werk nie omdat die bloed wat sy geskenk het, so gou my liggaam binnegekom het, ook besmet sou wees en sy, 'n liewe vriend daardie tyd, met haar oomblikke van sadisme, het ons verloor, maar ek onthou nog so 'n adel ... Geduld ... Tyd en Geduld, om meer spesifiek te wees, los enigiets op. Vir beter of erger, hang dit baie af van wat jy voorheen gestuur het.

fatalisme

Wel, dit skep 'n verwagting van onvermydelike fatalisme en kan lei tot 'n verkeerde afleiding wat sê: "In 'n pennie, in 'n duisend."

Nie so! Gelukkig. Die "Ou Chico" (Xavier) verduidelik in sy pragtige onaantasbaar eenvoud en wysheid, kan ons 'n nuwe begin skryf nie, maar ons kan "die toekoms wysig," genereer 'n nuwe dag en die einde heeltemal verander.

Wel, ek dink ek het te veel vir 'n Sondag gesê en al wat ek wou was om die leuse Ek het probeer om net die begin van die teks, soos altyd, net afdwaal skryf gee .... Opregte verskoning.

die hemelEk is skaam vir wat ek, die dinge wat ek gedoen het en ek dink dat wat met MIV leef en sy komplikasies is 'n baie vriendelike manier dat die heelal gevind om my skuld te los voordat die intieme hervormingsproses "Hof wat nie ooreenkomste maak" sonder om te probeer om 'n paar nietigheid demonstreer, onder enige oogpunt, dat ek waag om te sê dat ons vandag is ek 'n nuwe mens, baie anders as wat ek het eendag en as ek iets te sê in my verdediging het, en ek sou Ek verkies ek onthou van vermelding, omdat dit meer koste van skuld sal vrystel as wat hulle reeds te voer.

"Wees egter jou toespraak: Ja, ja, nee, nee; want wat gebeur daar kom af van die kwaad. "(Mt 5, 37.)

In elk geval, ek kom hier met die groot teks sonder die teks wat volg nadat aangestel:

[Wpmp_news_ticker_vc datum = "false" category_show = "false" sosiale = "false" orderby = "sienings" custom_style = "on" secondarycolor = "# ffffff"]

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: