.

Het Reagent gegee! Wat nou? Bekyk die feite !!!! Ek weet, en ek weet goed! Praat is maklik! Maar ek het en ek gedoen! Dikwels bloei waar trane sal kom

Ek het 'n paar uur gelede wakker geword en Sondag was 'n soort viskose.

Dit was gruwelike sensasie dat ek geswem het in 'n swembad vol "plantaardige vet".

So, taai, verstik, hartseer en, "Stinkende kat."

Dit is die soort ding wat ek goed weet, emosionele strukture opwek, en genereer daardie oomblikke van "malaise".

Em In daardie dae het ek geen hoop gehad nie. Daar was geen effektiewe medikasie nie en wat daar was (AZT) was meer doeltreffend om te vermoor as VIGS self ... (...) ...

Beto Volpe om dit te sê. Dieselfde oor 'n ander vriend, Paulo Giacomini, wat op 'n uiters moeilike tyd vir my 'n baie belangrike taak aan hom toevertrou het, wat hy moes oorhandig, miskien, na 'n maatskappy. Wel, Paulus het 'n "Sterk Temperament, en aan die ander kant, ek doen."

Dit het 'n paar sterte gegenereer, maar uiteindelik was alles reg en ek voel baie trots om met sy leiding die "diens" tot 'n goeie gevolgtrekking te kry. Ons het 'n bietjie oor myself en Paulo gepraat, maar ek weet dat as iets belangrik in my kennisgebied voorkom, hy my sal skakel en ek sal opvolg.

Ja, dis waar. Daar is 'n groot hof op ons wag en daar ... Wel, daar is geen ooreenkomste nie

Maar wat bring my vandag hier op 'n Sondag is 'n poging om op elke Sondag iets te plaas wat mense sal help wat steeds geskok word deur 'n "reagens" diagnose om verligting te vind en, in die geval van wat ek vandag gaan publiseer, probeer bied iets wat ek in dieselfde jaar van 1994 ontvang het.

Ek het 'n bietjie werk in CRT-A gedoen toe hy nog op straat was, Antonio Carlos; Ek het hierdie werk gedoen omdat ek altyd geweet het dat "dit gee wat jy ontvang" en jy ontvang altyd iets
geskep met wat jy gegee het. Dit is 'n uitruil. Die Heelal ontvang elke klein golf van goedaardige of kwaadaardige vibrasie van enige "ding wat jy produseer of ontvlam," en hoewel ek nie bely nie geen godsdiens, ek is 'n soort van _estudioso van Bíblia_ (veel my bedoeling [...]), en ek weet 'n goeie verklaring oor wat is, of sal wees, vir 'n paar, 'n goeie gedragskode, deur vakleerling 'n onbekende timmerman se uitgedruk :

"Elkeen volgens sy werke"

Ek vra jou, ek is nie seker hoekom, het hierdie teks bereik, as dit jou nie sinvol lyk nie?

Ja ... ek dink jy saam met my en miskien is bang deur die nalatenskap wat jy verlaat het (eintlik gestuur om die finale seisoen van sy pelgrimstog) en is baie wys van jou kant te bekommerd daaroor te kry ...

TahitiWel, wat ek van God weet, is baie min, maar ek ken Hom deur Sy Liefde vir Sy wesens, gemaak van U eie wese (Ek nooi jou uit om vir 'n geruime tyd te mediteer oor wat hierdie stelling in jou refolhos ingesluit het ...).

Bloedskenkings

Wat ek glo is wat Hom liefhet, het, vir ons en vir ons, onkenbare proporsies, veral omdat ons woordeskat is so swak en beperkte wat geen poging van ons s'n, groot soos dit is, kan ons ten minste vir nou, kan ons ontdek 'n raaisel van sulke verhoudings.

Ek wou jou vertel dat toe ek na 'n ondersteuningshuis gegaan het, nadat ek letterlik almal verlaat het, met geen noemenswaardige uitsonderings behalwe die teenwoordigheid van 'n vriend wat in haar wanhoop gekom het om voor te stel dat sy donasies maak nie bloed vir my, elke dag, totdat ek kon wees "MIV-vry".

Selfs nou, 'n lang tyd later, kom 'n traan op en ek laat my oë natmaak. Ek het aan haar verduidelik dat dit ongelukkig nie werk nie omdat die bloed wat sy geskenk het, so gou my liggaam binnegekom het, ook besmet sou wees en sy, 'n liewe vriend daardie tyd, met haar oomblikke van sadisme, het ons laat verloor, maar ek onthou nog so 'n adel ... Geduld ... Tyd en Geduld, om meer spesifiek te wees, los enigiets op. Vir beter of erger, hang dit baie af van wat jy voorheen gestuur het.

fatalisme

Wel, dit skep 'n verwagting van onvermydelike fatalisme en kan lei tot 'n misleidende stelling wat sê: "Verlore deur een, verloor deur 'n duisend."

Nie heeltemal nie! Gelukkig. Die "Old Chico" (Xavier) het in sy pragtige eenvoud en onberispelike wysheid verduidelik dat ons nie 'n nuwe begin kan skryf nie, maar ons kan die toekoms redigeer, 'n nuwe een genereer en die einde heeltemal verander.

Wel, ek dink ek het te veel vir 'n Sondag gesê, en al wat ek wou doen, was om uit te wys wat ek aan die begin van die teks probeer skryf het, soos altyd, het ek uiteindelik gedrink ... Vriendelike groete.

die hemelEk is skaam vir wat ek, die dinge wat ek gedoen het en ek dink dat wat met MIV leef en sy komplikasies is 'n baie vriendelike manier dat die heelal gevind om my skuld te los voor die "Tribunaal wat nie ooreenkomste maak," intieme hervormingsproses sonder om te probeer om 'n paar nietigheid wys, onder enige oogpunt, dat ek waag om te sê dat ons vandag is ek 'n nuwe mens, baie anders as wat ek het eendag en as ek iets te sê in my verdediging het, en ek sou , Ek wil dit eerder nie noem nie, aangesien dit meer skuldgeld sal gooi as wat hulle reeds moet dra.

"Maar laat jou toespraak wees: Ja, ja; nee nee; want wat daarvandaan gaan, kom van die Bose. "(Mt 5, 37.)

In elk geval, ek kom hier met die groot teks sonder die teks wat volg nadat aangestel:

[wpmp_news_ticker_vc date = "false" category_show = "false" social = "false" orderby = "views" custom_style = "op" secondarycolor = "# ffffff"]

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.