Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

'N byna seker as PREP mislukking as gevolg van weerstand teen die medikasie is pas berig in die jaar 2016

Jy is in Inisiasie ** Dolutegravir ** 'N byna seker as PREP mislukking as gevolg van weerstand teen die medikasie is pas berig in die jaar 2016
?>

Automattic, Wordpress en Sorositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons verbeter altyd, verbeter, toets en implementeer nuwe data-beskermingstegnologieë. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk 18 uur of dag aan hierdie blog om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, want ek weet wat die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil is. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!