Julie 2016

'N onderhoud Cazuza deur Jo Soares - 26 jaar en die digter is lewendig

Op 2015 Oktober 2016 het ek Marilia Gabriela se onderhoud met Cazuza herpubliseer en haar geprys en gesê dat sy 'n soort vroulike Jô Soares sou wees. Ek kon nie sê dat sy 'n Jô Soares in rompe sou wees nie, want Jô Soares het self al op TV verskyn met rokke en dit sou ietwat onversoenbaar wees om die parallel te probeer bewerkstellig. Op dieselfde dag toe ek Cazuza se onderhoud met Marília Gabriela gepubliseer het en ek gedink het, kan ek nie twee onderhoude met Cazuza so publiseer nie, lukraak asof onderhoude met Cazuza uit bome spruit ... besluit ek om die onderhoud op hierdie bladsy te plaas en skedule vir vandag, 26 Julie XNUMX, wanneer XNUMX jaar van die dood van Cazuza gevier word (Die digter is LEWE). Ek hoop jy geniet die onderhoud net soos ek. Die punt van die lewe is om altyd te leer

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
%d Bloggers soos hierdie: