MIV sal slegs genees word deur kombinasies van baie multidissiplinêre pogings

Nog baie gedoen moet word om 'n kuur vir vigs vind

Anthony Fauci
Anthony Fauci, die Amerikaanse National Institutes of Health, praat by die Teen 'n kuur Simposium sessie. Foto's photo © International AIDS Society / Steve Forrest / Werkersdag

Genesende MIV-infeksie sal dwelmkombinasies en diverse benaderings moet betrek. Slegs met MIV-behandeling sal nie moontlik wees nie, afgevaardigdes het in die Towards to Cure werkswinkel gehou vooraf van die AIDS2016 konferensie in Durban.

Die rede hiervoor is ook dieselfde: MIV kan maklik weerstand teen individuele middels ontwikkel, so gesofistikeerd as breë neutraliserende teenliggaampies en geen-redigeer ensieme.

Dr Anthony S. Fauci, hoof van die Nasionale Instituut vir Allergie en Infeksiesiektes, het aan afgevaardigdes gesê dat MIV-kuurnavorsing oor dieselfde stadium van MIV-behandeling as in 1990 handel. Soos met die eerste dwelm teen MIV as AZT "zidovudine", het dit duidelik geword dat individue of geïsoleerde strategieë slegs 'n beperkte uitwerking oor kan hê en kombinasies van dubbele terapie is besig om 'n bietjie meer belowende wys.

Die meeste van die nuutste ondersoeke vir die genesing is steeds in fase van laboratoriumglasagtige lamina en / of in modelmodelle vir diermodelle en menslike proewe sal onvermydelik uitgestel moet word vir 'n lang tyd.

Misleiding vir 'n eksperimentele kombinasie

Selfs kombinasies wat werk, ontbreek 'n belangrike stap in die volgorde van gebeure wat vir MIV-geïnfekteerde selle moet gebeur wat uit die Menslike liggaam gesuiwer moet word. Die werkswinkel vir genesing en die hoofkonferensie het gehoor van die teleurstellende resultate van 'n eksperimentele skema wat bestaan ​​uit drie dwelms;

die geneesmiddel, immuunmodulator vorinostaat gekies omdat dit die reservoir van langlewende selle kan ontwaak waarin MIV sluk; die antimalariêre dwelm hidroksiokloorkwin, gekies om die effekte van vorinostaat as 'n immuunstimulant te bevat en om die nederlaag vir MIV-infeksie te voorkom; en die maraviroque-inskakelinhibitor, gekies omdat dit die potensiaal het om die verspreiding van MIV na nuwe selle te keer, sodra die selpoel ontwaak word. Hierdie kombinasie van 'VHM' is gegee aan tien mense met MIV wat binne twee tot vier weke van infeksie gediagnoseer is, wat onmiddellik behandel is met antiretrovirale terapie (ART) en al minstens twee jaar op ART was.

Daar is verwag dat die "kick" deur hierdie stelsel sal veroorsaak die immuunstelsel van die liggaam spontaan uit te skakel MIV-geïnfekteerde selle wat sigbaar geword het om hom of natuurlik te skakel na 'n tipe kort virusse sterf. Hy het gehoop dat die kombinasie die tydperk waarin mense kan verleng, verleng

kan bly verbonde aan ART en / of die grootte van hul virale reservoirs verarm. In geval van viruslading het hulle egter so vinnig in die "teiken VHM" geval as in dié wat slegs KUNS ontvang en daar was geen verandering in die hoeveelheid MIV-geïnfekteerde selle in die reservoir nie.

Die aanbieder Jintanat Ananworanich gesê by die werkswinkel wat die rede VHM nie werk was "waarskynlik" want, as ander studies in die "skop en dood te maak," het bevind dat dit was nie genoeg om "neem die reservoir van besmette selle deur MIV uit hul wegkruipplekke . Dit blyk dat die natuurlike immuunstelsel prosesse in die liggaam het nie reageer op hierdie "verwys na die moord op" en 'n "moordenaar" of 'n gifstof komponent om aktief inmeng met die nuut wakker teikenselle reservoir sal moet word bygevoeg.

Die studie was ook 'n herinnering dat eksperimentele geneesmiddels vir terapeutiese regimes nie heeltemal onskadelik mag wees nie; die VHM-kombinasie het niere getref en bloedstollingsprobleme veroorsaak en een deelnemer moes ophou weens nierversaking en lae bloedplaatjie telling.

Twee teenliggaampies is beter as een ...

Anthony S. Fauci het oor sy eie laboratoriumwerk gepraat. Hy fokus op die idee wat met infusies van sogenaamde "wyd

teenliggaampies
spesifieke teenliggaampies en die breë neutraliseer massacrandoas afskrifte van MIV geskop uit hul wegkruipplekke soos ek en baie ander droom van een dag en dat ons vandag 'n bietjie van die stof en illusie

neutralisators (bNAbs). Hierdie ongewone teenliggaampies sou ontdek word in die bloed van sommige mense wat chronies met MIV besmet is, waar hulle geen effek op die virus het nie, aangesien dit reeds weerstand teen hulle ontwikkel het. Maar hulle het 'n kragtige onderdrukkende effek teen die virus in 'n paar mense met 'n kort termyn infeksie en kan gebruik word as inspuitbare langdurige dwelms, sowel as behandeling en / of PREP. Die hoop is dat 'n mengsel van bNAbs uiteindelik kan genoeg onderdrukkende mag om mense uit die konvensionele ART te bly vir lang periodes en die uiteindelike doel is om 'n entstof of geenterapie om die liggaam te oorreed om sy eie bNAbs maak.

Anthony S. Fauci het data getoon uit die studie van 'n sogenaamde VRC bNAb01 wat drie weke aan MIV-positiewe mense gegee is, en dan weer met halfjaarlikse tussenposes. Mense wat hul ART gestaak het of virale vraggroei het, het hoër as 100 kopieë / ml gehad of hul CD4 telling het met meer as 30% gedaal.

Die VRC01 was in staat om die tyd waarin mense kon kry uit antiretrovirale terapie, gemiddeld uit te brei, maar nie vir lank nie, in vergelyking met diegene oor kuns, kry net 'n onderbreking van die behandeling, die virale herstel tyd gemiddeld 30 dae in plaas van elf dae. Maar soos die tyd om te herstel in 'n pasiënt net 'n week was in twee pasiënte met virale rebound keer was dit vier tot vyf maande onderskeidelik. (Nota van die redakteur: Hierdie data maak onvanpas terapie en, in my jargon, sou wees soos die speel van 'n dobbelspel met my terapie, tot "kyk wat gebeur")

Wat die verskil maak, is die ou groot foute van MIV-behandeling, weerstand. Baie mense het reeds bestaande weerstand teen spesifieke bNAbs gemaak en in die geval van VRC01 lei dit tot die infusie van teenliggaampies wat slegs 40% meer virale beheer lewer as dit nie vergelyk word nie. (Die redakteur weer: "rol die dobbelsteen").

Daar is egter nuut ontdekde bnabs wat vyftig tot honderd keer sterker as VRC01 is. Daar is ook 'n dwelm-verbetering "wat gebruik kan word om die halfleeftyd van hierdie bNAbs bloed verleng - Voeg in 'n kanker dwelm genoem motavizumab, self 'n teenliggaam, verleng die halfleeftyd van bNAbs (die tyd vir bloedvlakke van bNAbs val 50%) van vyf weke tot ses maande. (Redakteur se Nota: Nog die data - of roulette, vir wie jy verkies)

Uiteindelik sal meer infusies van enkele bNAbs misluk omdat MIV weerstand teen hulle sal ontwikkel. Kombinasie van bNAbs sal beter werk, langer duur en sal in baie kleiner dosisse gegee word.

... en so is twee pare van die "geen skêr"

Ook in die genesingswinkel het nog 'n studie getoon dat die beginsel dat twee dwelms beter gewerk het as een wat die hi-tech tegniek van die redigering van die

Dink aan 'n verlaging van hierdie gene ... Dit is nogal daar nie en alles wat, soos
Dink aan 'n verlaging van hierdie gene ... Dit is nie heeltemal daar en dit alles, as dit alles is nog baie vroeg en ek dink persoonlik doldriest amfAR belofte aan "kuur vir 2020." Dit alleen vererger en verdiep n chaotiese epidemie, soos ongelukkig sien in Brasilië is besig om momentum ná state van vreedsame slaap ...

gene ook. Aidsmap berig Maart (redakteur se aantekening: daar was eenvoudig geen tyd vir ons om hierdie artikel te vertaal nie, en as dit vertaal sou word, sou dit "spin" soos baie ander wat ons werklik aangemoedig het) 'N Tegniek waarin die genetiese inligting van MIV-geïnfekteerde selle letterlik geredigeer is. Dit behels die infeksie van selle met RNA-lengtes wat bestaan ​​uit twee komponente: 'n RNA-afgeleide leier van 'n natuurlike verbinding genaamd CRISPR, en 'n endonuklease, 'n geen vir 'n vernietigende ensiem cas9.

Die gids RNA in staat is om van die uitvoer van cas9 om die presiese punt waar die buitenste virale DNA is ingevoeg sodat die sny en weer by cas9 aksie van die verwydering van net die vreemde DNA nie kollaterale skade en in die nabygeleë gene het veroorsaak.

Egter AIDSMAPs soos gerapporteer later ses SemansDie krag van die "gene" CRISPR / cas9 is kort en dit is helder soos MIV ontwikkel weerstand teen dit baie vinnig - so vinnig dat daar gevrees dit kan "n wurm-die-dood" gewees het met 'n "genesing tegniek" .

Maar Monique Nijhuis van die Universiteit van Utrecht, wat in Nederland in 'n genesingswinkel gewys het, was dit gelukkig nie die geval nie. Sy span het agt verskillende CRISPR- / cas9-gene-redakteurs ontwikkel wat op verskillende dele van die MIV-genetiese volgorde fokus. Nie een van hierdie het goed gewerk toe dit alleen gebruik word nie. Maar wanneer selle besmet is met drie spesifieke pare - die sogenaamde redakteurs gene MA3, IN5 en PR2 - en is toe met MIV besmet is, 'n baie lae infeksie gevolg deur volledige virale onderdrukking was die gevolg, of as MA3 + PR2 , geen teken van infeksie, ten minste vir die 55 dae het die laboratoriumstudie geduur.

Hier is die gene probes is die voorkoming van MIV-infeksie in wese bewapen selle met masjinerie MIV voorspraak; Nijhuis opgemerk dat virale onderdrukking, hoewel tot dusver nie so diep, gesien waar selle besmet is met MIV en dan met die CRISPR / cas9s; Hulle is toe ingestel as 'n behandeling.

Geenterapie is 'n baie vroeë stadium van ontwikkeling en, in die geval van MIV, het nie probeer selfs in diere: Nijhuis opgemerk dat talle uitdagings gebly, insluitend die feit dat hulle weet nie hoekom sommige pare probes gene beter gewerk as ander pare, en hoe om die baie moeiliker taak te bereik om alle selle in die liggaam te besmet, as om al die selle in 'n laboratoriumglasagtige lem te besmet. Dit is ook waarskynlik 'n duur en moeilike benadering om aan te pas by lae-inkomste-instellings. Dit is egter bemoedigend dat die gebruik van twee probes eerder as een geen die sterkte herstel het, wat 'n manier kan wees om ongelooflik MIV van die menslike liggaam te verwyder.

Gus Cairns

Gepubliseer: 20 Julie 2016

Vertaal deur Claudio Souza oorspronklike in Aidsmap geregtig MIV sal slegs genees word met kombinasies ook konferensiegangers hoor Nagegaan deur Mara Macedo op 21 Julie 2016 AD

Verwysings

Ananworanich J. Effek van vorinostat, hydroxychloroquine en kombinasieterapie op maraviroc viremie Na behandeling onderbreking in individue te inisieer kuns gedurende akute MIV-infeksie.Teenoor 'n kuur 2016 werkswinkel, Durban, Suid-Afrika. Abstract OA3-5LB.

Fauci A. MIV-volharding aanspreek: Uitdagings en geleenthede. Toespraak, Op pad na 'Cure 2016 werkswinkel, Durban, Suid-Afrika.

Nijhuis M. Kombinatoriese CRISPR / Cas9 benaderings fokus verskillende stappe in die MIV lewensiklus kan die keuse van weerstand te voorkom. Op pad na 'n Cure 2016 werkswinkel, Durban, Suid-Afrika. OA3-3. 2016.

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

1 Review

Britse voorskouverslag oor MIV-behandeling is voortydig MIV-positief. Org - Daar is lewe met MIV !!! 8 08America / Sao_Paulo November 08America / Sao_Paulo 2016 by 11: 48

[...] besmet. Hierdie strategie, wat al 'n geruime tyd bekend staan ​​as "skop en doodmaak", gebruik tien toepassings van vorinostaat oor 28 dae - dit is ontwerp om [...]

antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: