Vigs: Die "Chroniese Siektelys"

Fernanda ¨¨¨¨¨¨ // 27 vanaf Julie 2016 tot 23: 27 //
Claudio eerstens wil ek jou gelukwens en bedank vir hierdie blog wat wegneem en verskeie twyfel verhelder dat God jou oneindig seën, ek het 'n riskante verhouding gehad en toe vind hierdie persoon dat dit positief was, het die serum al twee vinnige toetse die een maand gedoen en die ander met 87 dae na die blootstelling aan risiko's het almal geen reagens gegee nie, maar nou het ek uitgevind dat ek artrose het. U dink dat dit die resultaat beïnvloed, dit is al amper 05 maande en ek het geen simptome van MIV wat dink jy?
Claudio Souza // 28 Julie 2016 om 04: 52 //
Hi Fernanda, hier is ek! Ek sal jou soos orkaan rots! (Ek sal jou soos 'n boor skud!)

Hou in gedagte dat al die skakels op hierdie bladsy oop in ander oortjies, sodat jy kan alles sien. Sien asseblief alles, ek het vyf uur aan hierdie bladsy vir haar meer as een sin het, meer as een doel, is dit nuttig en bewus te wees!

Dankie vir die verhoging van sy gedagtes aan God en vra die seën vir ons, om ons werk te seën. Jy kan nie dink, tydens hierdie sestien, hoeveel keer het ek gedink oor die ophou ...
Wel, soos uiteengesit in die teks, waarvan die outeurskap van die tegniese deel van die teks is opgestel deur vier verpleegsters die CRT- wat in die omgewing van die stasie São Judas Metro en, nie tevrede is nie, totdat ek na vigs huis, 'n belangrike verwysingsentrum in die behandeling van Vigs op die suidelike halfrond van die planeet en ek het geleer dat die vinnige toets 'n akkuraatheid van 99% van die gevalle oor 'n periode van 30 dae het, en die oorblywende 1% twee maande (sestig dae) nodig het.

Soms speel ek hier toe die skoot gaan skraap, en sê dat as ek Jesus was, sou ek sê, "Nou gaan en sondig nie meer nie, dat jy slegter aconteças."
Ek is nie Jesus; Ek is net 'n hummingbird versamel in die rivier, 'n bietjie water om te probeer om die toets te vee in die bos. Dit kan klein lyk, maar dit is wat ons gee om te doen. In elk geval, ek het na 'n webwerf en 'n paar materiaal te neem in ons inhoud.

So Fernanda was "net" 'n skrik. Meer is dit belangrik om te besin oor die les en vrees en miskien om te herposisioneer oor wat jy dalk (soos baie ander) kan dink oor mense "soos ek" ... Ek dink almal moet besin styg hierdie , byvoorbeeld in my plek, dit is dié van die persoon wat twee nagte deurgebring het weens die neuropatiese pyn wat veroorsaak word deur perifere neuropatie MIV, 'N baie lastige ding! Hoe is vanaand

Maar ek sal nie toelaat dat goedkoop

.
Kyk, het vigs behandel as 'n chroniese siekte en, in 'n sekere sin, kan dit selfs wees dat. Maar jy moet ander adjektiewe:

Vigs is

  1. chroniese siekte
  2. progressiewe
  3. degeneratiewe
  4. onvoorspelbare ontwikkelinge Klik hier
  5. Verlammende (twee nagte gelede nie slaap as gevolg van die pyn wat veroorsaak word deur perifere neuropatie (jy kan klik sonder vrees om die draad van die skein te verloor, al die skakels oop in ander oortjies).
  6. Kan my grootste vrees my verlaat CEG @. (...)
  7. Hulle kan tot demensie lei deur 'n veranderlike genoem LNR (Vigsverwante Kompleks ) - VIGS Kompleks) - ARC (jy kan kliek wat 'n tweede lys is met ander verskriklike variante van die opvolgers van die "Chroniese siekte".
  8. En daar is die "voortydige veroudering"
  9. sarkoom Kaposi

Hulle sê dit maak seer die Bessa. Ek onthou hom 'n morfien infuser na waar dit was te sleep ...

Morfien vir my, is melk van rose, ek is sestig mg methadon, Mg 1800 150 mg Gabapentine en Thorazine.
Met die sindroom van die vroeë veroudering het ek, op 40-jare, die regteroog vir katarak uitgeoefen en daar is nog 'n ander, nog steeds beginner, in die linkeroog wat tot nou toe "nie gepla het nie".
'N geskiedenis met twee pulmonêre embolisms. Ek sien die dokter gesê, het jy geen verbinding. En ek Onse Vader om die Plaasvervanger onderwys: MIV veroorsaak vaskulitis in alle vaskulêre sisteem en bied die geleentheid om klonte te vorm.
Behalwe long embolie herhaling (Twee inspuitings per dag Clexane)
Ek het ook ' Herhaal tromboflebitis.

Egter
Volgens die “National Institute of Social Security” is ek volkome geskik vir werk en het ek sedert 31/12/2009 geen voordeel ontvang nie en het ek in hierdie e-shoppie baie sleg in my bene geleef as wat ek op die vrye mark sien: http://eshops.mercadolivre.com.br/SUPORTE-MAXIMO

As dit 'n skenking hier en daar, God weet wat sou leef. Ja, is my vrou afgetree het, ontvang hy 'n benefíico ... Maar ek, nadat ek die huis verlaat, met twaalf jaar en was skaam om so gou as ek het sestien bedel, het ek begin om vragmotors in die Parque Dom Pedro I Market los

Intussen het 'n paar sektore van die samelewing ontvang verhogings van 40%. Ander "werk 8 jaar en tree en die tekort in die Pensioenfonds het wat gevul moet word met Carijó hoendervere uit my kussing. Dit is die brug wat val.

Goed vir jou? Of wil hê ek moet voortgaan? Want ek het nie die geringste verwagting van slaap voordat hulle my medisyne en ek het nie eens by die huis toestande verlaat, wees my vrou sal hê om te gaan haal dit vir my ... En, detail, leef sy met MIV jare 28

Ja! Ja! Evangelie, vigs is 'n chroniese siekte wat jy opdoen.

Maar, helaas, dit is nie so gloukoom(Dit Ek het nie) 'n hartseer en bloedige verraderlike siekte wat het egter behandeling baie duur (Ek sou sê duurder) en, indien gevind in tyd, het behandeling vir oogdruppels basis en ek dit leer op -a-dag, want my ma ly aan gloukoom en, as ek goed verstaan, daar is die moontlikheid van 'n chirurgiese behandeling (dit is nie my ding - ek kan praat nonsens en ek vra om verskoning by voorbaat om ly as gevolg van gloukoom en kontak my vir my verlig en reg te stel enige fout (Gee my die slimheid om myself as menslik en onleesbaar te ontleed). Let daarop dat die antwoorde tydrowend sal wees nie aangesien, in die oomblik, moet daar ten minste 'n 140 boodskappe te beantwoord en ek moenie toelaat dat enigiemand om te antwoord, maar dink oor Bob Volpe om dit te doen as wat hy kan.
Wel, dan, laat niemand sê dit was nie vir 'n gebrek van waarskuwing. Ek het niks geweet van dit en het gedink dit was soos om deur weerlig getref: getref, gesterf. Het jy al 22 jaar "getref en het nie gesterf."

As ek geweet het dit alles! ... (...) (Poutz)

Claudio Souza - sero positief uit 1994

Jy sien, as jy, afgesonderde en eensame vrou, op 'n Saterdagaand, met simpatie vir my gevul was, sou jy dink dat ek met VIGS leef? Die gesig van die epidemie bestaan ​​uit mense soos ek. Dit is alles waaroor ek geskryf het, dis die komplikasies aspek van my persoonlike gesondheid. As ek iemand anders kry en skryf dit neer, sal die storie altyd anders wees en ons het onder ons 'n vriend gehad, Amarylis, wat dom in die hande van 'n dokter wat gepaard gaan met 18 maande gesterf het, met 'n dubbele visie en het nie gevra vir 'n CT-skandering of magnetiese resonansbeelding. Voordat vergaan het sy getuienis

Maar in ander tye was dit nie so

Daarna het so gou as ek het die hospitaal (ek was drie maande weg en verlore tussen 35 en 40 kilo) (a convalesci virale menigite (wat Santa Casa gediagnoseer het vir 28 dae as griep) in 'n hoë omset-hotel wat deur transvestiete beoefen word. En dit was 'n algemene stem, die "klein mond, dat ek slagoffer gesterf het (al is dit nie seker nie, as jy 'n slagoffer van vigs is, is die persoon wat met MIV of vigs leef). Toe ek aankom, was dit asof 'n kosmiese bevestiging dat ek gou sou sterf as ek nie gesterf het nie.

My baas altyd my vriend, of betaal my regte wees. Street! Toe ek daar aankom by die hotel waar ek gewoon het, my kamer was ontruim en in 'n daad van genade, die hotel eienaar het my die klere sonder enige koste vir my die agterstallige. Daarna het ek het 'n vriend ... (...)

Tog het ek 'n ander en dan moed opgegee.

Om eendag Ek het in nonsens maak (op daardie stadium was bullshit, want as jy kom na die FGTS onttrek 'n kode gebruik, sê 027 dit en die boks van die meisie geskree: Mense het 'n 027 dit hier Betrayal eksplisiete en! Gelukkig het iemand dit verander, en vandag is die kode generies.

Ongeveer twee, miskien drie jaar gelede, het ek 'n keuringsproses deurgemaak en is deur CONTAX gehuur (sien nou die desperaatheid van 'n 50-jarige man wat probeer om oor te begin lewe as 'n telebemarkingsagent).
Wel, het hulle al my dokumente, het mediese ondersoeke (geen bloed trekking). Ek het 'n vorm van 'n salaris rekening oop te maak en sal genoem word in 15 dae vir opleiding.

Dit was Mara, my vrou, ek kry beseer, het ek besef dat ek nie genoem en die agtiende dag Ek het daar op die rede waarom dit is nie genoem te daag, en sy (die klerk), dan 'n glimlag, verander die eienskappe van haar gesig en haar kollega het probeer om die gesprek met haar voort te sit. Toesluit, ek is in groot moeilikheid, een problemaço hier en opgeroep nie-wat het dit geblyk, het my al die dokumente en gesê dat so gou as "dinge normaliseer" hulle sal my bel.

Nooit weer.
In sommige, 'n seun van 'n heilige moeder, korrupte amptenaar van enige agentskap bied hierdie inligting en ek is 'n dubbel gemerkte man.

Gemerk vir miskien sterf aan vigs, of onder die wiele van metro-stasie hier in SantanaWie is vyf minute van die huis met die bus. Ek het gedink en kry die motor Mara, gaan uit en afgevuur, vinniger en vinniger, sonder enige vergoeding vir die remme, so wat in enige kurwe Ek espatifasse my teen direkte 'n muur. Mara sit bars op die vensters, ek woon op die agtste vloer, here, hierdie wyse Mara en ek het die motor ontwerp, om nie te veroorsaak 'n verlies dubbel hard vir haar, en, so seker gemerk as sosiaal dood.

Dood in die lewe. Ja, ja, daar is lewe met MIV! Die siekte is chronies! Maar dit is beslis nie maklik nie ...

Dit is deel van my mediese geskiedenis. Plaas 'n ander persoon wat hier met MIV of vigs leef en jy sal 'n ander roman sien

rip

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: