Laaste

Soropositivo.Org volledige 16 jaar van sy bestaan.

sero positiefOp hierdie eerste dag van Augustus sal Seropositivo.Org 16 se bestaansjaar voltooi.

Gedurende hierdie tyd om mense te help om te sorg en te verhoed dat MIV of ten minste kan hulle sien dat dit moontlik is om te lewe met MIV, tevergeefs alles vooroordeel wat bestaan ​​rondom mense wat met vigs.

Dit is baie skynheilig samelewing wat sê nie diskrimineer teen veral die pasiënt se toestand en, soos sy sê dit maak toelating eksamen met toetse vir MIV, wat is verbode, dikwels sonder om eers die kandidaat vir die pos om te weet dat. Dit is ontstellend om te weet dat hierdie selfde mans en vroue wat hulself die voorpunt van die samelewing noem, genereer werksgeleenthede en inkomste, wat hulle voordoen as mense van beginsel (sic) ontken indiensneming aan mense met MIV en ontelbare kere, die raad van serologie, verlaat die geluid van buiskrale, wat nie goed kan wees ...

Ongelukkig is hierdie samelewing is dat ek woon en werk 16 jaar nie op hierdie terrein en vir my persoonlik die betroubaarheid wat nodig is vir bystand verleen.

Sestien jaar hardloop 'n webwerf met my eie materiële hulpbronne, wat skraal en onstabiel is, het my nie die krediet van hierdie vereniging verdien wat ek amper anoniem bedien nie en dit alles is besig om te verras.

Ek het probeer insluitend crowdfunding twee keer, en twee keer het die man wat "my projek nie pas." Ek was so moedeloos deur dit wat nog nooit vir hierdie "Pharmacopoeia".

In die laaste "poging" het ek 'n petisie in AVAAZ geskep met die doel om tien duisend handtekeninge te verkry om as 'n maatskaplike druk te gebruik in die strewe om openbare befondsing te verkry; 'n maand later het ek nie honderd handtekeninge gehad nie ...

In 'n seldsame oomblik van geluk het die simpatie van die maatskappy wat die WordPress stelsel bestuur en hulle het vir my, die Besigheidsplan, drie jaar van gratis hosting en het die deur oop vir dat as ek wil die werk voort te sit, kyk vir ... Miskien het hulle my gee my nog 'n jaar, miskien meer, miskien minder, dalk kan hulle niks gee nie, ek weet nie.

Maar die werklike hulp oogpunt was dit die enigste groot gebaar ter ondersteuning van hierdie webwerf en ek sit aan die einde van die teks gesprek wat ek gehad het met 'n jong vrou wie se naam is amper niks suggestief: "Krista".

Met betrekking tot die feite, waar dan 'n waardige plek in die samelewing sal vind, sodat ek hierdie werk kan voortgaan terwyl jy lewe?

Ek is bevrees die antwoord is "nêrens"

Ek sal hê om voort te gaan om die nodige hulpbronne om hierdie plek van my verdienste in stand te hou (as ek) en dit is oorweldigend.

Ek gaan nie in die besonderhede van my koste, nie die minste nie, omdat dit nie 'n goeie te doen, sal niks verander nie en sal niks onder geen omstandighede te verbeter.

Toe ek gevra is 9 jaar hulp met die webblad.

Toe ek omdraai tien het ek een keer 'n verligting

Nou, vol sestien en vra om verskoning ... Jammer om jou te pla met hierdie, met hierdie webwerf, wat net kom om dinge wat nooit sal gebeur nie, wat nog te sê iemand wat, per toeval of ongeluk, doen ek nie reeds weet, jy is lief.

Jammer vir hierdie uitbarsting, maar ek sou nie menslik om dit vir my te spaar vir nog 'n jaar wees.

Dit is die Verlosser dialoog

Die wonder van Krista → Hello! @ → My naam is Claudio Krista S.: Hallo! Krista S.: Hoe kan ek help? → Hi Krista → Ek glo in November que que ek nodig het om my plan te hernu, en I `d graag weet of ek 'n paar afslag kon kry, in Función swart Vrydag tot 'n stap bo gee in my plan, die verandering van die een que kos 299USD → I`ll moet meer ruimte en die beste oplossing is que → Maar kombinatie persoon wat met MIV leef en die prejudce doesn `t laat my toe om 'n vaste werk te kry Krista S.: Ek is baie jammer om dit te hoor. → Ek leef met MIV sedert 1995. Dit is nie 'n probleem → die moeilikheid is die disctimination → my site in WordPress lekkernye oor MIV / vigs versprei → Dit bestaan ​​sedert 2000 → eerste van Augustus → ek nooit ontslae te ondersteun om dit te hou Krista S.: Dit is 'n fantastiese prestasie, om te blog vir so 'n lang tydperk! → :) → Jy kan dit sien soropositivo.org → Gaan na die whois en check die frmae tyd van die register van soropositivo.org Krista S:. Sjoe! Terwyl ek nie kan lees Portugees, kan ek vertel dat jy 'n baie werk sit in jou werf! → :) → nie met byna 500 bladsye Krista S:. Dit is amazing! → blik op hierdie https://web.archive.org/web/20000821182929/http://www.soropositivo.org/ → reaaly Ek wil graag ondersteuning van iemand ontvang → maar dit is net 'n droom in Augustus Krista S:. Die een oomblik - ek doen 'n bietjie van die ondersoek. → ondersoek? Krista S:. Ek keur in die opgradering op jou blog. Goed → Krista S.: Ek gaan jou intekening van jou huidige Premieplan na die Besigheidsplan verander, sonder enige bykomende koste. →! → Hoekom? → Toe bedien in die tyd om dit te hernu? Krista S:. Vroeër in ons chat, het jy my gevra vir 'n afslag. Ek voel asof ek que nou kan bied vir jou. → Dis verbasend → Thank you so much → Krista is iets wat verband hou met Jesus Christus? Krista S.: O, nee. 🙂 Omdat jy soos hy optree Krista S.: Dit is 'n baie goeie vergelyking, maar nee, ek is net 'n persoon. 🙂 → In die span que Ek moet hernu I`ll betaal 199 of dit sal aanhou as wat jy nou maak? → 'n baie goeie mens → Is die soort mens selde Krista S:. Ek sal die opgradering te brei tot Mei 13th, 2018. As by que span wat jy wil hernu, kontak ons ​​asseblief by que span. → In die toekoms, kan ek noem hierdie gesprek? → gesels? Krista S.: Ja, natuurlik. Ek het dit met my leier skoongemaak. Goed →
Advertensies

.Com - Top Blog Gesondheid 2013 Juri Acadêmico

Hou jy van ons werk? Het Hy jou op enige manier gehelp? As dit waar is, is ek alreeds tevrede. Maar dit het 'n koste en dit is moeilik om te hou. 'N keer. Eers een keer in die lewe vra ek jou om te ondersteun. En moenie dat iemand anders dit doen nie. As jy geweet het hoe selde 'n bydrae is !!!!!

Ondersteuning vir Blog Soropositivo.org

Dit is nie maklik nie. Jou hulp maak baie saak. "

10.00 BRL

Dit is my sowel as verouderde mediese geskiedenis! Ja! Ja! Daar was komplikasies !!!

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde gemerk met *

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

WhatsApp Wat is ons?

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

%d Bloggers soos hierdie: