Britse "voorskot" verslag oor MIV-genesing vroegtydig

Jy is in Inisiasie => genesing => Britse "voorskot" verslag oor MIV-genesing vroegtydig

'N aantekening van Soropositivo.Org Redakteur.

Die Klik op enige prys

Gister het Sondag 02 2016 Oktober na wakker en neem my koffie, sien ek dat my posbus is begrawe e-pos vir my vra of ek iets oor die pasiënt genesing (s) vigspasiënte geweet.

kartmannEk weet hierdie eksponensiële verspreiding van nuus waar die Mornings of South Park publiseer, Eric Kartmann skep 'n nuwe vorm van pasta in die skool en twaalf uur later aan die ander kant van die wêreld. Die Hong Kong Post kondig in vetletters aan:

Ontwikkel SUPER ronde die skeiding van tektoniese plate van Amerika en Europa te voorkom

Voordat dink om te antwoord ek was om my bronne, ek Ek dink baie ernstig, 'n Paar van hulle Ek het na aanleiding van die afgelope tien jaar en het niks. Iemand het my geleer om werklik pynlik manier dat wanneer jy twyfel, moet jy nie meer as sekere lyne en het stil gebly.

Maar ek het die Brasiliaanse WEB gekyk en ek het die slegte gevoel wat ek van tyd tot tyd gehad het, wat vir my 'n aanspreeklikheid of 'n fetish is, om enige koste te kry. en of die koste is gebaseer op "betaal per klik Google, vir my alles reg, dit is geld wat hulle spandeer en dit is nie myne nie, in hierdie geval, damn dit. Maar nie teen hierdie prys, dit is met goedkoop sensacionalisto geldeenheid wat in die gedrukte media is dit "geel joernalistiek" genoem; En dit lyk my asof die kliek teen enige prys nie omgee as die gebruikte geldeenheid geëvalueer word, die duurste van almal is nie, alhoewel hierdie koste bereken moet word in die verlies van menslike lewens wat, soos ek onlangs geleer het, elke persoon is 'n wêreld en as dit sterf kan vrou, kinders, kleinkinders, agterkleinkinders, miskien 'n tweede gesin te verlaat aan die ander kant van die lugbrug (...) ens

Ek hou daarvan om goeie nuus te gee, maar met elke verbygaande week, elke maand vorder, elke belowende studie Ek publiseer en die resultate in niks, ek raak al hoe meer konserwatiewe, meer selektief, want wanneer dit van MIV, VIGS EN GESONDHEIDJy kan bepaal bestemmings in rigtings die rigtings wat nie sou word as ek was meer omsigtigeSoos ek gister gegaan het. Ek verkies om betroubaarheid en respek aan diegene wat hier kom dikwels met pynlik swaar hart om my teleurstelling dikwels ontmoedig om die "goue" een pil en lei na die vermybare lyding, 'n groep mense wat dit nie doen hou het altyd die onderskeid om te dink dat selfs al bestaan ​​dit jare en jare om meer as dertig miljoen mense beskikbaar te stel, soos hierdie prent wat ek hieronder sal toon, wat 'n nood gebrek het aan nuwe terapieë wat ons onder HAART, met ons beheerde virale vragte en ons CD4 tellings in goeie of medium toestand. Ek glo dat mense, soos ek hieronder wys, streng prioriteit oor ons het. Wel, ons kan wag en ons sal beslis diegene wees wat baie naby aan die einde van die lyn sal wees.

om te onthou altyd

'N Kind, 'n weeskind glo MIV-positief is in 'n weeshuis naby Chennai, naby Madras, Indië steek gelaat deur sy familie

As iemand uit 'n ander site hier kom en lees dit, my beskeie ontvang hierdie boodskap ernstig, want ons is almal dieselfde afstand van die dood

Claudio Souza

nou artikel

EngelandA Sunday Times van het gister berig Dat MIV ondetecteerbaar geword het in 'n man se bloed nadat hy deelgeneem het aan die studie genaamd RIVER, Dit is 'n studie op 'n intensiewe behandelingskema ontwikkel vir toets of dit moontlik is om vlakke van MIV-geïnfekteerde selle in die liggame van mense wat nuut met MIV besmet is, te verminder. Die navorsers hoop dat die behandeling kan uitroei die MIV-infeksie heeltemal.

Die Sunday Times berig dat Britse wetenskaplikes is "van 'n geneesmiddel vir MIV-infeksie". Trouens, die studie is nog in die vroeë stadiums en sal nie die deelnemers kan beskryf as "genees" totdat 'n uitgebreide opvolg plaasvind en uitgevoer word nie. Professor Sarah Fidler, 'n navorser by Imperial College, Londen, het gesê na die Sunday Times dat die studie deelnemers sal wees gevolg deur vyf jaar. (Editor's note. Hierdie studie, byvoorbeeld, oorskry reeds die veelgeroemde voorspelling, in daardie video, 'n vyf-minuut oorproduksie, belowende kuur vir 2020.)

Oor die rivier studie

Die studie: RIVER is 'n akroniem vir 'Navorsing in Virale Uitwissing van MIV Reservoirs' *** Ondersoek na die moontlike uitwissing van MIV-reservoirs *** - in gratis vertaling. Die studie word uitgevoer deur die samewerking "die gérub Samewerking " 'n konsortium navorsingspanne by Imperial College en King's College, Londen, Oxford Universiteit en Cambridge Universiteit, befonds deur NHS Nasionale Instituut vir Gesondheidsnavorsing.

Die studie is die werwing van persone wat met MIV besmet is in die vorige ses maande - diegene wat bekend is as "primêre infeksie" wat in hierdie geval minder liggaamselle besmet in hierdie tyd kan hê en, in teorie, kan hierdie groep wees meer bevorderlik is vir die volledige uitroeiing van MIV, of vir die stop van antiretrovirale terapie sonder dat 'n hervatting van die virale lading vlakke van MIV.

Studie deelnemers het 'n kombinasie van vier antiretrovirale middels ontvang raltegravir, wat ingesluit is omdat dit MIV-vlakke in die bloed vinniger kan verlaag as ander antiretrovirale middels. Die aggressiewe anti-retrovirale behandeling is geïnisieer tydens primêre infeksie is effektief getoon ten einde toe te laat om die behandeling heeltemal gestop, sonder virale herstel in oor 15% van mense in 'n studie groep genaamd Frans Visconti.

MIV-ontluikende-kleurNa 22 weke van antiretrovirale behandeling, is die studie deelnemers lukraak gekies om voort te gaan ontvang antiretrovirale terapie met die vier dwelm regimen alleen of ontvangs van die antiretrovirale regimen plus 'n entstof wat ontwerp is om die immuunrespons van selle besmet is met MIV te verbeter . Die deelnemers in die huidige studie sal ook tien dosisse vorinostaat ontvang, 'n middel wat MIV-geïnfekteerde selle aktiveer in die plekke wat bekend staan ​​as verborge reservoirs, waar MIV onaktief bly en dus onmerkbaar is vir die immuunstelsel.

As die eksperimentele skema effektief is, moet vorinostat die meganisme van selle wat met latente MIV geïnfekteer is, "aktiveer" om MIV te produseer. Die uitbreek van die virus in produksie as 'n direkte gevolg van aktivering sal onderdruk word deur die kombinasie van hoogs effektiewe antiretrovirale middels. Besmette selle moet deur die immuunstelsel ontdek word en inenting moet die immuunstelsel se vermoë verbeter om besmette selle uit te soek en dood te maak. Hierdie strategie, reeds bekend vir 'n geruime tyd, as "skiet en dood te maak"Gebruik tien toepassings van vorinostaat oor 28 dae - dit is ontwerp om "Was die besmette selle en vermoor hulle", en laat min of geen MIV-DNA oorbly in die liggaam.

cd4ccr5_8009891971_oDie studie is ontwerp om te toets of die benadering effektief MIV-vlakke in die DNA van menslike selle verlaag, of selfs die infeksie heeltemal uitskakel. Die studie meet MIV-DNA vlakke in die 40 en 42 die week na die aanvang van behandeling, maar dit is nie 'n toets om te sien of die behandeling heeltemal gestaak kan word na 42 weke nie..

Die studie RIVER visum werf 52-mense het met die primêre MIV-infeksie gediagnoseer. Werwing vind plaas in klinieke in Londen en Brighton.

Wat die studie gerapporteer?

Die Sunday Times berig dat 'n Studente-deelnemer het geen waarneembare vlakke van MIV na voltooiing van die studie skema nie.

Hierdie deelnemer gaan voort onder antiretrovirale terapie (ART).

hierdie deelnemer is nie op hierdie stadium genees van MIV-infeksie nie: 'n langdurige opvolg sal nodig wees om vas te stel of die virus heeltemal uitgeroei is deur die eksperimentele behandeling.

Professor Sarah Fidler van Imperial College, Londen, het gesê na die Sunday Times: "Ons sal voortgaan met mediese toetse vir die volgende vyf jaar en op die oomblik, is ons nie beveel die skorsing van ART, maar in die toekoms (vyf jaar wat voorlê, versterk Soropositivo.Org redakteur), afhangende van die toetsuitslae dalk kan ons hierdie stap te verken".

Die RIVER-studie moet nie alle toetse volledig toets nie Desember 2017, so gou as moontlik, sodat die resultate van die studie beskikbaar sal wees en waarskynlik in die eerste helfte van 2018 gerapporteer sal word. Op hierdie stadium sal die navorsers kan weet of alle spore van MIV in die DNA van deelnemers in die eksperimentele skema geëlimineer is al dan nie. Maar die ware toets van 'n uitroeiingskema sal gedoen moet word om na te gaan wat gebeur wanneer behandeling gestaak word.

Berlyn-pasiënt-Timothy Ray-Brown

Tot op hede is die enigste persoon wat blyk te wees genees van MIV-infeksie é Timothy Ray Brown,die sogenaamde "Berlynse pasiënt wat alle bewyse van MIV-infeksie verloor het na 'n beenmurgoorplanting. 'N Meer onlangse studie van soortgelyke beenmurgoorplantings ontvangers met MIV (vertaal). Identifiseer dat mense wat ondetectable en onopspoorbare viruslading MIV het in die DNA van hul selle, het egter Ervare virale rebounds na behandeling word gestaak - soms na 'n lang interval. Langtermyn opvolging sal noodsaaklik wees vir enigiemand wat kyk wat gebeur met diegene wat die behandeling stop om te bepaal of MIV werklik uit die liggaam uitgeroei is. [Redakteur se nota: In my beskeie begrip, met meer as vyftien jaar se lees, vertaal en volg studies mag dit nodig wees om die gesondheid van hierdie mense vir die res van hul lewens te volg en te monitor, tot 'n sekere gevolgtrekking wat vanselfsprekend in 'n wetenskap geneem kan word, en tweedens die dokters wat na my oor die laaste 22-jare geluister het, is niks 100 persent betroubaar nie.

As deelnemers die behandeling gestaak het na afloop van die studie, met die veronderstelling dat die behandeling suksesvol is in die evalueringsverklaring wat sal assesseer of van MIV-DNA is ondetecteerbaar, is 'n saak van bespreking tussen navorsers en deelnemers aan die studie en sal afhang van die beste inligting wat destyds beskikbaar is oor die gevolge van die beëindiging van behandeling. Met ander woorde, dit is te vroeg 'n verslag of 'n kop praat in 'n deurbraak in die rigting van genesing en wat dan sê, nuus praat oor MIV genees.

Vertaal letterlik 'n saak van dringendheid deur Claudio Souza, van die oorspronklike Berigte in die media van die Britse MIV genees 'n deurbraak 'voortydig, geskryf deur Keith Alcorn en hersien deur Mara Macedo

Vir diegene wat hier te kry en wil 'n bietjie meer realisme, ek nooi jou uit om te kliek op die onderstaande skakel en jy sal sien dat een of ander manier, tot vandag toe, omdat 1996 Wanneer het die kombinasieterapie met drie dwelms, waarvan een 'n ander geïnhibeer protease, wetenskaplikes sê dat sedertdien feitlik min en amper niks het sedertdien verander

Herdruk op Dinsdag gemaak 04 Oktober 2016

Oorspronklik gepubliseer gelyktydig in: 03 van Oktober van 2016 deur AIDSMAP (oorspronklike bron in Engels) en in Seropositive.Org in sy Portugese weergawe van Brasil

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.