Lyf MIV-positiewe persoon genereer duplikaatvergoeding

Mense word dikwels in die werkomgewing gediskrimineer. Die saak was verby

R $ 50.000,00

Selfs blinde geregtigheid
Tienduisend reais ...

Dit het nie ongewoon in my lewe as MIV-positiewe persoon, en dit affekteer meer en meer as hulle sal raak "sero positief Openbare," Ek het 'n vae ontken, selfs nadat verower (en dit is die mees onlangse geval, en die latere, want "opgegee op soek na werk) en is baie meer algemeen, endemiese en sistemiese en karsinogeniese ontslag, wat dikwels kom massa reseptering bespotting te sny in personeel regverdig (die Car Wash het goed vertoon die pak (kan dit nie vind 'n beter gekwalifiseerde) van "ernstige entrepreneurs" van hierdie republiek is agteruit gaan, dag na dag, vir 'n geruime tyd, FIES, PROUNI en Wetenskap sonder grense is die eerste newe-effekte bruid bateção onbewus van 'n groep wat sê middelklas - alles is min of meer normaal en die einde van hierdie artikel sal insiggewend klank van wat om min of meer wees, maar dit is iets wat ek sou sê skandelik, wat is die lafaard ontslag van 'n Función rivier in grond (grond is nie die woord nie, maar skryf vyf in die oggend het daar sy nadele) van 'n toestand wat nie deur middel van sosiale kontak oorgedra word en dit sal tot op die rand van dwaasheid! Dit, ja, 'n woord wat geskik is om die onklasbare te klassifiseer. My sensors, ek het 'n paar van hulle die internet besig om die internet op te spoor regskonsultant waarvan ek prakties die geheel sal uitlig, waarop ek nie sal saamstem nie:

MIV-positiewe persoon en die siening van die regte operateur

Sonder regverdiging, is die draer werker vergifnis MIV (Persoon sero positief), of ander ernstige siekte wat stigma en vooroordeel veroorsaak vermoed diskriminerende. Gebaseer op Precedent 443 die Superior Arbeidshof, Regter Anielly Varnier COMERIO Menezes Silva, vir sy prestasie in Buitepos Aimorés (MG), bepaal die loon dubbel die salaris van 'n werknemer gediagnoseer is met vigs vir die tydperk van sy klaring. Die vonnis is gehandhaaf deur die Regional Arbeidshof van 3ª Streek (MG) - geen review appèl, wat hangende oordeel.

Ek het, om myself, lê hulle die hande van al die hulpbronne in die wrede verwagting dat die werknemer sterf voordat hy weer na die werk en dat hy self, en, ja, hulle nageslag, geniet die bepaal in vergoeding bedrae, as 'n laaste lafhartige daad van dwaasheid by hierdie pulhas teen MIV-positiewe persoon deur hierdie parasiete van die samelewing wat hulle noem "die voorhoede van volhoubare groei in die land."

In die geval het die regter bevind dat die maatskappy, gekonfronteer met die werknemer se siekte en sy reflekse by die werk as 'n seropositive persoon, verkies het om dit sonder rede te ontslaan. Hy erken die ongeldigheid van die bedeling. Soos hy daarop gewys het, het die maatskappy, in die lig van die voorneme wat gunstig was vir die werknemer, verplig om dissiplinêre, ekonomiese of finansiële motivering vir beëindiging te demonstreer - of om te bewys dat daar geen diskriminasie was nie.

komplekse ding, ek sê, wat is net geneig om uit te voer die aanneming van 'n gruwel prosedures wat vroeër in hierdie selfde artikel uitgespreek, want dit is nie altyd moontlik om wegdoen met harde-opgeleide personeel, ten volle geïntegreer in 'n behoorlik masjien "geolie" sonder benadeling en is die moer daar as gesê 'n man wat negatiewe invloed in my lewe uitgeoefen, maar dat daar moes hul spreekwoorde en gee ctrl + C en ctrl + V op een van sy uitdrukkings, gedraai stert (Ek bely dat die uitdrukking is onverstaanbaar vir my en ek meer gevoel die betekenis van wat ek verstaan, maar ek het dit nog altyd gesien in 'n konteks waarin die genoemde draai 'n kompliserende faktor van die feite was). My boek sal baie van hierdie verwysings bring ...

Sy analogie van artikel 1º van Regte 8029 / 95 verbied die aanvaarding van enige diskriminerende en beperkende praktyk vir die doeleindes van toegang tot verhouding of onderhoud diens. Soos aangeteken deur die landdros, hierdie begrip strook met internasionale standaarde, veral die Konvensie van 111 1958, op Diskriminasie in arbeid en beroep Sake (deur Brasilië bekragtig) en Aanbeveling No. 200 van 2010 op MIV en vigs en die wêreld van werk

Sy het ook bygevoeg dat die reg tot beëindiging sonder rede nie absoluut is nie en geanaliseer moet word volgens menswaardigheid, valorisering van werk, nie-diskriminasie aan MIV-positiewe persoon of ander toestande en die maatskaplike funksie van die maatskappy.

Daar was 'n tyd, en ek dink hy is goed duidelik ten tyde van die "industriële revolusie, bereik deur die uitvinding van die stoomenjin, wat is die striemende oorsprong van die see blokkade van Engeland teen die slaaf skepe - Ons moet die vloot in te lig Engels sy ingemeng pique die skepe "slaaf", sonder pla die mense onlangs gevonnis tot slawerny in Brasilië te red (hierdie oop wond in ons geskiedenis), nadat hy ontvoer, ontvoer, mislei, ontvoer uit hul huise, waar hulle gelukkig gelewe het - hierdie wêreld, as ek van hierdie dinge begin dink, is 'n m .... wat gesterf het, verdrink, want die groot belang was om die stoom-enjin te verkoop. Hierdie, ja, dit was die "vroom" praktiese Queen (WASP) is so arrogant om te beweer dat God gesondheid Queen ... Om terug te kom oordeel ...

In hierdie konteks het die regter verstaan ​​dat 4 / 9.029 / 1995 analogies van toepassing is, en verduidelik dat die rol van artikel 1 º van hierdie norm slegs voorbeeldig is. Die bepaling gee aan die werknemer die reg om te kies om met volle vergoeding vir die volle verlofperiode terug te betaal of om 'n dubbele betaling van die besoldiging vir dieselfde tydperk te ontvang.

Daar is nie veel om te kies nie In 2010 UNAIDS het 'n opname gemaak wat die volgende realiteit gevind het: byna 30% van Brasiliane weier om met seropositiewe te werk.; Hulle weet nie, ongelukkig, hulle kan 'n brief van sending van sy seuns, mans of vroue ondertekening omdat MIV is baie min selektiewe in sy brief van besoedeling en, as hy my vertel een sinies en MIV kan toegeskryf word aan hierdie uitdrukking : "Vir my is enige passie amusant vir my."

Met inagneming van die feit dat die werknemer eers 'n keuse gemaak het weens die sielkundige toestande wat ongunstig was om terug te keer na diens, en die risiko om die maatskappy te sluit (reeds laat), het die beoordelaar die versoek gedeeltelik aanvaar.

Soos u verduidelik het, bestaan ​​hierdie skadeloosstelling uit vergoeding vir materiële skade as gevolg van die ongeldige kwytskelding, gelykstaande aan die vergoeding wat u sou ontvang as u werk. So, wat aan die werknemer, dubbel, streng lone, dertiende salaris, vakansies met byvoeging van 1 / 3, FGTS en kos kaartjie, vanaf die datum van ontslag nul tot die datum van die uitspraak.

Laastens het die landdros ook verstaan ​​dat die werknemer geregtig is op vergoeding vir morele skade, as gevolg van die ontslag in 'n groot oomblik van emosionele skok as gevolg van die siekte self. Hy het dus die betaling van R $ 50 duisend bestel, met inagneming van die salaris, die grootte van die maatskappy, die erns van die siekte en die kontrakperiode. Met inligting van die TRT-3 Perskantoor.

0000037-58.2015.5.03.0045 proses

Cláudio Souza - Ontvanger van 1994

'N Persoonlike geval: Ek is 'n 52 jarige met vlot Engels, my skryfwerk, in die bewys van ENEM was 880 (ek weet, is nie een van die beste, maar dit is iets) Ek het in die nag en dikwels dien as tolk; Ek is ook 'n "integrator" (ek hardloop rekenaars). My vlak van integrasie laat my toe om hoëprestasie masjiene te bou waarvan die waarde die vlakke van R $ 15.000,00 maklik kon bereik. Nietemin, behalwe die uiters moeilike finansiële situasie waarin ek woon (ek, byvoorbeeld, van 2009 in 31 Desember sonder om die voordeel van die (im) pensioen en dit word aan my met 'n groot professionaliteit deur prokureur Fernanda Nigro wat militates op verskeie fronte in die oorsaak van MIV / vigs (wat ek gesien het in giv, wat soveel soos gesien kan word, die operasionele basis van dit) en het ook die CRD (Diversiteitsverwysingsentrum), Kan 'n dankbare oomblik dien hierdie belangrike sosiale meganismes en moet aan Bob Volpe Hierdie geleentheid, omdat hy my vir Edu voorgestel het (Edu, jammer, ek ken nie sy naam nie). Dit is belangrik om te onthou dat ek, en my probleem, aan die GIV voorgelê is deur die Paul GIACOMINI wat het my die eer van re-maak van die webwerf Nasionale netwerk van mense wat met MIV / vigs (Ja, ja, ek het hierdie ander predikaat, ek weet hoe om webwerwe te doen, en hoekom nie dit sê nie [?] dit is iets werd). Te midde van al hierdie dinge het ek onderhou met my karige hulpbronne, karige en onstabiel in die webwerf Soropositivo.Org, is dit waar jy nou is, omdat 1º Augustus 2000, soos jy kan sien Aqui in sy prosaïese en amateuriese weergawe waarvan die geskiedenis jy mag ken Aqui. Hierdie webwerf het, op die oomblik, net meer as 540 punlicado artikels en net meer as geliasseer 3.800, daar is sieninge van die feit dat baie van hierdie bladsye gehelp om hoop dat vernietig, drome vervaag en ek waag om te sê, in die hande van koester 'n individu, 'n VIGS pasiënt, met 22 jaar van Wat met MIV leef gerealiseer gedurende die laaste sestien jaar, wat meer soos 'n idealistiese dwaas optree (ek sal so sterf). Kom ons gaan terug na die saak. Met 49-jare wat desperaat is om werk te kry, iets wat my toelaat om my goed te koop sonder om te vra vir geld of magtiging aan wie dit is, het ek my voorgestel om as telemarketingsklerk te werk.

Ek het 'n CV na 'n groot maatskappy in die besigheid gestuur (ek kan nie die naam praat nie omdat hulle my sou dagvaar en ek het niks gedokumenteer nie) en ek het 'n keuringsproses gedoen wat vier uur geduur het en goedgekeur is. So goed goedgekeur het ek gegaan, dat hulle my genooi het om die volgende dag in 'n nuwe keuringsproses deel te neem, omdat my profiel geskik was om in die maatskappy te werk wat die "meisie van hul oë" was.

Ek aanvaar die uitdaging.

Ek het.

Ek het 'n mediese ondersoek gehad, geen bloedinvordering nie. Basies fisiese evaluering en oudiometrie; Ek het geslaag


Ek het al my registrasievraestelle oorhandig en die persoon wat verantwoordelik is vir die opleidingskedule het geen vakatures vir die volgende oefenroetine gehad nie en het belowe om my te kontak binne 15 dae.

Op die sewentiende dag het ek daarheen gegaan.

Ek sal jou die slegte besonderhede spaar.

Romeinse klok digitaal gegenereerIn minder as 15 minute is alles gebreek, my dokumente is aan my terugbesorg en die vakature is gesluit. Die maatskappy is naby 'n metro-stasie en daar is 'n groot boks wat daarop dui dat jy jou CV daar laat. Op daardie plek is daar elke dag nuwe oopinge.

Die wond ... In 1995, 'n jaar nadat die diagnose Ek het my FGTS as gevolg van die siekte, wat, om getrek te word, gevul die Alpha vorm en plaas die Omega Code, wat was, verskoon die slegte woord, 'n algebra.

Ek onthou die mummie wat die boks bedryf het en hardop vir die ander personeel gesê het:

"Daar is 'n Omega-kode hier."

Vertaal in Engels pimp wat dikwels gebruik word om te verwys na mense wat met MIV of vigs leef, het sy geskree:

HET 'N KREEK HIER!

Deesdae gebeur dit nie meer nie, die kode is generies vir die persoon in die kassie, en nie ver nie, ek hoop, dink wat dit is.

Maar vir my is kwaad gedoen.

Ek het perifere neuropatie en 'n cavernom in die serebellum. Dit dwing my om met 'n rottang te loop. Nie omdat ek "swak bene het nie." Die waarheid is dat hierdie twee kompliserende faktore my balans in gevaar stel, en in die laaste twee jaar is die riet die laaste bolwerk om my val op die grond te stop. Perifere neuropatie beskadig, met 'n groter spesifisiteit, die boonste ledemate, en die uitsondering van wat gepos is, die res fou het in 'n tydperk van meer as twee uur, net met die gebruik van aanwysers en die arm, beweeg sy hande op die sleutelbord.

Is klaar MIV is besig om skade te doen en ek verloor hierdie stryd uiteindelik.

Die webwerf bestaan ​​slegs omdat AUTOMATIC, 'n maatskappy wat onder andere die WORDPRESS®-stelsel beheer, die waarde van my werk erken het, wat nou nog twee werknemers het.

Mara Macedo, my vrou

Bob Volpe, 'n groot vriend

As jy sensitief is vir my werk en op 'n manier kan werk, sodat ek 'n ordentlike lewe het waarin ek kan besluit om ys te hê sonder om iemand anders se kredietkaart te gebruik, kontak my asseblief via die onderstaande vorm.

Ek weet ek is 'n skipbreuk, 'n eiland in die middel van die Stille Oseaan, op 'n afgeleë eiland, 'n SOS-bestelling, in 'n bottel, en God weet waar hierdie bottel kan kry.

As ek 'n minimum loon het om te doen, ontvang, wat ek doen, uit die hart, miskien kan ek nog 'n dankie skryf wat, soos hierdie een, my tot trane sal lei; maar nie van verdriet en skaamte nie. Maar, ja, met dankbaarheid.

seropositiewe persoon

Hier is meer oor die lewe met MIV

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.