Lyf MIV-positiewe persoon genereer duplikaatvergoeding

Pessoa Soropositivo São Frequentemente Discriminadas No Ambiente De Trabalho. O Caso Foi De Mais De

R $ 50.000,00

selfs blinde geregtigheid
Tienduisend ware ...

Dit het nie ongewoon in my lewe as MIV-positiewe persoon, en dit affekteer meer en meer as hulle sal raak "sero positief Openbare," Ek het 'n vae ontken, selfs nadat verower (en dit is die mees onlangse geval, en die latere, want "opgegee op soek na werk) en is baie meer algemeen, endemiese en sistemiese en karsinogeniese ontslag, wat dikwels kom massa reseptering bespotting te sny in personeel regverdig (die Car Wash het goed vertoon die pak (kan dit nie vind 'n beter gekwalifiseerde) van "ernstige entrepreneurs" van hierdie republiek is agteruit gaan, dag na dag, vir 'n geruime tyd, FIES, PROUNI en Wetenskap sonder grense is die eerste newe-effekte bruid bateção onbewus van 'n groep wat sê middelklas - alles is min of meer normaal en die einde van hierdie artikel sal insiggewend klank van wat om min of meer wees, maar dit is iets wat ek sou sê skandelik, wat is die lafaard ontslag van 'n Función rivier in grond (grond is nie die woord nie, maar skryf vyf in die oggend het daar sy nadele) van 'n toestand wat nie deur middel van sosiale kontak oorgedra word en dit sal tot op die rand van dwaasheid! Dit, ja, 'n woord wat geskik is om die onklasbare te klassifiseer. My sensors, ek het verskeie van hulle die internet besig om die internet op te spoor regskonsultant waarvan ek prakties die geheel sal belig, waarop ek sal verskil:

MIV-positiewe persoon en die siening van die regte operateur

Sonder regverdiging, is die draer werker vergifnis MIV (Persoon sero positief), of ander ernstige siekte wat stigma en vooroordeel veroorsaak vermoed diskriminerende. Gebaseer op Precedent 443 die Superior Arbeidshof, Regter Anielly Varnier COMERIO Menezes Silva, vir sy prestasie in Buitepos Aimorés (MG), bepaal die loon dubbel die salaris van 'n werknemer gediagnoseer is met vigs vir die tydperk van sy klaring. Die vonnis is gehandhaaf deur die Regional Arbeidshof van 3ª Streek (MG) - geen review appèl, wat hangende oordeel.

Ek het, om myself, lê hulle die hande van al die hulpbronne in die wrede verwagting dat die werknemer sterf voordat hy weer na die werk en dat hy self, en, ja, hulle nageslag, geniet die bepaal in vergoeding bedrae, as 'n laaste lafhartige daad van dwaasheid by hierdie pulhas teen MIV-positiewe persoon deur hierdie parasiete van die samelewing wat hulle noem "die voorhoede van volhoubare groei in die land."

In die geval het die regter bevind dat die maatskappy, in die lig van die werknemer se siekte en sy reflekse by die werk as 'n seropositive persoon, besluit het om dit sonder rede te ontslaan. Hy erken die nalatigheid van die bedeling. Soos hy daarop gewys het, was die maatskappy verplig om, in die lig van die voorneme wat gunstig was vir die werknemer, dissiplinêre, ekonomiese of finansiële motivering vir beëindiging te demonstreer - of om te bewys dat daar geen diskriminasie was nie.

komplekse ding, ek sê, wat is net geneig om uit te voer die aanneming van 'n gruwel prosedures wat vroeër in hierdie selfde artikel uitgespreek, want dit is nie altyd moontlik om wegdoen met harde-opgeleide personeel, ten volle geïntegreer in 'n behoorlik masjien "geolie" sonder benadeling en is die moer daar as gesê 'n man wat negatiewe invloed in my lewe uitgeoefen, maar dat daar moes hul spreekwoorde en gee ctrl + C en ctrl + V op een van sy uitdrukkings, gedraai stert (Ek bely dat die uitdrukking is onverstaanbaar vir my en ek meer gevoel die betekenis van wat ek verstaan, maar het hom altyd in 'n konteks waarin gesê wending was 'n kompliserende faktor van die feite). My boek sal baie van hierdie verwysings bring ...

Sy analogie van artikel 1º van Regte 8029 / 95 verbied die aanvaarding van enige diskriminerende en beperkende praktyk vir die doeleindes van toegang tot verhouding of onderhoud diens. Soos aangeteken deur die landdros, hierdie begrip strook met internasionale standaarde, veral die Konvensie van 111 1958, op Diskriminasie in arbeid en beroep Sake (deur Brasilië bekragtig) en Aanbeveling No. 200 van 2010 op MIV en vigs en die wêreld van werk

Ela ainda acrescentou que o direito à rescisão sem justa causa não é absoluto e deve ser analisado de acordo com a dignidade humana, valorização do trabalho, a não discriminação a pessoa soropositivo ou outras condições e a função social da empresa.

Daar was 'n tyd, en ek dink dit is baie duidelik ten tyde van die "industriële revolusie, bereik word deur die uitvinding van die stoomenjin, dit is die striemende oorsprong van die maritieme blokkade van Engeland teen die slawehandelaars - Ons moet die vloot in te lig Engels sy ingemeng snoek skepe "slaaf", sonder pla die mense onlangs gevonnis tot slawerny in Brasilië te red (hierdie oop wond in ons geskiedenis), nadat hy ontvoer, ontvoer, mislei, ontvoer uit hul huise, waar hulle gewoon het gelukkig - hierdie wêreld, toe ek begin om te dink aan hierdie dinge is 'n m ... wat verdrink gesterf het, oor die groot belangstelling was om die stoomenjin te verkoop .. Hierdie, ja, dit was die "vroom" praktiese Queen (WASP) is so arrogant om te beweer dat God gesondheid Koningin ... Om terug te kom oordeel ...

In hierdie konteks, die landdros verstaan ​​toe te pas deur analogie, artikel 4º van 9.029 / 1995 wet, verduidelik dat die artikel lys 1º hierdie reël is slegs voorbeeldige. Die toestel gee die werker die reg om te kies om te herstel, met die volledige vergoeding van die hele tydperk van afwesigheid of betaal dubbel die bedrag vir daardie selfde periode.

Daar is nie veel om van te kies, soos In 2010 UNAIDS het 'n opname gemaak wat die volgende realiteit gevind het: byna 30% van Brasiliane weier om met seropositiewe te werk.; Hulle weet nie, ongelukkig, kan hulle die letter van die missie van hul seuns, mans of vroue onderteken omdat MIV is baie min selektiewe in sy brief van besoedeling en, soos hy vir my gesê een sinies en MIV kan toegeskryf word aan hierdie uitdrukking "Vir my is 'n passie amuseer my."

Met inagneming van die feit dat die werknemer eers 'n keuse gemaak het weens die sielkundige toestande wat ongunstig is om terug te keer na werk, sowel as die risiko om die maatskappy te sluit (reeds laat), het die beoordelaar die versoek gedeeltelik aanvaar.

Soos u verduidelik het, bestaan ​​hierdie skadeloosstelling uit vergoeding vir materiële skade as gevolg van die ongeldige kwytskelding, gelykstaande aan die vergoeding wat u sou ontvang as u werk. So, wat aan die werknemer, dubbel, streng lone, dertiende salaris, vakansies met byvoeging van 1 / 3, FGTS en kos kaartjie, vanaf die datum van ontslag nul tot die datum van die uitspraak.

Ten slotte het die landdros ook verstaan ​​dat die werknemer vergoed moet word vir morele skade, as gevolg van die ontslag in 'n groot oomblik van emosionele skok as gevolg van die siekte self. Hy het dus die betaling van R $ 50 duisend bestel, met inagneming van die salaris, die grootte van die maatskappy, die erns van die siekte en die kontrakperiode. Met inligting uit die pers kantoor van TRT-3.

0000037-58.2015.5.03.0045 proses

Claudio Souza - sero positief uit 1994

'N Persoonlike geval: Ek is 'n 52 jarige met vlot Engels, my skryf, die bewys van die ENEM was 880 (ek weet, is nie een van die beste, maar dit is iets) wat ek het in die nag en dien dikwels as tolk; Ek is ook "integreerder" (ek ry rekenaars). My vlak van integrasie laat my toe om 'n hoë werkverrigting masjiene waarvan die waarde kan maklik kom om die vlakke van R $ 15.000,00 ry. Nietemin, behalwe die uiters moeilike finansiële situasie waarin ek woon (ek, byvoorbeeld, van 2009 in 31 Desember sonder om die voordeel van die (im) pensioen en dit word behandel my met 'n groot professionaliteit deur prokureur Fernanda Nigro wat militates op verskeie fronte in die oorsaak van MIV / vigs (wat ek gesien het in giv, wat soveel soos gesien kan word, die operasionele basis daarvan) en het ook die CRD (Diversiteit Reference Center), Kan 'n dankbare oomblik dien hierdie belangrike sosiale meganismes en moet aan Bob Volpe hierdie geleentheid, want hy het my bekendgestel aan Edu (Edu, jammer, het nie sy naam ken). Belangrik om te onthou dat ek en my probleem is ons aan die persoon van die giv getoon Paul GIACOMINI wat het my die eer van re-maak van die webwerf Nasionale netwerk van mense wat met MIV / vigs (Ja, ja, ek het hierdie ander gesegde, ek doen webtuistes en, waarom nie sê dit [?] Dit is die moeite werd om iets). Te midde van dit alles het ek hou met my karige hulpbronne, karige en onstabiel in die webwerf Soropositivo.Org, is dit waar jy nou is, omdat 1º Augustus 2000, soos jy kan sien Aqui in sy prozaïsche en amadoresca weergawe waarvan die geskiedenis wat jy kan weet Aqui. Hierdie webwerf het, op die oomblik, net meer as 540 punlicado artikels en net meer as geliasseer 3.800, daar is sieninge van die feit dat baie van hierdie bladsye gehelp om hoop dat vernietig, drome vervaag en ek waag om te sê, in die hande van koester 'n individu, 'n vigs-pasiënt met 22 jaar Wat met MIV leef gedurende die laaste sestien jaar, waarnemende meer as 'n idealistiese gek (sterf sodat). Laat ons terugkeer na die geval. Met 49 jaar, desperaat om 'n werk te kry, iets wat jou sal toelaat om my dinge te koop sonder om te vra vir geld of toestemming aan wie ek aan die werk as 'n klerk telemarketing (...).

Ek gestuur CV na 'n groot maatskappy in die besigheid (kan nie sê die naam omdat hulle my dagvaar en ek het nie gedokumenteer enigiets) en het deur 'n keuringsproses wat vier uur geduur en is goedgekeur. So goed is goedgekeur, versoek My om deel te neem, die volgende dag 'n nuwe keuringsproses, want my profiel geskik is om te werk in die maatskappy wat die was "appel van hul oë."

Ek aanvaar die uitdaging.

Ek het.

Ek mediese ondersoek, geen bloed versameling. Basies fisieke aanslag en oudiometrie; Ek het.


Ek het al my dokumente vir registrasie en die persoon wat verantwoordelik is vir die skedulering van die opleiding het geen vakatures vir die volgende roetine opleiding en belowe om my te kontak tot 15 dae.

Op die sewentiende dag het ek daar.

Ek sal jou spaar die bloedige besonderhede.

Romeinse klok digitaal gegenereerIn minder as 15 minute alles vernietig is, is my dokumente my teruggekeer en die werk is gesluit. Die maatskappy is naby 'n metro-stasie en daar is 'n groot boks wat daarop dui dat jy jou CV ingooi. In daardie plek, elke dag hulle oop te stel nuwe werkgeleenthede.

Die wond ... In 1995, 'n jaar nadat die diagnose Ek het my FGTS as gevolg van die siekte, wat, om getrek te word, opgevul die alfa vorm en plaas die Omega Code, wat was, verskoon die slegte woord, een jatten.

Ek onthou die mummie wat bedryf word die boks sê hard en duidelik aan ander werknemers:

- "Dit is 'n Omega-kode hier."

Vertaal in Portugees pimp word dikwels gebruik om te verwys na mense wat met MIV of VIGS het sy uitgeroep:

'N persoon met Vigs HIER!

Vandag, beteken dit nie gebeur nie meer generiese kode is aa persoon in kontant of ver, ek hoop, dink wat dit is.

Maar vir my, die skade is gedoen.

Ek het perifere neuropatie en kaverneuse in die serebellum. Dit dwing my om te loop met 'n kierie. Nie, want ek het 'n swak bene ". Die waarheid is dat hierdie twee kompliserende faktore in gevaar stel my balans en, in die afgelope twee jaar het die kierie die laaste bastion vir my op die grond val te stuit nie. Perifere neuropatie beskadig, met 'n groter spesifisiteit, die boonste ledemate, en die uitsondering van wat gepos is, die res fou aangegaan 'n tydperk van meer as twee uur, slegs met die gebruik van aanwysers en die arm beweeg sy hande op die sleutelbord.

Gedoen word. MIV is die maak van hul skade en ek uiteindelik verloor hierdie stryd.

Die webwerf bestaan ​​slegs omdat AUTOMATIC, 'n maatskappy wat onder andere die WORDPRESS®-stelsel beheer, die waarde van my werk erken het, wat nou nog twee werknemers het.

Mara Macedo, my vrou

Bob Volpe, 'n groot vriend

As jy sensitief is vir my werk is en kan bydra in een of ander manier, so ek het 'n ordentlike lewe, dat ek kan besluit om 'n roomys te neem sonder om iemand anders se kredietkaart gebruik, kontak ons ​​asseblief deur die vorm hieronder.

Ek weet ek is verwerplik op 'n eiland in die middel van die Stille Oseaan, op 'n afgeleë eiland, die launch van 'n versoek om SOS in 'n bottel en net God weet waar hierdie bottel kan kry.

As ek 'n minimum loon te doen, kry het, wat ek doen, hart, miskien is ek inhou skryf 'n ander teks, dankie dat, as dit my sou lei tot trane; maar nie van hartseer en skande. Maar eerder van dankbaarheid.

seropositiewe persoon

Hier is meer oor die lewe met MIV

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: