21.3 C
São Paulo
20 Januarie 2020

"Ek het gedink dat dit 'n stedelike legende 'Na aanval met naald in die Paulista'

Beeld standaard
Virale lading PEP - Posblootstelling Profilakse - Dis Mediese Nood!
boor
Die geel pyl wys na die plek van die boor

Die Peruaanse gesê hy is aangeval omdat dit nader aan die Avenida Paulista.
Sy doen profilakse vir MIV.

Mediese aangerand met needled terwyl loop naby die Avenida Paulista in Sao Paulo .; geel pyl dui die punt waar sy gely die aggressie terug (Foto: Persoonlike Argief)

Die Peruaanse dokter het gesê jy dink dat hierdie verslae stedelike legendes sou wees en is verleë voor die gebeurtenis. Doen PEP, post blootstelling profilakse en gaan deur 'n hartseer lyding as die dwelms het moeilike newe-effekte van ondersteun.

Dit maak my, die uitgewer van hierdie webwerf concite mense om te dink en dalk te heroorweeg hul seksuele en / of emosionele lewens. In die geval van die Peruaanse dokter, dit kos my om te glo egter dat hy in staat sal wees om besmet te word en daar, in haar toespraak, 'n dokter, die stelling dat MIV oorleef vir ongeveer 'n uur buite die menslike omgewing. Sy oorlewing is drie minute op die meeste vyf en dit kan as 'n troos dien my, daar is sieninge van die feit dat 'n persoon wat ek bygewoon het vir WhatsApp het vir my gesê dat daar Divinópolis, Minas Gerais, die dokter eens weet dit is venster tydperk (...).

"Ons is van mening dat dit 'n stedelike legende en wanneer dit gebeur, kry ons geskud, skrik hierdie bose optrede."

'N angel elke 4 weke? Wel, kyk en kyk! En om te dink wat ek nog ooit Tomi 28 tablette daagliks ...
'N byt elke 4 weke? Maar kyk en kyk! En om te dink ek het 28 pille geneem 'n dag ...

So het 'n Peruaanse dokter die gevoel gevind wat sy ervaar het nadat hy deur 'n man aangeval is jabbed die naald van 'n spuit op sy rug (die skakel open in 'n ander venster op 'n ander site) Woensdag (Oktober 22), naby die hoek van die paaie en sentrale streek van São Paulo Pamplona Paulista.

Sy het net besef dat sy 'n moontlike ontvang het 'n ander vrou op dieselfde sypaadjie Om ook geslaan te word, oomblikke nadat sy gestut is.

"Skielik het ek 'n druk op my rug gevoel, asof dit die punt van 'n pen was. Ek het omgedraai en gedink dit sal 'n bekende wees wat my aandag kry, grap. Toe sien ek 'n lang, dun, donker man langs my, 40, in groen truie met wit strepe. Hy het op die hoek van Pamplona en Paulista geloop, en toe het ek gesien hoe hy 'n spuit uit sy mou neem en 'n ander meisie deurboor. "

Die dokter beweer dat hy met die ander moontlike slagoffer gepraat het, maar daarna het hulle geskei. "Ek het gehardloop om die meisie te bereik en hy het Paulista-laan gekruis. Ons sien hom uit. Ek het die meisie gevra, wat op die boude beseer is, as sy aangerand is. Sy het gesê sy sal in die mall loop om te sien of sy ooit beseer is. Ons het daar opgesplits. "

As gevolg van die voorval en die risiko's dit inhou, mediese voortgegaan om antiretrovirale medikasie te neem.

"Ek het na 'n hospitaal in die omgewing en hulle het aanbeveel gaan die Emilio Ribas Hospitaal, waar van toepassing die PEP [afkorting aanwysing blootstelling bepaling profilakse]. Hulle het my medikasie vir sewe dae en soek STD sentrum [seksueel oordraagbare siektes] vir die eerste serologie beheer. Ek het die medikasie 28 dae en ek neem, "sê die dokter.

Sy het die G1 wat verskeie serologietoetse vir sommige SOS'e uitgevoer het en hulle as nie-reagense gelei het.

"Hierdie toetse dien om te wys of ek hierdie infeksies voor die aanval gehad het, sou nie gee om te weet as ek sou het besmet omdat die vensterperiode is 30 dae en net na die maak van die PEP is dat ek sal begin deur te wag om te weet of Ek was toe besmet. Ek sal ander gereelde eksamens vir 'n jaar moet doen. "

[ 'N aantekening van Soropositivo.Org Redakteur: Ek weet nie hoe die monitering van aansteeklike siektes soos MIV in Peru, maar in Brasilië die vensterperiode is 30 dae na 99% van die mense en die 1 persent oorblywende is om 60 dae. Wat het veroorsaak dat my "spesie skriftelik" is nie genoem 'n toets vir hepatitis C, meer aansteeklik as HIV, wie se etiologiese agent, HCV, kan oorleef, byvoorbeeld, 'n glas ink van 'n tatuador vir tot agt dae! Ek het een of twee kontakte in Emilio Ribas en ek sal beter probeer om te weet oor dit en as ek hierdie inligting in die hand, as ek hulle: Ek hierdie artikel werk].

As sê G1, volgens haar (dit lyk vir my dat die G1 nie wil verbind tot inligting wat beslis het geen kundigheid vir hierdie):

"Die MIV-virus bly tot sowat 'n uur uit die liggaam, maar dit is baie moeilik om deur so 'n vinnige boor te oordra. [Ek effense melding gemaak van hierdie gemaak in die vorige paragraaf, maar moet in kennis gestel word dat die installasie (sic) vol MIV hang af van 'n aantal faktore wat baie virale RNA kopieë wat naald sal wees en dieper te dink, sou hy moet die bloed gooi besmet en daarna na die "tweede staking" moet word voorafgegaan deur 'n "nuwe aanklag van bloed met 'n hoë konsentrasie van MIV in hierdie bloed, of sal bloed of bloed plasma vereis in die spuit met 'n hoë virale lading" !.

Soos ons nooit sal weet, glo ek, waar jy is en wat gebeur het met die meisie wat die tweede byt op die boude ontvang, sal dit moeilik wees om 'n gevolgtrekking oor wat bereik. Verder, ons het nie geweet of die dokter van Peru sou hê "is 1ª slagoffer" van die aanvalle wat ek kry om te dink dat diegene wat pleeg hierdie aanvalle kan ly as gevolg van 'n psigiatriese probleem = of selfs 'n stresversteuring post-traumatiese stresversteuring (ontvang hierdie diagnose dit is nie 'n goeie ervaring) en probeer om vas te stel of hy 'n kriminele opset gehad - lank vir my om verskoning of so 'n proses te regverdig en as hy ly aan geestelike probleme, moet psigiatriese ondersteuning, terapie en isolasie van die samelewing in psigiatriese kliniek totdat hy kan, behandeling ontvang EN DINO gehumaniseerd as hercomponeren diagnose te terug na die lewe te kry (ek begin met 'n uitvloeisel, dit alles kan 'n fout van my wees).

Die dokter gaan voort glad:

"Ek weet nie wat dit in daardie spuit bevat het nie, as dit vloeistof gehad het. Ek is deur 'n spuit met onbekende inhoud gevlek. Sorg is protokol, sorg was basiese protokol deur kontak met biologiese agente, natuurlik. "

Die dokter sê hy het gevoel dat dit beter sal wees om jou daaglikse roetine verander, uit vrees vir die huis verlaat. (Ons, die cidadães goed, vrees gyselaars, vasgevang in ons huise)

"Trouens, dit was 'n stres. Ek is stil uit die oogpunt van fisiese gesondheid, die enigste ding wat my pla is die neem van 'n medikasie wat baie sterk en het baie newe-effekte. Dit was 'n gebeurtenis wat werklik verander my roetine, moes ek gaan na 'n polisiestasie, die IML, doen bloedtoetse. Dit geroer my vertroue uitgaan, te betaal meer aandag aan my omgewing, ek geskud, omdat nie verwag, was verstom, so ek het nie gereageer en het nie gedink aan die polisie te bel in die tyd. "

Dit is 'n uitnodiging om nadenke vir mense wat dink hulle leef in 'n aseptiese omgewing en ignoreer, en dit raak bietjie ongemaklik vir ons te wees, mense wat met MIV leef. Wat interessant is, is om hierdie verklaring aan die lig te bring: 'n sterk middels, onaangename newe-effekte ", blah blah blah ... en veroorsaak dat ons dinge soos sekere aliennados sien soos ek gaan af COLR

Sommige boodskappe nie noodwendig lei tot die lees van 'n artikel, en ongelukkig, kan lei tot gevolgtrekkings met rampspoedige consequêncas
Sekere boodskappe nie lei getrek volgens die lees van 'n artikel, en ongelukkig, kan lei tot gevolgtrekkings met rampspoedige gevolge.

As die MIV-genesing kom, sal dit nie soos 'n kougom of tandvleis wees nie.

Ons wat met vigs leef, sal ons as ons wil om te lewe, neem hierdie medisyne ad infinitum en ek roep jou, enige entrepreneur / a wat hierdie artikel kan lees, sou dit nie 'n goeie stap in die inleiding van 'n inklusiewe kriteria vir mense wat met MIV leef of leef met VIGS wees (beide natuurlik gekoppel en gelyktydig versprei) om "n ruimte te hê, met dedida privacies "skep (en hoekom nie?), 'n bank ure waar die MIV-positiewe werknemers wat moet tevrede nie telling met 'n ander werknemer en net en net na die die HR sektor werkgewer en wat moet bly stil gratis en waterdig, met vrae wat 'n werknemer kan maak om HR, gee liggewig smeebaarheid van tyd of selfs die Home Office (ek hierdie teks in die metro, noord-suid lyn redigering en net kom in Santana waar ek aftrek ). Nou, terug by die huis, ek is in my notaboek, maar ek gewerk doteren hierdie teks in 'n SmartPhone ASUS 2 Gold, 'n mobiele weergawe van Word (beskou as 'n doete persoon van vigs, met perifere neuropatie, 'n gevolglike van wat met MIV leef vir, aangesien, 22 jaar, wat my net toelaat om te tik met jou wysvingers

Mediese sorg

Volgens die Instituut van Infeksiesiektes Emilio Ribas, "is alle riglyne gegee en toepaslike prosedures is geneem" in verhouding tot die pasiënt. Volgens die instituut, "gevalle soos hierdie is skaars" en hul "risiko's vir die oordrag van aansteeklike siektes word as minimaal beskou."

Die G1 ook in kennis gestel dat 'n gebruiker van Facebook die episode aangemeld is, het sy gesê, dit sou plaasgevind het met 'n vriend wat 'n dokter. Sy beweer dat ongeveer 17h, beide loop in die laan wanneer 'n man ingespuit 'n naald in die agterkant van die vrou.

"Sy voel 'n druk op die rug, maar het nie besef hy is vas het met 'n naald. Die man kalm na sy kant, die wegsteek van die materiaal en voor deurboor die meisie wat loop in die voorkant van haar op die boude, "het hy geskryf.

Aangepas om die taal van wie weet wat met MIV leef, met G1no inligtingstuk Glauco Araújo "Ek het gedink dit was stedelike legende, "sê mediese aangeval naald in SP

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Verskaf u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur.

Dankie Ons verwelkom u terugvoer en sal binnekort terugkeer