Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

Ek is MIV-positief. Amarilis: "Op so 'n uur van rekening"

Jy is in Inisiasie ** Stories Positiewe ** Ek is MIV-positief. Amarilis: "Op so 'n uur van rekening"
Beeld standaard
Stories Positiewe

My storie is eenvoudig en elke dag. Ek is agt jaar gelede besmet deur my ex-man. Ek is asimptomaties en het net die virus in 1999 ontdek.

Die skeuring het in 1992 plaasgevind.

Geen skakels

Amarilis

Sedertdien het ek hom nog nooit gesien nie, alhoewel ons geen kinders gehad het nie.

Ek het geweet hy het my om 1994 rondgesirkel, maar hy het nie gewaag om naby te kom nie. Ek glo dit was toe jy jou seropositiwiteit ontdek het.

Later het ek 'n indirekte boodskap ontvang deur middel van 'n vriend wat hom voorlopig op straat ontmoet het vir 'n MIV-toets.

Ek wens hy sou my vroeër gesê het, want dan kon ek my al 'n geruime tyd behandel het.

Ek werk op die gebied van onderwys en, ongeveer drie jaar gelede, het ek besluit om 'n boek oor VIGS-voorkoming te skryf, wat op voorskoolse kinders gerig is; speelse taal, eenvoudig en kinderlik.

Plaas my altyd in die draerposisie. MIV-positiewe persoon

Ek het nagevors, gelees, baie bestudeer oor die onderwerp en geskryf dat die storie altyd dink ek is MIV-positief. Dit was net 'n verstandelike oefening. Ek was reeds en het nie geweet nie ....

Ek het die grootste moeite gedoen om te skryf, om nie enige vorm van "verkeerde interpretasie" te verlaat nie, 'n idee van vooroordeel of diskriminasie, wat altyd solidariteit en burgerskap waardeer. Die boek is pedagogies hersien en goedgekeur, en teen daardie tyd het ek 'n eenvoudige operasie gehad. Dis toe hulle my serologie ontdek het, deur ironie van die lot.

My werk het in my lewe verskyn om myself voor te berei vir my eie werklikheid as die persoon wat ek is, seropositito

Dit lyk asof my werk in my lewe verskyn het om myself voor te berei vir my eie werklikheid.

Na my skeiding was my seksuele verhoudings altyd veilig.

Maar - trek! - hoe moeilik!

Ek het 'n kort tydjie ontmoet, 'n negatiewe gesig ... en boooom!

Passie dadelik, en ek het geweet: Ek het geweet wie een of ander manier sou kom om te sê dat ek MIV-positief is

Onmiddellike passie, 'n waansin, 'n gekke begeerte om te sien, om saam te wees, om aan te luister, om te luister na al hierdie dinge.

Die verhouding het verhit totdat dit "so 'n uur van vertel" bereik het.

My wêreld het weer ineengestort toe ek die virus ontdek het. Dit was my eerste post-MIV-passie.

Toe aanvaar hy, hy het gesê dat daar geen probleem was nie, en dat al die balela, maar soos die dae verbygegaan het, het die afstand tussen ons groter geword totdat ons nie meer gepraat het nie.

Verdomde gevoel van verwerping.

En ek is hier, lewe, dank God, 'n jaar na die ontdekking, en leef die beste wat ek kan. Asimptomaties handhaaf ek my behandeling streng en werk dit baie hard om projekte wat ek begin het, te implementeer, sommige pedagogies, ander uit my persoonlike lewe.

Amaryllis

Ek probeer my betyds kry

Maak nie saak hoeveel ek kies nie, ek kan nie die feite akkuraat in tyd en ruimte plaas nie.

Ek onthou dat in 2003, miskien 2004 Ek was op 'n sakedag in Santos en wou haar terg.

Wel, ek het 'n kortbroek gesit, ek was in Santos, 'n bekende stad aan die kus van die stad São Paulo.

Ek wou haar net terg.

Die idee was eenvoudig, dit was alles:

- "Terwyl jy daar is, werk, hoor hierdie see? Ja, ek is op die strand. " Net golf, begin dan met haar praat, as goeie vriende het hierdie teks toegelaat ...

En haar broer het geantwoord met slegte nuus.

Ons het teruggegaan na Sao Paulo en die idee was dat ek weer moes vaar, maar ek was nog steeds die meermonster en kon dit nie regkry nie en toe ek genoeg krag gehad het om haar te gaan sien, het ek haar broer gebel en ongelukkig het sy weg is.

Die mediese fout is onaanvaarbaar as ek MIV-positief is

In elk geval, van wat ek nog onthou, het ek dalk nie daarvan gehou toe ek dit so gesien het nie.

Wat my wel skrik, is dat ek kon sien dat sy amper 'n jaar lank 'dubbele visie' gehad het, en God weet, sy reis, lei, om met 'n dokter te praat, 'n verdomde paadjie wat voor so 'n foto nie onthou nie. ....

Hoekom het hy nie gevra vir 'n damn MRI nie?

Wat haar doodgemaak het, was 'n nie-Hodkins-limfoom

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

13 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hoe lank duur 'n MIV-geïnfekteerde persoon om die virus te begin oordra? · Seropositive.Org 10/12/2018 at 06:57

[...] wat hulle regtig wil weet is wanneer hulle seksueel met hul eweknieë kan verhoud totdat hulle in staat is om die virus te oordra ... Dit is omdat hulle nie kan verduidelik hoekom hulle het nie,

En hier het ons hierdie antwoord
My Kersboodskap aan alle gebruikers van Soropositivo.Org en ons Fanpage - Soropositivo.Org 14/12/2018 at 12:20

[...] hoekom het ek min vriende. en jy sien, ek sal eerder so wees. Ek het sedertdien met hierdie blog gewerk. Daar was hierdie "blog" konsep. Ek het 'n webwerf gehad. En dit was "Seropositive Home Page". Die blote voorwendsel om my bladsy daar te hê [...]

En hier het ons hierdie antwoord
1 2 3

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!