Reagens gegee !!! En nou? Kalmeer ... Daar is baie om te doen!

Beeld standaard

Hy het Reagens??? Ongelukkig ja. Maar dit is nie die einde van die lewe. Daar is baie om te gedaan mnr

Ek weet dit is 'n kroeg. Eintlik is dit sleg om hierdie resultaat te ontvang en jouself te laat dra MIV, miskien al siek van Vigs... Maar dit is nie 'n doodsvonnis nie, of ek sou twee en twintig jaar gelede oorlede gewees het en jy weet dat ek hier is! Ja, ek het vooroordeel teëgekom, wat 'VIGS-afval' genoem word, ek moes in twee ondersteuningshuise gaan woon en die brood eet wat die Duiwel geknie het. Maar ek het weer begin, van nul en sewentien, amper dit, ek het hierdie webwerf begin en ek was seker. Ek sal nie binnekort so sterf nie. En ek was 30 toe ek gediagnoseer is. Ek is vandag 53. En om te dink dat daar ses maande aan my gegee is lewe...

reagens gegee
U sal 'n normale lewe kan lei. Hou van en wees lief. Sommige dinge sal muur en jou lewe. U sal met sekerheid weet dat hy regtig u vriend is en as hy "lief is vir u", regtig liefhet!

Vir jou en jou medics weet hoe om MIV-infeksie te beveg in die beste manier, wat jy nodig het om bloedtoetse van tyd tot tyd te doen. Dit sal jou help om te monitor jou gesondheid en enige moontlike skade wat MIV of medikasie wat jy neem kan veroorsaak. As gegee reagens, bykomend tot die algemene bloedtoetse soos volledige bloedtelling en basiese metaboliese paneel (Chem-skerm of CS, in Engels) wat jy sal nodig hê om nog twee toetse wat help om die vordering van MIV-siekte ( 'n nota te meet doen: Daar word dus gesê dat ons nie meer aan vigs sterf nie en dat "sekerlik die geslag sal wees wat VIGS sal genees" - God seën dit, maar tussen Januarie 2000 en Desember 2010 sal elfduisend jongmense (slegs jongmense) ) is dood aan komplikasies van VIGS)

Bloed Inspuiting

Seltelling CD4: Namate MIV-siekte vorder, daal die CD4-seltelling van 'n normale 500-1500 seltelling in 'n kubieke millimeter bloed (een druppel, min of meer) tot byna nul. As die seltelling onder 200 daal, is daar 'n groter risiko vir opportunistiese infeksies, en as die telling onder 50 daal, neem die risiko's dramaties toe. Onthou: die oomblik toe u natgemaak het en hoe u daar gekom het, kan afhang van baie veranderlikes, soos mense wat hulself gereeld toets en selfs verward deur die 'reaktiewe' resultaat; of dit kan iemand wees wat 'oor die tafels geval totdat 'n dokter die briljante idee gehad het om u aan te beveel om 'n virale lading.

'N Hoë telling CD4 selle is goed, en 'n lae telling is sleg. Die telling CD4 is ook een van die belangrikste toetse om uit te vind wanneer die behandeling begin vir MIV.

Ek het selfs in een van hierdie "koerante" gelees dat toe die telling 500 bereik het, dit die "begin van die einde" was. 'N Media wat nie ingelig is nie en nie die toestand in diepte bestudeer nie, kan nie van regs en links praat oor iets wat hy nie weet nie, dit lyk vir my na 'n redelike idee. Aan my joernalisvriende vra ek opreg om verskoning, maar dit is nie 'n saak van 'professionele trots' nie, soos so baie sal probeer sê, maar gelukkig is dit nie nodig om 'n joernalistiekgraad te hê om te kan skryf en te gebruik wat die mees gekoesterde reg binne 'n demokrasie (net om te weet ... Lewe ons steeds in 'n demokrasie ondanks die staatsgreep?).

Reagens gegee! Watter veranderinge?

Die feit dat u reagens op MIV gevind het, is nie die einde van die wêreld nie; Maar u moet in gedagte hou dat u lewe verander het. Alkoholgebruik, hoewel sommige dokters 'geen probleem' sê nie, sê my dokter: Ja, daar is dit! En sy het my verduidelik waarom:

Die lewer is 'n belangrike orgaan van ons liggame en het nie minder nie as agt verskillende funksies, en anders as die niere, is daar geen 'diasiel' nie. Sodra die lewer tot 'n sekere vlak begin daal, kan hy nog herstel; en tog is daar ook mense wat Engels gebruik om die “punt van terugkeer ” wat in gratis vertaling die punt van terugkeer is. En ek, as 'n mens wat daarvan hou om te leef, hou nie van die idee om die werking van so 'n belangrike orgaan te bemoeilik nie. Hierdie week, waar daar gevier is dat ons vir die begin van 2017 die integrasie van die dwelm dolutegravir in ons dwelm-arsenaal sal hê, met 'n afslag van 75%, het ek al 'n frustrerende nuus dat daar 'n fooi opgemerk is. behandeling met Dolutegravir as gevolg van nadelige gevolge. U wonder miskien: "So, wat?"

So, dit is wat die hele probleem blyk, is steeds onder studie, die dolutegravir gekombineer met abacavir 'n komplikasie, want albei verwerk en afgebreek in die lewer, en in meer detail, via dieselfde lewer. Jy moet my niks meer oor Antiretrovirale terapie, alkoholiese drank en lewer sê?

Ek dink nie so nie. Hierdie tipe geneesmiddel vs lewerinteraksie kom van “N ”verskillende maniere en jy beter begin om te leer oor kruis-weerstand hier, omdat u moet weet, en u nie mag ignoreer of selfs vergeet dat ons baie medisyne het nie, miskien twintig, maar as u een moet prysgee, as gevolg van 'ondraaglike' newe-effekte (ondraaglik is die situasie op die foto hieronder). brand nie 'n enkele "patroon" nie.

So was dit in 80 dekade van die vorige eeu en in net meer as die eerste helfte van die dekade van 90. En net soos wat daar veroorsaak basille van tuberkulose, wat net weerstand teen alle dwelms is en daar 'n weerstand gonorree die oorweldigende meerderheid van antibiotika, is dit nie onmoontlik dat MIV ook "ontwikkel" om 'n soortgelyke status. Dit is noodsaaklik dat elke persoon het my oë op is beeld en dink aan dit as 'n "iets van die verlede wat ons moet, op eie welsyn en vir die goeie van die menslike spesie as 'n geheel, sorg vir onsself. Ek is 'n ART daar is iets in ongeveer tien, twaalf jaar en daar is ongeveer 18 maande was daar 'n toename van 'n nuwe komponent in die terapeutiese regimen en ek het na elke dag saam met een wat anti-retrovirale middels per dag. Hou dit in jou kop by die neem van elke medisyne onaangename of ongerieflik op enige gegewe tyd. om te onthou dat dit is om te verhoed dat in 'n lewende replika van dié foto en onthou dat dit wat jy was, soos ek, wat besluit het en ingestem het om alle risiko's loop (daar is natuurlik uitsonderings op hierdie reël, met die slagoffers van verkragting, byvoorbeeld, of diegene wat reeds MIV-positief gebore, en wat die gevolge van sy optrede te dra ...
Dit was die geval in die tagtigerjare en net meer as die eerste helfte van die negentigerjare, en net soos daar tuberkulose-veroorsakende basille is wat eenvoudig bestand is teen alle medisyne en daar 'n oorweldigende gonorree is. Vir antibiotika is dit glad nie onmoontlik vir MIV om na 'n soortgelyke status te “ontwikkel” nie. Elke persoon moet hierdie beeld in oënskou neem en dit as 'n 'ding van die verlede' beskou wat ons moet beywer vir onsself en ten goede vir die menslike spesie as geheel. Ek is in ART Ongeveer tien, twaalf jaar gelede, en ongeveer 18 maande gelede, was daar 'n nuwe komponent in die behandeling, en ek het elke dag begin leef op een antiretrovirale middel per dag. Neem hierdie prentjie in u kop as u op enige gegewe tydstip elke onaangename of ongemaklike medisyne neem. om te onthou dat dit is om te verhoed dat u 'n lewendige replika van hierdie foto word, en u moet onthou dat dit u was, soos ek, wat besluit en ingestem het om alle risiko's te neem (daar is natuurlik uitsonderings op hierdie reël, by mense wat die slagoffer van verkragting, byvoorbeeld, of diegene wat alreeds MIV-positief gebore is, en wat die gevolge van hul optrede moet dra ...

In sekere behandelingsregimes beland jy die ontwikkeling van weerstand teen meer as twee of drie dwelms en as ons lewe lank en bereik sewentig jaar, moet ons sorg vir onsself baie goed!

Tel virale lading 'N Toets bekend as aanklagte van virale lading, of MIV RNA telling, meet die hoeveelheid MIV in 'n bloed druppel. Indien slegs 'n klein hoeveelheid van die virus teenwoordig is (byvoorbeeld minder as 50-200 afskrifte afhangende van die toets), dan kan die toets nie opspoor die virus. Dit is wat dit beteken as die resultaat van 'n virale lading terug as reken "onopspoorbaar." Dit beteken nie dat daar geen virus teenwoordig, maar die bedrag is so klein dat die toetse nie kan meet nie.

[Opmerking van die redakteur: Baie pastore (eintlik skurwe) wat die resultaat van 'n virale vragtoets gebruik, wat ondetekteerbaar is as 'n 'bewys van genesing', omdat Groter as die duiwel die Here is, en as iemand toegee, sy gesondheid was so ingewikkeld dat hy uiteindelik sterf ... Toe neem die gelowige die predikant oor die dood van 'n geneesde en die pulha weer sonder om te spring:

'Hy was 'n klein man ***'

reagensJa, meneer, hy het min geloof gehad, maar hy het die daad na sy kerk gegaan. As die vrou juwele gehad het, het sy hulle almal aan haar kerk gegee en alles wat jy kon neerlê, want dit is wat jy is. 'n Acharcador, met sy oë, wou ook hê en uiteindelik ook sy hande gesit en as 'n heilige van die huis nie wonderwerke verrig nie, sy knie, sy uitnemendheid in die Siriese-Libanese behandel! 🙂 🙂 🙂

Soos die siekte vorder MIV, virale lading is geneig om die telling te verhoog sodat iemand begin met 'n lae virale lading telling (sê 5, 000 virus kopieë per milliliter, wat kan bewys dat 'n blote wees virale skans) Kan styg tot 'n baie hoë viruslading telling (sê 'n hele paar honderd duisend of selfs meer as 'n miljoen eksemplare van die virus per milliliter bloed). Hoewel die virale lading is nie dikwels gebruik om uit te vind wanneer dit tyd is om antiretrovirale terapie begin, hierdie is 'n baie belangrike toets vir diegene in behandeling. By die gebruik van MIV-medikasie, is die primêre doel om viruslading onopspoorbaar te maak. As behandeling is nie in staat om dit te doen, of as die virale lading word weer waarneembaar by die gebruik van die terapie moet jy dalk jou behandeling te verander.

Roetine sifting

Gewoonlik sal jou dokter 'n reeks van roetine bloedtoetse vra elke drie of vier maande (hoewel hulle min of meer gereelde kan wees, afhangende van die graad van vordering in hul MIV-siekte en die medikasie wat jy neem). Oor die algemeen die resultate van hierdie toetse kom terug in ingewikkelde vorms wat die resultate van baie toetse saam lys.
In die tussentyd, lees hier die teks verstaan ​​beter die siekte. (Hierdie skakel open in 'n ander blad van die leser)
'N Vriendin, 'n jarelange vegter, het vir my gesê 'n paar maande gelede. Ek roep:

Renata Cholbi. Aktivis van Menseregte in die stryd teen vigs
Renata Cholbi - Albei name nullum vir lof

Enigiets, kyk my op ZAP 55 11 997 080 203

'N Bietjie meer vir u lees

3 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Gisele Silva 28 Februarie 2018 om 06:52:37 vm

Hello!
Ek wil graag hier registreer dat ek die webwerf baie graag gehou het en dit ook geleer het.
Dankie vir die inisiatief, selfs in die moeilikheid.

En hier het ons hierdie antwoord
Cláudio Souza se Soropositivo.Org 28 Februarie 2018 om 21:46:10 vm

Ek dank Gisele vir haar respek. Ek het deur 'n paar oomblikke van uiters moeilike omstandighede op die gebied van gesondheid en op die materiële gebied gewerk. En dit is vir die moeilikheid in die materiële veld dat ek hierdie prent hier plaas. Let egter daarop dat ek nie sal ophou werk nie, om na Whats App te kyk. Ek sal voortgaan. Maar as die persoon wat hier lees, kan dit doen, kan dit doen en wil doen, asseblief, enige hulp, enige en alle hitte is goed en sal met dieselfde dank ontvang word.

Ons benodig materiaalhulp

En hier het ons hierdie antwoord
Cláudio die Souza 20 Mei 2018 om 20:02:33 uur

Dankie Gisele. Baie dankie. En, wees verseker ... dit is te midde van baie behoeftes en ek weet nie hoe ek daarmee gaan voortgaan nie. WordPress het my die hosting, van 20a5 tot 2018, en hernu, dankie, aan 2021. Ek voel hierdie erkenning vir my werk. Dit sal onmoontlik wees om daarmee voort te gaan. Die WordPress-annuïteit in die Businees-plan, wat ek nodig het, is $ 300,00. Stel jou voor, ek sal op Mei 27 moet betaal as daar geen hernuwing was nie. Met dollar wat die $ 4,00 wentel, sal dit nie hê nie. Ek het niks in die bank nie.

En hier het ons hierdie antwoord

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: