Vandag, die 13-dag van November van 2016, vir my, Cláudio Souza 22, jare van lewe met MIV, is voltooi.

Tuis » Positiewe stories » Persoonlike Getuigskrifte » Vandag, die 13-dag van November van 2016, vir my, Cláudio Souza 22, jare van lewe met MIV, is voltooi.
Persoonlike Getuigskrifte

claudius13 van November van 2016, vir my, Cláudio Souza 22 jaar van lewe met MIV

Baie mense is op hierdie datum gebore en as jy wat nou my lees, gebore is, stop en dink nou, "Hoeveel het ek geleef sedert ek gebore is?"!

En sekerlik sal jy onthou, op 'n sekere punt, het reeds 18 jaar het en nie 'n "di laer" ten einde, byvoorbeeld, in 'n hotel met daardie spesiale iemand, wat waarskynlik sal nie die eerste nie, maar ... maar dit was die eerste prestasie gemaak dan "Gewijde Man"!

dink dan oor my. Maar nie met die oë van jammerte, want jammer is die ergste gevoel 'n mens kan voel vir my, veral as ek so verstaan ​​...

Kyk na my met die oë van die rede en sien dat ek ophou tel longontsteking toe hy die agtste was en het 'n Pneumocystis longontsteking, longontsteking veroorsaak deur 'n besonder aggressiewe etiologiese agent en dat, as 'n reël, dood in drie dae; en, ten spyte van dat, oorleef ek!

In die lys van voorvalle wat ek gehad het met my gesondheid vir 'n diagnose van trombus pulmonale embolisme herhaling (Ek het twee), 'n hartaanval, twee meningitis, een wat veroorsaak word deur Cryptococcus, 'n ander werklik aggressief etiologiese agent en, ten spyte van dit alles, ek Ek is nog steeds hier skryf.

Maar dit alles is niks. Toe ek gediagnoseer is, ek was 'n DJ en het 'n elektroniese organiseerder met meer as driehonderd kontakte en, om eerlik te wees, ek dink ek genoem sowat twintig van hulle en wanneer die antwoorde begin herhalende ek besef te word sou dit nutteloos vermorsing van tyd wees en die selfoon "n poging om te probeer om hulp te kry."

Ek het op die ouderdom van dertig teruggekeer na die strate toe; en ek sê ek het teruggekom, want van twaalf tot sewentien en 'n bietjie was ek dakloos. Maar dit was reeds in kontak en kyk net na die getuienis sessie (positiewe stories (sic)) en kyk vir Cláudio Souza. Ek dink dat dit net Claudius of Claudius (naam van keiser) en sinoniem van "die manco" is. Ja, ek weet, ek het geskroef ...

Daar is ook die belangrike detail hier gerapporteer word:

Waarskynlik in Maart op 'n datum nog bepaal word vrygestel van die boek van my herinneringe (of publiseerbare deel daarvan) geregtig Herinneringe van 'n nag Man, dit is 'n ander weergawe van wat gegee word deur vroue in die nag (...) en, miskien, as kwetterend as hul ... (...) ...

"Vriende daardie tyd" daar is net een, wat net praat met my as ek roep, en omdat die koste van die oproep is dieselfde, moet daar 'n paar wederkerigheid wees, daar is nie en ek kry maande en maande sonder om Hom te roep.

'N Vriendin, Elizabeth Castro, -Bete, kyk vir my ... - wat kan, vir my, 'n plek in die House of ondersteuning Brenda Lee en daar kon ek, in drie maande, herstel my normale gewig van daardie tyd, wat 100KG was. maar anjo_deprimido-825x510omgewing in die huis ondersteuning was slegte en nie mal te gaan in daar, gegewe dat ek nie kon uitgaan om werk te soek (ek was 'n statistiek wat gedien het om meer geld te maak). As iemand kan vir my verduidelik hoe 'n kabel van die polisie in dié tyd kon 'n Gol GTI 2.0 het sal ek baie bly wees, want dit was hy wat na 'n reeks van "Staatsgrepe", aanvaar die presidentskap van die huis en dan ja, dit was fokken ...

Maar vir my was dit nie veel nie, want ek moes volg 'n persoon, Waldir, wat fisies nie in staat was om te sorg vir hulself en, soos dit was klein sy behoeftes, ek het altyd tyd om te help ondersteun die ander pasiënte, hulle hoop te gee (ek myself moes nie, daar uitsigte die cocktail, as wat jy wil om te bel, het nie "uitgevind"!

Ek het baie vriende en vriende daar en ek onthou 'n tydperk van ongeveer 'n maand dat ek nie spandeer 'n enkele dag sonder woon 'n begrafnis toe sy gedink oor wanneer my sou wees ... (...) ...

Hy het die begrafnis nog nie gekom.

Dit is seker om te kom, maar ek is nie bekommerd daaroor nie.

Voordat ek ontdek MIV-status was ek dus 'n soort van "emosionele misdadige" wat geen moeite om 'n vrou te verower gespaar, selfs al is dit bedoel om te tel " 'n leuen om haar" ...

Medisyne met woord vigs op pienk agtergrondDit het verander. In die eerste dreun dat ek het met Dra. Guadalupe my vertel het ek om te gaan na die CRT-A om 'n bevestigende eksamen vir MIV te maak, want my eerste toets positief gegee.

Geslaag sedertdien 'n geweldige innerlike hervorming en dit waag om te sê, my, nou dat ek 'n beter mens en veral noudat 'n ontleder wat selfs kan help my dinge my gewete weggesteek my kry gevind omdat hulle nie met hulle kan gaan nie, Maira. Ja, ek is ongeduldig, soms hard op die woorde en, in sekere situasies my breedsprakigheid lyk meer soos dié van 'n stuwadoor Pier Santos, as dié van 'n persoon wat, terwyl die lewe op die straat vir die eerste keer, Soms het hy niks te eet om 'n boek te koop nie, lees dit, kry geld vir iemand anders. Lees dit en ruil hulle vir 'n derde en so aan ek my opdrag, te midde van die barbaarsheid van die strate, waar dikwels ek het geëet asblik MC Donalds ...

Dit is nie deel van hierdie storie, maar ek, nadat hy deur beide huise van ondersteuning, het my oortuig dat daar geen steun van die huis sou wees vir my en het na die strate.

Catei karton, trek die karre, moes kies tussen eet of slaap nie, maar ek is myne doen. Op 'n dag het ek R $ 15,00 in my sak, ek het na Paje gallery, gekoop tien van diegene virtuele troeteldiere, Ek het gepraat met 'n persoon, en sy vrygelaat my werk op daardie straat en ek het.

Ek het geskree: "Kyk na die virtuele troeteldier vyf real"!

En dit verkoop soos water. Gou was ek in staat om 'n kamer in 'n losieshuis huur, en 'n paar keer wat ek het gaan woon in 'n huis daar in Jardim Maria Dirce in Guarulhos. Ek het 'n persoon wat, in teorie, sou my toestand aangeneem het, "vir my lief te hê" en ek sien dit was nie die geval op die dag toe sy gesê:

- "Dit kak doencinha dit wat jy het!"

En ek het gedink, "Watter vrou vullis ek gereël vir my!"

'N Stel komiese bel en elemente met raster skaduwees.

Ek het haar in 'n klub en aan die begin het ek gevrees vir die toekoms van die verhouding, en tog, het ek probeer om alles wat ek kon, totdat ek poara die stad van oorsprong daarvan verskuif, in São Paulo, en teen die tyd dat ek sien dat die verhouding nie sou ek vorder na gevegte en nog baie meer gevegte, moeg, en een dag, op 'n tyd toe ek het nie in dieselfde bed met haar geslaap het, wakker geword, en ek onthou dit 'n Saterdagoggend was en ek het haar die vergadering by tafel en gesê:

"Goeie môre."

Sy antwoord nie en ek was meer selfgeldend:

- "Ek het 'n goeie oggend"

En sy het my met is:

-"Hoe kan ek 'n goeie dag, as die eerste persoon wat ek sien is dat jy"?

Ek het reeds die besluit om myself te skei van haar gemaak en het teruggeskiet om daardie bal volleyen:

"Moenie bekommerd wees oor dit, in minder as 'n week sal daar geen spoor van my teenwoordigheid in jou lewe wees"

Vererger die geval omdat een van haar familie gevra of so iets (MIV-positief is) was die werklike en die duiwel sê hy niks geweet het nie.

Ek het gaan deur skelm.

tydelike haat
Ek pissed off, as gevolg van leuens vertel deur die vrou

Dit versterk net my toorn en dieselfde nag het ek Ek skud my São Paulo en gebly 'n rukkie in 'n hotel, aangehelp deur 'n persoon wat my moes in 'n hoë agting en, op 'n stadium het ek claudiquei en verraai haar vertroue. In my verdediging, in hierdie verband, maar ek kan net sê dat hierdie persoon wat my ondersteun het, was ook die primêre oorsaak van alle psigiatriese wanbalans waar ek bly, en 'n nag van waansin ... Ek het R $ 3.000,00 in call girls, probeer om te ontwerp in een van hierdie, wat ek, op die oomblik, baie lief (Helen van Capri, hierdie keer weg, jy is nou 'n herinnering soms soet, soms bitter, jy weet, ek weet jy weet ...) .

Ten slotte, ek teruggekeer na São Paulo.

Daar was ook ander verhoudings, dit is waar, en ongelukkig het ek deurmekaar met 'n persoon en wil graag in staat wees om te weet of sy reeds kan die afstand van die feite bereik en sy het gesien dat ek nie gefokus (Ek was heeltemal mal, kyk na dekades van vroue wat ek kon nooit vind, want elke persoon is 'n persoon is 'n persoon en daar is geen ander gelyk, behalwe vir 'n tweeling, en hy het nie dinge duidelik sien, dat dit wat ek in 'n waansin nag het ek sou nie te doen nooit was in 'n goeie gewete en God weet wat ek gemis het, en wat my vergewe! ... Ek weet nie of een dag sy kan dit sien, en het dit geblyk, ek glo ook dat ek nie kan weet ... (...) ...

Wat moet ek weet nie of jy weet is die gat waar ek was gedwing om my interning n kit onder 30 vierkante meter, byna driehoekige uitleg, wat, ten spyte van 'n goeie tyd, was een van die ergste plekke waar ek Ek het geleef, insluitend die strate ...

Marita
Dit was die manier waarop ek hierdie persoon wat my lewe begin verander het ...

In elk geval, 'n bietjie meer as 'n jaar van waansin het ek besluit om dit te beëindig al, die waansin Ek het begin om my te verpletter in 'n onbedrukbare konteks, ek opgetel het my selfoon en die naam van die persoon wat, vir meer as 15 jaar het my vriend, minnaar en metgesel is; A "medepligtige"

Hello!

Hello!

Kan jy kom oor vandag?

Vandag het ek kan nie.

So ek gewaag alles en gedink: Alea Jacta Est:

Ek het vir haar gesê ek wou om te lewe met haar, 'n paartjie.

Sy het my gedroom het oor ek vasbeslote was: Klaar!

Ons het gepraat vir ... selfoon vir vyf of tien minute miskien vyftien minute! (Dit maak nie saak nie! Ek onthou net dat ek 'n week later 'n week van die tyd verloor het!) En dit is al amper vyftien jaar lank.

Hier is 'n kort huldeblyk

MarocaMara T, M:. Hierdie liedjie was die idealisering van juca Chaves. Jy het vir my.

Ek is lief vir jou vandag meer as gister en ek is seker môre Ek sal graag nog meer ...

En ek sou nie in staat wees om dit so min Ek volbring dit, nie uit jy besef gewees !!!!!!!!!!!!

Verwante publikasies

3 Reviews

Vaccineer my kinders of nie? Dit is nie so anders om mense met MIV in te ent nie! 19/08/2018 at 13:13:14

[...] Maar vind nie in die paragraaf hierbo 'n dom verskoning om te gaan inenting of neem jou MIV-positiewe kind om ingeënt te word sonder om met 'n dokter te praat nie "net omdat jou CDXUMUMX of jou kind se telling naby of hoër is. van 'n duisend Ek is nie 'n dokter of 'n gesondheidswerker nie. Ek is 'n veteraan in daardie ding wat ek die lewe met MIV noem [...]

antwoord
Fabio 13/11/2016 at 01:19:58

Vc help om 'n klomp mense, es 'n persoon soos min in die wêreld, Q GOD t lig drukkie.

antwoord
Claudio Souza 13/11/2016 at 22:58:40

Baie dankie en amen

antwoord

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: