poste

Die featured Blogs WordPress Onderhoud op Wêrelddag vir Vigs te bekamp in Twee Blogs. Een daarvan is soropositivo.org

Dit is slegs danksy Wordpress dat hierdie blog nog bestaan! Baie dankie!
Claudio de Souza Santos
Wel, ek is reeds erken in die metro, op die blou lyn, die groen en geel as gevolg van hierdie foto en hierdie eienskap hoed. Verder het ek nie gevind in Brasilië wet geen verwysing na die kriminalisering van MIV-positiewe persoon eenvoudig deur stempel en my vrou, 'n prokureur, sê dis verskansing klousule van die Grondwet wat die reg het om uitdrukking van denke, en niks minder nie bevry, anonimiteit is verbied

Ek het 'n redaksionele beleid om nie iets op 1º en Desember publiseer! Na alles, so baie mense is 'n stille Pala byna die hele jaar, met die eerbare uitsondering van MTV, weet ek nie wil waag ek ontluistering hulle skyn en maak hulle mededingend te maak. Dit is waarom, byna 'n week later, het ek hierdie onderhoud, wat ons baie honneurs in ons werk deur die WordPress Brasilië openbaar.

Dit is 'n groot prestasie om die aandag van 'n media soos reeks (planeet) te kry en ek sal nie ophou om daaroor te praat.

Ek het tyd tot tyd en, indien nie 'n jonger prentjie hier is, want ek het nie so dikwels is gefotografeer en sowel sê dr Vera Paiva, die NEPAIDS, Jy moet gee, ja, van aangesig tot klap, en ek het nie een nie verskoning om dit nie te doen kry, aangesien reeds in die vroeë 90 Ek het iemand wat ek MIV-positief is en nou, na meer twintig jaar, hier in Brasilië, het ek nooit gehad regsprobleme of enige soort ter wille van hierdie "virus".

Wel, ek sal nie buitensporig behandeling te gee aan die bal, want dit is duidelik wat ek sê stilletjies.

Ek stel die inleiding van die storie in hierdie pos en skakel na die oorspronklike. Dit is 'n goeie lees, ek beveel dit aan almal. 🙂

Voordat ek egter die woord gee aan dr. Vera Paiva in die "Guerrilla"

Soropositivo.org: Was u aanvanklik deur dokters gediskrediteer toe u besef het dat die lewe na MIV bestaan ​​het?

Ek is gediagnoseer in November 1994, op daardie stadium was daar nog behandeling. Ek onthou baie goed die uitdrukking van die persoon wat die diagnose gegee en gesê dat ek net ses maande om te lewe sou hê. Toe ek uit CRT-A (Verwysing en Training Center vigs) Ek hoor in my kop, oor en oor weer, die uitdrukking in Engels sê vir 'n persoon tot die dood veroordeel, "dooie man loop". Gaan voort op hierdie skakel te lees

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: