Ek op die veldtog en as ek jou was? Verbeel u uself met MIV!

Ek, Claudio Souza in die VN-veldtog Brasilië: Wat as dit jou was? En ek gee jou die wenk: Stel jou voor met MIV!

Mense van verskillende sosiale groepe in die gesig staar in hul dag-tot-dag situasies van diskriminasie. Geboelie of gestigmatiseer omdat hulle vroue, swart vroue, MIV-positief is, gay, Northeastern, leef met 'n gestremdheid, onder ander funksies.

Om die probleem te bekamp, ​​is die Gesamentlike Verenigde Nasies-program op MIV/Vigs (UNAIDS) het hierdie maand die # EseFosseComYou? -Veldtog van stapel gestuur in samewerking met Rede Globo. En die Verenigde Nasies se inligtingsentrum in Brasilië (UNIC Rio) het berigte gehoor van hoe dit is om onder die geweld van vooroordeel te leef.

Van links na regs, bo na onder: Carlos Magno, Lecir Magalhães, Claudio Souza, Claudia Luna en Carlos Botelho. Kuns: UNIC Rio

Mense van verskillende sosiale groepe in die gesig staar in hul dag-tot-dag situasies van vooroordeel. Hulle word geboelie of gestigmatiseer omdat hulle swart, MIV-positief is, gay, Northeastern, leef met 'n gestremdheid, onder ander funksies teiken van diskriminasie in die land.

Om die probleem te bekamp, ​​die Program Joint Verenigde Nasies oor MIV / vigs (UNAIDS) van stapel gestuur die veldtog hierdie maand # EseFosseComVocê?, In vennootskap met Globo. 'N ster deur Goodwill Ambassadors UNAIDS, Solano en Matthew Wanessa Camargo, die inisiatief poog om 'n weerspieëling van hoe elke persoon sal reageer as die gesig gestaar met 'n situasie van diskriminasie uit te lok.

Wie is die mense wat vooroordeel ly? Die Verenigde Nasies se Inligtingsentrum in Brasilië (UNIC Rio) versamel getuigskrifte van mense wat ly aan vooroordele deur hul kleur, seksuele oriëntasie, staat van herkoms, serologie of ongeskiktheid. Alle gesê dat hul ervarings hulle gemotiveer om te veg vir 'n wêreld vry van diskriminasie.

Lees die onderstaande stellings:

Claudio Souza, f

Claudio Souza, stigter van die webwerf Soropositivo.org

In 2014 of 2015 was ek werkloos, so desperaat vir Trabalhar, dat ondanks die feit dat u lewe persoonlik en finansieel min of meer gebalanseerd, op die ouderdom van 50 het ek my CV aangebied om as 'n telemarketing-werkster te werk.

Ek het 'n paar toetse gedoen en ek het baie goed gevaar. Hulle het vir 'n tweede battery toetse gevra: Ek het ook hierdie nuwe fase aangegaan, en ek het my dokumente vir registrasie oorhandig. Hulle het gesê hulle sal weer 15 kontak vir die aanvanklike opleiding.

My vrou het opgemerk dat ons op die 17-dag aangekom het sonder dat iemand bel. Ek het na die maatskappy gegaan en die situasie verduidelik. 'N Meisie het die rekenaar deursoek, maar geen inligting oor my gevind nie. Hy het 'n ander persoon geroep, wat my na die Persoonlike Departement geneem het. Hulle het my die dokumente terug gegee. Dit was nie die eerste keer dat dit gebeur het nie.

Vooroordeel
geword
meer skynheilig.

Gebeur het in Piracicaba (SP), wanneer ek het die getal van my PIS (Maatskaplike integrasie Program) vir 'n ander werk. Ek het ook nie geregistreer nie. Wanneer gevind MIV-positief te wees, 20 jaar gelede, kon ek die FGTS onttrek met 'n kode wat spesifiek op MIV-positiewe mense wat kan verander word, maar op die oomblik het nie verander nie.

Dit het met my van 1997 gebeur. Toe hy vir 'n werk geregistreer sou word, het dinge verander. Ek het net opgegee. Ek leef uit my vrou se finansiële ondersteuning en wat ek kan doen, hoe om produkte op die internet te verkoop waarvoor ek omgee in China. Maar met al hierdie ekonomiese afswaai het ek gemiddeld twee of drie verkope 'n maand gerealiseer, terwyl dit drie tot vier verkope per dag was.

Ek voel hartseer dat ek van my vrou afhanklik moet wees. Vir 'n lang tyd was dit moeilik om die webwerf Soropositivo.org te handhaaf. Twee jaar gelede het die maatskappy wat WordPress bestuur, drie jaar gratis hosting aangebied, wat in Maart van 2018 verval. Ek moet geld daarin sit om dit te behou.

Vooroordeel het meer skynheilig geword. Mense reageer goed wanneer jy sê jy het MIV. Maar as hulle die geleentheid kry om weg te beweeg, beweeg hulle vinnig weg. Dit is nie oral dat jy goed aanvaar word nie. Jy kan nie weet of dit as gevolg van MIV of die persoon net nie van jou gehou het nie. Daar kom 'n tyd wanneer ons nie meer vra oor wat gebeur het nie

'N Bietjie meer vir u lees

2 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: