'N Nota aan my lesers volhardend

Jy is in Inisiasie => 2º helfte van 2016 => 'N Nota aan my lesers volhardend
?>

Ek het die afgelope vier dekades probeer om 'n middeweg te vind, selfs al was dit 'n wapenstilstand in hierdie oorlog gevoer deur my pa en my. Ek het vir Mara, my vrou, wat gebore is tussen vyande en sy kon die verklaring nie verstaan ​​nie.

Ek het my ma verloor op soek na oor 18 jaar toe sy baie siek was, het 'n mastektomie ondergaan en wat nodig is om 'n radio / chemoterapie (Ek weet nie wat) ondergaan en hulle kon nie bekostig om 'n telefoon lyn het.

So ek my half suster gehad met die naam laat verduister deur die plig van die liefde, muni met tien roeping kaarte van 100 eenhede (baie mense sal nie verstaan ​​dit maklik) En 'n paar telefoonnommers waardeur dit sou altyd in staat om my te kontak gewees het. Sodra ek verander, vir redes wat nie hier om Sampa geplaas word, terug, was daar 'n telefoon waardeur my suster (nie die bloed saak) kon vind my en laasgenoemde nommer twee jaar gelede verdwyn het en na my manier sonder om sekere mense, het ek 'n soektog na Facebook (dom ding wat my glo dat my suster, verkry tot die oortuigings wat vrou 'n Facebook-profiel kan hê.).

Lewe het vreemde dinge en net meer as twee weke 'n laaste persoon "daarin geslaag om my te vind, en na 'n paar bespreking ons tot die gevolgtrekking gekom dat ons deur 'n ware gehad hanteer" wolf in skaapsklere "en 'n paar ouras dinge gebeur en Ek het die naam en adres van my moeder.

As ek nie dom, ek versteek my nommer en noem haar. Sy antwoord nie, hoewel dit nie erken het, was dit baie vinnig in die vrae en dan luister na die antwoorde wat sy het dit nie vir iemand anders en was nie eens in speaker, want ek was en sal 'n geweldige terugvoer sy was op speaker hardloop . So na die derde vraag was ek seker dit was haar, maar het haar nie vertel. Ek het vir haar die vryheid om jou pad te kies. Sy het vir my gesê om later bel. Ek het gewag, doen ander dinge, nag het en net daar vir die aand, ek het haar, wat beweer sy nie en dat ek noem 'n ander dag was.

Wat 'n jammerte, my ma, hoe hartseer sal jy wees by jou deel van die wêreld, en ontdek que my ware bedoeling was om jou twee nette en jou vyf agterkleinkinders plaas op jou voete? ... Jy het jou keuse deur te weier my vir die derde span en As een is 'n bietjie, twee is goed en drie is te veel, jy jou aandeel het uitgeput en bevestig: Ek is gebore onder vyande en jy my verras deur aan te toon que ek was een van hulle!

So dit is waarom, my volgelinge dat ek die twee takke van my voorouers geminag.

En terwyl ek nie 'n manier om te verwys na my met 'n ordentlike naam te vind, sal ek gesond word steeds is, baie trots:

Claudio se Soropositivo.Org

Terloops, Mara uiteindelik ingestem met my: Ek is gebore tussen vyande. En ek het

Advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.