Virale lading poste

Die Plan van UNAIDS te bestry die MIV sal nie werk nie, sê navorsers

'N Nota van die redakteur:

Ek het nie toe te laat om op sekere "kommentaar", want hulle is, in werklikheid, probeer om die vlamme en besprekings veroorsaak, so wanneer nie die persoonlike aanval te bereik, met mense uit 'n ryk woordeskat wanneer dit kom by beledig mense en wat eerder didaktiese om nie Ek dus "ongeluk voëls en hees toeter" Ek het nie gesien het nie.

"Site-Vuil en asblik Blog Ek is gewoond daaraan. Na alles, ek is hier sedert die jaar tweeduisend toe was die plek wat die voormalige Nasionale Koördinering STD / vigs, die GAPA, die giv en my vrou was!

Op daardie tydstip was dit algemeen om e-pos bel my aidética closeted sigaret en ander blábláblás wat net pla my ontvang, ek hoef nie manlikheid verklaring en, benewens, daar is ook 'n paar vroue van die verlede wat op enige manier, wil "middagete ". Ek weet goed dat die hoofgereg middagete sou wees en ek is nie aan estultices.

Ek het 'n bachelor party Ek geduur n jaar en het 'n paar mense, veral die een wat ek wou, deur al beteken 'n woonstel te huur vir my, in haar naam en dan, afskeid BA gelaat, maar ek wanneer ek wil, ek is erger as seep.

Ek hou daarvan om goeie nuus te gee. Maar op 'n verantwoordelike.

'N geruime tyd gelede, "media spesialis" en die geleentheid media vrygestel nuus dat het as bron "The Lancet " wat in die genesing van 'n paar mense gepraat en dit was alles 'n kwessie van maande. Ek onthou dit was 'n Sondag, 'n slegte dag vir nuus versprei sonder 'n goeie grondslag, en versigtig na my bronne en daar was nie 'n enkele noot, 'n lid slegs verwys na alles wat ek lees dat Sondag ophef en, soos ek geleer het hard, "in twyfel, nie meer as"!

En het heen

Die volgende dag was, in groot letters die ontkenning van alles wat ek lees en vertaal alles wat ek gedink het was die beste, wie se skakel ek sit aan die einde.

'N geruime tyd gelede het ek 'n konferensie bygewoon, wat bygewoon is deur iemand wat 'n optimisme aan al die toets het en berig dat daar, wat "Ons is baie naby aan die bereiking van die 90-90-90 doel te bereik. "

Verskoon die meningsverskil, hoef 'n mens nie 'n meester in die statistieke om te weet, selfs in 2016, dit sou hoogs onwaarskynlik wees dat ons het die 2020 om% van mense met MIV gediagnoseer is met negentig persent van die mense in die behandeling en negentig persent 90 hulle met onopspoorbaar virale lading. By wyse van illustrasie, ek het die raadpleging van my vrou om 'n dokter en sy sê ek pasiënte weier om die positiewe diagnose (aan die ander kant aanvaar, aan die ander kant, hulle ook weier om die negatiewe diagnose ontvang ... Ek het die kenmerkende geval die persoon met wie "dialoguei" vir ses maande en, in die einde, was ek moeg, om te sien dat hy nie 'n oortuiging gekry het nie, en hy vererg omdat ek nie toelaat dat my om die paranoïese waan voed dit, 'n pragtige oggend het hy my en geblokkeer dan na sê:

Ek HET AIDS en sal bewys dat

Ek het gedink: Fucked! Die man sal vry uitgaan soos 'n kamikaze seksuele en vroeër of later (dit het my herinner aan Madonna in Dick spoor sing vroeër of later - EX-DJ ding) sal opdoen. Hy verskyn weer maande later en vra ek, net vir die rekord:

"So - Hy was oortuig dat "?

- "Nee"!

Ek het om te sorg vir my dinge te neem, want ek wil nie freak uit ... terug na die dokter, sê sy dat die "nuwe pasiënt goeie adhesie het nie, nie aandag te gee aan navrae, gee nie om oor CD4 en virale lading"!

Ek sê hier dat hulle nie moeite doen met dit en moenie bal nie gee om niks, want hulle het gesien dat ons wat MIV ontdek in ons liggame voor daar enige oorblyfsels van hoop, maar om die een wat ons gehad het in onsself en God het gesien, en in my spesifieke geval, ek het amper drie maande gaan een, soms twee begrafnisse per dag en ook omdat hulle nie sien nie, 'n frats van advertensies, maar 'n globale werklikheid

Therese-Frare-david-Kirby (1)

Ja. Die sentrale steunpunt van die 90-90-90-meta, wat goed gedissekteer is in die teks wat ek hieronder vertaal het, het ten doel om die volgende te doen:

Ons kan hulle nie genees

Ons kan hulle nie doodmaak

Ons kan hulle nie laat vaar

Insetsel PREP as 'n planeet oplossing (daar is mense daar buite sê dat kondome is net 97% ervaar. Ek sal ook skakel verlaat om dit te.

En ons hoop hulle sterf.

Ek weet nie van die planne van God met betrekking tot my, maar op grond van wat dr het vir my gesê. Naomi (nie die Campbell) Ek is van plan om te gaan na die 90.

Ek vra om verskoning vir die grootte van die noot. Maar ek kan jou verseker, ek help myself hier. Daar sal nog baie om te sê nie

Die 90-90-90 doelwitte is waarskynlik onbereikbaar weens die hoë persentasie van mense wat met MIV leef in afgeleë gebiede in Afrika.

'N Groep navorsers het aangevoer dat die gesamentlike plan van die Verenigde Nasies se program vir MIV / VIGS (UNAIDS) om die MIV-pandemie te oorkom deur middel van die sogenaamde behandeling as voorkoming (TasP), nie lewensvatbaar is nie, omdat dit moeilik is om die 'n aantal mense wat in afgeleë gebiede in Afrika suid van die Sahara woon, berig Medical Xpress. In 2014 het UNAIDS lande genooi om 90% van hul onderskeie MIV-bevolking te laat diagnoseer, 90% van die groep teen antiretrovirale middels (ARV's) en 90% van die groep virale onderdruk in 2020. Dit sou beteken dat 73% van die HIV-bevolking van 'n volk Dit sou 'n onopspoorbare virusbelasting hê, wat volgens die navorsing geassosieer word met 'n buitengewone lae risiko, moontlik nie bestaan ​​nie, om die virus aan ander mense oor te dra. UNAIDS voorspel dat die bereiking van die 90-90-90 prestasie nasies op die pad sal plaas na aansienlike afname in die aantal nuwe MIV-infeksies, wat uiteindelik die virus as 'n groot bedreiging vir die openbare gesondheid sal uitskakel. Met die publikasie van hul bevindings in Science Translational Medicine, het navorsers in hierdie nuwe studie statistiese karteringmetodes gebruik om te bepaal waar alle MIV-positiewe mense in Lesotho woon. Ongeveer 'n kwart van die volwasse bevolking van hierdie land suid van die Sahara leef met die virus. Die skrywers van die studie het bevind dat UNAIDS se benadering tot die maak van MIV-diagnose, behandeling en virale onderdrukkingsyfers baie hoë vlakke bereik, 'n groot uitdaging in Lesotho is, omdat die land se MIV-bevolking wyd verspreid is: slegs 30% leef in stedelike gebiede. Dit sal 'n groot uitdaging wees om MIV-toetsing vir al hierdie individue op te spoor en te voorsien en om hulle gereeld in mediese sorg te hou. 'N Aansienlike aantal MIV-positiewe inwoners in die land woon in gebiede waar daar slegs twee of minder mense met MIV per vierkante kilometer is. Die navorsers het 'n ander strategie ontwikkel wat nedersettingspatrone, bevolkingsdigtheid en die ruimtelike rangskikking van die land se MIV-bevolking gebruik om hulpbronne doeltreffender toe te ken om die epidemie te beveg.

Vertaal deur Cláudio Macedo doen Oorspronklike in UNAIDS se plan om Klits MIV-pandemie sal nie werk nie, navorsers beweer

Hersien Mara Macedo

Kuur vir MIV is daar nie voor om die draai .... Maar daar is hoop!

Kondome 'n kort profiel

Dismistificando die vrouekondoom

Kondome, 'n bondige profiel

Na die lees van ESTs drie tekste het 'n paar volgende gedagtes lyne

Moorddadige skurke, in die strewe om PrEP en TasP te verkoop, verminder die gehalte van kondome. Daar moet geglo word dat hulle nie kinders, dogters, nefies, niggies het of nie omgee vir hierdie ding wat vir die grootste deel van my lewe nie familie gehad het nie ...

Daar dink ek ...

As u moet praat en my of Beto Volpe nie kan vind nie, is dit 'n baie meer gebalanseerde opsie, Beto, dan kan u ook u boodskap stuur. Miskien kan ek 'n rukkie neem. Ek kyk die boodskappe na die middag, kort daarna, eintlik om 20:00.
Dit word al moeiliker om hierdie tipe ding vir my te tik.
En ek het uiteindelik 'n interval tussen een paragraaf en 'n ander nodig.

Maar wees seker van een ding wat ek geleer het:

Tyd en geduld los omtrent alles op!
----------------------------Privacy As u hierdie boodskap stuur, word u geïmpliseer dat u ons privaatheids- en databestuursbeleide gelees en aanvaar het. [/ aanvaarding]

Aanbeveel om op hierdie blog te lees

Leesvoorstelle

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Moet u gesels? Ek probeer hier wees op die tydstip wat ek gewys het. As ek nie antwoord nie, was dit omdat ek dit nie kon doen nie. Een ding waarvan jy seker kan wees. Ek antwoord altyd op
%d Bloggers soos hierdie: