Die Plan van UNAIDS te bestry die MIV sal nie werk nie, sê navorsers

Tuis » Virale lading » Die Plan van UNAIDS te bestry die MIV sal nie werk nie, sê navorsers
Virale lading

'N Nota van die redakteur:

Ek het nie toe te laat om op sekere "kommentaar", want hulle is, in werklikheid, probeer om die vlamme en besprekings veroorsaak, so wanneer nie die persoonlike aanval te bereik, met mense uit 'n ryk woordeskat wanneer dit kom by beledig mense en wat eerder didaktiese om nie Ek dus "ongeluk voëls en hees toeter" Ek het nie gesien het nie.

"Site-Vuil en asblik Blog Ek is gewoond daaraan. Na alles, ek is hier sedert die jaar tweeduisend toe was die plek wat die voormalige Nasionale Koördinering STD / vigs, die GAPA, die giv en my vrou was!

Op daardie tydstip was dit algemeen om e-pos bel my aidética closeted sigaret en ander blábláblás wat net pla my ontvang, ek hoef nie manlikheid verklaring en, benewens, daar is ook 'n paar vroue van die verlede wat op enige manier, wil "middagete ". Ek weet goed dat die hoofgereg middagete sou wees en ek is nie aan estultices.

Ek het 'n bachelor party Ek geduur n jaar en het 'n paar mense, veral die een wat ek wou, deur al beteken 'n woonstel te huur vir my, in haar naam en dan, afskeid BA gelaat, maar ek wanneer ek wil, ek is erger as seep.

Ek hou daarvan om goeie nuus te gee. Maar op 'n verantwoordelike.

'N geruime tyd gelede, "media spesialis" en die geleentheid media vrygestel nuus dat het as bron "The Lancet " wat in die genesing van 'n paar mense gepraat en dit was alles 'n kwessie van maande. Ek onthou dit was 'n Sondag, 'n slegte dag vir nuus versprei sonder 'n goeie grondslag, en versigtig na my bronne en daar was nie 'n enkele noot, 'n lid slegs verwys na alles wat ek lees dat Sondag ophef en, soos ek geleer het hard, "in twyfel, nie meer as"!

En het heen

Die volgende dag was, in groot letters die ontkenning van alles wat ek lees en vertaal alles wat ek gedink het was die beste, wie se skakel ek sit aan die einde.

'N geruime tyd gelede het ek 'n konferensie bygewoon, wat bygewoon is deur iemand wat 'n optimisme aan al die toets het en berig dat daar, wat "Ons is baie naby aan die bereiking van die 90-90-90 doel te bereik. "

Verskoon die meningsverskil, hoef 'n mens nie 'n meester in die statistieke om te weet, selfs in 2016, dit sou hoogs onwaarskynlik wees dat ons het die 2020 om% van mense met MIV gediagnoseer is met negentig persent van die mense in die behandeling en negentig persent 90 hulle met onopspoorbaar virale lading. By wyse van illustrasie, ek het die raadpleging van my vrou om 'n dokter en sy sê ek pasiënte weier om die positiewe diagnose (aan die ander kant aanvaar, aan die ander kant, hulle ook weier om die negatiewe diagnose ontvang ... Ek het die kenmerkende geval die persoon met wie "dialoguei" vir ses maande en, in die einde, was ek moeg, om te sien dat hy nie 'n oortuiging gekry het nie, en hy vererg omdat ek nie toelaat dat my om die paranoïese waan voed dit, 'n pragtige oggend het hy my en geblokkeer dan na sê:

Ek HET AIDS en sal bewys dat

Ek het gedink: Fucked! Die man sal vry uitgaan soos 'n kamikaze seksuele en vroeër of later (dit het my herinner aan Madonna in Dick spoor sing vroeër of later - EX-DJ ding) sal opdoen. Hy verskyn weer maande later en vra ek, net vir die rekord:

"So - Hy was oortuig dat "?

- "Nee"!

Ek het om te sorg vir my dinge te neem, want ek wil nie freak uit ... terug na die dokter, sê sy dat die "nuwe pasiënt goeie adhesie het nie, nie aandag te gee aan navrae, gee nie om oor CD4 en virale lading"!

Ek sê hier dat hulle nie moeite doen met dit en moenie bal nie gee om niks, want hulle het gesien dat ons wat MIV ontdek in ons liggame voor daar enige oorblyfsels van hoop, maar om die een wat ons gehad het in onsself en God het gesien, en in my spesifieke geval, ek het amper drie maande gaan een, soms twee begrafnisse per dag en ook omdat hulle nie sien nie, 'n frats van advertensies, maar 'n globale werklikheid

Therese-Frare-david-Kirby (1)

Ja. Die sentrale steunpunt van die 90-90-90-meta, wat goed gedissekteer is in die teks wat ek hieronder vertaal het, het ten doel om die volgende te doen:

Ons kan hulle nie genees

Ons kan hulle nie doodmaak

Ons kan hulle nie laat vaar

Insetsel PREP as 'n planeet oplossing (daar is mense daar buite sê dat kondome is net 97% ervaar. Ek sal ook skakel verlaat om dit te.

En ons hoop hulle sterf.

Ek weet nie van die planne van God met betrekking tot my, maar op grond van wat dr het vir my gesê. Naomi (nie die Campbell) Ek is van plan om te gaan na die 90.

Ek vra om verskoning vir die grootte van die noot. Maar ek kan jou verseker, ek help myself hier. Daar sal nog baie om te sê nie

Die 90-90-90 doelwitte is waarskynlik onbereikbaar weens die hoë persentasie van mense wat met MIV leef in afgeleë gebiede in Afrika.

'N Groep navorsers het aangevoer dat die gesamentlike plan van die Verenigde Nasies se oor MIV / vigs (UNAIDS) om die MIV oorkom deur wat bekend staan ​​as behandeling as die voorkoming (TASP) nie haalbaar is nie as gevolg van die probleme in die bereiking van die groot aantal mense wat in afgeleë gebiede van sub-Sahara Afrika, Mediese Xpress verslae.
In 2014, UNAIDS genooi nasies te 90% van hul onderskeie bevolkings gediagnoseer MIV, 90% van hierdie groep antiretrovirale (ARV) en 90% van viraal-onderdrukte groep 2020 te verkry. Dit sou beteken dat 73% van die MIV bevolking van 'n nasie 'n onopspoorbaar virale lading, wat die opname het bevind is in verband met 'n baie lae risiko, moontlik nie bestaan ​​nie sal hê, om die virus oordra aan ander.
UNAIDS voorspel dat die realisering van 90-90-90 feat, sit nasies op die pad na 'n aansienlike vermindering in tariewe van nuwe MIV-infeksies en uiteindelik uit te skakel die virus as 'n groot bedreiging vir openbare gesondheid.
Publiseer hul bevindinge in Science Translationele Medicine, navorsers van die nuwe studie gebruik statistiese kartering metodes om te skat waar hulle woon almal MIV-positiewe mense in Lesotho. Ongeveer 'n kwart van die volwasse bevolking van die Sahara nasie leef met die virus.
Die studie se skrywers het bevind dat die UNAIDS benadering tot die inhoud van diagnose, behandeling en virale onderdrukking MIV bereik baie hoë vlakke maak is 'n groot uitdaging in Lesotho, want die bevolking van MIV in die land is wyd verspreid: Slegs 30% live in stedelike gebiede. Dit sou 'n aansienlike uitdaging aan te spoor en te voorsien MIV-toetsing word om al hierdie individue en hou hulle in gereelde doeltreffende mediese sorg wees. 'N Aansienlike aantal MIV-positiewe mense in die land woon in gebiede waar daar net twee of minder mense met MIV per vierkante kilometer.
Die navorsers het 'n ander strategie gebruik vestigingspatrone, bevolkingsdigtheid en ruimtelike rangskikking van die MIV bevolking in die land om hulpbronne meer doeltreffend toe te ken aan die epidemie te beveg.

Vertaal deur Cláudio Macedo doen Oorspronklike in UNAIDS se plan om Klits MIV-pandemie sal nie werk nie, navorsers beweer

Hersien Mara Macedo

Kuur vir MIV is daar nie voor om die draai .... Maar daar is hoop!

Kondome 'n kort profiel

Dismistificando die vrouekondoom

Kondome, 'n bondige profiel

Na die lees van ESTs drie tekste het 'n paar volgende gedagtes lyne

Moorddadige skurke, in die strewe om PrEP en TasP te verkoop, verminder die gehalte van kondome. Daar moet geglo word dat hulle nie kinders, dogters, nefies, niggies het of nie omgee vir hierdie ding wat vir die grootste deel van my lewe nie familie gehad het nie ...

Daar dink ek ...

Verwante publikasies

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid