Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

Die lewe met MIV Die lesse wat ek geleer het. Deur Nick Domitrovich en Cláudio Souza

Jy is in Inisiasie ** Vigs ** Die lewe met MIV Die lesse wat ek geleer het. Deur Nick Domitrovich en Cláudio Souza
Beeld standaard
Vigs

Tien lesse wat ek moes leer terwyl ek my eerste jare geleef het ná diagnostiese MIV-teenliggaam Toetsing deur Nick Domitrovich

in teenstelling met die lesse wat ek, Claudius, ek geleer het oor meer as twee dekades.

Ek gaan grys

Verlede jaar, in 21 2015 Desember, my dokter het my by die werk om my te laat weet dat ek vir MIV-positief getoets het. En so nie, my hele werklikheid verander.

Fisies, was dit 'n vinnige en eenvoudige reis: ek het my dokter op 23, het bykomende bloedtoetse op 24 en begin om anti-retrovirale middels op 25 (Geseënde Kersfees!)!

Ek finale bevestigende resultate ontvang in 5 Januarie en selfs Februarie 12 Ek hetz draak 'n onopspoorbaar virale lading - wat ek hou sedertdien as gevolg van die greep en drakoniese dissipline met 'n daaglikse my behandeling, my dieet en medikasie aan te dryf.

(Nota Translator se: In die Huis van vigs, waar ek myself bederf met medikasie geneem se doel is om% 95, het my meegedeel 'n verpleegster wat ek oorweeg hart suster, en sy, toe sy my sien, sê doen rekeninge wat in 'n maand dit is _aceitável_ die verlies van 'n uitlaat. Ek oorweeg onaanvaarbare n hoër s vertraag 'n uur, en dit maak my beheer met tektoniese hanteer die medikasie my vrou en iets vir hierdie site wat in baie aspekte en in hierdie goeie sal wees kan ontwikkel , in die besonder!)

Maar dit gaan nie oor my fisiese reis nie. Daar is baie geskryf oor die fisiese en mediese aspekte van MIV ontwikkelings, ek aansporing om te lees op hierdie site, soropositivo.org, wat meer as 540 openbare bladsye en oor 4000 argief het, en jy kan voel dit moet kyk vir my , Cláudio Souza (Macedo?) Vir WhatsApp en + 55 11 FORCED OM VIR JOU TE VERWYDER as jy alleen voel of met enige vrae. Oor die immunologiese venster wat ek die tekste aanbeveel wat hierin is skakel (Hierdie skakel het meer as 'n dosyn ander skakels, al verwys na relevante en belangrike aspekte vir diegene wat wil om te verstaan, om watter rede ookal is, hierdie ding so sleg behandel op die web, met die geskrifte van sadiste en ook idiote en homofobiese - in onderdrukte faggots tesis sonder moed te neem -) as jy bekommerd daaroor is, kan jy ook m soek dieselfde zap waar ek gevind lewe en hoor persoonlike stories van ander mense wat veral nuttig vir my emosionele genesing in weke kan wees , maande, maande, jare, dekades ná my diagnose, soms getel in sekondes, 'n tou agter die ander en wie weet Machado Werk van Assisi weet wat figuur die duiwel se van spraak met twee sakke, een vol muntstukke en nog 'n leegte, waar hy van vol na leeg gaan en sê: 'n ander van minder.

Die omstandighede van elke individu is anders, sowel as sy persoonlike reaksie op hul positiewe status te leer, en skryf dit, weet ek nie van plan is om niks anders as my eie storie van persoonlike aanvaarding verteenwoordig. Deur die deel van die lesse wat geleer is tydens hierdie eerste jaar positief te wees, ek hoop om twee dinge te bereik. In die eerste plek wil ek graag in staat wees om iemand wat dalk net hul eie manier in die lewe met MIV of VIGS leer, of wat 'n geliefde met die reagens status vir MIV te help.

Toe ek uitgevind het, het ek geen goeie vriende wat ek geken het om MIV-positief te wees. Maar 'n kennis, wat is nou 'n vriend, het 'n paar maande voor op Facebook verskyn en hy is MIV-positief is, en dus lyk vir hom om te sien of hy bereid is om 'n koppie koffie te hê. Hy het my verhoor en dan het haar storie. Gedurende hierdie jaar het ek teruggegaan na daardie eerste gesprek baie keer en het troos in die feit dat baie van die emosies wat ek gevoel het, dink wat ek gedink het of ervarings wat ek woon is gedeelde ervarings met hierdie man, en beslis, deur ander.

Alhoewel die skrywer is "vergeet" en noem ook vroue, soms besmet in die eerste verhouding met 'n bliksem, een sacripanta wat hom gevra "bewys van liefde" (afgryse) en beland in die Straat van bitterheid of Amparo (sic) Moeder en vroue wat geglo het "veilige" as gevolg van die feit dat dit in 'n "huwelik", "en 'n stabiele verhouding" of bloot laat sak hul hoede omdat hulle liefgehad dat die man en wat uiteindelik tien, miskien ses jaar later in prenatale sorg, ontdek het en haar man haar 'n slet genoem het, Of as amarilys, in memoriam, wat die grootheid gehad het om 'n oop verhouding te hou en al wat sy gevra het, was om die kondoom te gebruik en sy het eers nege jaar later negatief gekry in 'n preoperatiewe waar 'n candidiasis opgespoor is HERHALENDE.

Tweedens, ek hoop om die oop dialoog voort te sit. Alhoewel ons 'n lang pad in die stryd teen MIV gekom in die afgelope jaar 35, daar is nog baie werk wat gedoen moet word, nie die minste nie waarvan is om op te voed en voortgaan om stigma te beveg. So sonder meer, hier is tien van die lesse wat ek geleer het tydens my eerste jaar wat met MIV leef.

1. Die middels is regtig ongelooflik

Die groot visie van een man is gewoonlik die punt van die ysberg

Goed, so ek gelieg. Ek sal 'n verklaring af te lê oor die mediese ontwikkelings.
Ek het geweet dat dwelms 'n lang pad gekom, maar damn. My mediese spesialis wat ook MIV-Ek sit hierdie nuwe dwelm vir MIV, Genvoya, een wat uit 'n vorige oproep Stribild dwelm maar met minder potensiële newe-effekte in die nier en beendigtheid. Genvoya het ten tyde van my diagnose die mark betree net 'n maand gelede.

Genvoya Dit is 'n vaste dosis kombinasie tablet van 150mg elvitegravir, 150mg van cobicistat, 200mg van emtricitabine en tenofovir alafenamide 10mg (TAF). Dit word vervaardig deur Gilead Sciences.

Elvitegravir is 'n integrase inhibeerder. Emtricitabine is 'n inhibitor van nukleosied omgekeerde transkriptase inhibeerders (NRTI) en tenofovir alafenamide is 'n nukleosied omgekeerde transkriptase inhibeerder (NtRTI). Hierdie middels help voorkom MIV te herhaal in 'n letterlike proses van verslawing van die sel totdat sy uitgeput sterf en teenliggaampies en ander verteenwoordigers van die immuunstelsel sal geleidelik en progressief te verminder die bedrag van MIV in die liggaam; dit wil sê, die maak van 'n onopspoorbaar virale lading (selfs wil raak op hierdie twee punte, die indetecbilidade en nie oordraagbaar, wat die nirvana van baie MIV-positiewe jongmense wat, glo dit of nie, stop die medikasie is, abandoam die apteek omdat onopspoorbaar ... (...) ... hulle is nie senders nie. Cobicistat is 'n middel wat gebruik word om elvitegravirvlakke te verhoog. Jy het geen anti-MIV-aktiwiteit van jou eie nie. Genvoya bied 'n volledige kombinasie van anti-MIV-middels in een pil.

Ek het DDI en in die pakket pamflet, wat ek nie meer lees, daar was 'n baie interessante newe-effek: "fulminant pankreatitis"!

Genvoya In November van 2016 ontvang bemarkingsgoedkeuring in die Verenigde State en die Europese Unie.

Die standaard dosis van Genvoya is 'n liggroen tablet een keer per dag, voedselinname -Ek wonder altyd hoe 'n hawelose persoon hierdie roetine sinkronies kan hou, om te eet en die neem van medikasie goed gevoed. Ek Benewens hierdie, want ek op die strate woon vir vyf jaar en soms kon nie bedel vir skande en selfs 'n brood ek moes eet-. Dit is gelisensieer vir gebruik in volwassenes ouer as agtien.

Vir meer inligting oor komponent van Genvoya dwelms, insluitend geneesmiddel interaksies, newe-effekte en weerstand, sien elvitegravir, emtricitabine e tenofovir (Viread).

Dit was so 'n nuwe, in werklikheid, my dokter het vir my gee 'n handgeskrewe resep, want ek was nie eens op jou stelsel. Ek voel baie op tendens met my medikasie!

Ek neem die pil keer 'n dag in die oggend, en in teenstelling met ouer dwelms, dit het ook 'n baie beperkte sigbare newe-effekte, veral 'n paar klein spysverteringsprobleme wat my gedra het in die eerste maand.

Redakteur se nota: Dit is nie almal se realiteit nie. Daar is mense wat soggens soggens en agt in die aand neem. En nie alles is hierdie pienk see nie, met lila begonias. Ja! Ek neem een ​​keer per dag, vir MIV vier dwelms, in drie tablette MIV! Twee inspuitings van Clexane, 'n antikoagulant, om 'n grensoverschrijdende effek te dek tussen die ewige vaskulitis wat deur MIV en 'n genetiese vorming van bloedklonte. Ek het 'n paar tromboflebitis gely in die linkerarm en die vriendelike naam vir dit en "herhalende tromboflebitis ") 'n eiendom van my liggaam wat my dan vaskulêre chirurg gelei het, het dr. Cinara die verpleegkundiges beveel om in die proses materiaal (bloed) te versamel vir ondersoek wat nie die are van die linkerarm gebruik het nie, dit is reeds tien jaar oud. Ja, tien jaar gelede versamel ek net bloed en bloedmateriaal van my regterarm af en die are loop uit, so gekalk, deurboor, dikwels deur verpleegsters wat gely het om aan Parkinson se siekte te ly. Die ander ding bang dat het 'n ondertekenaar in die klub is die Embolie Diep Pulmomar Herhaal - Open in 'n ander oortjie - (Ek het twee gehad en ek stel my mediese geskiedenis hier vir aflaai hier in skakel

Soos ek, wat jy sê, ou oorlog met 22 jaar van MIV-infeksie in 29 / 04 / 2017 (ja, julle wat die lees van my het 'n jonger as my leeftyd met MIV (...) ) "dinge", miskien, net miskien, is nie so eenvoudig nie, net op hierdie punt Pools: die eerste medikasie Ek het, oor 1995 AZT was. Die Bull was duidelik. 6 4 tablette elke uur, selfs as dit beteken stop slaap die pasiënt se. Geëet so goed, hard was die braking sessie na elke "neem" pille. Ek kyk na die Noorse god wat in die voorkant van my elke dag sit en vir hom gesê. AZT gestop. Hy het gesê, "Goed, dit is jou lewe." Ek het geantwoord dat dit was net dat, en as ek in ses maande om te sterf, ek wil eerder ten sterkste hulle sterf sonder braking. Hy het die tweede dosis profiláxicos TB-middels (Ek het in 'n ondersteuning huis wat 'n fokus van TB was), ek afgetree het uit die kamer, verby die apteek en oorgeneem Quine jaar om terug te kom om te gooi, net, hierdie tweede fase, dit was 'n kwessie van leer, want ek die vreesaanjaende, scary, donker en ongelooflike 149Kg bereik het en moes 'n gastroplatia maak. Ek het 'n foto van Facebook, sal ek gaan lê, want die skrik van alle.

monster Lake

2. Ook, soos ek hierbo genoem het, ek het onopspoorbaar word in net meer as 'n maand te wees op medikasie, en sodoende die skade wat die virus kan doen om my immuunstelsel vermindering, die maak van die waarskynlikheid van my verby die virus om enige 'n ander byna onbeduidende persoon (editor's note: roekelose denke ... Lees virale Blipes). As gevolg van gesondheidsorg en 'n bybetaling program geborg deur Gilead (dieselfde wat help dek die koste van Truvada, die dwelm wat tans gebruik word vir voorbereiding), ek betaal $ 0 vir 'n dwelm wat sou kos $ 3,000 / maand Ek Ek het kort ná die serokonversie van my diagnose geleer, wat net moontlik was omdat ek gereeld getoets is. En aangesien my dokter dadelik met my medikasie begin het, het hy aangedui dat ek 'n absoluut volledige, lang en gesonde lewe moet lei. Trouens, daar is 'n goeie kans dat ek nooit werklike fisiese effekte van hierdie virus sal sien nie.

Ek weet dit is nie so vir almal nie, maar Amarilis, Wat die hersiening van hierdie webwerf vir baie jare, het 'n CD4 tel bo 900 (...) Amarilis het 'n virale lading onopspoorbaar en 'n onopspoorbaar virale lading (ek soms dink dat jy hierdie sien as die "Graal - ek iets gehoor het van mond van 'n dokter wat het my verleë, voor 'n houding - verskoon die slegte woord - roekelose, maar later sien, maar vir nou is ek stel voor dat jy iets oor "leesvirale blipes en breek, hierdie hier") Slagoffer van 'n opportunistiese siekte, 'n Hodgkins Limfoom In (nou bekend as Linkfoma van Burkit; in hierdie geval, 'n neoplasma, wat is 'n eufemisme vir breinkanker! A BAQUE in ons almal

3_em_1_aids carla_cleto _-_ _-_ agencia_alagoas

Jy kan nie haastig jou genesing

Trouens, jy kan daaraan droom en by die realiteit hou dat ons die virus het, maar ons leef met die virus en tog sal ons nie noodwendig sterf as gevolg van die virus of die opportunistiese siektes sê Alice. Enige van my vriende sal sê dat ek lief is vir skedulering. Die vyfjaarplanne is so natuurlik vir my as asemhaling. So, natuurlik, toe ek ontdek het dat ek positief was, het ek dadelik 'n plan gemaak van hoe ek dit gaan hanteer.

Dit was soos volg:

  1. Januarie - Laat my toe om hartseer te wees. Verteer alles. Koers emosies. Drink nie.
  2. Februarie - die stukke optel. Voort te gaan. Begin joga. Nie drink nie.
  3. Maart - na normaal terugkeer.

Ek, Cláudio Souza, 'n ander meisie afgehang liefdadigheid programme wat nie hierdie, lea verstaan hier.

Sy het vir my wat ek kon, en ek het nie geweet of sy kon. Ek het nie haar gesig onthou, want my skaamte was so groot dat ek nooit haar gesig en kon kyk in die middel van alles wat tsunami ek word verswelg, verdrink en grond, hou ek selfs die beeld van 'n paar swart scarpin en mooi gevormde bene (ja! Ja! Ek is feitlik hopeloos en net 'n baie wyse vrou het die formule vir my langs haar te hou en getrou vir meer as drie jaar. Ek het nege huwelike. Hy het saam met is getroud en die huwelik meer kort geduur 5 maande, maar die meeste geduur drie jaar met verraad begin in 23º, 24º maand.

Mara hou my lojaal aan haar vir meer as vyftien jaar en as daar was 'n tyd wanneer die struktuur haar geskud ek hulp gevra (ek was in die war en verwarrend intellektuele betrokkenheid by emosionele betrokkenheid). 'N Pragtige Saterdag Ek het 'n uitweg, ek roep Mara gesê al wat my siek geword en sy wou hê ek moet huis toe kom en sy het gesê ...

Beenleutel is koeldrank!
Beenleutel is koeldrank!

"Kom terug, kom ons praat." En hier is ons. Ek neem 'n les van alles en ek het geleer om hierdie twee dinge te skei en God sal dit nooit doen nie. Ek die min geld gebruik wat sy, die programme van meisie kon my gee en ek betaal R $ 10,00 n 5ª hotel wat bekend was as Gurgel, wat 'n hoë omset was (dit was 'n nietig eksplorasie den, pow, en is bygewoon deur transvestiet) ... Ek is gesien gaan in en uit daar en alhoewel ek min of niks te doen met die manier waarop mense leef het selfs meer rede vir bespotting en 'n spot geword het, draai ek kanonvoer en selfs 'n groot vriend, iemand met wie ek nie vir jare praat maar wie Ek is mal soos 'n broer, iemand anders vermeld, soos besmet is met MIV en gesê: "Dit is ook vies". Ek het nie na die brug wat in duie gestort het, want dit was en is vir my baie belangrik, ten spyte van alles wat gedoen is om ons weg van mekaar ...

Die verandering wat sy aan my gesê ek het 'n oggend koffie terwyl ek probeer om my lewe, my finansiële onafhanklikheid te fasiliteer, maar ek kon net aanvaar haar hulp vir net meer as vyf dae en onthou ek het hom bedank, gesoen albei hande hulle en Ek het nog nooit terug na die punt waar sy my gekry, ek sien dat sy teleurgestel is vier busse vertrek en in die vyfde, sy gelaat, en ek het nooit haar lewe gesien het. Ek hoop uit my hart dat sy dit alles kan lees en weet dat sy sit die basilêre weeg het my met oënskynlik min, maar dit herstel my en vandag min, 22 jaar gelede ... Ek is hier

Wel, geen verrassing vir enigiemand, dit blyk dat dit nie is hoe dit werk nie. In 'n oomblik van frustrasie 'n week in Maart, het ek in die aand vir 'n joga-klas gegaan (dankie, Februarie!). Ek was vir 'n hele week depressief en kon nie die presiese rede hoekom vasstel nie. Alles vorder so goed, so hoekom voel ek angstig en ontsteld? Toe die klas geëindig het, lê ons vir Shavasana en die instrukteur het 'n liedjie gespeel wat ek nooit gehoor het nie: "Jy kan nie jou genesing haas nie" deur kunstenaar Trevor Hall. Daarin sing hy:
Wel, almal het hierdie hoofstuk
Donker dae en donkerder
Saturn blyk te wees terugkeer
En sy wese kan nie getem

Saturno_Depositphotos_32757335_original

Editor's Note: Daar is geen kuur en daarom is daar niks te haastig. Dit badaladíssima kuur vir 2020 (Ek wil jou tong verbrand en verkeerd, maar dit is nie wat ek lees, sien en hoor in elke ernstige plek wat handel oor die onderwerp of siekte vigs) is iets wat ek nie weet hoe dit sal teruggetrek ...

Nou is dit aan 21? "Gryp die Torch? "(" Hou die fakkel ")?

Dit is 'n sportgebeurtenis? Dit is 'n grap? 'N vete? !!!!! Of slot masjiene - Ek weet ek sal nooit genoem word 'n gebeurtenis van amFAR en ek is net my skuur. Ek sien net die Gran Circus Amfar

Meer as vyf en dertig miljoen mense het gesterf eet "fakkel in die hand" en ek sien hoeveel en hoe gereeld probeer om die Helsinki-protokol, wat die navorsing onderwerp verklaar nadat die afwerking van die navorsing moet jy die reg en verdien verander ontvang die beste beskikbare behandeling en dit vriendelik en glimlag mense, ek het die drukstuk hulle is almal WASP -White, Anglo Saksiese Protestante - en hulle het probeer om die behandeling van die onderwerp van die soeke na die beste behandeling "beskikbaar" verander.

Met hierdie, kan ons dink ons ​​liewe Nick Domitrovich tomanod genoya en goed bly by hul lense, nou blou, terwyl menslike covbaia dat al die risiko's geloop, eksperimenteer met 'n dwelm wat God en die duiwel saam kan voorspel wat sal lei vir hierdie arme "disinfiliz" daar in Sierra Leone, neem cibalena vir die pyn van perifere neuropatie en 'n kombinasie van AZT + 3TC en DDI, stadig sterf deur vigs of vergiftiging, en vriende, is daar ten minste 'n ander 35.000.000 mense miljoen gryp die torchs... Selfs wanneer

Erken dit ... Die genesing verskyn in 2020. Waarheen gaan dit? Hoe lank dit neem, tyd is geld, om hierdie hulpbronne te skuif na die suidelike halfrond, in die weste en die ooste?

Wie sal betaal vir dit? Wat die rede waarom dit?

Vir nou, 05 / 05 / 2017 Ek stop hier. As 'n vriend ... "Saporra is om dood te maak."

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

6 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Die Immune Window, 'n Papo Met Geraldinho die Macaé · Seropositivo.Org 10/12/2018 at 00:03

2 / 5 / 2017] Geraldinho de Sertãozinho: Ek het pret gehad met 'n meisie en ek het uiteindelik een keer in haar vagina ingekom (Young guard music: Poor [...]

En hier het ons hierdie antwoord
1 2

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!