19.4 C
São Paulo
25 Januarie 2020

Die lewe met MIV Die lesse wat ek geleer het. Deur Nick Domitrovich en Cláudio Souza

Beeld standaard
Vigs Virale lading Nick Domitrovich

Tien lesse wat ek moes leer terwyl ek my eerste jare geleef het ná diagnostiese MIV-teenliggaam Toetsing deur Nick Domitrovich

in teenstelling met die lesse wat ek, Claudius, ek geleer het oor meer as twee dekades.

Ek gaan grys

Verlede jaar, op 21 Desember 2015, het my dokter my by die werk gebel om my in te lig dat ek positief getoets het vir die MIV. En so het my hele werklikheid verander.

Fisies, was dit 'n vinnige en eenvoudige reis: ek het my dokter op 23, het bykomende bloedtoetse op 24 en begin om anti-retrovirale middels op 25 (Geseënde Kersfees!)!

Ek finale bevestigende resultate ontvang in 5 Januarie en selfs Februarie 12 Ek hetz draak 'n virale lading indetectável – que eu mantenho desde então, devido à aderência e disciplina draconiana com que conduzo diariamente meu tratamento, minha alimentação e tomada de medicação.

(vertaling van die vertaler: In die Huis van Vigs, waar ek myself behandel, is die doel om die medikasie te neem 95%, het 'n verpleegster meegedeel dat ek 'n suster is; en sy, toe sy sien hoe ek wiskunde doen, het gesê dat dit binne 'n maand aanvaarbaar is die verlies van 'n afsetpunt. Ek beskou 'n vertraging van een uur as onaanvaarbaar en dit veroorsaak dat ek my vrou se medikasie met 'n tektoniese vuis beheer, en miskien is ek besig om iets vir hierdie webwerf te ontwikkel wat op baie maniere goed sal wees!

Maar dit gaan nie oor my fisiese reis nie. Daar is baie geskryf oor die fisiese en mediese aspekte van MIV ontwikkelings, ek aansporing om te lees op hierdie site, soropositivo.org, wat meer as 540 openbare bladsye en oor 4000 argief het, en jy kan voel dit moet kyk vir my , Cláudio Souza (Macedo?) Vir WhatsApp en + 55 11 FORCED OM VIR JOU TE VERWYDER se você se sentir sozinho ou com alguma dúvida. Sobre venster tydperk que recomendo os textos que estão neste skakel (este link tem mais de uma dezena de outros links, todos apontando para aspectos relevantes e importantes para quem quer compreender, seja lá por que motivo for, esta coisa tão mal tratada na WEB, com escritos de sádicos e também de idiotas e homofóbico – em tese viados recalcados sem coragem de se assumirem -) se você está preocupado com isso, também pode m procurar no mesmo zap onde eu encontrei a lewe e ouvi histórias pessoais de outros seres humanos que podem ser especialmente úteis para a minha cura emocional nas semanas, meses, meses, anos décadas após o meu diagnóstico, as vezes contados em segundos, um enfileirado atrás do outro e quem conhece a Obra de Machado de Assis sabe bem o que representa a figura de retórica do diabo com dois sacos, um cheio de moedas e outro vazio, onde ele passa a do cheio para o vazio e diz: “outra de menos”….

Die omstandighede van elke individu is anders, sowel as sy persoonlike reaksie op hul positiewe status te leer, en skryf dit, weet ek nie van plan is om niks anders as my eie storie van persoonlike aanvaarding verteenwoordig. Deur die deel van die lesse wat geleer is tydens hierdie eerste jaar positief te wees, ek hoop om twee dinge te bereik. In die eerste plek wil ek graag in staat wees om iemand wat dalk net hul eie manier in die lewe met MIV of VIGS leer, of wat 'n geliefde met die reagens status vir MIV te help.

Toe ek uitgevind het, het ek geen goeie vriende wat ek geken het om MIV-positief te wees. Maar 'n kennis, wat is nou 'n vriend, het 'n paar maande voor op Facebook verskyn en hy is MIV-positief is, en dus lyk vir hom om te sien of hy bereid is om 'n koppie koffie te hê. Hy het my verhoor en dan het haar storie. Gedurende hierdie jaar het ek teruggegaan na daardie eerste gesprek baie keer en het troos in die feit dat baie van die emosies wat ek gevoel het, dink wat ek gedink het of ervarings wat ek woon is gedeelde ervarings met hierdie man, en beslis, deur ander.

Alhoewel die skrywer 'vergeet', en ek noem, is ook die vrouens, soms besmet in die eerste verhouding, met 'n bullshit, 'n sakripanta wat gevra het vir 'n 'bewys van liefde' (walging) en wat beland het in Rua da Amargura of in Amparo (sic) Moeders sowel as vrouens, wat geglo het dat hulle 'veilig' is, omdat hulle in 'n 'huwelik', 'en 'n stabiele verhouding' was, of wat bloot hul beskerming in die steek gelaat het omdat hulle liefgehad dat die man en wat uiteindelik tien, miskien ses jaar later in prenatale sorg, ontdek het en haar man haar 'n slet genoem het, Of as amarilys, in memoriam, wat die grootheid gehad het om 'n oop verhouding te hou en al wat sy gevra het, was om die kondoom te gebruik en sy het eers nege jaar later negatief gekry in 'n preoperatiewe waar 'n candidiasis opgespoor is HERHALENDE.

Tweedens, ek hoop om die oop dialoog voort te sit. Alhoewel ons 'n lang pad in die stryd teen MIV gekom in die afgelope jaar 35, daar is nog baie werk wat gedoen moet word, nie die minste nie waarvan is om op te voed en voortgaan om stigma te beveg. So sonder meer, hier is tien van die lesse wat ek geleer het tydens my eerste jaar wat met MIV leef.

1. Die middels is regtig ongelooflik

lewe met MIV
Die groot visie van een man is gewoonlik die punt van die ysberg

Goed, so ek gelieg. Ek sal 'n verklaring af te lê oor die mediese ontwikkelings.
Ek het geweet dat dwelms 'n lang pad gekom, maar damn. My mediese spesialis wat ook MIV-Ek sit hierdie nuwe dwelm vir MIV, Genvoya, een wat uit 'n vorige oproep Stribild dwelm maar met minder potensiële newe-effekte in die nier en beendigtheid. Genvoya het ten tyde van my diagnose die mark betree net 'n maand gelede.

Genvoya Dit is 'n vaste dosis kombinasie tablet van 150mg elvitegravir, 150mg van cobicistat, 200mg van emtricitabine en tenofovir alafenamide 10mg (TAF). Dit word vervaardig deur Gilead Sciences.

Elvitegravir is 'n integrase-remmer. Emtricitabine is 'n analoog omgekeerde transkriptase-remmer (NRTI) en tenofovir alafenamied-nukleosied is 'n omgekeerde transkriptase-remmer (NtRTI). Hierdie middels help om te voorkom dat MIV repliseer, in 'n letterlike proses om die sel te verslaaf totdat dit uitgeput is, sterf, en die teenliggaampies en ander verteenwoordigers van die immuunstelsel geleidelik en geleidelik die hoeveelheid MIV in die liggaam verminder; dit wil sê dat die viruslading onopspoorbaar gemaak word (ek wil nog steeds hierdie twee punte aanraak, die onopspoorbaarheid en nie-oordraagbaarheid, wat die nirvana was van baie seropositiewe jongmense wat, glo dit al dan nie, ophou om die medikasie te neem, die kliniek verlaat omdat, onopspoorbaar ... (…)… Hulle is nie senders nie. Cobicistat is 'n middel wat gebruik word om elvitegravir-vlakke te verhoog. Dit het geen eie anti-MIV-aktiwiteit nie. Genvoya bied 'n volledige kombinasie van anti-MIV-middels in een pil.

Ek het DDI geneem, en in die pakkie-insetsel, wat ek nie meer gelees het nie, was daar 'n baie interessante newe-effek: “Fulminant pancreatitis”!

Genvoya In November van 2016 ontvang bemarkingsgoedkeuring in die Verenigde State en die Europese Unie.

Die standaard dosis van Genvoya is 'n liggroen tablet een keer per dag, voedselinname -Ek wonder altyd hoe 'n hawelose persoon hierdie roetine sinkronies kan hou, om te eet en die neem van medikasie goed gevoed. Ek Benewens hierdie, want ek op die strate woon vir vyf jaar en soms kon nie bedel vir skande en selfs 'n brood ek moes eet-. Dit is gelisensieer vir gebruik in volwassenes ouer as agtien.

Vir meer inligting oor komponent van Genvoya dwelms, insluitend geneesmiddel interaksies, newe-effekte en weerstand, sien elvitegravir, emtricitabine e tenofovir (Viread).

Dit was so 'n nuwe, in werklikheid, my dokter het vir my gee 'n handgeskrewe resep, want ek was nie eens op jou stelsel. Ek voel baie op tendens met my medikasie!

Ek neem die pil keer 'n dag in die oggend, en in teenstelling met ouer dwelms, dit het ook 'n baie beperkte sigbare newe-effekte, veral 'n paar klein spysverteringsprobleme wat my gedra het in die eerste maand.

Redakteur se nota: Dit is nie almal se realiteit nie. Daar is mense wat soggens soggens en agt in die aand neem. En nie alles is hierdie pienk see nie, met lila begonias. Ja! Ek neem een ​​keer per dag, vir MIV vier dwelms, in drie tablette MIV! Twee inspuitings van Clexane, 'n antikoagulant, om 'n grensoverschrijdende effek te dek tussen die ewige vaskulitis wat deur MIV en 'n genetiese vorming van bloedklonte. Ek het al verskeie tromboflebitis in die linkerarm opgedoen en die mooi naam daarvoor en “herhalende tromboflebitis ”) 'n Eiendom van my organisme wat my destydse vaskulêre chirurg gelei het, het dr. Cinara die verpleegkundiges opdrag gegee om in die proses om materiaal (bloed) te versamel vir ondersoek wat geen are in die linkerarm gebruik het nie, dit tien jaar aan die gang. Ja, ek het tien jaar lank net bloed van my regterarm afgehaal en versamel en die are is opraak, so deurmekaar, gesteek, dikwels deur verpleegsters wat aan Parkinson-siekte gely het (...). Die ander ding bang dat het 'n ondertekenaar in die klub is die Embolie Diep Pulmomar Herhaal - word in 'n ander oortjie oopgemaak - (ek het twee gehad en ek stel my mediese geskiedenis hier beskikbaar, hierin afgelaai) skakel

Soos ek is, wat sou u sê, ou man van oorlog, met 22 jaar van MIV-infeksie op 29/04/2017 (ja, miskien is u wat my lees jonger as my MIV-leeftyd (...) ) die “dinge”, miskien, en miskien net, is nie so eenvoudig nie, en net om die lig te werp, hierdie punt: Die eerste medikasie wat ek geneem het, rondom 1995, was AZT. Die Bull was duidelik. 6 pille elke 4 uur, selfs al beteken dit dat die pasiënt se slaap onderbreek word. Tot dusver so goed, die braking was moeilik ná elke neem van die pil. Ek het na die Nordiese God gekyk wat elke dag voor my sit en dit vir hom sê. Ek het gestop met AZT. Hy het gesê: 'Goed, die lewe is joune.' Ek het geantwoord dat dit presies dit was, en as ek oor ses maande moes sterf, sou ek dit met nadruk verkies om hulle dood te maak sonder om te braak. Hy het die tweede dosis profylaktiese middels teen tuberkulose deurgemaak (ek het in 'n ondersteuningshuis gewoon wat tuberkulose was), ek het die kamer verlaat, in die apteek deurgebring en dit het my vyf jaar geneem om weer te braak, maar, in hierdie tweede fase was dit 'n kwessie van leer, want ek het die angswekkende, eng, donker en ongelooflike 149 kg bereik en ek moes gastroplastiek kry. Ek het 'n foto van Facebook wat ek onder almal se afgryse sal plaas.

monster Lake

2. Boonop het ek, soos ek hierbo genoem het, binne net 'n maand nadat ek medisyne gehad het, onopspoorbaar geword, en sodoende die skade wat die virus aan my immuunstelsel kan aanrig, verminder, en die waarskynlikheid dat my virus sou oorgaan, verminder aan enige ander byna onbeduidende persoon (redakteursnota: Roekelose denke… Lees virale Blipes). As gevolg van gesondheidsorg en 'n bybetaling program geborg deur Gilead (dieselfde wat help dek die koste van Truvada, die dwelm wat tans gebruik word vir voorbereiding), ek betaal $ 0 vir 'n dwelm wat sou kos $ 3,000 / maand Ek Ek het kort ná die serokonversie van my diagnose geleer, wat net moontlik was omdat ek gereeld getoets is. En aangesien my dokter dadelik met my medikasie begin het, het hy aangedui dat ek 'n absoluut volledige, lang en gesonde lewe moet lei. Trouens, daar is 'n goeie kans dat ek nooit werklike fisiese effekte van hierdie virus sal sien nie.

Ek weet dit is nie so vir almal nie, maar Amarilis, que foi revisora deste site por muitos anos, tinha uma contagem de CD4 acima de 900 (…) Amarilis tinha a Carga Viral indetectável e a carga viral indetectável (eu as vezes penso que vocês vêem isso como o “Graal – Eu ouvi algo da boca de uma médica que me deixou, perplexo, diante de uma atitude – com o perdão da má palavra – temerário, mas tratarei disso depois, mas por agora eu sugiro que leiam algo sobre “virale blipes en breek, hierdie hier“) Slagoffer van 'n opportunistiese siekte, a Hodgkins Limfoom In (nou bekend as Linkfoma van Burkit; in hierdie geval, 'n neoplasma, wat is 'n eufemisme vir breinkanker! A BAQUE in ons almal

3_em_1_aids carla_cleto _-_ _-_ agencia_alagoas

Jy kan nie haastig jou genesing

Trouens, jy kan daaraan droom en by die realiteit hou dat ons die virus het, maar ons leef met die virus en tog sal ons nie noodwendig sterf as gevolg van die virus of die opportunistiese siektes sê Alice. Enige van my vriende sal sê dat ek lief is vir skedulering. Die vyfjaarplanne is so natuurlik vir my as asemhaling. So, natuurlik, toe ek ontdek het dat ek positief was, het ek dadelik 'n plan gemaak van hoe ek dit gaan hanteer.

Dit was soos volg:

  1. Januarie - Laat my hartseer wees. Verteer alles. Klassifiseer emosies. Drink hulle almal.
  2. Februarie - Neem die stukke. Gaan aan. Begin joga. Moenie drink nie.
  3. Maart - Terug na normaal.

Ek, Cláudio Souza, 'n ander meisie afgehang liefdadigheid programme wat nie hierdie, lea verstaan hier.

Sy het vir my wat ek kon, en ek het nie geweet of sy kon. Ek het nie haar gesig onthou, want my skaamte was so groot dat ek nooit haar gesig en kon kyk in die middel van alles wat tsunami ek word verswelg, verdrink en grond, hou ek selfs die beeld van 'n paar swart scarpin en mooi gevormde bene (ja! Ja! Ek is feitlik hopeloos en net 'n baie wyse vrou het die formule vir my langs haar te hou en getrou vir meer as drie jaar. Ek het nege huwelike. Hy het saam met is getroud en die huwelik meer kort geduur 5 maande, maar die meeste geduur drie jaar met verraad begin in 23º, 24º maand.

Mara het my meer as vyftien jaar lank lojaal teenoor haar gehou, en as daar 'n tyd was waarin die strukture geswaai het, het ek haar om hulp gevra (ek was verward en het ek verwar deur intellektuele betrokkenheid en emosionele betrokkenheid). Op 'n pragtige Saterdag het ek uitgegaan, Mara gebel, gesê alles wat my bekommer, en as sy wil hê ek moet huis toe kom en sy het gesê ...

Beenleutel is koeldrank!
Beenleutel is koeldrank!

- "Kom terug, laat ons praat". En hier is ons. Ek leer 'n les uit alles en ek het geleer om hierdie twee dinge te skei, en as God my dit toelaat, sal dit nooit gebeur nie. Ek het die bietjie geld wat sy, die programmeisie, vir my kon gee, gebruik en ek betaal R $ 10,00 in 'n 5de hotel wat bekend staan ​​as Gurgel, wat 'n hoë omset was (dit was 'n pimpende uitbuitery, pow en word gereeld deur transvestiete besoek) ... ek is daar in en uit gesien, en hoewel ek weinig of niks te make het met die manier waarop mense leef nie, het ek nog meer redes vir skending en spottery gegee, maar ek het kanonvoer en selfs 'n goeie vriend, iemand met wie ek al jare nie gepraat het nie, maar wat ek as 'n broer liefhet, noem 'n ander persoon wat MIV besmet het en sê: 'Hy is ook besmet'. Ek het hom nie na die brug gestuur wat geval het nie, want hy was en is baie belangrik vir my, ten spyte van alles wat gedoen is om ons van mekaar te hou ...

In ruil vir wat sy my gegee het, het ek ontbyt geëet terwyl ek probeer het om my lewe moontlik te maak, my finansiële onafhanklikheid, maar ek kon net meer as vyf dae haar hulp aanvaar en ek onthou dat ek haar bedank het, albei haar hande gesoen het en Ek het nooit weer teruggekeer na die plek waar sy was nie, ek het gesien dat sy wag vir vier busse om te vertrek, en op die vyfde plek het sy vertrek, en ek het haar nooit weer lewend gesien nie. Ek hoop van harte dat sy dit alles kan lees en weet dat sy die basiese gewig wat sy vir my gegee het, blykbaar weinig opgelê het, maar hierdie klein bietjie het my herstel en vandag, 22 jaar gelede ... is ek hier

Wel, niemand verbaas nie, dit blyk dat dit nie is hoe dit werk nie. In 'n oomblik van frustrasie 'n week in Maart is ek die aand 'n joga-klas (dankie, Februarie!). Ek was 'n hele week depressief en kon nie die presiese rede identifiseer nie. Alles het so goed gevorder, so hoekom het ek angstig en ontsteld gevoel? Toe die klas eindig, het ons vir Shavasana gaan lê en die instrukteur het 'n liedjie gespeel wat ek nog nooit vantevore gehoor het nie, "You can rush your healing" van kunstenaar Trevor Hall. Daarin sing hy:
Wel, almal het hierdie hoofstuk
Donker dae en donkerder
Saturn blyk te wees terugkeer
En sy wese kan nie getem

Saturno_Depositphotos_32757335_original

Redakteur se nota: daar is geen genesing nie en daarom is daar niks om oor te jaag nie. Hierdie baie bekende genesing vir 2020 (ek wil my tong verbrand en verkeerd wees, maar dit is nie wat ek lees, sien en hoor op elke ernstige plek wat oor die onderwerp of die vigsiekte handel nie), is iets wat ek nie weet hoe dit sal skande maak nie ...

Nou is dit vir 21? "Gryp die fakkel? ”(“ Hou die fakkel vas ”)?

Is dit 'n sportbyeenkoms? Is dit 'n grap? 'N Vete? !!!!! Of 'n slotmasjien - ek weet dat ek nooit na 'n amFAR-geleentheid geroep sal word nie en ek gee nie om nie. Ek het net die Gran Circus Amfar gaan besoek

Meer as vyf-en-dertig miljoen mense is dood met die "fakkel in die hand" en ek het gesien hoeveel en hoeveel keer hulle probeer het om die protokol van Helsinki te verander, wat sê dat die navorsingsonderwerp, nadat hulle die navorsing voltooi het, die reg moet hê en dit verdien. die beste behandeling wat beskikbaar is en hierdie vriendelike en glimlaggende mense ontvang, het ek die indruk dat hulle almal WASP's is - Wit, Anglo Saxon Protestant - en hulle het probeer om die behandeling van die navorsingsonderwerp te verander na die beste "beskikbare" behandeling.

Daarmee kan ons ons voorstel dat ons dierbare Nick Domitrovich tomanod genoya en goed leef met sy lense, nou blou, terwyl die menslike covbaia wat al die risiko's geneem het, 'n dwelmmiddel wat in God en die Duiwel saam probeer kan voorspel wat die resultaat van hierdie armes sou wees. 'Disinfiliz' daar in Sierra Leone, neem cyborg vir die pyn van perifere neuropatie en 'n kombinasie van AZT + 3TC en DDI, wat stadig sterf aan vigs of vergiftiging, en vriende, daar is ten minste vyf en dertig miljoen mense gryp die torchs... Tot wanneer

Laat ons erken ... Die genesing verskyn in 2020. Waarheen gaan dit? Hoeveel tyd neem dit, tyd is geld om hierdie bronne na die Suidelike Halfrond, na die weste en na die ooste te verskuif?

Wie sal betaal vir dit? Wat die rede waarom dit?

Vir vandag, 05/05/2017, stop ek hier. Soos 'n vriend sê ... “Saporra is 'n moordenaar”.

Ek hou nie van PreP binne die konteks waarin dit ingevoeg is nie

Verwante artikels wat u dalk wil lees

5 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

Deel bladsy

Naby
U mening is baie belangrik!

Wil u u mening oor Blog Soropositivo.Org gee?

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Verskaf asseblief u e-pos as u wil, sodat ons u antwoord kan stuur

Dankie. Ons het u mening ontvang en sal binnekort weer by u kom

MIV-positiewe blog