Die Immunologiese venster is 'n ewigheid met elke minuut

Dit is 'n interessante fokus op die immuun venster: die ewige immuun venster

Die immunologiese venster met elke minuut wat verby is, het die persoon van 'n ewigheid!

Die waarheid is dat ek nie weet wanneer hierdie pos sal gepubliseer verskyn, maar vandag is Julie 31 2014. Dit is 'n dag sal ek altyd onthou, want vandag, na die laai van 'n swaar klip op sy skouers en met die onsekerheid van of ek was 'n draer van MIV, nou, uiteindelik, ek weet.

Na baie nood het ek wakker geword om die MIV-vinnige toets by een van die MIV-klinieke wat regdeur Meksiko gevind is, veral in die staatskapitale, te doen. (dit is die chaos in Mexiko)

Die immuun venster !! Ewige Immuniteitsvenster! Eeuwigheid elke minuut

Wel, nou, ek sal jou vertel hoe dit was: ek het daar met baie, baie, baie vrese gekom. Toe ek aankom en toe ek binnekom, het ek die mense gesien wat daar vir konsultasies gewag het. Dit het my byna voor die hand liggend dat hulle almal MIV gehad het. Daar was allerhande mense: diegene wat gepraat het, diegene wat gelag het en diegene wat nie gepraat het nie en het hartseer gesigte gehad (ek verstaan ​​hulle perfek).

A venster Immunologiese Ewige elke minuut, meer vrees, en nog 'n ewigheid selfs swaarder.

Soos ek genader om die balie ou wat ek genoem na hom wat ek het gekom om 'n vinnige toets van MIV te doen. Hy het die sielkundige en hierdie het my gevra 'n oomblik om te wag nie, so ek sit en wag.

Terwyl hulle wag, nog steeds voel baie bang, en die idee om uit te kry deur my gedagtes gegaan, en so het ek gedoen. Ek gryp my selfoon en voorgegee 'n oproep uit te kry. Nie by my opgekom 'n ander verskoning dus die kliniek verlaat. Maar toe ek sou die hoek draai, iets het my gekeer (ek glo dit was die klein moed Ek het links), so ek het terug en gaan sit weer om te wag.

Watter tang na die immunologiese venster elke minuut is 'n eterminade, dring ek aan! Ek het dit so ervaar! 🙂

Nog vyf minute geslaag, en die sielkundige het my gevra om by haar kantoor in te gaan. Daar was dit net haar en ek, en sy het my gevra oor my laaste onbeskermde verhouding en ander vrae soos ek die antwoorde op 'n blad gemerk het. Een ding is seker, hy het my nooit my naam gevra nie, aangesien die vinnige toetse vertroulik is, het hy net gevra vir my ouderdom en my handtekening. Sy was baie gaaf, ek het nooit geoordeel vir enigiets nie. Inteendeel, die sielkundige ondersteun my en feliciteer my omdat ek besluit het om die toets te neem:

"Maak nie saak hoeveel tyd verby is nie, die belangrikste ding is dat jy hier is," het hy my vertel.

Hier praat ek, Claudius. Dit is moeilik om daarheen te gaan en ek ken baie mense wat, gelag, weggehardloop het! Moet terugkom! Dit is soos die wet van swaartekrag, soos Lilian AF my vertel het: "Die onsigbare wet van swaartekrag."

Sodra dit geslaag het, het die biochemie my toets gedoen. Dit was baie maklik en eenvoudig, hy het my gevra om te wag vir 15 minute. Dit was duidelik dat hulle 15 was, baie, baie gespanne minute, van vrees en lyding. Dit sal my wees, "het hy gesê.veroordeel om met vigs te leef"?

Die immunologiese venster elke minuut 'n groter en skrikwekkende ewigheid - Die tyd vir ja, cazuza !!!

Soos wat die tyd verby - ek glo dit was eintlik minder as 10 minute - sy het my in sy kantoor. Daar is nog steeds my sit en sy het gesê: "die resultaat was negatief."

Die immunologiese venster in my daeboek
Jy sien hierdie prent en dink: Wat 'n gesig. En dit is ook goed. Maar ek wil hê jy moet dink; Hoeveel dae en nagte van vrees en onsekerheid sal ek in hierdie boek moet opteken. Die slegter kennisgewing is beter as enige angstig wag, want dit laat jou toe om die "beheer" van jou lewe te kan begelei! Skep jou skyfies daarop

"Moeder Dogter" Ek het by myself gedink, en ek voel 'n koue loop langs my ruggraat. Ek het gevoel asof 'n groot gewig laat my 'n groot verligting, iets wat nie weet hoe om te beskryf. Die waarheid is dat ek het met geluk in die voorkant van haar. Ek het om verskoning gevra vir hom, en sy sê net: "Ja, dit is jou ruimte" en het my 'n serp so ek opgedroog trane.

Die immunologiese venster, 'n ewigheid elke minuut, is opgelos en verdwyn. Die probleem moet van voor af gekonfronteer word

Hy het my gefeliciteer en vir my verduidelik dat ek moet voortgaan om vir myself te sorg, en daardie een moet nooit, selfs vir liefde, verhoudings hê sonder 'n kondoom nie. Hy het ook vir my gesê dat jy nie iemand anders as jouself kan liefhê nie.

Dit is 'n groot waarheid en dit sal goed wees as u 'n bietjie meer oor die feite lees.

Ja, die immunologiese venster elke minuut dra die gewig van 'n ewigheid, maar as jy dit kan verstaan immuun feite oor haar, alles is baie makliker, en probeer ook om meer te weet oor die vigs; sien, ek sê nie jy moet ophou omgee nie, maar as jy 'n uitslag het reagens Vir MIV, die beste ding om te doen, is om dit te verduidelik en te sien, vandag is dit baie anders as wat die media ons in daardie jare gewys het d lei

Ek sê totsiens aan haar, en na alles, ek het vir hom gesê my naam.

Daar was die immunologiese venster weg en my minute het weer sestig sekondes gehad

Vriende, soos dit met my gebeur het, weet ek dat baie mense deur dieselfde situasie gaan, die lyding met die twyfel oor venster tydperk, en ek wil jou graag nooi om nie tyd te laat slaag nie, want jy kan nie so leef nie, in die onsekerheid van jou serologie. Om so te lewe is om by die helfte te leef.

Dankie vir die lees van my getuienis, baie dankie. Dit was tyd dat ek 'n verklaring bekend gemaak en gesê dit is te bang om die toets te neem, en baie mense hier my ondersteun om dit te doen, ek dank U uit my hart.

Groete en jammer vir die spelfoute

Herinneringe van Villahermosa, Tabasco, Mexico.

Vertaling van Spaans na Portugees deur Diana Margarita Sorgato

http://gtt-vih.org/participa/historias_personales/yo_los_invito_no_dejen_pasar_tiempo

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

5 Reviews

Jackye, die Bee (maak zum, zum) 10 jaar met MIV - Seropositive.Org 13 13America / Sao_Paulo Desember 13America / Sao_Paulo 2018 by 06: 06

[...] Ek sal ten minste een keer per week slaag. [...]

antwoord
Oorskakeling na Tenofovir Alafenamid hou MIV onderdruk, help niere en bene · Seropositive.Org 10 10America / Sao_Paulo Desember 10America / Sao_Paulo 2018 by 06: 39

[...] Weereens, aansienlike toename in die BMD van die middelste kolom (+ 2.95%) en hip BMD (+ 1.85%) is waargeneem in 48 weke tussen die bo skakel deelnemers PAT, met beduidende veranderinge van dié van skakel van TDF gekombineer. [...]

antwoord
Immunologiese venster. Die feite. Opgedateer 10 / 2018 · Seropositive.Org 9 09America / Sao_Paulo Desember 09America / Sao_Paulo 2018 by 16: 26

[...] Aangesien ons almal in die omgewing handel, weet ons al die eindelose dilemma van almal en dus, gebaseer op wetenskap en praktyk 30 dae. Hulle is goed genoeg vir die eksamens van die openbare stelsel (die vinnige toetse is nie [...]

antwoord
Somatisering van nuwe simptome nadat ek in my Wat'sAPP geleer het 6 06America / Sao_Paulo Oktober 06America / Sao_Paulo 2018 by 13: 19

[...] Al wat ek weet is dat ek niks weet nie. [...]

antwoord
Discordant verhouding. Renata. 'N Optrede van besoedeling 4 04America / Sao_Paulo September 04America / Sao_Paulo 2018 by 21: 01

[...] Die Immunologiese venster 'n ewigheid met elke minuut daardie tyd verbygaan [...]

antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: