Immunologiese MIV-venster en vinnige toets! Die einde van twyfel!

Jy is in Inisiasie => Vigs => VIGS na Dos 50 => Immunologiese MIV-venster en vinnige toets! Die einde van twyfel!
Vigs

Immunologiese venster van MIV. Almal is bang! En almal ignoreer byvoorbeeld die Gevaar van Hepatitis C.

Die Immuun Window is 'n soort onoplosbare "raaisel" in die gedagtes van mense. die Immuun venster op sigself is dit!

Voordat jy in jou kop 'n selfgenererende inferno skep sien wat oorgedra word en wat nie VIGS oordra nie en onthou dat dit ook waar is vir virale hepatitis soos hepatitis C wat ook 'n seksueel oordraagbare infeksie is

Miskien is dit die enigste ding wat jou sal kalmeer:

vang-of-nie-te hanteer

Ek sal dit betyds terugkom; egter .... Maar die oorweldigende aantal mense wat na my toe kom met twyfel oor "immuun venster" dit is vreesaanjaend!

Daar is mense wat na my toe kom met meer as twintig toetse van alle soorte, en vertel my dat hulle "ALLE SIMPTOME" het. Iemand wat al die simptome van VIGS het, sal in die ICU wees, tussen die lewe en die dood, met albei voete in die put en die gravedigger-drumming op die handvatsel van die graaf.

Hulle sê hulle het hoë sensitiwiteitstoetse, PCR, ELISA H1 en ELISA H2, westers en vlek ens geneem, en is nie op enige manier oortuig dat hulle regtig onreaktief is nie. Daar is diegene wat kom sonder om ten minste te verstaan ​​wat onreaktief is en daardeur selfs absurde hipoteses waar "geen reaksie"Sou die betekenis hê van 'n" nie-reaktiewe immuunstelsel, "en dus bevraagteken dat hulle dae getel is en dat sommige van hulle selfmoord verkies om so te sterf.

Die Immuun Window Volgens die Ministerie van Gesondheid:

Dertig (30) dae. Ongeag van toetse met moontlike opsporing in kleiner vensters, aangesien ons almal in die omgewing handel, weet ons al die eindelose dilemma van almal, en dus, het homself gegrond op wetenskap en die 30-dae beoefen. Hulle is goed genoeg vir openbare stelseleksamens (vinnige toetse verskil nie in generasies nie) en al wat hierbo genoem word, is "oorseal" of slegte bedoeling. Ek werk nie vir enigiemand nie. Behalwe vir jou, wie lees my op hierdie oomblik. En as jy wil ondersteun, ondersteun. As jy nie wil nie, verdwyn die teks nie en word dit nie ontoeganklik nie. Dit is 'n vrywillige werksverhouding tussen myself, Claudio Souza en God. Hoe jy daarmee handel, is tussen Hom en jou.

Die Immuunvenster ossuleer nie volgens u sondes en skuldskomplikasies nie.

U vrees en twyfel is diegene wat u Persoonlike Inferno genereer. Berou en Skuld verval nie hierdie sperdatum nie! En ek, wat bewus is van die teenwoordigheid van MIV in my liggaam, word ek nie vir iets gestraf nie. Ek het net siek geword! En niks meer nie. Ek het nie vir myself gesorg nie, ek was frivolous en onverskillig van my gesondheid en hierdie resultaat was duidelik vir my voorspelbaar! En dis alles.

Dit is jou vermoë om die veranderinge te aanvaar of nie, as jy glo dat VIGS 'n straf is!

As jy dit nie weer wil beleef nie, eenvoudig Gebruik kondome in AL jou verhoudings. Selfs in die huweliksverhouding. Ek ken baie redes vir "adviseer dit,Volgens rekening Amarilis!

Gebruik 'n kondoom in al jou seksuele verhoudings en leef jou lewe op die beste manier wat jy kan en ly nie met twyfel van immunologiese venster nie.

Jy kan hierdie inligting bevestig die webwerf STD / vigs Nasionale Program te sien, veral dié

Die teks uittreksel hieronder, in rooi, praat van Immunologiese venster MIV en is geskryf deur professionele CRT-A werk presies Gesondheid by toetsing bedryf vir MIV, sifilis en virale hepatitis, naby aan 'n metro-stasie Santa Cruz, in die stad van Sao Paulo. In dieselfde eiendom is die skyf vigs, wie se selfoon is 0800 16 25 50


Van hierdie punt af is die skryfwerk nie myne nie.

Immunologiese venster. Hierdie teks is geskryf deur die professionele persone van hierdie behandelingsentrum
Die professionele persone wat in hierdie plek werk, is baie trots daarop en as die VIGS-tuiste sluit, sal dit die enigste plek wees wat ek veilig sal voel as daar in die behandeling daar is. Die Image maak die bladsy van die sentrum self in 'n ander flap oop.

Dis nie ek nie, ek skryf. Hierdie inligting is aan my verskaf deur CRT-A Healthcare Professionals en nie net die MIV-immunologie-venster "behandel" nie. Maar, soos sifilis en ander STD (of STI's) seksueel oordraagbare siektes soos virale hepatitis.

Volgens die Tegniese Handleiding vir MIV-infeksie Diagnose gepubliseer deur die Departement van STD, vigs en virale hepatitis - Surveillance sekretariaat van Gesondheid Ministerie van Gesondheid in Desember 2013:

MIV-immunologiese venster

Die venster periode is die periode tussen infeksie met MIV tot die eerste opsporing van MIV-teenliggaampies.

Hierdie handleiding is bedoel om die diagnose van MIV te verbeter en daar was ingewikkelde vloeidiagramme om 5 2 vinnige toetse en laboratorium 3, gebaseer op die classifiação van Fiebig. Met die ontwikkeling van nuwe tegnologie vandag het ons 3ª toetse en 4ª generasie wat die venster periode verder toelaat verminder.

3ª generasie toetse is die mees algemeen gebruik word, Ontdek slegs anti-MIV teenliggaampies en die venster is gemiddeld vanaf 22 tot 25 dae; 4 generasie toetse identifiseer die P24 antigeen en anti-MIV teenliggame gelyktydig en die immunologiese venster is ongeveer 15 dae.


Vinnige MIV-toetsing word nie volgens generasie geklassifiseer nie, maar lyk soos 3-generasietoetse, terwyl MIV-vinnige toetse wat orale vloeistof gebruik, die immunologiese venster tot 30 dae kan hê. Dit is belangrik om daarop te let dat mondelinge vloeistowwe, insluitende speeksel, nie die MIV-virus bevat nie, en wat gesoek word en wat sal of mag bestaan ​​het, is MIV-spesifieke teenliggaampies en dus die Soen nie versprei VIGS of MIV


Immunologiese venster - Die Feite

Virale hepatitis

Volgens die Tegniese Handleiding vir Diagnose van virale hepatitis infeksies gepubliseer deur die Departement van STD, vigs en virale hepatitis - Surveillance sekretariaat van Gesondheid Ministerie van Gesondheid in Desember 2015:

In 18 handleiding bladsy beskryf die inkubasietydperk van die verskillende virusse wat hepatitis en diagnostiese venster laat die toetse in Brasilië vir die diagnose van virale hepatitis, onderskeidelik.

Table 4: inkubasietydperk, voorkoms van geelsug manier en chroniciteit van infeksie deur verskillende virusse wat virale hepatitis veroorsaak.

Etiologiese agent Inkubasietydperk Geelzuchtig vorm Chroniciteit
HAV 15 45 die dag 5% tot 10% in kinders onder 6 jaar;

70 die 80% in volwassenes

Daar is geen verslae van chroniese vorms
HBV 30 180 die dag 30% 90% in pasgeborenes, 5% tot 10% na 5 jaar
HCV 15 150 die dag Oor 20% 70 85% tot%
HDV Dit is soortgelyk aan hepatitis B, maar kleiner in superinfeksie: die 15 56 dae Veranderlike Veranderlike
HÉV 15 60 die dae (gemiddeld 42 dae) Veranderlike Chroniciteit verslae net in immuun individue

Sifilis

Volgens die Tegniese Handleiding vir Diagnose van Sifilis gepubliseer deur die Departement van SOS, Vigs en Virale Hepatitis - Sekretariaat van Gesondheidswaarneming van die Ministerie van Gesondheid in Mei van 2015:

Primêre sifilis

Die teenliggaampies begin om te verskyn in die bloedstroom oor die 7 10 dae na die verskyning van die sjanker. So het vroeër hierdie stadium is die immunologiese toetse kan nie teenwoordig reaktiwiteit. Die eerste immunoassay reagens om rond te word

10 dae van evolusie van die sjanker en die FTA-ABS, gevolg deur die ander treponemale toetse en

nie treponemic. Die treponemale toetse is die eerste positiewe te maak na infeksie en is algemeen in primêre sifilis positiewe uitslag in 'n treponemic toets (FTA-Abs kan reaktiewe sowat drie weke na infeksie geword).

Sekondêre sifilis

In sekondêre sifilis alle toetse wat teenliggaampies is reagense. Op hierdie stadium is dit na verwagting senior titels ontmoet in nie-treponemale kwantitatiewe toetse. Die vermoedelike diagnose en gebaseer op die teenwoordigheid van 'n tipiese letsels op die vel en slymvliese wat dikwels uitbundige daardie stadium. Bevestiging vind plaas deur die treponemale en nie-treponemale toetse.

Na afloop van die behandeling van sekondêre sifilis, die treponemale toets reagense bly dwarsdeur die lewe van die gebruiker, en nie-treponemale toetse kan veranderlike gedrag. In sommige individue geword nie reagense en ander reagense bly onbepaald in lae titers.

Latente sifilis

Sonder behandeling, na die verdwyning van die tekens en simptome van infeksie, sifilis het die latente periode as onlangse in die eerste jaar en later na daardie tydperk. Latente sifilis toon geen kliniese manifestasie.

Op hierdie stadium, al die toetse wat teenliggaampies bly reagense, en neem 'n afname in die sekuriteite in nie-kwantitatiewe treponemale toetse.

Tersiêre sifilis

Op hierdie stadium, toetse wat teenliggaampies is gewoonlik reagense, veral treponemic toetse, en die titels van nontreponemal toetse geneig om laag te wees.

Assessor - Bestuur Tegniese Ondersteuning
Verwysing en Opleiding in STD / vigs-sentrum
Staat STD / vigs - Sao Paulo
R. Santa Cruz, 81. Vila Mariana. São Paulo. SP CEP: 04121.000

Ek wil die dank Bster Pacheco vir my die skakel hieronder, wat is 'n geskenk Odin se aan diegene wat die risiko van die lewe in die ewige vensterperiode loop:

Wanneer die verstand Fabrica die siekte

Hierdie artikel is 'n groot lig (of 'n "hand aan die wiel") as jy "simptome" het.


"]


Item hieronder is nie nodig nie. Dit identifiseer jou nie. Maar jou inligting help my om met die werk voort te gaan
Soortgelyke beelde

Verwante publikasies

1.321 stellings

Adriano 4 04America / Sao_Paulo Februarie 04America / Sao_Paulo by 2019 00: 18

Ek kom oor hierdie e-pos navraag is so 'n immunologiese venster van slegs dertig tot vyf en veertig dae. Die rede hiervoor was regs mening ten gunste van 'n verpleegkundige tegniek in die jaar van 2012 in Rio Grande do Sul. Sodra hy 'n ongeluk met 'n seropositive pasiënt gehad het. Hy het al die protokolle van die Ministerie van Gesondheid gevolg. En slegs positiewe of serokonverterende ondersoek na ses maande. En die tegniese verslag van 'n deskundige op die gebied van gesondheid het gesê dat hoewel die oorgrote meerderheid na 30 na 45 dae positief was. MIV kan tot 12 maande neem vir serokonverter. Om hierdie rede is baie mense besmet. Om te vind dat hulle nie besmet is nie, verlaat hulle eweknieë. Onbewustelik. Deur skuld en openbare nalatigheid. Hierdie inligting is op die webwerf. Riscobiológico.org. Voordat ons met oortuiging verklaar, sal ons inligtingstudienavorsing soek. Om nie meer mense in gevaar te stel nie. Dit sê dat MIV tot twaalf maande kan duur, dit is nie ek nie, maar 'n deskundige in gesondheid.

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 4 04America / Sao_Paulo Februarie 04America / Sao_Paulo by 2019 06: 39

Om te begin haal ek jou aan:

Om nie meer mense in gevaar te stel nie. Dit sê dat MIV tot twaalf maande kan duur, dit is nie ek nie, maar 'n deskundige in gesondheid.

In 2012. Reg? Alles wat afkom, is die manier waarop dit is omdat jy nie weet hoe om aanlyn met die samelewing te skakel nie. Daar is baie maniere om iemand te benader en die eerste een begin met 'n hartlike aanbieding. En jy het nie enige tyd hierin in jou lewe gedoen nie.
Lees en reflekteer. en weerspieël goed, vir my geduld, vir vandag, Dit is verby

Wie gaan jy ondervra oor my werk? Ek het agttien jaar op die blog gewerk, en eerlik, ek het 'n basis om te skryf wat ek sê. Gebruik 'n meer gematigde en gesonde toon om met my te praat. Jy lyk baie verkeerd en aggressor, ek het bronne. Ek speel nie bloot met menslike lewe suiwer en bloot omdat ek vir byna 25 jaar met MIV geleef het nie. Jy dink dit is klein en jy gee my nie bewussyn nie. hierdie teks is deur my en een van my mediese infektoloë gewerk wat vandag infektoloë dink; Het die goeie om op te voed en te praat soos mense met mense. dit is net 'n waarskuwingskoot, vyf meter voor jou boog. As jy dit verstaan.

My bron is hier:

Sommige definisies: a) primêre MIV infeksie (PHI) word gedefinieer as die 6 om weke van blootstelling 12 om MIV en die teenwoordigheid van anti-MIV-teenliggaampies (soos definisie wissel met die metode wat gebruik word vir die diagnose, met die toets eerste generasie kom 3 maande wees, so hierdie verandering in definisie met die huidige metode, die maksimum toelaatbare tydperk is 45 dae). b) Akute MIV-infeksie (AHI) begin met MIV opsporing van ribonukleïensuur (RNA) en eindig wanneer plasma MIV-teenliggaampies. FIGUUR - - Waarskuwing syfer is onderworpe aan kopiereg primêre infeksie kan simptomaties in die 65 95% van pasiënte en dat die tydperk tussen 12 en 42 dae kontak wees. INDIEN gebruik, verander en kwotasie Verskaf asseblief EN OORSIG Kyk reëls) (Verwysing: Die Henn, Flateau C Gallien S. Primêre MIV Infeksie: kliniese beeld, toets, en Behandeling Kur Infect Dis Rep 2017 7 September; .. 19 (10) :. 37 doi: 10.1007 / s11908-017-0588-3). https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Henn%20A%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Flateau%20C%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gallien%20S%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279

Sy manier om homself bekend te stel, toon dat jy nie in staat is om te praat nie, en ek doen dit deur pêrels te speel.

Kyk, jy sal nie enige skakels kan oopmaak nie omdat jy nie betaal om toegang tot hulle te hê nie. Kortom, ek weet niks van die geskiedenis van die verpleegster nie, maar dit het gebeur in 2012, mense! Dit, die akkuraatheid van die eksamens groei en vorder elke dag en jy is in die verlede.
Om te begin .... Wie gaan jy ondervra oor my werk? Ek het agttien jaar op die blog gewerk, en eerlik, ek het 'n basis om te skryf wat ek sê. Gebruik 'n meer gematigde en gesonde toon om met my te praat. Jy lyk baie verkeerd en aggressor, ek het bronne. Ek speel nie bloot met menslike lewe suiwer en bloot omdat ek vir byna 25 jaar met MIV geleef het nie. Jy dink dit is klein en jy gee my nie bewussyn nie. hierdie teks is deur my en een van my mediese infektoloë gewerk wat vandag infektoloë dink; Het die goeie om op te voed en te praat soos mense met mense. dit is net 'n waarskuwingskoot, vyf meter voor jou boog. As jy dit verstaan.

My bronne is, sommige van hulle, hier:

Enkele definisies: a) Primêre MIV-infeksie (IHP) word gedefinieer as 6 tot 12 weke tussen blootstelling aan MIV en die voorkoms van anti-MIV teenliggaampies (hierdie definisie wissel met die metodologie wat gebruik word vir diagnose, Eerste generasie het 3 maande geword, dus hierdie variasie in definisie.
Met die huidige metodologie is die maksimum toegelate tydperk 45 dae);
b) Akute MIV-infeksie (AHI) begin met MIV-opsporing van plasma-ribonukleïensuur (RNA) en eindig wanneer teenliggame teen MIV voorkom. Die primêre infeksie kan simptomaties wees in 65 tot 95% van pasiënte en dit gebeur in die periode tussen 12 en 42 dae van kontak.
- FIGUUR - AANDAG DIE FIGUUR IS ONDERWERP AAN KOPIEREG. INDIEN DIT GEBRUIK WORD, MOET ASSEBLIEF DIE BRON WYSIG EN HOU EN DIE RAAD VAN DIE TYDSKRIF RAAD). Ek kon nie betaal nie! Wil jy dit vir my koop?

(Verwysing: Die Henn, Flateau C Gallien S. Primêre MIV Infeksie: kliniese beeld, toets, en Behandeling Kur Infect Dis Rep 2017 7 September; 19 (10): .. 37 doi: 10.1007 / 11908-s017-0588-. 3).
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Henn%20A%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Flateau%20C%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Gallien%20S%5BAuthor%5D&cauthor=true&cauthor_uid=28884279

Die manier waarop jy jouself voorstel, toon dat jy nie in staat is om te praat nie, en ek doen, ja, speel pêrels.

Kyk, jy sal nie 'n paar skakels kan oopmaak nie omdat jy nie betaal om toegang tot hulle te hê nie. Kortom, ek weet niks van die geskiedenis van die verpleegster nie, maar dit het gebeur in 2012, mense! Dit, die akkuraatheid van die eksamens groei en vorder elke dag en jy is in die verlede.
Respekteer wat werk terwyl jy, soos dit blyk, 'n leë kritikus en baslose is!
Jy is 'n spesie wat ek goed ken.
Kyk, dit is 5: 30 in die oggend en ek is reeds hier. Wat van jou?
Beslis by die huis, deitadinho, bedek met 'n laken van driehonderd drade, linne, durf ek wed, jy is 'n soort van museum, want dit is gebaseer op wat gebeur in 2012 om te probeer herroep wat gesê en in werklikheid 2019 !! !! Besef jy hoe pateties dit is?

As jy 'n persoon was, sou jy jou naam sê, wens my goeie oggend, goeie middag of goeie nag, vertel my dat jy inligting het wat van my af afwyk en my vra vir my bronne.

En ek sou jou vriendelik gesê het, wat my hierin gehelp het, en selfs die oorspronklike in Engels, sou ek jou 'n poging om te vertaal, gee. Dit is maklik vandag!
En as jy so terug na my toe gaan, sal ek nie so akkoord wees nie.
Dit is nie hoe jy 'n persoon nader nie. Jy herinner my aan 'n wildernis, 'n straatskrumpel om homself uit te druk, want ek het ongelukkig ongelukkig die huis verlaat en jare lank in die strate gewoon en ten spyte hiervan het ek nie 'n enkele kriminele noot teen my nie.
En ek betreur dit, hierdie manier om jouself uit te druk herinner my aan hawelose mense.
Deplore, gruwelike persoon (!!!), moet jammer wees.
Dit is nie 'n blog nie, ek is 'n man van 54 jaar. Ek het 'n idee van my verantwoordelikhede wanneer ek dit inlig.
Wil jy saamwerk?
Praat reg met my.
Werk op 'n manier saam as 'n opgevoede persoon.
Vertel asseblief wat is konkreet VANDAG en sien 'n bietjie van die geskiedenis van hierdie blog. S
en jy het geen belangstelling om saam te werk nie, hou stil en gaan kuikens op, want dit is jou gesig.
Hoekom het die verpleegster byvoorbeeld nie PEP gemaak nie? Weet jy wat PEP is?
Waarskynlik nie. Maar daar is baie om hier te sien. Hierdie blog het meer as 700 bladsye online en ander drieduisend geliasseer bloot omdat, soos hierdie veld van 2012, hierdie tekste is verouderd, stem nie ooreen nie die feite bewys tot vandag toe, of verteenwoordig verloor hoop.

Probeer jouself opvoed, praat reguit en ek kan selfs met jou praat deur Whats App.
As jy my wens geken het, het ek drie sekondes gedink (ek het te veel tyd hier by jou spandeer). Toe ek jou "boodskap" lees, was dit vir jou vier woorde, wat kortliks is, wat jy verdien.
Maar ek het 'n gehoor, meer as 1000 mense per dag, en ten opsigte van hulle hou ek stil.
As jy my zap kry. Moenie waag om te bel nie!

As jy die hel nie ken nie, wel, ek sal groot voldoening hê om jou daar te laat loop!
Dit is "GESKIEDENIS"
http://web.archive.org/web/20000821182929/http://www.soropositivo.org/
http://web.archive.org/web/20000918004606/http://www.soropositivo.org/new.html
http://web.archive.org/web/20070628214341/http://www.soropositivo.org/plus/default.asp

Ek dink dit is genoeg
😊 +
Oor PEP: https://soropositivo.org/?s=pep

Terloops: Wanneer het jy hierdie webwerf werklik gesien? Want sien, Ek is met inligting 2018 / 2019 en die plek waar jy is gebaseer op jou onnoselheid hier skiet en disrespek my in elke opsig, het ek gevind, in minder as twee minuotos, die inligting "mees up to date hulle het, * bid 3 maande *. Wil jy weet? Mag God jou beskerm as jy paniek hier uitbrei. En beskerm dit baie!
Jy hand besef wat jy is, wat jy doen, wat doen jy met soveel bullshit? !!!

En verloor hoop om nog 'n "kommentaar" te sien wat jy vrygestel het. Geen manier in die bloedige hel nie!
Sal wei
En bedek jouself, want jy het my in die begin van die werk versteur. Ek sal jou hoofpyn oor en oor gee. Deur die dom manier het jy my gerig! Vir die PQmP !!!!!!!!

antwoord
RICARDO 4 04America / Sao_Paulo Februarie 04America / Sao_Paulo by 2019 17: 54

Goeie middag my vriend Claudio Hj Ek het weer 'n vinnige toets met 121 dae weer negatief dankie aan God. Ek dink ek gaan misluk. Ek sal binnekort my eerste bydrae aan die blog plaas. Hoe is dit moeilik om uit ons kop te kom?

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 4 04America / Sao_Paulo Februarie 04America / Sao_Paulo by 2019 18: 43

Sien jy? As jy nie besluit om die uitslag as finaal te aanvaar nie, word dit 'n ewige motorfiets. Ek het direkte kontak met twee persone, een vir meer as drie jaar en een vir meer as 14 maande. En ek weet nie wanneer hulle wakker word en wakker word nie. Die feit is dat hulle alreeds my vermoënsvlug ontsnap het en psigiatriese behandeling ondergaan. Die eerste, INTERNADO in psigiatriese kliniek. Twee selfmoord poog om nie te sterf nie. Hy het ook nie 'so' nie. Kalmeer. Hierdie pas en punt

antwoord
Leonardo Felipe 6 06America / Sao_Paulo Maart 06America / Sao_Paulo by 2019 10: 21

Goeie more, ek is in 'n moeilike situasie. Soen 'n meisie + serum, het die wysheid tand uitgewys, 'n deel van die tand was op die tandvleis, ek hou nie van bloed soen. Dps van hierdie episode het ek gehad, moegheid, nag sweet, gewigsverlies, sproei, wit tong. Ek verrig 'n vinnige toets met 31 dae DPS een generasie na 4 34 dae DPS een rapirá toets met 74 dae, kan alle negatiewe vol selfvertroue wees in RELACRE MIV.?

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 8 08America / Sao_Paulo Maart 08America / Sao_Paulo by 2019 01: 03

Ek weet nie wat jy bedoel het nie "RELACRE". Aan die ander kant, ek wil om verskoning vra vir al hierdie vertraging in die beantwoording. Ek het baie ernstige probleme met die blog gehad en het amper vier weke spandeer om dit terug te kry. Dit was nie 'n eenvoudige taak nie en dit was slegs moontlik met die ondersteuning van die WordPress.com en Automattic personeel! En selfs gister, alreeds op dag sewe, het ons steeds probleme ondervind, en net nou het ons dit gewaag om te glo dat daar nie meer probleme is nie. Ru Ek haal aan jou:

Ek verrig 'n vinnige toets met 31 dae DPS een generasie na 4 34 dae DPS een rapirá toets met 74 dae, kan alle negatiewe vol selfvertroue wees in RELACRE MIV.?

Alhoewel ek tekste nog te sê "verskillende dinge", ek nooi jou uit om hierdie teks op primêre MIV infeksie en atualizadíssimos sperdatums te lees vir die omstrede onderwerp van die venster periode. Hierdie blog bestaan ​​sedert die jaar 2000. Byna negentien jaar, wat op die eerste van Augustus afgehandel sal word sedert die jaar van genade van die Here van 2019! Hy was terrein gebore eintlik Tuisblad, Blog vir die konsep kom later en ek het net om dit in 2012 neem, om verstaan ​​dat dit die veiligste manier om voorsiening te maak inligting SM hulle sien vernietig. Al hierdie word gesê om te vertel dat ek Ek het die ballast, die ervaring en die bewustheid van my verantwoordelikhede voor u en al die mense wat na u hierdie boodskap lees. Ek lees hier met menslike lewens! En ek het 'n diep respek vir die lewe. Ek word hartseer wanneer 'n vis in my akwarium sterf; en ek is baie hartseer, hoewel ek weet dat geboorte en dood soortgelyke paaie is binne 'n proses van ewige suiwering. Bewus hiervan is dat dit my selfs ernstiger maak om te dink voordat ek skryf, en om hulp te soek, voordat ek dit doen wat ek nie weet nie. Lees asseblief hierdie teks (dit sal op 'n ander oortjie oopmaak). En as jy self in jou "simptome" voorgestel word, lees asseblief hierdie e hierdie As jy verdere leiding benodig, moet asseblief nie huiwer om my te kontak nie.

antwoord
RICARDO 8 08America / Sao_Paulo Maart 08America / Sao_Paulo by 2019 08: 25

Goeie môre Claudio binnekort doen my tweede skenking aan die blog kan dit nooit ophou om te bestaan, Ek hou julle weet ek 5 vinnige toetse verlede met 121 dae nog dit nie uit my kop Ek dink ek uitgefreakt kom, hoe meer ons is volgende, het 'n lekker dagvriend

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 8 08America / Sao_Paulo Maart 08America / Sao_Paulo by 2019 16: 29

Dankie Ricardo. Met tegniese probleme het ek drie smouse by hom gebring. Alle hulp is welkom

antwoord
RICARDO 8 08America / Sao_Paulo Maart 08America / Sao_Paulo by 2019 17: 28

Ek kan nog steeds die bankrekening in Brasilië gebruik wat jy my gegee het om deposito's te maak

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 9 09America / Sao_Paulo Maart 09America / Sao_Paulo by 2019 07: 47

Hallo Ricardo, goeie oggend. Dieselfde data is en, God wil, sal altyd werk, alhoewel ek geen limiet op die rekening het nie en nie eers 'n kredietkaart nie, gebruik ek 'n debietkaart in superdigital.com.br en daarom kan ek nie "gemors".

As u belangstel om te help, kan u nie hierdie data gebruik nie!

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 21 21America / Sao_Paulo Maart 21America / Sao_Paulo by 2019 11: 33

Ek glo jy is sonder die data en ek sit hierdie prent.Data ter ondersteuning van seropositive.Org

antwoord
RICARDO 8 08America / Sao_Paulo Maart 08America / Sao_Paulo by 2019 17: 38

Hierdie ruimte kan nooit ophou nie. Jy is 'n ongelooflike mens met 'n goeie hart, as elkeen wat hier kom, help met 5 REAIS. Ek weet dit was reeds goeie grootte. Meer ongelukkig gebeur dit nie, ek probeer my resultate as definitief aanvaar maar dit eindig met die persoon se kop, dit sal moontlik wees 5 vinnige toetse almal negatief, wat later kom tot positief, ek dink nie my sielkundige is klaar nie. Claudio het geen idee nie.

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 9 09America / Sao_Paulo Maart 09America / Sao_Paulo by 2019 07: 54

Jy is 'n ongelooflike mens met 'n goeie hart, as elke persoon wat hier kom ...

Ja, Ricardo, as elke persoon wat hierheen gekom het, my gehelp het met R $ 1,00, sou ek meer as genoeg gehad het. Maar ... ek leef nog steeds!

antwoord
Elian Gomes 21 21America / Sao_Paulo Maart 21America / Sao_Paulo by 2019 13: 46

hallo goeie middag Elian Gomes my naam gehad vaginale onbeskermde seks met 'n serologie vrou onbekend, nadat 32 dae het 'n MIV merk onreaktiewe aksie toets gaan voort op neura om 65 dae gesoek die CTA gemaak 'n ander immunoassay ook onreaktiewe om terug 87 die GTA en redid die toets ABON Bioclin fingerstick ook onreaktiewe hulp me'm freaking verskyn puisies op my bors en ek is baie toe neus toscindo wat die waarskynlikheid van vals negative'm circunsidado weens fimose.forte drukkie my liewe.

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 22 22America / Sao_Paulo Maart 22America / Sao_Paulo by 2019 07: 03

Lees asseblief hierdie: https://soropositivo.org/2019/01/28/infeccao-aguda-por-hiv/ En sê vir my, as jy wil en kan, feite wat hom gelei om te glo dat mag in aanraking kom met MIV gekom? Dit beteken natuurlik nie die minste twee en sewentig uur, maar in een of ander manier kennis is nooit te en ek stel voor jy lees op PREP en PEP. Die persoon is van onbekende serologie !!! Hoekom dink jy kon jy met MIV gekontrakteer het? Is jy nie somatiseer nie? Ek het probleme met my stelsel en ek sal respoder klik om kommentaar te lewer en dan soek vir 'n bladsy wat jy insiggewend kan oorweeg.

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 22 22America / Sao_Paulo Maart 22America / Sao_Paulo by 2019 07: 11

Dit is nie 'n statistiese vraag nie, ek het jou vrae alreeds beantwoord om te wys dat dit anders is. Leer iets oor PEPaangesien dit baie algemeen is dat mense van tyd tot tyd op die fout aandring en dit kan jou van baie hoofpyn voorkom. 🙂

antwoord
Elian Gomes 22 22America / Sao_Paulo Maart 22America / Sao_Paulo by 2019 09: 55

jy is 'n verligte om my god vriend hom 'n lang lewe te gee om jou te help om meer en meer mense sal altyd vra in my horaçoes dat God jou beskerm, te gaan dankie probeer om my lewe te volg met hierdie stembusse toetse wat ek gedoen het met 87 dae groot drukkie dankie van die hart

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 22 22America / Sao_Paulo Maart 22America / Sao_Paulo by 2019 10: 41

Ek kan met my werk hom gerusstel. Hierdie werk gebruik hulpbronne en benodig hulp. Een keer in 'n leeftyd hoef dit nie lank te wees nie. Al wat dit neem, is welwillendheid en hart. [paypal_donation id = 149909]

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 4 04America / Sao_Paulo Februarie 04America / Sao_Paulo by 2019 07: 34

Baie dankie! Jy moet opgemerk het dat die dagbreek hier begin warm geword het.

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 21 21America / Sao_Paulo Maart 21America / Sao_Paulo by 2019 18: 07

Jy sien een ding. As die persoon PEP, Post Exposure Prophylaxis gedoen het, moet hierdie toetse tot en met 90 dae opgelos word. Ek het 'n artikel wat gebaseer is op 'n wetenskaplike probleem wat handel oor primêre infeksie wat 45 dae voorstel. In Brasilië is die maksimum term egter sestig dae. Of 90 as jy PEP, post-blootstelling-profylaxe gedoen het. Ek is punt twee skakels na jou. Ek raai hulle aan om hulle beter te leer ken.
https://wp.me/p5jmXx-CGd
https://wp.me/p5jmXx-CYP
https://wp.me/p5jmXx-CWt
https://wp.me/p5jmXx-rIv
https://wp.me/p5jmXx-wx3
https://wp.me/p5jmXx-w61
https://wp.me/p5jmXx-CXw

[paypal_donation id = 149909]

antwoord
Cláudio Souza 1 / 4 van die eeu wat met MIV leef 22 22America / Sao_Paulo Maart 22America / Sao_Paulo by 2019 07: 08

Elian, nie "belê" hul geld, so sweet in laboratoriums, met betaalde opnames. Is dieselfde toetse van SUS, miskien met verskillende handelsmerke maar dieselfde aktiewe bestanddeel wat reageer op die teenwoordigheid van teenliggaampies teen MIV reeds in dertig dae. Die eksamen met die vermoë om te soek p24 antigeen nie meer werk na die 14 16 dae. Die eksamens is definitief, na 30 dae word die moontlikheid letterlik vereffen. Hoe, in die algemeen, mense nie aanvaar omdat die volume van verkeerde inligting, hetsy deur gestremdheid, kwaad, onuitspreeklike belang wys talle "weergawes van die feite." Maar 30 dae los en los die faktuur, as jy 'n huis gemaak in die 60 dae hierdie wetsontwerp is gevestig en betaal in valsheid. Hou kalm. Ek wat met MIV leef vir byna 25 jaar en dit is die ouderdom van die mense wat na die blog te kom, wat 'n baie lang storie het

antwoord
1 ... 25 26 27

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Hierdie webwerf gebruik koekies en jy mag hierdie gebruik weier. Maar jy kan goed weet wat in ooreenstemming met ons aangeteken word privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: