Vandag is my MIV-finale eindtydperk. Daar is 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer

Hierdie meisie, gediagnoseer MIV+ gelede 18 21 anos é um lembrete a todos: O diagnóstico reagente não é uma sentença de morte. Eu mão aconselho ninguém, mesmo que “uma só alma” a renunciar à camisinha e eu exorto pessoas soropositivas a não basearem suas “práticas sexuais” a um “I=I”. É bom saber que é assim; mas é necessário lembrar-se que mesmo com virale lading indetectável, pode haver carga viral grande o bastante, no sêmen, que possa contaminar a pessoa com quem você transa, trepa, fode ou faz amor! Não importa o verbo que você conjugue, conjugue-o com preservativo, porque nem para um inimigo se transmite o HIV. E, eu creio, ninguém vai para a cama com uma pessoa que odeia! No futuro não muito distante, farei algumas considerações pessoais a respeito de PrEP. Digamos que eu me interesse por uma ding Chada "Bio-etiek"!

Daar 18 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer

18th verjaarsdag partytjie nooi / template retro-styl ontwerp - VectorEk het wakker geword ná ses in die oggend. My kêrel Snork langs my. Ek het stil opgestaan. Ek het die bed warm gelos. Ek het my koffie in die stilte in die kombuis in die kombuis gegooi. Ek onthou my pille te neem. Hulle is sigbaar aan die tafel in die kombuis in 'n eenvoudige uitsig. Ek hoef dit nie weg te steek nie, Al die mense met wie ek woon, weet dat ek MIV-positief is.

Ek het ook elke dag na my Joga-klas vertrek. My sessie was soos gewoonlik stadig, en dit het amper twee uur geduur, wat ek spandeer het om my asem te haal. Maar die gedagte: “wow, ek leef nog”! "

En dit het aanhou om tot my sinne te kom. Wie sou glo dat dit hier sou wees, tog ...!

Daar is lewe met HI! V Vandag kom my MIV voluit.

E nie net lewendig sowel as sterk en gesond nie? Sterker en gesonder as wanneer ek my diagnose ontvang het!

Ek het die grootste deel van die dag by die werk deurgebring, en al was dit Maandag en die koue het my amper gevries, kon ek nie anders as om te glimlag nie ... 'n verborge glimlag.

Die herdenking van my MIV-positiewe diagnose het my dag geword om die feit dat ek geleef het, te vier. MIV het my die idee gegee dat gesondheid en lewe word dinge gesoek en waardeer, het my geleer om my liggaam holisties te versorg.

Ek het die perfekte idee oor hoe gelukkig ek is! Baie van ons, mense wat met MIV leef, leef nog in vrees, onder die gewig van geheimhouding, isolasie en hopeloosheid.

Een van die dinge wat ek vandag baie dink, is hoe MIV-medikasie klaarblyklik die antwoord op alles geword het. Die enigste oplossing! Die einde van vigs! Maar dit doen nie MIV infeksieOndetectable is nie 'n geneesmiddel nie

As daar een ding is wat ek oor die afgelope agtien jaar van MIV geleer het, is dit dat ons mense is wat pille neem.

Remedies van alle soorte, met meer uiteenlopende behoeftes; soms moet ons vas, 'n ander een met 'n 'vol maag' ensovoorts ...

Dit was min of meer my maandelikse dosis medisyne. Ek het dit aan iemand gewys wat my daaroor gevra het en ek het nog een lig gewys. Maar kom daaraan om te dink, dis meer van dieselfde, want ek het hom die daaglikse dosis gewys. Dit is die maandelikse een. En alles is nie daar nie !!!

Vir baie van diegene wat die steun Positief UK , daar is dikwels nie genoeg kos nie, of 'n stabiele huis, waar om te leef en soms hulle leef in verhoudings waarin hulle nie veilig voel nie, bang vir alles.

Baie Het jy twyfel en lewe in terreur? met die idee dat hulle gekontrakteer het MIV, sonder om daaroor te weet

dikwels, hulle verstaan ​​baie min oor die virus, of oor die medikasie wat hulle neem.

Como neem die behandeling godsdienstig en ywerig, soos dit nodig is dat ons, PLWH wanneer alles onseker is, dubbelsinnig of twyfelagtig?

Intussen het die mantra wat van bo kom, is altyd dieselfde:

Ons is in 'n krisis, daar is geen geld vir ondersteuningsdienste nie. Begrotings word verminder en toegang tot medisyne word beperk deur finansiële of begrotingskwessies. " Ja, hier in die Verenigde Koninkryk, gebeur dit dikwels een van die sterkste ekonomieë in die wêreld.

Armoede, ongelykheid en geweld lei steeds tot hierdie epidemie. Ek wens as ons 'n pil gehad het daarvoor ...

Die oorspronklike https://hivpolicyspeakup.wordpress.com/2015/02/02/18-years-living-with-hiv

Ek is haastig en interesseer my baie, maar niks soveel nie (Leoni - Paula Toller?)

Editor's Note Soropositivo webwerf:

Alhoewel in Brasilië antiretrovirale middels gratis versprei word en hierdie teks 'n spesifieke toestand in die Verenigde Koninkryk weerspieël, is dit nie moeilik om 'n parallel te vestig tussen hierdie getuienis en die realiteit wat ons ervaar het nie, mense wat in Brasilië woon.

In plekke ver van die groot sentrums, en soms nie eens so geïsoleer nie, soos byvoorbeeld Ceará. En daar is soms die fraksionering van dosisse en die pasiënt, wat dikwels van ver af kom, en kan slegs medisyne kry vir vyftien dae, as gevolg van “logistieke foute”.

Institusionele Seropositive Prejudice daar is 18 Years

Om nie te praat van die voor die hand liggende vooroordeel van sommige "bedieners" nie.

In 'n pluspunt ondermyn munisipaliteite die reg op 'vrye pas' vir MIV-positiewe mense op die voorwendsel van niks of iets nie. Selfs ek, wat in São Paulo woon, het al hierdie “kaartjie” prysgegee, want dit is nodig om 'n ware epos te hê, vroeg op te staan ​​en van hier tot hier en daar te gaan om die voordeel te kry.

Gelukkig vir my het dit verander. Vandag het ek 'n vrypas. Die Big X van die saak is wat met my en my gebeur met hierdie vrye pas….

Ek wou ook 'n pil hê vir hierdie sosiale siektes… Daar is ongelukkig geen ... en daar kan weinig gedoen word behalwe om voort te gaan die stryd om ons regte!

[wpforms id = ”168676 ″ titel =” onwaar ”beskrywing =” onwaar ”]% MCEPASTEBIN%

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.