Soropositivo.org MIV, vigs, orale seks, immuunvenster, nuut gediagnoseer?

Vandag is my MIV-finale eindtydperk. Daar is 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer

Jy is in Inisiasie ** Virale lading ** Vandag is my MIV-finale eindtydperk. Daar is 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer
Beeld standaard
Virale lading

Hierdie jong vrou, MIV + gediagnoseer 18 21 jaar is 'n herinnering aan almal:

Reagensdiagnose is nie 'n doodsvonnis nie. Ek sal iemand aanbeveel, selfs 'n "enkel siel" om kondome te verloën, en ek moedig mense aan wat MIV-positief is om nie hul "seksuele praktyke" op 'n I = I. te baseer nie. Dit is goed om te weet dat dit so is; maar dit is nodig om te onthou dat selfs met onopspoorbare viruslading genoeg virale vrag in die semen kan wees wat die persoon met wie jy fuck, fuck, fuck of liefde kan besoedel! Maak nie saak die werkwoord wat jy vervoeg nie, verbind dit met 'n kondoom, want selfs 'n vyand stuur nie MIV nie. En, glo ek, niemand gaan slaap met iemand wat dit haat nie!

In die nie te verre toekoms sal ek enige persoonlike oorwegings oor PrEP maak.

Kom ons sê ek stel belang in 'n ding Chada "Bio-etiek"!

Daar 18 21 jaar, ek is MIV + gediagnoseer

18th verjaarsdag partytjie nooi / template retro-styl ontwerp - VectorEk het wakker geword ná ses in die oggend. My kêrel Snork langs my. Ek het stil opgestaan. Ek het die bed warm gelos. Ek het my koffie in die stilte in die kombuis in die kombuis gegooi. Ek onthou my pille te neem. Hulle is sigbaar aan die tafel in die kombuis in 'n eenvoudige uitsig. Ek hoef dit nie weg te steek nie, Al die mense met wie ek woon, weet dat ek MIV-positief is.

Ek het elke dag vir my Joga-klas uitgegaan. My sessie was stadig, soos gewoonlik, en dit het amper twee uur geneem, wat ek bestee het om aandag in my asem te gee. Maar die gedagte: "Wow, ek leef nog!" "

En dit het volhard in my gedagtes. Wie sou gedink het hy sal hier wees, nog steeds ...!

Daar is lewe met HI! V Vandag kom my MIV voluit.

E nie net lewendig sowel as sterk en gesond nie? Sterker en gesonder as wanneer ek my diagnose ontvang het!

Ek het die meeste van die dag by die werk spandeer, en hoewel dit Maandag was en die koue amper bevries het, kon ek nie help nie, maar 'n verborge glimlag.

Die herdenking van my MIV-positiewe diagnose het my dag geword om die feit dat ek geleef het, te vier. MIV het my die idee gegee dat gesondheid en lewe word dinge gesoek en waardeer, het my geleer om my liggaam holisties te versorg.

Ek het die perfekte idee oor hoe gelukkig ek is! Baie van ons, mense wat met MIV leef, leef nog in vrees, onder die gewig van geheimhouding, isolasie en hopeloosheid.

Een van die dinge wat ek vandag baie dink, is hoe MIV-medikasie klaarblyklik die antwoord op alles geword het. Die enigste oplossing! Die einde van vigs! Maar dit doen nie MIV infeksieOndetectable is nie 'n geneesmiddel nie

As daar een ding is wat ek oor die afgelope agtien jaar van MIV geleer het, is dit dat ons mense is wat pille neem.

Remedies van alle soorte, maar met meer gevarieerde behoeftes; soms moet ons vinnig inneem, een van hulle wat ons met die 'volle maag' moet inneem en so aan ...

Dit was min of meer my maandelikse dosis medisyne. Ek het dit aan iemand gewys wat my daaroor gevra het en ek het nog een lig gewys. Maar kom daaraan om te dink, dis meer van dieselfde, want ek het hom die daaglikse dosis gewys. Dit is die maandelikse een. En alles is nie daar nie !!!

Vir baie van diegene wat die steun Positief UK , daar is dikwels nie genoeg kos nie, of 'n stabiele huis, waar om te leef en soms hulle leef in verhoudings waarin hulle nie veilig voel nie, bang vir alles.

Baie Het jy twyfel en lewe in terreur? met die idee dat hulle gekontrakteer het MIV, sonder om daaroor te weet

dikwels, hulle verstaan ​​baie min oor die virus, of oor die medikasie wat hulle neem.

Como neem die behandeling godsdienstig en ywerig, soos dit nodig is dat ons, PLWH wanneer alles onseker is, dubbelsinnig of twyfelagtig?

Intussen het die mantra wat van bo kom, is altyd dieselfde:

Ons is in 'n krisis, daar is geen geld vir ondersteuningsdienste nie. Begrotings word verminder en toegang tot medisyne word beperk deur finansiële of begrotingskwessies. " Ja, hier in die Verenigde Koninkryk, gebeur dit dikwels een van die sterkste ekonomieë in die wêreld.

Armoede, ongelykheid en geweld lei steeds tot hierdie epidemie. Ek wens as ons 'n pil gehad het hiervoor

Die oorspronklike https://hivpolicyspeakup.wordpress.com/2015/02/02/18-years-living-with-hiv

Ek haas en baie belangstel my, maar niks so veel nie (Leoni - Paula Toller?)

Editor's Note Soropositivo webwerf:

Alhoewel in Brasilië antiretrovirale middels gratis versprei word en hierdie teks 'n spesifieke toestand in die Verenigde Koninkryk weerspieël, is dit nie moeilik om 'n parallel te vestig tussen hierdie getuienis en die realiteit wat ons ervaar het nie, mense wat in Brasilië woon.

In plekke ver van die groot sentrums, en soms nie eens so geïsoleer nie, soos byvoorbeeld Ceará. En daar is soms die fraksionering van dosisse en die pasiënt, wat dikwels van ver af kom, en kan slegs medisyne kry vir vyftien dae, as gevolg van "logistieke foute".

Institusionele Seropositive Prejudice daar is 18 Years

Om nie die voor die hand liggende vooroordeel van sommige "dienaars" te noem nie.

Daarbenewens ondermyn munisipaliteite die reg op die "vrye pas" vir seropositive mense, op die voorwendsel van niks of enigiets nie. Selfs ek, wat in Sao Paulo woon, het reeds hierdie kaartjie gegee omdat 'n ware epiese nodig is, wakker word en zaranzando van hier af en daar en daar om die voordeel te kry.

Gelukkig het dit vir my verander. Vandag het ek 'n "gratis pas". Die Groot X van die vraag is wat met my gebeur en ek het hierdie gratis slaag ....

Ek wou ook 'n pil hê vir hierdie sosiale siektes... Ongelukkig is daar nie ... en min kan gedoen word, behalwe om voort te gaan die stryd om ons regte!

Advertensies

Verwante artikels wat u dalk wil lees

3 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

APOBEC-ensiem kan MIV-mede-inwoner maak met menslike organisme · Seropositive.Org 25/11/2018 at 00:37

[...] 14 van November van 2018 in getuienis van seropositive // ​​Vandag is my MIV-eindelik uiteindelik ... [...]

En hier het ons hierdie antwoord
Eerste redaksionele van soropositivo.org · Soropositivo.Org 05/12/2018 at 19:54

[...] VIGS is 'n probleem vir almal, met geen moontlike onderskeid tussen geslag of 'lewenswyse' nie. Maar dit is nie meer die doodsvonnis of die "wraak van [...]

En hier het ons hierdie antwoord
Die Immune Window, 'n Papo Met Geraldinho die Macaé · Seropositivo.Org 10/12/2018 at 00:03

[...] hy is oortuig dat "sy misdaad teen die natuur," sy "respek vir God," sy ontrou aan die binnelandse thalamus "uiteindelik vergifnis aangegaan het en was [...]

En hier het ons hierdie antwoord

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org doen alles in ons vermoë met betrekking tot u privaatheid, en ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

WhatsApp Wat is ons?
Moet u gesels? Beto Volpe (soek hierdie naam op Google) het baie om te bied. Ek, Claudio, ek kan jou nie meer ontmoet nie, wel, ek kan nie net met die aanwysers tik nie, en die gesprek neem gereeld beurte dat mense dikwels "net deurgaan" hierheen kan gaan en wonder watter soort mal is ek!