Wat is VIGS-verwante opportunistiese siektes?

Tuis » Vigs » Wat is VIGS-verwante opportunistiese siektes?
Beeld standaard
Vigs

Om te begin: Griep is nie in die "Katalogus van Opportunistiese Siektes

Pyn, pyn en meer pyn

Opportunistiese siektes, griep, wat ek moet verduidelik, is nie een van hulle nie, en daarom is dit nie nodig om dit te vrees nie; opportunistiese siektes is verwant en / of verwante of omskrewe siektes van Vigs, wat in Portugees of Spaans as VIGS behandel moet word, "Verworwe Immuniteitsgebreksindroom.

Twee of drie weke gelede toe daar 'n fassinerende gebeurtenis was! Dit is nadat die vyf ure wat ek in die kelder van 'n hospitaal deurgebring het, afgehandel is, wat ondersoek word deur scintigrafie. Dit moet gesê word dat dit kernmedisyne is, en dit regverdig om in die vierde kelder te wees.

Wel, dit was na al hierdie dinge wat ek gevang stadig terugkeer as dit is my natuur hierdie fragment van 'n telefoniese gesprek (of kamera, weet ek nie).

Hierdie fragment bevat hierdie uitdrukking:

'Dude, man, jy moet dit doen. neem hierdie eksamen en sorg. Of die Vreesgriep sal jou doodmaak."!

NDit was nie vir my moeilik nie, en ek glo dit vir diegene wat my gelees het. Die bod kan, as dit 'n gesprek tussen iemand aan die ander kant was, bang wees, bang om die MIV-toets te neem. Dit is nie ongewoon nie en ek het die begeerte om hulle te bel en te verduidelik. En intussen kan ek 'n "kry daarheen." Dit sou verontrustend gewees het. En dit het net met my gebeur dat ek 'n twis met jou het; PREP.

Die feit is dat baie mense op soek is na die Wat's App en verklaar dat hulle is ALLE SIMPTOME. En as dit waar is, sou hulle op die sewe en twintigste kelder of dood het ek besef dat hierdie bladsy was swak vervaardigde en resolbi om weer bymekaar.

Sodra hierdie pom pom gestig is, begin jy met die volgende:

MIV, Opportunistiese Siektes, VIGS aan die een kant en Influenza aan die ander kant, daar is niks gemeen!

opportunistiese siektes wat deur vigs veroorsaak word
Opportunistiese siektes reageer nie op dinge soos diarree, of byvoorbeeld griep nie

Opportunistiese siektes staan ​​ook bekend as "vigs wat siektes definieer". Daar is baie twyfel en ontelbare foute wanneer mense dink, optree en praat opportunistiese siektes.

Ek self, wanneer Ek het myself MIV-positief bevind, Ek het gedink dat "'N Griep sal my in die ruimte stuur."En die paar vriende wat oorgebly het gevoel ongemaklik toe hulle sien dit is te drup en ek reeds geakkommodeer om die nuwe situasie, het met gemak selfs sonder sambrele of cover of enigiets wat my sou hou" gekontrakteer is om die griep en gesterf! " Ek onthou ook om vir julle gesê het een van hulle, seker die belangrikste van alles: HHei gesig, ek weet nie butchering met water

Eh Eh! Dit is niks soos dit nie en hoewel sommige van hulle kan baie skade veroorsaak, en hier eindig my goeie bui daaroor, en selfs dood te maak, veroorsaak dat 'n baie fisiese en geestelike lyding aan die mense wat direk of indirek geraak word deur hierdie siektes.

Met dit in gedagte en neem vrae van aanhangers van die webwerf, kan hulle altyd vrae in die MIV en vigs probleem wat ek gevra het, nou 'n groot vriend vra, Rodrigo Pellegrini Sgobbi (wat hierdie tekste vertaal het van Engels na Portugees) wat hy na ons taal gebring het.

Opportunistiese Siektes. Hoe kan hulle manifesteer?

TB. Sien. Enigeen wat met tuberkulose gediagnoseer word, moet vir MIV getoets word.

Luister: Ek het tyive die ongeluk om te lewe in 'n huis wat ondersteun 'n fokus van tuberkulose, so ek was gedwing om medikasie te neem teen tuberkulose omdat hy tuberkulose opgedoen het en sy was latente.

Ek sal dieselfde terrein stelsel wat aanleiding gee tot hierdie afdeling gegee en elencarei insgelyks hierdie bladsy uit vandag volg, Woensdag 17 November van 2018.

Terwyl ek items plaas, sal hierdie bladsy geredigeer word en u sal 'n nuwe skakel kry die betrokke pos.

Opportunistiese siektes
Sodra ek my serologie ontdek het, het ek besef dat ek blind kan wees met sitomegalovirus retinitis. Vrees het in my gevestig.

Hieronder is die lys van die mees algemene opportunistiese siektes. Inaktiewe skakels verwys na tekste wat nog nie nagegaan word nie of inhoud wat nog nie gevind is nie

Die lys is hierdie! En sien: Soen in die mond nie MIV oordra

Dit kan gesien word dat griep, 'n algemene en selde dodelike siekte, nie as 'n opportunistiese siekte ingesluit word nie!

Op hierdie manier, hier is die lys!

Bakteriële infeksies

Maligniteite (kanker)

Virale infeksies

Swaminfeksies

Oerdier infeksies

Neurologiese toestande

  • Dementie / Kompleks Verwant aan Vigs (ARC)
  • Perifere neuropatie

Ander voorwaardes en komplikasies

  • Voetganger sere en mondelinge
  • Trombositopenie (lae placetas)
  • Sind rome de Vermorsing
Jy het 'n redelik lang lys Opportunistiese siektes gesien, en glo my: Die griep is nie onder hulle nie!
Aap is nie 'n siekte wat vigs definieer nie
Moenie paniekerig raak nie. Griep is nie so kwaad nie, so ernstig. "Pesste Suina aan die begin van die 20ste eeu het miljoene vermoor. Maar die storie was nogal 'n ander

Kortom, impliseer griep nie in die sterftes wat verband hou met lae immuniteit (MIV / vigs). Die griep kan doodmaak, maar dit hou nie verband met VIGS nie, ek stel voor jy lees hierdie teks wat help beter te verstaan ​​vigs.

Copyscape het nie enige wedstryde vir die huidige post opgespoor. (412 woorde nagegaan)

As u die teks vir 'n werk nodig het, laat weet ons asseblief deur die kontakvorm en ons sal u 'n PDF stuur.

En kyk, My Antieke Infektoloog, onvervangbaar, het my hierdie teks geïnspireer MIV, VIGS en lewensverwagting

WAAR JY HET GESERTIFISEER Copyscape HET JY 'N ORIGINELE TEKST?

Verwante artikels wat u dalk wil lees

11 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Die eksamen het MIV Reagens? Sit alleen. Die mees aangevra Soropositivo.Org! 08/05/2018 at 02:17

[...] Wat is opportunistiese siektes? Wat is opportunistiese siektes? Hoe tree hulle op? Hoe om te voorskou ... 909 views | 0 kommentaar | deur Cláudio Souza doen Soropositivo.Org | Geplaas op Januarie 30, 2015 [...]

En hier het ons hierdie antwoord
Onderhoud met Lucas de Paula oor mense met spesiale behoeftes, seksualiteit en MIV / vigs deur Laura Almeida - Seropositivo.Org de Cláudio Souza 10/06/2018 at 16:02

[...] genereer hierdie MIV-aanvalle op ons immuunstelsel, en laat dus swak en vatbaar vir ander opportunistiese siektes. Gelukkig onthou hy goed! En hy gaan voort, [...]

En hier het ons hierdie antwoord
Wat is CD4 eksamens en CD4 seltoetse? | Soropositivo.Org 14/09/2018 at 18:14

[...] Elke gesin is ontwerp om 'n spesifieke soort kiem te beveg. Jy kan die vermoë verloor om te veg teen kieme wie se gesinne ontwerp is. As dit gebeur, kan u 'n opportunistiese siekte ontwikkel [...]

En hier het ons hierdie antwoord
Genesing van MIV? Om eerlik te wees, ek is Claudio Souza, ek dink nie aan 'n geneesmiddel vir vigs nie. · Seropositive.Org 01/11/2018 at 03:38

[...] Kriptografie, die geneesmiddel van MIV en die MIV / VIGS-epidemie bereik nie die einde van die epidemie nie. MIV / VIGS kom nie tot 'n einde nie.

En hier het ons hierdie antwoord
APOBEC-ensiem kan MIV-mede-inwoner maak met menslike organisme · Seropositive.Org 25/11/2018 at 00:37

[...] 18 van November van 2018 in Vigs | Ja! Is die lewe met MIV? Ja! Maar daar is die lewe ook met die ... [...]

En hier het ons hierdie antwoord
1 2

Het u die teks verstaan? Is daar twyfel? Dit is die beste manier om te praat. Ek hou op met What's App

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: