Wat is VIGS-verwante opportunistiese siektes?

Beeld standaard

Aan die begin: griep is nie in die katalogus van 'Opportunistiese siektes' nie

Opportunistiese siektes
Pyn, pyn en meer pyn

Opportunistiese siektes, griep, ek hoef nie te verduidelik dat dit nie een van hulle is nie, en daarom hoef ek dit nie te vrees nie; opportunistiese siektes is verwante en / of verwante of definitiewe siektes van Vigswat in Portugees of Spaans beskou moet word as Vigs, Verworwe immuungebreksindroom.

Twee of drie weke gelede was daar 'n fassinerende geleentheid! Dit was nadat die vyf uur wat ek in die kelder van 'n hospitaal deurgebring het, voltooi is en met 'n scintigrafie ondersoek is. Daar moet gesê word dat dit kerngeneeskunde is, en dit regverdig dat dit in die vierde kelder is.

Wel, dit was na al hierdie dinge wat ek gevang stadig terugkeer as dit is my natuur hierdie fragment van 'n telefoniese gesprek (of kamera, weet ek nie).

Hierdie fragment bevat hierdie uitdrukking:

- “… pow dude, jy moet doen neem hierdie eksamen en sorg. Of die Vreesgriep sal jou doodmaak."!

NDit was nie vir my moeilik nie, en ek glo vir baie mense wat my gelees het. Die 'bod kan, as dit 'n gesprek is tussen iemand aan die ander kant, vreesbevange, bang is om die eksamen af ​​te lê MIV. Dit is nie ongewoon nie en ek het 'n begeerte gehad om u te skakel en dit op te klaar. En in die tussentyd kon ek 'n "kom daarheen" neem. Dit sou ontstellend gewees het. En dit het net by my opgekom dat ek 'n probleem met u het; PREP.

Die feit is dat baie mense op soek is na die Wat's App en verklaar dat hulle is ALLE SIMPTOME. En as dit waar is, sou hulle op die sewe en twintigste kelder of dood het ek besef dat hierdie bladsy was swak vervaardigde en resolbi om weer bymekaar.

Sodra hierdie pom pom gestig is, begin jy met die volgende:

MIV, Opportunistiese Siektes, VIGS aan die een kant en Influenza aan die ander kant, daar is niks gemeen!

opportunistiese siektes wat deur vigs veroorsaak word
Opportunistiese siektes reageer nie op dinge soos diarree, of byvoorbeeld griep nie

Opportunistiese siektes Dit staan ​​ook bekend as “VIGS-definieerende siektes”. Daar is baie twyfel en baie foute as mense dink, optree en daaroor praat opportunistiese siektes.

Ek self, wanneer Ek het myself MIV-positief bevind, Het ek gedink dat “'N Griep sal my in die ruimte stuur.'En die paar oorblywende vriende het ongemaklik gevoel toe hulle sien dat dit drup en ek, wat alreeds gehuisves is in die nuwe situasie, rustig geloop het, selfs sonder sambrele of mantel of iets wat kan voorkom dat ek die griep kry sterf! ”. Ek onthou nog dat ek een van hulle gesê het, sekerlik die belangrikste van alles: Haai man, ek val nie van mekaar af nie

Eh Eh! Dit is niks soos dit nie en hoewel sommige van hulle kan baie skade veroorsaak, en hier eindig my goeie bui daaroor, en selfs dood te maak, veroorsaak dat 'n baie fisiese en geestelike lyding aan die mense wat direk of indirek geraak word deur hierdie siektes.

Met dit in gedagte en neem vrae van aanhangers van die webwerf, kan hulle altyd vrae in die MIV en vigs probleem wat ek gevra het, nou 'n groot vriend vra, Rodrigo Pellegrini Sgobbi (wat hierdie tekste vertaal het van Engels na Portugees) wat hy na ons taal gebring het.

Opportunistiese Siektes. Hoe kan hulle manifesteer?

TB. Sien. Enigeen wat met tuberkulose gediagnoseer word, moet vir MIV getoets word.

Luister: Ek het tyive die ongeluk om te lewe in 'n huis wat ondersteun 'n fokus van tuberkulose, so ek was gedwing om medikasie te neem teen tuberkulose omdat hy tuberkulose opgedoen het en sy was latente.

Ek sal dieselfde terrein stelsel wat aanleiding gee tot hierdie afdeling gegee en elencarei insgelyks hierdie bladsy uit vandag volg, Woensdag 17 November van 2018.

Terwyl ek items plaas, sal hierdie bladsy geredigeer word en u sal 'n nuwe skakel kry die betrokke pos.

Opportunistiese siektes
Sodra ek my serologie ontdek het, het ek besef dat ek blind kan wees met sitomegalovirus retinitis. Vrees het in my gevestig.

Hieronder is 'n lys van die algemeenste opportunistiese siektes - onaktiewe skakels verwys na tekste wat nog hersien word of met die inhoud wat nog nie gevind is nie.

Die lys is hierdie! En sien: Soen in die mond nie MIV oordra

Dit kan gesien word dat griep, 'n algemene en selde dodelike siekte, nie as 'n opportunistiese siekte ingesluit word nie!

Op hierdie manier, hier is die lys!

Bakteriële infeksies

Maligniteite (kanker)

Virale infeksies

Swaminfeksies

Oerdier infeksies

Neurologiese toestande

  • Dementie / Kompleks Verwant aan Vigs (ARC)
  • Perifere neuropatie

Ander voorwaardes en komplikasies

  • Voetganger sere en mondelinge
  • Trombositopenie (lae placetas)
  • Sind rome de Vermorsing
Jy het 'n redelik lang lys Opportunistiese siektes gesien, en glo my: Die griep is nie onder hulle nie!
Aap is nie 'n siekte wat vigs definieer nie
Moenie paniekerig raak nie. Griep is nie so 'n slegte siekte nie, so ernstig. “Swynmense het in die vroeë twintigste eeu miljoene mense doodgemaak. Maar die verhaal was 'n heel ander

Kortom, impliseer griep nie in die sterftes wat verband hou met lae immuniteit (MIV / vigs). Die griep kan doodmaak, maar dit hou nie verband met VIGS nie, ek stel voor jy lees hierdie teks wat help beter te verstaan ​​vigs.

Copyscape het nie enige wedstryde vir die huidige post opgespoor. (412 woorde nagegaan)

As u die teks vir 'n werk nodig het, laat weet ons asseblief deur die kontakvorm en ons sal u 'n PDF stuur.

En kyk, My Antieke Infektoloog, onvervangbaar, het my hierdie teks geïnspireer MIV, VIGS en lewensverwagting

WAAR JY HET GESERTIFISEER Copyscape HET JY 'N ORIGINELE TEKST?

'N Bietjie meer vir u lees

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Claudio Santos de Souza 7 Maart 2017 om 17:35:16 uur

Baie dankie vir die verwysing na my blog. Op die oomblik is ek Hypoglycemic en kan nie verder gaan as wat, later sal ek sien wat jy gedoen het ...

En hier het ons hierdie antwoord

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: