Huis van vigs: Die vernietiging van 'n uitstekende diens vir Geraldo Alckmin

Beeld standaard
Artikels, vertalings en uitgawes Virale lading Februarie 2017 Geraldão Immuun venster

vigs huisVerlede Vrydag was ek by Casa da Vigs, waar ek myself al sewentien jaar lank behandel het en dus sedert wanneer vigs huis was die projek van uitnemendheid in die behandeling van pasiënte met MIV en siek van Vigs.

Aanvanklik het hierdie wesens, die goewerneur verkies Geraldo Alckmin, blyk te wees regerende ons lewens in São Paulo sedert die afsterwe van Mario Covas, 'n ordentlike man met wie ek die geleentheid gehad vir vyftien minute staan. Hierdie een is wat in die eerste ronde in alle verkiesings onverstaanbaar, 'n soort van "Poltergeist effek", gesluit die huis van vigs en verban na die Emilio Ribas. Vir my is die gevoel van weeskinders.

Ek het tot 4 uur kry in lyn om medisyne onttrek en gestoot die gespuis Chuchu Pastel het die behoefte om die vigs huis heropen (daar is baie meer daaroor, en ek weet wat dit is, maar nie die vertroue verraai mense wat verantwoordelik is vir my inesclaressível).

Ek wil hier kommentaar lewer. Ek was een keer na 'n polikliniek by Beneficência Portuguesa by 'n dokter met wie ek geraadpleeg het, en nadat ek hom oor my serologie ingelig het, het hy gevra om basiese cholesterol- en bloedsuikertariewe. CD4 e Virale lading en my gevra waar ek behandel is, en ek het gesê ... by “Casa”, en hy het die volgende opmerking gemaak oor Casa da AIDS, nog nie geviktimiseer deur hierdie metastatiese kanker genaamd Geraldo Alckmin nie:

Dit is die beste middel van behandeling en versorging van mense wat met MIV leef, sowel as 'n hoogs gevorderde sentrum vir navorsing in Suid-Amerika, en ek nog sê dat dit heel moontlik dat dit al in die Suidelike Halfrond!

Die chayote Pastel het die nodige, moontlik, onmoontlik om onnodige voer. Het die huur van 'n gebou wat behoort aan 'n betroubare maatskappy wat wat hy kon gedoen het nie hernu nie, omdat hulle geweet het wat aangaan, was dit belangrik en moet daar gebly het.

Ek weet nie hoekom Fernando Haddad kry jou naam op die raad van die "heropening van die Huis van vigs", heeltemal vermink, waar baie van die uiterste belang personeel in vaardig met pasiënte eenvoudig nie was. Ek wil 'n ander omstandighede onthou.

Sodra ek by die deur heeltemal uitgeput vigs Huis, sukkel om die trappe te klim en het verskyn aan die ontvangsdame ten minste twintig meter van my af, die ontvangsdame erken my, sien dat ek was nie goed, roep hy twee verpleegsters wat reeds hulle het met die rolstoel. My bloeddruk was 19 22 * (hoë en konvergente); Ek was op die rand van 'n hartaanval ... my mediese in daardie dae was Dr. Sigrid en baie versiende my oor 30 voorgeskrewe pynstillers druppels en konstante monitering van my bloeddruk .... Dit het sowat drie uur en sy het vir my gesê dat as hy medikasie gegee het om laer bloeddruk, uiteindelik ontbreek bloed in die brein en ek sal 'n beroerte te hê.

Daar was die groeplidmaatskap, van wie se optrede ek myself kon baat gevind toe, ná 'n rampspoedige emosionele skok ek net laat vaar die behandeling en sodra daar my navraag was en ek was nie, het hulle my liefdevol gepraat en ek heraangesluit my selfs gedeeltelik aan die werklikheid. Ek het om te verstaan ​​dat laat my sterf is 'n passiewe vorm van selfmoord en ...

As dit in my verlede week as gebeur het sou al by die Republiek Square, my huis, "die huis van diegene wat geleef loop" ... (...) ...

Wat ek verlede Vrydag het ek probeer om hier te skets met 'n ligte verf en eerlik my wil was om die aartappel skil en laat staan ​​vir vloek, want net daar is die woorde wat die beste en perfek te klassifiseer en kwalifiseer hierdie Troll.

Een was nederig en ongelukkig sonder intellektuele hulpbronne.

Haar dokter, inwoner, het die aanstelling dit op 'n datum 180 dae later. Hy het geweet dat sy woning is eindig en nie gewaarsku.

En die arme is daar probeer om te verstaan ​​wat gaan gebeur, wat op Vrydag, op die sewentiende dag van Februarie 2017. Sy het gevra met die maatskaplike werker te praat en sy het 'n vergadering en sal nie terugkeer ... ops ... Die House of vigs het net as 'n maatskaplike werker geneem? Hulle is meer as vyf duisend pasiënte!

Wel, die rekord ek haar voorgestel 'n ander dag, om te gaan na vyf of ses maande, op 'n tyd wanneer die pasiënt wat nodig is om te wees by die werk, en indien gemis, sal die risiko van die bestuur van indiensneming hardloop ...

Ek het nie gesien hoe dit uitgedraai het, maar beslis nie goed uitgedraai.

Ek is seker die mense wat geskep die Huis van vigs (Ek mis die Zerbine Foundation) nie uitgedink nie gedink dat so iets gesien kan gebeur, as die dokument kopieer en onder geplak ten volle.

Ek dink hy bly in krag soos hierdie

vigs huis (Uitbreiding Diens aan pasiënte met MIV / vigs huis vigs te ondersteun)

Die volgende word van een van die mediese webwerwe van USP gebring en kan gesien word in hierdie skakel, wat in 'n ander oortjie van u blaaier oopmaak

vigs huis (Uitbreiding Diens aan pasiënte met MIV / vigs huis vigs te ondersteun)

Die volgende word van een van die mediese webwerwe van USP gebring en kan gesien word in hierdie skakel, wat in 'n ander oortjie van u blaaier oopmaak

geskiedenis:

Gestig in 1994, die Uitbreiding Diens aan pasiënte met MIV / vigs te ondersteun - Huis van vigs, Dit is gekoppel aan die Kliniese Afdeling aansteeklik en Parasitiese siektes, verwysing na multidissiplinêre sorg en opvoeding oor MIV / vigs.

Dit het in die veld vir die ontwikkeling van voorgraadse onderrig, nagraadse (smal en breë sin), vir mediese gebiede en verwante gebiede.

Hulle monitor 4.000 pasiënte. In 2003 24.000 was hulle gehou oor mediese konsultasies in aansteeklike siektes en 185.000 laboratoriumtoetse.

Op die oomblik voer volle pasiëntsorg, bied dienste in aansteeklike siektes, ginekologie, psigiatrie, ginekologie, endoskopie, mondgesondheid, sielkunde, maatskaplike werker, dieetkundige en liggaamlike opvoeding. Die diens het die sorg vir pasiënte by Daghospitaal, apteek, mediese rekords en Registrasie Afdeling lêer.

Dae / ure:

Buitepasiëntsorg, die multi-dissiplinêre span werk van 08: 00 die 20: 00 pm, van Maandag tot Vrydag.

Profiel van pasiënte wat bedien:

Pasiënte van hoë kompleksiteit en verskeidenheid van fisiese, sielkundige en sosiale probleme wat voortspruit uit infeksie deur MIV / vigs.

Doelwitte:

· Verskaf multidissiplinêre sorg aan MIV / VIGS-pasiënte, hul gesinne en vennote,

· Navorsingsaktiwiteite op die mediese en multidissiplinêre gebied te ontwikkel,

· Onderrig- ​​en professionele opleidingsaktiwiteite te ontwikkel en,

· Dienste aan die gemeenskap te lewer.

Onderrigaktiwiteite:

· Toesighoudende opleiding vir 2-inwonerso e 3o jaar van die DMIP,

· Toesighoudende opleiding vir sielkunde-voorgraadse studente,

· Toesighoudende opleiding vir Maatskaplike Werkverbeteraars,

· Nagraadse - Magister- en Doktorsgraad vir mediese en multidissiplinêre areas,

· Toesighoudingsstudie aan die Fakulteit Geneeskunde van die Universiteit van São Paulo,

navorsing aktiwiteite:

· MIV / ADV - voorkoming, diagnose, behandeling en toediening,

· Gesamentlike infeksie

· Tuberkulose en MIV / Vigs,

· Vroue se gesondheid met MIV / Vigs,

· Geestesgesondheid van pasiënte met MIV / Vigs,

· Bejaardes met MIV / Vigs,

· Lipo / glykemiese disfunksies van die MIV / VIGS pasiënt,

· Adolessent met MIV / Vigs,

· Chagasiekte en MIV / Vigs,

Mediese personeel:

Direkteur: Dr. Eliana Battaggia Gutierrez,

Mediese Promotor: Dra Ana Marli Christovan Sartori, Dra Angela Naomi Atomya en Dra Celia Torrens Wünch,

Wetenskaplike koördineerder: Dr Aluísio Augusto Cotrim

Opleiding en kapasiteitsbou:

Mediese medewerker op die gebied van studie in plastiese chirurgie, mede-infeksie van hepatitis, ortopedie en akupunktuur. Ander areas van belang: liggaamlike opvoeding, arbeidsterapie, fisioterapeut, voeding, hospitaaladministrasie, apteek.

Kontak:

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

3 Dit wil voorkom asof 'n debat hier begin plaasvind! aansluit

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: