Jackye, die Bee (maak zum, zum) 10 jaar met MIV

werk bye
Jackye sou gewees het die vrou van my lewe, as ek is, skriftelik dat sy was die vrou van my lewe ... ek was nie ... En ek laat haar gaan, al is dit net omdat niks haar kan stop in haar soeke na vervulling! ... Die feit is dat indien het vir baie jare totdat ek met die vrou van my lewe, en om eerlik te wees, het ek gevind. Wat ek die meeste wil hê Zum Zum te maak, is dat sy 'n man ongelukkig, in staat is om die wêreld te verander, as ek probeer gevind het, want dit kan net voldoen aan hierdie meisie van krullerige haarlokke, as ek gesien het 'n foto in swart en wit , sy het my gestuur via ICQ op 'n tyd wanneer dit nodig 20 minute om 'n foto te dra! Ek hou van om te dink dat sy lewe, gelukkig met sy neefs gegroei het, miskien met 'n seun of dogter, ek weet nie, la Patagonia, wat is 'n plek wat sy so lief was. Maar ek weet nie ... En die pyn wat seer die meeste is die pyn van nie weet ...

En ... baie geluk op jou inisiatief en jou rusteloosheid. Urgh pro selfvoldaanheid. Vivas hoop en verontwaardiging!

Die vermoë om verontwaardig te wees oor wat krom is, van die onregverdiges, van wat onmenslik is, is die beste instrument om te meet die grootheid van 'n mens.

Hier, ClaudiusDat jou stelling oor jou loopbaan was vir my belangrik.

Ek praat nie wat ek lees nog 'n lys wat ek nie ken nie, as jy vertel dat 'n deel van sy geskiedenis.

'N storie wat kan wees van groot hulp vir diegene wat kan voel moeg word of oorwin.

Nie in die "self-help boek" Cross geloof, hoe ek haat daardie veralgemenings.

Maar die storie is lewendig, wat polsende van 'n mens wat hier is, inteirão, die waarheid, en gee ons die kans om hul vreugdes en hulle verontwaardig te deel.

Ek het nou onthou, 'n ander verklaring, 'n groep mense op die televisie, daar is 4 jare, dink ek, of so.

Dit was die groep giv. Ek my eksamen "reagens" nog brand in mãos.Nao daar was die cocktail. Die toekoms lyk baie scary ... of geen.

Min hoop.

Eensaamheid, my metgesel dood, vrees, geweldige hartseer dat ek my verberg en seer nog meer.

Wel, hierdie groep het 'n veldtog op tv:

Nie 'n voorkomingsveldtog nie, maar van hoop.

'N Verjaarsdagkoek, hierdie mense sing die geluk, 'n kers met die getal tien, 10-jare wat met MIV leef.

En in die einde, die beeld van almal, mooi en glimlag, met die onderskrif:

Tien jaar wat met MIV leef!

Ek onthou hoe ek gevoel het, ek weet nie, ek dink hoe jy voel oorweldig wanneer 'n mens gered word wanneer die brandweerman maak dat die gat in die rommel en die arme ou daar onder die son te sien .. gebreek kan word nie, maar dit is die lewe!

Ek dink nie dat dit moontlik was, en hier is ek ...

En ek het soveel hoop dat die mense sien my gekom en gesê:

"Hey .. desistaaaaa nie! "

My hart het gejuig in sy bors qdo het dit op TV gesien.

Ek kon lewe my niggies te sien grootword droom oor die toekoms vir 'n lang tyd, voel die wind, die son, die reën op my gesig ... Hierdie voorregte wat hier op hierdie planeet leef ...

En hierdie 30 sekondes op TV verander die verloop van die dinge wat vir my.

Dit was baie belangrik.

En dan kom die cocktail, dat wat dit ookal is, 'n hele generasie spaar ...

So tb was, vir my, die lees van die getuienis van Claudius.

'N super ruk!

Ek het probeer en daarin slaag, stadig, my loopbaan te red (wat het morsige) wat reg is gedoen aan swak MIV, hy het sy deel doen verdubbel myself teen my fisies siek "oorsaak Ek het nog nooit, maar die ander was die werk van Die FHC en die bende wat hierdie land regeer.

En TB red my verhouding met die wêreld wat gegaan het om deur middel van ver: ek hier en die wêreld is daar ...

En ek het 'n baie goeie reaksie van die lewe.

Dit was die reaksie wat lewe gegee het Claudius, ook.

As ons kyk na die lewe, gee haar 'n kans, antwoord sy altyd baie mooi.

En hierdie rusteloosheid van Claudius was aansteeklik.

Nou dit is aansteeklik!

Sweet besmetting ...

Verder, hiv is nie "aansteeklik" is aansteeklik.

En vervelig, en lelik, en dom.

Wel ... Ek sal nou gaan lees wat julle hier skryf.

Ek sal ten minste spandeer een keer per week.

Maar die manier waarop die Claudius besmet my, kan jy meer dikwels te sien ...

😉 Hugs ...

Editor's note.

Doen zum zum verskyn 'n paar keer.

Dan, wel, dan het sy iets gevind, ek weet nie wat, wat het haar gegee nie 'n nuwe impuls om te lewe en wegbeweeg van die internet.

Ek onthou nog steeds dat sy my die tyd vertel het dat sy 'n Jeep gekry het, sonder kwalifikasie en na Patagonië gegaan om net te sien Hoe was dit daar?

Ek hou daarvan om te dink sy leef, gelukkig en geliefd, en kyk hoe haar niggies groei en nog steeds besmet deur my ontevredenheid met die wêreld.

Maak jou skenking via Pay Pal btn_donateCC_LG


As jy nie veilig voel met jou krediet carttão op die Internet en nog wil skenk, kontak ons ​​asseblief deur die vorm hieronder en ons sal besonderhede stuur. dankie


Claudius

Bee

La vie

Ja, dit is die foto van my! My niggie het my gevra om hierdie foto op my profiel te plaas! .... Ek het hier 'n beskrywing van my gehad wat daardie een as "oneerbiedig" beskryf het. Dit is regtig 'n eufemistiese manier om te klassifiseer wat hier was. Al wat ek weet, is dat 'n "NGO", wat 'n 10 verdieping gebou beslaan het 'n vennootskap met my, en ek het die logs van die vennootskap tyd, wat 'n ander vampirism was omdat vir elke 150 mense wat kom uit my webwerf, op hulle te klik, was daar gemiddeld een wat ingekom het. Wanneer ek ingevoer en ingevoer het

Laat 'n Antwoord

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

*

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Ons gebruik koekies om jou die beste aanlyn ervaring te gee. Deur die gebruik van koekies in ooreenstemming met ons koekiebeleid te aanvaar.

oplaai Gaan na bo
%d Bloggers soos hierdie: