25 C
São Paulo
8, Desember, 2019

Nuut gediagnoseer? Reagens? MIV-positief?

Beeld standaard
Reagens?

Begin jou lewe deur met MIV, MIV-positief, Reagens of Vigs te leef met hierdie gedagtes:

Om MIV-positief te wees of om 'n VIGS-persoon te wees, is vandag nie die einde van die wêreld nie.

Daar is iets in hierdie prentjie wat abnormaliteit connotates? Dit wil voorkom asof Ek is reagens? Ja. Daar wat met MIV leef
Daar is iets in hierdie prentjie wat abnormaliteit connotates? Dit wil voorkom asof Ek is reagens? Ja. Daar is lewe met MIV of hartseer ek lyk anders? Ek is die een wat "verdien"? (...) Ons sal praat oor dit!
Hallo, kan jy hierdie bladsy lees, want dit is pas gediagnoseer as MIV-positief is of "reagens", wat is die dieselfde ding.

Ek weet dit is 'n kroeg, as jy nog saam met jou ouers woon, gaan dit 'n dapper golf wees om te navigeer. As jy getroud is of getroud is, is jy bang vir jou maat se reaksie, en te midde van dit is jy soos ek amper Vier-en-twintig jaar gelede het ek bang en sonder grond gevoel.

Ek weet dis 'n kroeg en selfs jou beste vriend lyk moeilik om met hulle te praat.

Maar jy moet met iemand praat, selfs omdat, selfs in hierdie gesondheidsentrums, met seldsame en eerbare uitsonderings, daar baie institusionele vooroordeel is.

En wat erger is, dit is 'n bedekte vooroordeel, waardeur jy niks kan doen nie, want hulle gaan sê jy is freaking out op die aartappel.

Om mee te begin, nou moet jy die eksamen te neem om te leer wat jou virale lading en wat hul CD4 tel en, bo alles, vereis behandeling.

Dit is wet, een keer gediagnoseer reagens, onmiddellik behandel.

Jy sal hê om 'n oproep te neem Virale ladingOm die hoeveelheid MIV in die bloed bepaal bestaan ​​en dit staan ​​bekend as seltelling CD4Hoe jou immuunstelsel te evalueer.

Jy sal waarskynlik 'n tuberkulintoets hê om te sien of jy die koch bacillus, die verskriklike wesens wat tuberkulose veroorsaak, het.

As jy dit doen, sal jy behandeling vir tuberkulose begin, nie omdat jy tuberkulose het nie, maar om te voorkom dat dit ontwikkel.

Dit staan ​​bekend as chemoprofielaksis. As u CD4-telling onder 'n sekere drempel val, kan u moontlik ontwikkel opportunistiese siektes.

Om dit te vermy, sal jy medikasie ontvang, wat jy op 'n drakoniese manier moet volg!

Respekteer dosisse en skedules, maak nie saak wat jy dadelik doen nie, stop en neem die medisyne.

Selfs as dit nie beteken om iets te sê of iets belangrik te doen nie, of nie, want niks is belangriker as jou gesondheid en welsyn nie! Veral nou, as jy 'n reagens... (...) ...

As jy hierdie riglyne volg, en veral diegene wat van die dokters kom, sal jy binnekort herstel word vanuit die oogpunt van fisiese gesondheid.

Daar is baie NRO's en dit het 'n groep genaamd "terug by die huis".

Dit is 'n inisiatief van Roseli Tardelli, wie se webwerf is agenciaaids.com.br waar ons MIV-positiewe mense kan oplei en verhoed dat dinge soos lipodystrofie beïnvloed jou fisiese en emosionele gesondheid.

Ek is dit van die prentjie daar bo en jy mag nie glo nie, ek woon al jare met MIV ha 24 en ek gaan baie dankie, dankie!

My virale lading is vir net meer as tien jaar ondetectable en my CD4, die laaste keer dat ek onthou het om die eksamen te neem, was 1025!

Ek het 'n geheim hiervoor en ek sal jou hier vir jou vertel. Die beste manier om die positiewe MIV-diagnose te hanteer, is om 'n positiewe lewenshouding te hê.

U moet u gedagtes toesig hou en 'n houding handhaaf wat u geestesgesondheid behou!

Ek het 'n meisie ontmoet, 24 jaar gelede, wat haarself MIV-positief bevind het, haarself in haar woonstel toegesluit en eenvoudig gesterf het!

Depressie... En daar was niks, geen kliniese manifestasie wat sy dood kon regverdig nie ...

So, koppel, die liggaam is joune en nie die virus nie en dit is jy wat die reëls dikteer!

Wees versigtig vir jouself en jou liggaam sal goed reageer op enigiets wat jou bedreig.

En bo alles, moenie bang wees nie, want vrees is een van die mees vernietigende gevoelens wat bestaan, omdat dit ons verlam.

En wanneer ons verlam word, word ons geviktimiseer deur alles wat ons vrees dat ons geviktimiseer word. Maak nie saak wat die situasie is nie, moed is die wagwoord !!!

geestesgesondheid dit is baie belangrik!

As jy dit nie kan doen nie, as jy in São Paulo is, soek vir die Nasionale Netwerk van Mense wat met MIV of Vigs leef, wie se skakel is http://www.rnpvha.org.br

Jy kan sê dat dit was ek, Claudius, wat daarop gewys, dit sal niks te fasiliteer, maar ten minste sal hulle 'n basis op hoe hulle gevind het; en ook in São Paulo, kan jy soek die Groep Incentive Life, wat in http://www.giv.org.br .

Daar kry jy hulp en selfs regsondersteuning as iemand jou op die een of ander manier beskadig of geskroef het. Moenie passief enige van hierdie aksies aanvaar en met dieselfde intensiteit reageer nie en gebruik die wet teen hulle, omdat sommige mense, maatskappye of instellings net reg loop wanneer Justice skale en die swaard trek. Ongelukkig is dit so.

As jy gay is, transvestiet, biseksueel, vroulik, homoseksueel, moet jy soek na die sentrum van verwysing na diversiteit, www.crd.org.br, wat verbind word deur die Vidda hier van São Paulo.

Die adres van hul webwerf is hierdie: http://www.aids.org.br

En van skakel na skakel, kan jy ook die regering se webwerf by www.aids.gov.br want daar is altyd nuwe dinge wat daar inkom, en uiteindelik kan jy my in my zap by + 551199p649941 soek, solank jy hierdie dinge verstaan ​​wat sal volg:

As jy in 'n ander as São Paulo staat, ek het geen inligting oor enige regerings- of nie-regeringsorganisasie wat jy kan help, maar die NGO's wat ek genoem het, kan hierdie inligting te hê.

As jy jouself vra wat ek jou moet aanbied, antwoord ek dat dit 'n tyd is om te praat, praat tydsverloop en soos ons praat, kan ek sommige van jou twyfel verduidelik, solank jy altyd in ag neem dat ek nie Ek is 'n dokter, ek is nie 'n verpleegster nie, ek is nie 'n gesondheidswerker nie en al wat ek het, is 'n hoërskool en 'n semester van kollege, in die saak van briewe / Frans, wat ek opgegee het omdat my gesondheid nie hanteer nie dag, maar in die volgende vyand sal ek weer inskryf en weer slaag.

Ek woon saam met MIV vir 22 jaar. My vrou 28 jaar, en ons maak planne vir die toekoms. Een dag, sal dit nog steeds na Patagonië, want dit is 'n plek waar ons wil weet, en lewensverwagting vir 'n persoon wat gediagnoseer en betree behandeling akkuraat en aanhoudend, het 'n lewensverwagting van 70 jaar.

Ek sê nie vir jou wat met MIV leef, is 'n stap om die vierkante, dit is nie.

Die ander ding wat ek kan my vriendskap te bied. Maar sien my vriend is bereid wees om waarhede wat mense gewoonlik nie sê om ander mense te luister.

Ek is 'n vriend. En se dat vriend vriendin trek die oor van die ander op die grond, indien nodig, sodat hy verstaan ​​'n feit. Moet my vriend is fucking !!!!!! Moeilik om te verduur !!!

[] 's

Claudio Souza

Na hierdie teks lees, doen die video hieronder kliek dit nie misloop nie skakel, Wat lei tot 'n teks wat 'n bietjie verouderd, maar dat interessante aspekte van die siekte bring

Die gevolge van vigs is omkeerbaar, toets jouself, bederf jouself en leef!

            <figuur> </ div> <div> a> <figcaption> Hierdie foto, vanaf die begin van die 2017-jaar, wys "hoe dinge vir diegene wat VIGS ontdek het," het ek myself geïgnoreer. Ek het voortgegaan met Russiese roulette. "bang" </ figcaption> </ figure>
Ek hou hierdie blog byna sonder hulp sedert die jaar 2000! ons is aan die einde van 2019

Niemand is so arm dat hulle ten minste een keer nie kan help nie. Die keuse is joune. En God getuig van u opsies

Om te help met $ 10,00 Om te help met $ 20,00 Om te help met $ 50,00 Om te help met $ 100.00
Wat na die prentjie kom, hoef u nie te dink nie:
"Sjoe! Hoe hy gely het !.
Dit is vir u om dit in u kop te kry dat u selfs meer as dit kan deurmaak!
As ek skryf dat daar lewe met MIV is, is dit nog baie meer!

Ondanks die MIV-infeksie, en selfs selde, kan ek glimlag!

Verwante artikels wat u dalk wil lees

Een persoon het al iets gesê !!! En jy, sal uitgelaat word !?

Hi! Wil u dit oorweeg? Nee? Ok! Dink daaraan om hierdie onderwerp te hersien

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid