Wat is akute MIV-infeksie?

Ek het primêre infeksie met MIV! O my God! Hoeveel gekheid, vrees en sinnelose lyding. Pimpy MIV-infeksie is iets wat nie langer as ses weke verloop nie, maar die gebrek aan inligting, of selfs teenproduktiewe inligting, versprei selfs meer chaos!

Wel, sommige sal sê, en ek sal saam met hulle reageer. Ek is nie 'n dokter nie. Maar ek het 'n werk bekend, erken, vereer, vereer en gerespekteer! Jy kan, as jy wil, dit asseblief sien, of die deel daarvan wat ek tyd gehad het om in te voeg, in hierdie skakel. Dit maak oop in 'n ander flap !!!

Akute MIV-infeksie - Sommige mense sien hulleself as sodanig. Ek het my net gestryk, net oorblyfsels vir my!
Sommige mense is so! As hulle dit so beleefd beskou dat God 'n vreemde manier sou vind, buiten die wetenskap, buite die logika, om hulle te straf! "," Oortreders wat is. " poutz !!! Kry jou forcados

Wat is akute MIV-infeksie?

Ek conteúdo verberg

Primêre MIV-infeksie is 'n baie omstrede vak. En ek sien, hier in my Wat's App, die groot teef wat in mense se koppe is en 'n paar bladsye nagaan, insluitend 'n paar gesondheidswerkers wat my die meeste herinner.slot masjiene "as met dokters! Ek durf nie sê nie, maar my verhaal van lewe het my geleer om sewentienhonderd keer te vermoed voordat ek op een vertrou. Omdat dit vertrou dat ek die eerste keer hel toe is.

En ook vir die tweede, derde, vierde ... en so aan ....

Misverstand en emosionele chaos

Die probleem is dat verkeerde inligting lei tot wantroue, en hoe ek dit verstaan! Wel, ek het in Desember navorsing gedoen oor primêre MIV-infeksie en nadat ek lees en herlees het, het ek 'n teks gekies as die beste en betroubaarste, met betrekking tot die beskrywing van hoe dit lyk en hoe lank dit kan laaste en vanaf watter tyd dit nie kan en nie kon bestaan ​​nie!

En toe ek hierdie paragraaf klaar Ek onthou 'n sekere episode (Die slegte kant) in 'n wetenskap fiksie reeks, Voyager, waar die "Dokter" opgesê 'n uittreksel uit die Hippokratiese eed wat Ek hou 'n deel aan die begin van die teks.

Ek sal die skemas toepas vir die goeie van die pasiënt volgens my mag en begrip, om nooit iemand seer te maak of skade aan te doen nie.

Ek sal niemand genoegen gee nie, geen sterflike middel, geen raad om verlies te veroorsaak nie. Net so sal ek geen vrou 'n aborsiewe stof gee nie.

Ek sal my lewe en my kuns onberispelik hou.

Ek sal nie die uitsny oefen nie, selfs op 'n bevestigde rekening; Ek sal hierdie operasie verlaat aan die praktisyns wat daarvoor sorg.

In elke huis gaan ek daar vir die goeie van die siekes, en hou my van alle vrywillige skade en verleiding, veral uit die genot van liefde, met vroue of met mans wat vry of verslaaf is.

Wat ek gesien het of gehoor het in die oefening of uit die oefening van die beroep en in die samelewing, wat ek nie moet onthul nie, sal ek heeltemal geheim hou.

Primêre infeksie moet behandel word soos in hierdie gedeelte uit die eed getoon word

Maar daar is die "Bose Kant"

'N Goeie begin

Primêre MIV-infeksie is amper soos 'n wrak
Die onmoontlike bestaan ​​nie

Ek het amper twintig jaar gelede aan my vrou vertel toe ons mekaar nog nie goed ken nie, die volgende grap:

- "Weet jy wat 500 beteken prokureurs in die bodem van die see in 'n skeepswrak"?

Onskuldig van my en my grappies (ek het nog steeds goeie humor gehad in daardie dae) sy het nie geweet nie en ek het gesê:

'N Goeie begin! 🙃😇😚😝😂🤣🤣🤣

Ek sou iets sê, maar ek sou raai dat dokters 500.000 regoor die wêreld moet knyp, een vir een, in streng opsporing en analise vir ons 'n paar skepe vul en hulle te kap!

Dit sal goed wees vir hierdie gesondheidswerkers om elke oggend hierdie eed te herhaal voordat hulle hul werk begin, hul aktiwiteite. Let op dat ek jou nie skuldig maak om jou lewe te verdien deur medisyne te oefen nie. Ek betreur dat dit verkeerde inligting genereer om vrees te ontgin.

En ek weet dat die Vulture's Club baie beledigend sou voel as ek sulke mense vergelyk het. Kom ons werk aan Primêre MIV-infeksie:

Primêre MIV-infeksie het 'n sperdatum om te voorkom en
Tyd, tyd ... Dis tyd dat jy wakker word en 'n kondoom gebruik! Thanos kan 'n klein knoppie draai en dinge herhaal. Ek wou dit hê om die foute op te los wat nie myne was nie ... Maar dit werk nie !!!!!

Hoe lank kan primêre MIV-infeksie voorkom? En dan, wanneer is dit onwaarskynlik dat primêre MIV-infeksie plaasvind?

Dit was op hierdie punt in die teks dat ek veroorsaak "spesies" teen my Na alles, of ek daarvan hou of nie, gaan ek om gesondheid, dit is dikwels lewe of dood. En 'n kort rukkie het ek 'n "saak" gevolg (dit is nie die beste woord nie, maar ek het geen ander nie) en ek het die verlies van 'n lewe gesien! Dit maak nie saak of die persoon in 'n bed aan my kant of 2500KM is nie. Ek ly omdat ek het die hartseer swaar las van empatie en hierdie boosheid is alles. Maar op hierdie manier, onder die handskoen van so 'n verantwoordelikheid, het ek die een wat my tweede infeksoloog, dr. S. was, gevra om my te help met die hersiening en natuurlik die nodige en toepaslike regstellings.

Primêre MIV-infeksie is 'n toestand wat tussen twee tot vier weke kan ontwikkel nadat iemand MIV kontrakteer en nie meer nie!

CD4-selle, die "bandgeneraals". Die belangrikheid van die CD4 sel telling is groot!
Verteenwoordigende beeld van vreedsame samehang tussen wit en rooi selle.

Daar is geen kuur nie! Dit is beter om te voorkom as om hierdie neurose te leef! Of, nog steeds ... (...) ....

Al die mense wat ek sien vir die Whats App teenwoordig met die hand liggend somatiese akute MIV-infeksie veel langer as dit, wetenskaplike en klinies bewys somatizing simptome na, in sommige gevalle, meer as agtien maande na die "voorval".

Maar akuut MIV, wat ook bekend staan ​​as primêre MIV-infeksie.

Of, akute retrovirale sindroom, is die vroeë stadium van MIV-siekte. En hierdie foto duur tot die liggaam teenliggaampies teen die virus geskep het.

Awesome spoed replikasie! Oorweldigend! My eerste virale lading:

Meer as drie miljoen! Ek wou dit in Pounds Sterling hê

Dus, tydens hierdie vroeë stadium, wat van akute MIV-infeksie, vermeerder die virus vinnig.

In teenstelling met ander virusse, wat die liggaam se immuunstelsel tipies kan bestry, kan MIV nie deur die immuunstelsel uitgeskakel word nie. En nog erger, nie eers deur middel van 'n terapie nie.

En so, die beste opsie is voorkoming, en dit moet begin met dialoog (op 'n ander oortjie)

Van primêre MIV-infeksie na vigs

Dit herinner my PET SHOP SEUNS! Ikoonlik, een van die laaste liedjies wat ek gespeel het, voor die finale blunder van my "meteoriese loopbaan as 'n DJ!". En jy, sonsa, het alles in my skoot gehoor, en ek het gedink jy was dronk. Ek is bly dit was so. Op hierdie manier is jy nie deur 'n ramp geoes nie!

Vir 'n lang tyd, die virus aanvalle en vernietig die selle van die immuunstelsel, sodat die immuunstelsel nie in staat is om ander siektes te beveg nie.

Sowel as 'n hartseer versameling infeksies. Wanneer dit gebeur, kan jy lei tot die laat stadium van MIV, bekend as die VIGS- of 3-stadium van MIV.

En dit is wanneer 'n persoon, vandag 'n vriend, die verlies gekry het wat ek per ongeluk voorgehou het!

'Wat 'n skande!'

Dit sal die slegte ouens wees, en die CD4-selle, wel, hulle sal nie die balju's wees nie. Maar die Marshall
Twee slegte gesigte

Dit was een van die mees gewelddadige opportunistiese siektes wat daardie seun getref het!

So baie mense....

Voorkoming is beter as genesing! Waarom MIV-infeksie en Vigs Hulle het behandeling! Maar daar is geen genesing nie!

Dit is beter om te vermy. En as jy jouself nie beskerm nie, soos ek myself nie beskerm het nie, is dit prakties en statisties onmoontlik om jou nie te ontmoet nie, MIV! Indien wel, toets jouself.

En onthou dat primêre MIV-infeksie nie mag verskyn nie!

En tog kan ander minder aggressiewe siektes soos rotavirus infeksie of griep dieselfde eienskappe hê!

Eintlik, hierdie klein woord simptome het my Ojeriza en malaise veroorsaak! Want dit bring my terug na menslike lyding! In 'n ander pos sal ek jou dit vertel, en dit is amper seker dat ek gedagvaar sal word. Dit sal 'n heerlike wals wees!

Neem asseblief kennis dat akute MIV-infeksie die geleentheid is om die hoogste besmettingsgraad te kry.

En tog weet die meeste mense met 'n akute MIV-infeksie nie eens dat hulle die virus het nie, omdat die aanvanklike simptome hulself oplos.

Of te dikwels kan hulle verwar word met ander siektes, soos dié wat ek hierbo genoem het !!!

Kom ons sê Vitamien C en bed is 'n goeie idee ten tye van die veronderstelde primêre MIV-infeksie!

Primêre MIV-infeksie is die verhoog van verhoogde oordrag van MIV-infeksie as gevolg van baie hoë virale vrag

Dit is raadsaam om hierdie moontlike primêre MIV-infeksie met rus en goeie voeding te behandel en respekteer die Immunologiese raam

MIV-toetse kan nie altyd hierdie stadium van MIV opspoor nie weens die immunologiese venster van 30 dae op 45 dae en punt

Die Tekens !!!!!! 🤨🧐

Hoe was die brief ?:

Ryp oranje, langs die pad. Of is dit teef Zé! Of jy het 'n voetbug
Brasilië Musiek
Geplaas in 23 gelede van 2018

Krediete en data op die liedjie is aan die einde van die artikel. Deur op die prent te klik, sal jy toegang hê tot wat ek glo die oorspronklike weergawe is. Hier, op my selfoon, is Mily Vanily se pragtige cheat "meisie wat jy weet waar is

Wat is die simptome en tekens van akute MIV-infeksie?

Dit is belangrik om te beklemtoon:

Op hierdie stadium praat ek met 'n persoon wat na die Whats App gekom het, wat die gesprek begin om hulp te vra en dit is nie 'n klagte nie, dit is die blootstelling van 'n sielkundige / psigiatriese prentjie.

Ek het gekyk na die tyd wat dit begin het, en dit was gister, die 21: 30. Ek wil dit geniet en afbaken. Ek begin werk met die Wat App en Facebook, in die fanpage van die blog, wat https://www.facebook.com/soroorg, miskien 13: 00, wanneer ek geen mediese afspraak het nie.

Ek het vandag gehad en ek het gehoor al die verduidelikings was almal wat ek gevrees het om te hoor. Die ergste moontlik!

Ek kyk skaars na die selfoon voor dit omdat, met vigs of nie, Daar Wat met MIV leef en ek wil graag deel van my lewe vir myself en vir Mara, met Mara en Pelaq Mara, leef! Sound Clear?

Os Damn simptome van primêre MIV-infeksie in 'n persoon met meer as ses maande lyding

En hierdie simptome, wat nou beskryf word, kan gematig word!

Die persoon aan wie ek 'n skakel gegee het, wat op my bladsy is, immunologiese venster, die feite, verduidelik Dit is duidelik dat, 'n "klassieke" geval van somatisering en die persoon het dit nie gesien nie. Hy het dit gesien die persoon het 'n siekte gehad! Sy het eenvoudig die gedeelte van die teks wat die waarheid vertel, geïgnoreer.

Die regterkant van haar lyf, wat deur die linkerkant van die brein beheer word, het uiteindelik die regterkant van haar lyf verlam. Die regterkant van die brein, wat sy glo 'n probleem het, beheer die linkerkant van die liggaam. Op hierdie manier het sy, wat dit nie geweet het nie, beëindig, dom en somaties geëindig, die regterkant verlam.

En in elk geval het die persoon my vertel:

- "Dit is nie moontlik om 'n tong te somatiseer nie!" - Ek bely dat ek die selfoon op die muur van die mark wou speel! Wel, sien dit, my psigosomatiserende vriend, en jou psigosomatisators, kyk:

Sielkundige Swangerskap of Pseudisasie

Daarbenewens het ek na die vader van die Donkies van die 21ste eeu gegaan op soek na argumente en toe ek begin skryf het ek hierdie geskenk:Dit is die derde mees algemene soektog

Somatisering van "simptome" van primêre MIV-infeksie is moontlik en meer gereeld as wat ek graag wil weet en getuig ...
Google het 'n FANTASTICOI-algoritme en "jy weet, sodra jy begin tik, wat jy nodig het, dit is kunsmatige intelligensie en dit is nie" basies! "Nie. En hy het sielkundige swangerskap voorgestel as die derde mees aangevraagde item!

Ja, dis die manier waarop die Primêre MIV-infeksie GALOPING SCALM is!

Maar kom ons gaan terug

Akute simptome van MIV-infeksie is soortgelyk aan dié van griep en ander virussiektes, so mense mag nie vermoed dat hulle MIV gekontrakteer het nie.

Trouens, die CDC skat dat van die meer as 1,1 miljoen mense in die Verenigde State wat met MIV leef, ongeveer 15% van hulle weet nie hulle het die virus nie. Die toets is die enigste manier om te weet. En bowenal moet jy wag vir die immunologiese venster vanaf 30 tot 45 dae! En daarna, net A-CEI-TAR die resultaat en dink nie daaraan nie! Slaag, jy het nie MIV gekry nie!

Al wat jy nou moet doen is om jou posisies, jou konsepte (voorsketse en vooroordele) te hersien, analiseer, vanuit 'n ander perspektief .... As u by enige kern van serologiese toetsing en na-toetsberading ontvang, kan u seker wees, of ek wil nie sê nie,

Ja, die uitslag is geldig en, ten spyte van die "menslike" slotmasjiene wat gedy en kampioen is, is SUS die grondslag van dit alles.

Hulle is nie duur dokters, of koue laboratoriums wat jou sal behandel nie. En op die uitnodiging van my vrou het ek met private dokters vasgebind. En ek het haar genooi om my te ontmoet waar ek myself behandel. Wil jy weet?

Ja, daar was 'n tyd toe daar nie 'n enkele medikasie was wat haar in daardie dae sou dien nie, daar vir 2002 / 2003.

Maar die VIGS-huis het 'n protokol vir sulke pasiënte gehad en dit het maande, maande, maande, maande, maande en maande geneem "Fuseon"! Om te verduidelik, was dit so: As daar niks was om te doen nie, maar om die behandeling in werking te stel in daardie dae, is dit gedoen met die toevoeging van hierdie inspuitbare medisyne twee keer per dag toegepas, omdat dit op een of ander manier gehelp het binne die konteks miskien die Bob Volpe Kan jy dit beter verduidelik! 🧐🧐🧐

En dit was moeilik, want die inspuiting moes gemonteer word, en ek sal jou dit in 'n ander teks vertel, as ek dit onthou.

En laat dit gesê word: Vir die waarheid, sou sy nie hier wees nie, dit was nie die SUS-protokol nie. En die paspanata betaal, 'n soort gebreekte piesang, het geen idee gehad oor wat die fuseon sou word nie"!

EN EK SAL ALTYD STAD VAN SADNES DAAR JARE, JAAR EN JAAR!

Simptome van akute MIV-infeksie mag insluit:

Baie algemeen:

 • EPIDERMALE uitbarsting. The Damn Rash;
 • Koors en / of Chills;
 • hoofpyn;
 • Moegheid - Sindroom; van vermorsing
 • Keelpyn;
 • Nag sweet;
 • Verlies van eetlus;
 • Sere wat in die mond, esofagus of geslagsorgane voorkom
 • Geswelde Limfknope;
 • Spier Aches;
 • Diarree;
Lees hieronder:

In die tyd van Wagon Plaza het ek met Chicão, 'n goeie vriend, gepraat, en ons het gepraat (sien, ons het geweet en ons gee nie om nie) oor vigs en net die diarree! En hy het iets gesê, ek is amper seker, dit het so iets gegaan:

"So gaan die ou daar by die aandete, of by Planeta's, 'n restaurant aan die begin van Augustastraat en sê:

- "Gee my, onopgevoed vir Bessa, 'n lemoensap!"

Die klerk, pissed off van die lewe, kies die slegste lemoene en druk op die sap.

Die volgende dag, die Chicao voortgegaan, die man op, luister na Good Morning Brasilië, dit wil sê die duiwel sou weet die rede waarom dit, praat oor vigs. Die man, wat alleen woon, laat die toilet met die deur oop, hoor die verslaggewer sê dat diarree is een van die simptome en die lemoensap en gisteraand uitgelok 'n opstand en die opstand 'n inssureição! En die waterval was teenwoordig, lawaaierig en lawaaierig !!!

Paniek is gevestig! Selfs as die onderwerp van hierdie verhaal nie lemra wanneer was die laaste keer wat hy gebruik kondome en hierdie gaping is verby, eens en vir altyd, tot stigting van die paniek, angs, vrees en al die ander dinge!

Om 'n sessie van groter terreur te maak, was die immuun venster soms 90 dae en die uitslag duur minstens een maand, miskien meer. En die indruk was in daardie dae nogal kragtig, en as 'n eksamen met 'n "onbepaalde" uitslag gekom het.

Kabum!

Nodeloos om te sê, hierdie gesprek het 'n bietjie meer as drie minute geduur, maar nog 'n tien waiters en die "Second DJ", Lico, wat ek onthou het nooit aspirasies gehad om die eerste te word nie. Dit was regtig slim ... dit was ook daar, en ons het in groot lag gelê.

Ek glo ek het agt of tien VP-mense op CRT-A gesien toe hy nog by Antonio Carlos was! Wel, ja, dit is!

VERVOLG OP DIE SIMPTOME:

Nie alle simptome kan teenwoordig wees nie, en baie mense met akute MIV-infeksie het geen tekens of simptome of geen tekens nie!

So dit was met my, en toe ek uiteindelik in 'n hospitaal in Bairro da Liberdade was, was ek al "Deur die sewe bal"!

Wel, soos dr. Dráuzio Varella sê baie goed, het die gelukkiges 'n Kaposi's Sarcoma!

As 'n persoon egter simptome ervaar, let op:

"Hulle kan vir 'n paar dae of tot vier weke duur en verdwyn sonder behandeling. Na hierdie fase is daar nee, daar was nog nooit en daar sal ooit 'n primêre MIV-infeksie wees nie!

Ek en ek bevestig, want, soos Bentinho geleer het, is daar konsepte wat in elk geval in die gedagte van die leser ingestel moet word, teen enige prys, selfs al is dit met krag!

En ná hierdie tydperk tot 4-weke, verdwyn die primêre infeksie per hiv en breek dit nie meer uit nie!

Akute MIV-infeksie kom meestal binne twee tot vier weke van aanvanklike blootstelling aan die virus voor. MIV word oorgedra deur:

 • Bloedoortappings besmet, gewoonlik voor 1992;
 • Deel van spuitpunte of naaldjies met iemand wat met MIV leef;
 • Kontak met bloed, semen, vaginale vloeistowwe, of anale sekresies wat MIV bevat;
 • Swangerskap of borsvoeding as moeder MIV het;

MIV word nie deur middel van toevallige fisiese kontak oorgedra nie, Hoe omhels, soen, hande hou of kosgereedskap deel.

"Speeksel stuur nie MIV" nie! En daarom verstaan ​​die kus nie MIV nie

En tog bevat genitale (vaginale en pre-seminale) vloeistowwe ook die virus, nie net die semen nie. Ek wil dit duideliker stel. Vaginale vloeistof bevat MIV as 'n vrou met MIV besmet is! Dit is 'n heuning wat onuitwisbaar kan wees. 😉

Wie is in gevaar vir akute MIV-infeksie?

MIV kan mense van alle ouderdomme, rasse, seksuele oriëntasie, sosiale posisies, politieke menings, beroepe beïnvloed.

GEEN IS BINNE DIE BEREIK VAN DIE MIV-EPIDEMIESE STRYD. DIE verder van IT as jy glo, jou grootste risiko om met IT, daar newe, IN jou blok DIESELFDE, jy moet net nie omgee!

Hoe word akute MIV-infeksie gediagnoseer?

'N Gesondheidswerker sal 'n reeks toetse uitvoer om na te gaan of die virus vermoed word. 'N MIV-standaard herken nie noodwendig 'n akute MIV-infeksie nie Immuun venster en die feite oor haar in haarself.

Baie MIV-toetsing teenliggaampies teen MIV en nie die virus self nie. Teenliggaampies is proteïene wat skadelike stowwe, soos virusse en bakterieë, herken en vernietig. En die toets van virale lading dit is nie die beste idee om MIV te soek nie. Kyk hieronder waarom:

Hierdie punt was die Heilige Graal van my werke! Ek het verkeerdelik gepleit vir virusse toetstoetse vir mense met onduidelik vrae en het verligting gekry van die lyding van hierdie mense. Dit is in my teks, het grootliks gewerk met gesondheids- en beheerpersoneel en epidemiologiese sorg. Al die tegniese deel van hierdie teks, wat hier verskyn, in hierdie skakel wat lei tot immunologiese venster.

Wel, ek was ongelukkig verkeerd *. En dit is buite my bereik herstel die emosionele skade wat ek kan gegenereer en dus alles vir my en sê dit en sê dat ek pynlik vernoude en ek vra jou perdão.45

In elk geval, maar nie uiteindelik, wys ek wat ek verduidelik is nie, via teks, deur dr. S. op immunologiese venster

Wag vir die venster tyd, neem die toets en as dit gelukkig onaktief raak, na 30 dae, dank God en aanvaar hierdie resultaat.

Moenie aan MIV-infeksie dink as 'n straf nie, en moenie jouself oordeel nie, wees nie meedoënloos teenoor jouself nie, of vir jou familielid wat "in jou lewe" opgedaag het !!!

Die teenwoordigheid van sekere teenliggaampies dui gewoonlik op 'n huidige infeksie. Dit kan egter 'n paar weke na die eerste oordrag duur voordat die teenliggaampies verskyn.

Hoe word akute MIV-infeksie behandel?

Behoorlike behandeling is noodsaaklik vir mense wat met MIV gediagnoseer word. Gesondheidswerkers en wetenskaplikes stem saam dat vroeë behandeling gebruik moet word vir alle mense met MIV wat gereed is om 'n daaglikse medikasie te begin neem.

Vroeë behandeling met antiretrovirale middels kan die effekte van die virus op die immuunstelsel verminder.
Antiretrovirale middels kan egter ernstige newe-effekte hê wanneer dit in langtermyn behandelings gebruik word. Dit is belangrik om alle behandelingsopsies en moontlike newe-effekte met jou dokter te bespreek om die regte tyd te bepaal om te begin en behandeling vir MIV voort te sit.
Verbeter die lewe

Benewens mediese behandeling, kan gesondheidsorgverskaffers sekere lewenstylaanpassings op 'n gesonde manier voorstel, insluitend:

'N Gesonde en gebalanseerde dieet wat help om die immuunstelsel te versterk deur seks met kondome aan te pak om die risiko van die oordrag van die virus aan ander te verminder en seksueel oordraagbare infeksies te verkry.

Dwelmgebruik en die ernstige risiko's van MIV-infeksie of Kraakverslawing

As jy dwelms gebruik, gebruik ongebruikte naalde. Maar stop en dink: Damn suig! Dis die einde van die byt. En elke dwelm eindig tot die verbruik van 'n swaarder dwelm en dit eindig altyd in kraak. Ek het al amper twee dekades 'n dogtertjie geveg. Dit is die hel!

Gebruik gesonde, stresverminderende terapieë en praktyke, soos Joga, aangesien stres ook die immuunstelsel kan verswak.

Oefen veilige seks, vermy blootstelling aan mense met infeksies en virusse, aangesien mense met MIV 'n moeiliker tyd kan hê om siektes te beveg en gereeld 'n konstante behandeling te handhaaf, om aktief te bly en sonder sosiale isolasie te lewe en te vermy die verbruik van alkohol en ontspanningsdwelms en, indien moontlik, hou op met rook! Moeilik, ek weet, want ek kan nie! En jy sien, dr. Dráuzio Varella het gesê dat die nikotien die enigste is DRUG wat veroorsaak Onthoudingsindroom na tien minute! Die ergste chemiese afhanklikheid en die mees verslawing

Wat is die perspektief vir iemand met 'n akute MIV-infeksie?

Daar is geen geneesmiddel vir MIV nie, maar mense wat met MIV leef, kan steeds 'n lang en gesonde lewe met behandeling. Die vooruitsig is die beste vir mense wat behandeling begin voordat MIV die immuunstelsel beskadig het. Vroeë diagnose en korrekte behandeling verminder die kans op die 3-stadium van MIV. Suksesvolle behandeling verbeter beide lewensverwagting en die kwaliteit van lewe met MIV.

In die meeste gevalle kan MIV op die langtermyn hanteerbaar wees en 'n chroniese toestand beskou word.

Behandeling kan ook help om iemand wat met MIV leef, 'n onopspoorbare viruslading te bewerkstellig. Dit sal hom statisties onmoontlik maak om MIV na 'n seksmaat te stuur.

Hoe kan akute MIV-infeksie voorkom word?

Akute MIV-infeksie kan vermy word deur blootstelling aan MIV van besmette bloed, sperma, anale sekresies en vaginale vloeistof te vermy. Maniere om die risiko om MIV te kontrakteer, te verminder, sluit in:

Verminder blootstelling voor, tydens en na seks. 'N Verskeidenheid voorkomende metodes is beskikbaar, insluitend preserveermiddels (manlik of vroulik), pre-blootstelling-profilakse (PrEP), behandeling as voorkoming en na-blootstelling-profylaxis (PEP).

 • Vermy die deel van naalde.
 • Moet nooit naalde deel of hergebruik wanneer dwelms ingespuit word of 'n tatoeëermerk kry nie.
 • Baie stede het naalduitruilprogramme wat steriele naalde verskaf.
 • Neem voorsorgmaatreëls om bloed te hanteer. Dra latexhandskoene en ander hindernisse as jy bloed hanteer.
 • Word getoets vir MIV en ander SOS'e. Die toets is die enigste manier waarop 'n mens kan weet of hulle MIV of ander SOI's het.
 • Mense met 'n "Reagent (positiewe)" uitkoms kan dan behandeling soek wat moontlik die risiko van die oordrag van MIV aan hul seksmaats kan uitskakel.
 • Om getoets te word vir behandeling van STI's verminder die risiko om dit na 'n seksmaat te stuur.
 • CRT's beveel jaarlikse toetse aan vir mense wat dwelms gebruik of wat seksueel aktief is.
Waar om ondersteuning te kry as jy 'n reagensresultaat kry

Om 'n MIV-diagnose te kry, kan emosioneel verwoestend lyk, daarom is dit belangrik om 'n sterk ondersteuningsnetwerk te vind om te help met enige stres en angs wat daaruit voortspruit.

Daar is baie organisasies en individue (ek is hier) wat toegewy is aan die ondersteuning van mense wat met MIV leef, sowel as baie plaaslike en aanlyngemeenskappe wat ondersteuning bied.

Om met 'n berader te praat of om by 'n ondersteuningsgroep aan te sluit, kan mense met MIV oor hul bekommernisse met ander praat wat kan verband hou met wat hulle gaan.

Akute infeksie (simptomaties of nie) en die vroeë stadiums van infeksie word geglo dat dit verantwoordelik is vir 38 tot 50% van transmissies.

En in die vroeë stadiums is die oordraagbaarheid 10 tot 26% hoër.

Die krediete vir "Volwasse Oranje" soos belowe:

Geplaas in 23 gelede van 2018

REGISTER MIL 139
Teken in op die kanaal: https://goo.gl/ETquvE Noche Ilustrada interpreteer "Laranja Madura" uit die album "Canta Ataulpho Alves" Beskikbaar in: Spotify - https://goo.gl/4yPPkG iTunes - https://goo.gl/9D4DVp Deezer - https://goo.gl/oQ8QUG Napster - https://goo.gl/Q6z2gZ Google Play - https://goo.gl/CxqP53
Bron: You Tube
Oor die Sigaar

(Verwysings:

1 - Magte KA, Ghani AC, Miller WK, Hoffman IF, Pettifor AE, Kamanga G, et al. Die rol van vroeë en vroeë MIV-infeksie in die verspreiding van MIV en implikasies vir transmissievoorkomingstrategieë in Lilongwe, Malawi: 'n modellerende studie. Lancet. 2011; 378: 256-68;

2-Brenner BG, Roger M, Routy JP, Moisi D, Ntemgwa M, Matte C, et al. Hoë koerse van vorentransmissie gebeurtenisse na akute / vroeë MIV-1 infeksie. J Infect Dis. 2007; 195: 951-9;

3 - Pilcher CD, Tien HC, Eron JJ, Vernazza PL, Leu SY, Stewart PW, et al. Kort, maar doeltreffend: akute MIV-infeksie en die seksuele oordrag van MIV. J Infect Dis. 2007; 189: 1785-92.;

4-Wawer MJ, Gray RH, Sewankambo NK, Serwadda D, Li X, Laeyendecker O, et al. Pryse van MIV-1-oordrag per koerantwet, volgens stadium van MIV-1-infeksie, in Rakai, Uganda. J Infect Dis. 2005; 191: 1403-9.;

5 - Hollingsworth TD, Anderson RM, Fraser C. MIV-1-oordrag, volgens stadium van infeksie. J Infect Dis. 2008; 198: 687-93.)

'N Bietjie meer vir u lees

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: