Hoe hanteer Mense met MIV Stigma?

Mense met MIV het al die tyd met stigma, maar dit is 'n veel meer ingewikkelde "bod" vir mense wat in klein dorpe woon of nuut gediagnoseer met MIV. As dit jou geval is, stel ek voor dat hierdie lees ook vir later. Die skakel word oop in 'n ander oortjie ;-). As dit die geval is met 'n persoon wat aan u geheg is, is dit 'n goeie idee om te lees wat hierbo gediagnoseer is, sowel as die een wat beter te verstaan ​​vigs maar die onderwerp is die abaiuxo:

Hoe hanteer Mense met MIV Stigma?

Vee die ys uit!

Los?

Mense steek gewoonlik weg! Ongelukkig is dit wat sommige mense kan doen, en leef dus in aanhalingstekens, leef in die marginaliteit! En ek erken dat dit vir baie mense die enigste opsie is, want hulle het kinders, gesinne (is dit nie genoeg nie?) En moet die ekonomiese in stand hou FA-MI-LIA! En dit lyk ongelukkig nie genoeg nie.

Die Stigma en Implikasies in die Arbeidsmark

Die verlies aan werk is in my persoonlike lewe die eerste ramp en die komplikasies hiervan, rampspoedig. In 'n swak voorbeeld kon ek nie my DJ loopbaan beëindig nie, want ek wens ek kon dit gedoen het.

Ek wou dit eendag doen. Ek was moeg van die nag self, maar nie van die nagklubs nie. Een van die beste oomblikke van my lewe, as 'n professionele persoon, was om die SKY DJ, 'n GLS-huis te wees en dit is genoeg (Bob Volpe Stem beslis saam met my, die lang akronieme moet in die akademiese en administratiewe omgewing van die oorsaak bly).

Maar ek kan jou 'n bietjie "kroniek" van My Lewe en hierdie Stigma-lewensverhouding met MIV vertel.

Asof hulle ys uitvee!

Maak nie saak hoeveel die lap gaan nie, dit droog nie !!!!!

Vooroordeel het nog nooit "stil geword nie"! Hy het weggekruip, in vrees, politiek verkeerd geword en die "fout" sou verban word met uitsluiting. En, gode van Asgard, hoe skrikwekkend is eensaamheid, uitsluiting!

In die plexus XXI eeu, wat aan die begin van die Xochim-eeu van hierdie XXI eeu raak, want niemand kan my oortuig dat die uitdrukking "1940 dekade" Is sinvol Slegs in "joernalistiek van hierdie vroeë eeu" sou 'n idiomatiese afwyking van sulke monsteragtige abstraksie geskep word! 😏🤨!

Ek vra vroegtydig vergifnis vir diegene wat onophoudelik beledig word deur my daad van veralgemeenaars, maar dit is baie moeilik om die kaf van die koring te skei en ruimte te bied vir sinvolle en samehangende antwoorde!

Het jy jou diagnostiese reagens ontvang en is jy bang? Dink jy jou lewe is verby? Het jy gedagtes van die tipe sonder begrip "?

Jy moet jou hoop opdoen!

Verstaan ​​dat my veerkragtigheid eendag op 'n keer gebou is, een siekte na die ander, een SUSAN NA DIE ANDER!

Veerkragtigheid is nie iets waaraan jy gebore is nie! Jy ry dit! Een val na die ander. Vir elke val volg onvermydelik 'n nuwe rebound!

In opsomming:

Staan op

Skud die stof af!

En draai om!

Jou dokter, jou dokter kan baie vir jou doen!

Jou familie, as jy enige het, want daar is nie een wat vir my oorbly nie, kan hulle of kan niks vir jou doen nie.

God kan alles vir jou doen!

Maar dit is aan jou om te besluit om voort te gaan of op die randsteen te sit!

Dink jy ek praat te veel? Lees asseblief my verouderde mediese geskiedenis! 🙂 Dit kan 'n rukkie neem!

En wat die gesondheid betref, is dit 'n reg van almal en 'n plig van die staat

advertensies

Verwante publikasies

Kommentaar en Sosialiseer. Die lewe is beter met vriende!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Soropositivo.Org, Wordpress.com en Automattic doen alles binne ons bereik met betrekking tot u privaatheid. U kan meer leer oor hierdie beleid in hierdie skakel Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Lees alles in privaatheidsbeleid

%d bloggers soos hierdie: