Hoe hanteer Mense met MIV Stigma?

Artikels, vertalings en uitgawes Stigma en vigs disciminação Immuun venster PEP - Posblootstelling Profilakse - Dis Mediese Nood! mense met MIV

Mense met MIV hanteer heeltyd stigma, maar dit is 'n baie moeiliker stap vir mense wat in klein dorpies woon nuut gediagnoseer met MIV. As dit jou geval is, stel ek voor dat hierdie lees ook vir later. Die skakel word oop in 'n ander oortjie ;-). As dit die geval is met 'n persoon wat aan u geheg is, is dit 'n goeie idee om te lees wat hierbo gediagnoseer is, sowel as die een wat beter te verstaan ​​vigs maar die onderwerp is die abaiuxo:

Hoe hanteer Mense met MIV Stigma?

Ek conteúdo verberg

Vee die ys uit!

Los?

Mense steek gewoonlik weg! Ongelukkig is dit wat sommige mense kan doen, en leef dus in aanhalingstekens, leef in die marginaliteit! En ek erken dat dit vir baie die enigste opsie is, aangesien hulle kinders, gesinne het (is dit nie genoeg nie ...) en die ekonomiese samehorigheid van die FA-MI-LIA! En dit lyk ongelukkig nie genoeg nie.

Die Stigma en Implikasies in die Arbeidsmark

Die verlies van 'n werk is na my mening lewe mense, dit was die eerste ramp en die komplikasies daarvan, rampspoedig. In 'n swak voorbeeld kon ek nie my DJ-loopbaan beëindig nie, want ek wou hê dat ek dit kon gedoen het 🤨😏😒😟😞😔😭.

Ek wou dit eendag doen. Ek was moeg van die nag self, maar nie van die nagklubs nie. Een van die beste oomblikke van my lewe, as 'n professionele persoon, was om die SKY DJ, 'n GLS-huis te wees en dit is genoeg (Bob Volpe Stem beslis saam met my, die lang akronieme moet in die akademiese en administratiewe omgewing van die oorsaak bly).

Maar ek kan u 'n bietjie 'kroniek' vertel van my lewe en hierdie ding oor die hantering van persoonlikheid wat met MIV leef.

Asof hulle ys uitvee!

Maak nie saak hoeveel die lap gaan nie, dit droog nie !!!!!

Vooroordeel het nog nooit uit die styl gegaan nie! Hy het in vrees weggekruip, polities onkorrek geword en die 'fout' sou met uitsluiting verbied word. En, gode van Asgard, hoe eng is eensaamheid, uitsluiting!

In die plexus XXI eeu, wat aan die begin van die Xochim-eeu van hierdie XXI eeu raak, want niemand kan my oortuig dat die uitdrukking “1940 dekade” 🤢 is verstandig. Slegs in "joernalistiek van hierdie begin van die eeu" sou 'n idiotiese afwyking van sulke monsteragtige abstraksie ontstaan ​​word! 😏🤨!

Ek vra vroegtydig vergifnis vir diegene wat onophoudelik beledig word deur my daad van veralgemeenaars, maar dit is baie moeilik om die kaf van die koring te skei en ruimte te bied vir sinvolle en samehangende antwoorde!

Die onderstaande tekste sal u miskien interesseer!

Hi! U opinie is altyd van belang. iets te sê het? Dit is hier! Enige vrae? Ons kan hier begin!

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou terugvoerdata verwerk is.

Automattic, Wordpress en Soropositivo.Org, en ek, doen alles in ons vermoë rakende u privaatheid. En ons is altyd besig om nuwe tegnologieë vir databeskerming te verbeter, te verbeter, te toets en te implementeer. U data word beskerm, en ek, Claudio Souza, werk op hierdie blog 18 uur of dag om onder meer die veiligheid van u inligting te verseker, aangesien ek die implikasies en komplikasies van publikasies in die verlede en uitgeruil ken. Ek aanvaar die privaatheidsbeleid van Soropositivo.Org Ken ons privaatheidsbeleid

%d Bloggers soos hierdie: